[Ryōshi Kyōkai] Organizasyon III

Moderatör: Game Master

[Ryōshi Kyōkai] Organizasyon III

Mesajgönderen Kemuri Isao tarih 05 Şub 2016, 20:44

Isao evinde, çalışma masasının önünde oturuyordu. Gözleri önündeki notlardaydı. Evet, not tutuyordu. Köyündeki shinobiler hakkında notlar tutuyordu. Masanın üstünde tahtadan oyulma bir karga büstü vardı. Karganın melun gözleri Isao'ya bakıyordu. Iwao bunu onun için yapmıştı. Güzel işçilikti. Karganın bakışları altında notlarından bir isim çekmişti. En uygun olan oydu bu göreve. Hızlı sıkılıyordu. Zekiydi. Düşman belledikleri kolayca elinden kaçamıyordu. Onu kontrol etmeye çalışmak büyük ihtimalle bir tsunamiyi engellemeye benzerdi ama Isao riski alacaktı. Zeki adamlara ihtiyacı vardı. O zaman hedefte anlaşılmıştı. Lejyon teklifi sunulacaktı. Bir kağıt ve kalem alıp yazmaya koyuldu. Sonuna Lejyon'un imzasını da atacaktı.

Sıkılıyor musun?
Zihnin kendini meşgul edecek, zincirlerinden arıtacak olaylar mı arıyor?
Bu gece Sagano bambu ormanına gel.
Resim

Bunu yarın onun eline tutuşturup ortadan kaybolacaktı. Gece gelmesini beklemek için bambu ormanına gidecekti. Yere bağdaş kurup gelişini gözetleyecekti.
Ryōshi Kyōkai
Resim
Künye
İsim: Kemuri Isao
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 2/7

Güç:7
Çeviklik:3
Kondisyon:5
Potansiyel:5
Varlık:5
Zeka:5

Eksiklikler/Özürler

Allerji ( Demir pası )

Ninjutsu
-
Taijutsu

Genjutsu
Taroubo B rank(x1)
Kuroshiki (x2)

Beceri Listesi
•KuroShiki 2
•Taroubo 1
•Gemmei-Dou C Rank
•Sorgulama 5

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Çakra Hapı
Kolye ( Çekiliş )
Özel kıyafet ( Avcı Kıyafeti)
Maske
Kullanıcı avatarı
Kemuri Isao

Re: [Ryōshi Kyōkai] Organizasyon III

Mesajgönderen Shizawa Tatane tarih 05 Şub 2016, 21:10

Yürüyorum yürüyorum, çok mutlu yürüyorum. Ama ne biçim yürüyorum bee! Püff! Bir yürüyorum var ya, öyle önce sağ ayağı yarı katlayarak ileri atıp sonra sol bacağı yarı katlayarak ileri atmak falan, efsaneyim abi. Ben yürümek için yaratılmışım valla, bu iş bana çok uygun.

Böyle yürümenin anlam ve önemini düşünerekten köyde boş boş gezinirken, önüme kocaman bir gölge düşmüştü. Kalabalık bir yerdeydik, tamamen o anki rotama zıt bir çapraz ileri bir de çapraz geri adım attığımda gölgenin hala beni takip ettiğini gördüm. Tam tantouma doğrulup arkamı dönüyordum ki, elime bir kağıt sıkıştırılmıştı.

Kağıt mı? Lan? Olum? Bunlar benim ağzımı burnumu kırıp böbreğimi alacak olmasınlar? Böbreği paketler misin, biz mi gelip alalım tarzı bir şey falan mı yazıyordu acaba kağıtta? Kimin umurunda ki. Hiç ulu ortadaymışım, tenhaya gidecekmişim tarzı şeyleri beklemeden kağıdı açtım.

Sıkılıyor musun?
Zihnin kendini meşgul edecek, zincirlerinden arıtacak olaylar mı arıyor?
Bu gece Sagano bambu ormanına gel.
Resim

"Hı-hahah! Hıhahahah! Hıhahahahahah!" Lan! Hahahahahahah! İş teklifi falan mı lan bu? Köşedeki pastanenin dalyan gibi oğlu mu sıkıştırdı bunu elime? Abi çok komik olaylar oluyor bu köyde ya. Geri döndüğüme seviniyorum gerçekten.

