gönderen Shizawa Tatane tarih 06 Şub 2016, 23:45
Isao. Hm. En azından karşımdakinin adını biliyorum, bu da bir şeydir.
Benim zihnimi arındırabilecek bir şey var mı ki? En fazla meşgul eder, o da kısa sürer. Üzgünüm, mütevazi olmayacağım fakat kafam diğerlerininkinden biraz daha fazla çalışıyor sanırım. Böyle olmasını istemezdim, böyle olmasaydı belki birkaç tane daha hobi edinir, tüm vaktimi onlarla öldürebilirdim. Şimdilik, konumuz bu değil gibi duruyor.
Tch. Sinin gibi bir kısı shinibisinin lif tisimik gibi bir hiyinin ilmidigini diye başlayan bir cümle kurmuş ve bu sinirlerimi biraz bozmuştu. Neden benim gibi bir Kusa shinobisi? Ne başarımı gördünüz, ne yeteneğimi gördünüz abi? Neden bunu sürekli söyleyip duruyor insanlar? Fazla rahatsız edici. Ah, sanırım sağlam bir uyku çekip tüm bunları siktir edeceğim.
İnsan? İnsan avı? Bingo kitabındakiler? Şimdilik? Orada gerçekten uğraşmaya değer kişiler var ve bundan kesinlikle zevk alırım. Ayrıca, bunu tek başıma yapmam değil de birkaç kişiyle yapmam, az çok organize bir şeyler yapmak kesinlikle daha akıl karı. Taktiksel birikimim. Şey, sanırım evet. Böyle bir şey var. Strateji kurmak konusunda iyiyim çünkü spontane gelişen şeyler beni çok yoruyor ve açık meydan muharebesinden de pek haz ettiğim söylenemez.
Şimdi, teklif sıcak geliyor. Grubun içerisindeki diğer kişileri de değerlendirdikten sonra, kafamda kesinliğe ulaşacak bir konu gibi duruyor yine de. Elimi çeneme koyup konuşmaya başladım.
"Öncelikle, Isao.. Isao'ydu sanırım. Bak, bana istediğini diyebilir, istediğin hakarette bulunabilirsin fakat ben kesinlikle bir görev adamı değilim. O taktiksel birikime ve stratejilere gelecek olursak, onlar savaşla çok içli dışlı olmadan zafere gitmenin birkaç kısa yoluydu, ben de bunu yerine getirdim, hepsi o kadar.
Teklifini kabul ederim etmesine, fakat benden çok abartılı, şahşahlı şeyler bekleme. Sıradan bir insanın yaptıklarının biraz daha kafa patlatılmış halinden fazlası olmayacak gibi duruyor. Tabii buna yani başarıya, zamanla siz karar