Sagano Ormanı.. Hmm. Zihin boşaltmak.. Hmm. Bir tür kaçak et kesme işi de olabilir ama bilemedim. Kesilecek et benimki olmadığı sürece sorun yok gibi ya. Ben bir gidip bakacacaktım.

Akşam olmuştu, vakit geliyor gibiydi. Ekipmanlarımı yanıma almamıştım, sadece tantoum vardı. Oraya saklanarak gitmiştim. Biraz ilerlediğimde, yerde bağdaş kurarak oturan bana nazaran cüsseli bir adam gördüm.

Kontrol etmiştim ve beni görmediğinden emin olduğumda
"Moguragakure no Jutsu" kullanarak zeminin altına girdim. Çok mesafe yoktu ve çakra kullanımım da dolayısıyla az olmuştu. Bir tehdit durumu olduğunu sanmıyordum, yine de tedbiri elden bırakmamak gerekiyordu.

Yerde oturan adamın, biraz arkasında yerden çıkmıştım. Elimde herhangi bir ekipman yoktu, çünkü onun da elinde herhangi bir ekipman görmüyordum. Şartlar eşitti.

Basit bir "Hey" demekle yetindim. Hemen bana ne yapmaya çalıştığını izah et gibi bir tavırla yaklaşıp ortamı germeyecek, sakin sakin dinleyecektim.
Tatane : Resim"Pardon bayım.. Şimdiki siz, sizden bir saniye önceki sizi tanısaydı, şu anki sizden bir saniye sonraki size ne olurdu acaba?"
Künye : İsim: Shizawa Tatane
Element: Doton
Seviye: C
Alım Gücü: 2- Fakir 10/10
Kullanılabilir GP: 40
Profil : Güç: 1
Çeviklik: 6
Kondisyon: 3
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 9
Eksiklik : Takıntı
Aslında herkes hedefidir Tatane’nin. Fakat bu durum özeldir. Özellikle gözüne çarpmış birisi, ne yazık ki Tatane tarafından lanetlenmiş demektir. Onun zaafları, sorunları, eksileri, kısaca ona ait olumsuz her şey artık Tatane’nin en sevdiği şeyler listesindedir. Her an, her saniye, ona yapmak istediği şeyi düşünür ve fırsatını kollar. Öldürmek, genelde son ihtimal olsa da, kendi çapında verdiği cezalar ve aşırı sataşmalar hedefi kesinlikle bezdirmeye, yaşamdan soğutmaya yetmektedir.
Yalnız
Bunca sorundan, sorunluluktan sonra kimse Tatane’den yüzeysel ilişkilerin dışında bir şeyler beklemiyordu. Zaten olmadı da. Tatane, yalnız olmanın derinlemesine giden bir kazıktan çok daha iyi olduğunu düşünmeye başlamıştır.
Ninjutsu : DOTON

Moguragakure no Jutsu
Orta seviyede bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı tekniği aktif eder. Kullanıcı teknik sayesinde yerde ancak bir vücudun sığabileceği kadar bir delik açar ve oradan yerin altına girer. Kullanıcının yerin altına girmesinin ardından ise bu delik kapanır ve kullanıcı tamamen yer altında kalır. Yer altında olan kullanıcı bu katmanda ilerleyerek kendini gizleyebilir. Öte yandan zemindeki hareketleri sezebilen kullanıcı sürpriz ataklar gerçekleştirme imkanına sahip olur. Kullanıcı yer altında istediği mesafede gidebilir ve istediği derinliğe inebilir. Ne var ki bunun sınırı da kullanıcının kullandığı chakra ile doğru orantılı olarak artmaktadır.

Tekkai
Kullanıcı elini sertçe yere vurur ve önüne doğru ilerleyip açılan bir yarık oluşturur. Bu yarık 15 metre kadar ilerler ve anında oluşur, çatlağın yoluna bulunan herkes dengesini kaybedip bir ayağını çatlağa düşürme tehlikesi ile karşı karşıya gelir. Hedeflerin dengesini bozmak veya bir bina katının zeminini parçalamak için kullanılır.

Doryuu Shiki
Kullanıcı ayağını yere vurur ve aniden 1.5 metre boyunda, 1 metre genişliğinde bir taş duvarı yerden hemen önünde olacak şekilde çıkartır. Bu, defansif bir tekniktir ve kullanıcı gelen Ninjutsu saldırılarından bu duvarın arkasına geçerek korunabilir. Duvar oldukça dayanıklıdır. Ayrıca, teknik hızlı çalıştığı için aşırı yakındaki kişilere de sürpriz bir saldırı yapılabilir.

Gansekikei no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından iki elini de yere koyar ve chakrasını zemine verir. Ardından, kullanıcının arkasındaki zeminden fırlayan kayalar önündeki alanı bombalamaya başlar. Kayalar 1 metre genişliğindedir ve kullanıcı elini çekmediği sürece her saniye 1 tane kaya fırlatabilir. Bu, kullanıcının önündeki büyükçe bir alanda geniş çaplı bir yıkım gerçekleştirmesini sağlar.
Taijutsu : Suiseiki, D Rank
Başlangıç seviyesidir. Kullanıcı bu seviyede esneklik antremanları yaparak tekniğin ileri seviyeleri için temel oluşturur. Kullanıcı, hamleleri pek değişmese de, hissedilir bir şekilde hamlelerden kaçınma ve öngörü kabiliyeti kazanır.
Genjutsu : Rakumei no Jutsu
Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Rishuu
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından, onu o anda görebilen herkesi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin etkisi altında olan kişiler, kullanıcının havada 5 tane 1 metre boyunda metalden kazıklar oluşturduğunu görür. Kullanıcı bu kazıkları tekniğin etkisi altında olan herhangi birisine yollayabilir. Mükemmel bir isabet oranına sahip olan bu kazıklar, hedeflerini ıskalasa bile yeni bir tanesi oluşup tekrar hedefine saldırır. Kullanıcı kazıkları el hareketleri ile havada kontrol eder, eğer bu hareketleri yapmaz ise teknik bozulur. Hedeflere isabet eden kazıklar şiddetli bir zihinsel acı yaratır. Hedefe saplandıktan 5 saniye sonra açtıkları yara ile beraber yokolurlar. Her bir kazık, bir öncekinin oluşturduğu zihinsel acıyı daha ileriye taşır ve hedefi aşırı derece yorar. Yeterince yorulan hedef bayılma tehlikesi geçirir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Shibou no Jutsu
Kullanıcı Tatsu el mührünü yapar ve o anda baktığı kişiyi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin altına girmek için hedefin kullanıcıya bakmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında olan kişi her 5 saniyede bir, kullanıcı tarafından hunharca öldürüldüğünü görür. Bu görüntüler 2 saniye sürer ve aşırı derecede gerçekçidir. Kullanıcı eğer isterse görüntüleri istediği gibi ayarlayabilir. Hedef git gide konsantrasyonunu kaybeder ve kullanıcıdan korkmaya başlar. Kötü ve rahatsız edici hisleri kullanıcı ile bağdaştırır. Savaş alanında kişilere göz dağı vermek, konsantrasyonlarını bozmak ve gerçeklik ile illüzyon arasındaki bağı koparmak için kullanılır. Diğer şartlar altında, işkence yapmak için kullanıldığı bilinmektedir. Teknik 2-3 dakika kadar açık kalır, ardından tekrar uygulamak gerekir.
Ekipman : 3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Ryoushi Kyoukai - Kostüm & Maske
Tantou
Bağlılıklar : Kusagakure (Chuunin)
Ryoushi Kyoukai (Stratejist
Kullanıcı avatarı
Shizawa Tatane

Mesajgönderen Kemuri Isao tarih 05 Şub 2016, 22:30

Bu ormanda çok zaman geçirmişti Isao. Her lejyoneri burada lejyon çağrısına tabii olmuştu. Güzel bir yerdi. Tanıdık. Ay ışığının altında bambuların ise önünde oturuyordu Isao. Gözlerini kapatmaya karar vermişti. Biraz düşünmek istiyordu. Doğru adam mıydı? Başarabilecek miydi? Her lejyoner seçiminde böyle düşünüyordu. Bakalım şimdiki arkadaş ne olacaktı. Son günlerde aklında olan numaralandırma sistemini de anlatacaktı. Kendisi için bir numara seçsin bakalım.

Isao derin düşünceler içinde gergince otururken arkasından bir ses gelmişti. Bir ünlem. Hey. Isao'nun aradığı adamın sesi olması muhtemel. Sakin bir biçimde gözlerini açacaktı :Hey! Tatane öyle değil mi? Isao. Bu gün sana kağıdı veren bendim. Sana bir iş teklifim var. Hızlı sıkılan zihnini eğlendirebilecek monoton olmayan bir iş. Senin böyle bir şey arayabileceğini düşündüm. İş teklifini anlatmadan önce senin gibi bir kusa shinobisinin laf taşımak gibi bir huyu olmadığını bilmeme rağmen içimi rahatlatacak bir söz isteyeceğim. Burada konuşulanlar burada kalır. Kabul etsen de etmesen de. Doğru değil mi?

Tatane'nin onayından sonra iş teklifinden bahsedecekti biraz :İnsan avlıyoruz. Şimdilik bingo kitabındakilere göz dikmiş olsak da yakın gelecekte özel işleri de kabul edeceğiz. İnsan avının o zevki ve her avdaki o farklılığın seni çekeceğini düşündüm. Taktiksel birikimin ile köyde anılıyorsun. İshigakureden ortaklarımız da var. Yakında Ame için de bir temsilcilik açmayı planlıyoruz. Özel kıyafetler ve gizliliği koruyacak maskeler kullanıyoruz. İsimlerimiz yerine kendimize sayılarla hitap ediyoruz. En azından görevdeyken. Ee ne diyorsun, katılmak ilgini çeker mi? Avladığın adamların kelle parasına konup namını isimsiz bir şekilde yükseltmek?
Ryōshi Kyōkai
Resim
Künye
İsim: Kemuri Isao
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Alım Gücü: 2/7

Güç:7
Çeviklik:3
Kondisyon:5
Potansiyel:5
Varlık:5
Zeka:5

Eksiklikler/Özürler

Allerji ( Demir pası )

Ninjutsu
-
Taijutsu

Genjutsu
Taroubo B rank(x1)
Kuroshiki (x2)

Beceri Listesi
•KuroShiki 2
•Taroubo 1
•Gemmei-Dou C Rank
•Sorgulama 5

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Çakra Hapı
Kolye ( Çekiliş )
Özel kıyafet ( Avcı Kıyafeti)
Maske
Kullanıcı avatarı
Kemuri Isao

Mesajgönderen Shizawa Tatane tarih 06 Şub 2016, 23:45

Isao. Hm. En azından karşımdakinin adını biliyorum, bu da bir şeydir.

Benim zihnimi arındırabilecek bir şey var mı ki? En fazla meşgul eder, o da kısa sürer. Üzgünüm, mütevazi olmayacağım fakat kafam diğerlerininkinden biraz daha fazla çalışıyor sanırım. Böyle olmasını istemezdim, böyle olmasaydı belki birkaç tane daha hobi edinir, tüm vaktimi onlarla öldürebilirdim. Şimdilik, konumuz bu değil gibi duruyor.

Tch. Sinin gibi bir kısı shinibisinin lif tisimik gibi bir hiyinin ilmidigini diye başlayan bir cümle kurmuş ve bu sinirlerimi biraz bozmuştu. Neden benim gibi bir Kusa shinobisi? Ne başarımı gördünüz, ne yeteneğimi gördünüz abi? Neden bunu sürekli söyleyip duruyor insanlar? Fazla rahatsız edici. Ah, sanırım sağlam bir uyku çekip tüm bunları siktir edeceğim.

İnsan? İnsan avı? Bingo kitabındakiler? Şimdilik? Orada gerçekten uğraşmaya değer kişiler var ve bundan kesinlikle zevk alırım. Ayrıca, bunu tek başıma yapmam değil de birkaç kişiyle yapmam, az çok organize bir şeyler yapmak kesinlikle daha akıl karı. Taktiksel birikimim. Şey, sanırım evet. Böyle bir şey var. Strateji kurmak konusunda iyiyim çünkü spontane gelişen şeyler beni çok yoruyor ve açık meydan muharebesinden de pek haz ettiğim söylenemez.

Şimdi, teklif sıcak geliyor. Grubun içerisindeki diğer kişileri de değerlendirdikten sonra, kafamda kesinliğe ulaşacak bir konu gibi duruyor yine de. Elimi çeneme koyup konuşmaya başladım.

"Öncelikle, Isao.. Isao'ydu sanırım. Bak, bana istediğini diyebilir, istediğin hakarette bulunabilirsin fakat ben kesinlikle bir görev adamı değilim. O taktiksel birikime ve stratejilere gelecek olursak, onlar savaşla çok içli dışlı olmadan zafere gitmenin birkaç kısa yoluydu, ben de bunu yerine getirdim, hepsi o kadar.

Teklifini kabul ederim etmesine, fakat benden çok abartılı, şahşahlı şeyler bekleme. Sıradan bir insanın yaptıklarının biraz daha kafa patlatılmış halinden fazlası olmayacak gibi duruyor. Tabii buna yani başarıya, zamanla siz karar verirsiniz gibi duruyor. Her neyse, uzun lafın kısası kabul edilmiştir."
Tatane : Resim"Pardon bayım.. Şimdiki siz, sizden bir saniye önceki sizi tanısaydı, şu anki sizden bir saniye sonraki size ne olurdu acaba?"
Künye : İsim: Shizawa Tatane
Element: Doton
Seviye: C
Alım Gücü: 2- Fakir 10/10
Kullanılabilir GP: 40
Profil : Güç: 1
Çeviklik: 6
Kondisyon: 3
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 9
Eksiklik : Takıntı
Aslında herkes hedefidir Tatane’nin. Fakat bu durum özeldir. Özellikle gözüne çarpmış birisi, ne yazık ki Tatane tarafından lanetlenmiş demektir. Onun zaafları, sorunları, eksileri, kısaca ona ait olumsuz her şey artık Tatane’nin en sevdiği şeyler listesindedir. Her an, her saniye, ona yapmak istediği şeyi düşünür ve fırsatını kollar. Öldürmek, genelde son ihtimal olsa da, kendi çapında verdiği cezalar ve aşırı sataşmalar hedefi kesinlikle bezdirmeye, yaşamdan soğutmaya yetmektedir.
Yalnız
Bunca sorundan, sorunluluktan sonra kimse Tatane’den yüzeysel ilişkilerin dışında bir şeyler beklemiyordu. Zaten olmadı da. Tatane, yalnız olmanın derinlemesine giden bir kazıktan çok daha iyi olduğunu düşünmeye başlamıştır.
Ninjutsu : DOTON

Moguragakure no Jutsu
Orta seviyede bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı tekniği aktif eder. Kullanıcı teknik sayesinde yerde ancak bir vücudun sığabileceği kadar bir delik açar ve oradan yerin altına girer. Kullanıcının yerin altına girmesinin ardından ise bu delik kapanır ve kullanıcı tamamen yer altında kalır. Yer altında olan kullanıcı bu katmanda ilerleyerek kendini gizleyebilir. Öte yandan zemindeki hareketleri sezebilen kullanıcı sürpriz ataklar gerçekleştirme imkanına sahip olur. Kullanıcı yer altında istediği mesafede gidebilir ve istediği derinliğe inebilir. Ne var ki bunun sınırı da kullanıcının kullandığı chakra ile doğru orantılı olarak artmaktadır.

Tekkai
Kullanıcı elini sertçe yere vurur ve önüne doğru ilerleyip açılan bir yarık oluşturur. Bu yarık 15 metre kadar ilerler ve anında oluşur, çatlağın yoluna bulunan herkes dengesini kaybedip bir ayağını çatlağa düşürme tehlikesi ile karşı karşıya gelir. Hedeflerin dengesini bozmak veya bir bina katının zeminini parçalamak için kullanılır.

Doryuu Shiki
Kullanıcı ayağını yere vurur ve aniden 1.5 metre boyunda, 1 metre genişliğinde bir taş duvarı yerden hemen önünde olacak şekilde çıkartır. Bu, defansif bir tekniktir ve kullanıcı gelen Ninjutsu saldırılarından bu duvarın arkasına geçerek korunabilir. Duvar oldukça dayanıklıdır. Ayrıca, teknik hızlı çalıştığı için aşırı yakındaki kişilere de sürpriz bir saldırı yapılabilir.

Gansekikei no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından iki elini de yere koyar ve chakrasını zemine verir. Ardından, kullanıcının arkasındaki zeminden fırlayan kayalar önündeki alanı bombalamaya başlar. Kayalar 1 metre genişliğindedir ve kullanıcı elini çekmediği sürece her saniye 1 tane kaya fırlatabilir. Bu, kullanıcının önündeki büyükçe bir alanda geniş çaplı bir yıkım gerçekleştirmesini sağlar.
Taijutsu : Suiseiki, D Rank
Başlangıç seviyesidir. Kullanıcı bu seviyede esneklik antremanları yaparak tekniğin ileri seviyeleri için temel oluşturur. Kullanıcı, hamleleri pek değişmese de, hissedilir bir şekilde hamlelerden kaçınma ve öngörü kabiliyeti kazanır.
Genjutsu : Rakumei no Jutsu
Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Rishuu
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından, onu o anda görebilen herkesi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin etkisi altında olan kişiler, kullanıcının havada 5 tane 1 metre boyunda metalden kazıklar oluşturduğunu görür. Kullanıcı bu kazıkları tekniğin etkisi altında olan herhangi birisine yollayabilir. Mükemmel bir isabet oranına sahip olan bu kazıklar, hedeflerini ıskalasa bile yeni bir tanesi oluşup tekrar hedefine saldırır. Kullanıcı kazıkları el hareketleri ile havada kontrol eder, eğer bu hareketleri yapmaz ise teknik bozulur. Hedeflere isabet eden kazıklar şiddetli bir zihinsel acı yaratır. Hedefe saplandıktan 5 saniye sonra açtıkları yara ile beraber yokolurlar. Her bir kazık, bir öncekinin oluşturduğu zihinsel acıyı daha ileriye taşır ve hedefi aşırı derece yorar. Yeterince yorulan hedef bayılma tehlikesi geçirir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Shibou no Jutsu
Kullanıcı Tatsu el mührünü yapar ve o anda baktığı kişiyi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin altına girmek için hedefin kullanıcıya bakmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında olan kişi her 5 saniyede bir, kullanıcı tarafından hunharca öldürüldüğünü görür. Bu görüntüler 2 saniye sürer ve aşırı derecede gerçekçidir. Kullanıcı eğer isterse görüntüleri istediği gibi ayarlayabilir. Hedef git gide konsantrasyonunu kaybeder ve kullanıcıdan korkmaya başlar. Kötü ve rahatsız edici hisleri kullanıcı ile bağdaştırır. Savaş alanında kişilere göz dağı vermek, konsantrasyonlarını bozmak ve gerçeklik ile illüzyon arasındaki bağı koparmak için kullanılır. Diğer şartlar altında, işkence yapmak için kullanıldığı bilinmektedir. Teknik 2-3 dakika kadar açık kalır, ardından tekrar uygulamak gerekir.
Ekipman : 3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Ryoushi Kyoukai - Kostüm & Maske
Tantou
Bağlılıklar : Kusagakure (Chuunin)
Ryoushi Kyoukai (Stratejist
Kullanıcı avatarı
Shizawa Tatane

Dön Role Play Arşivleri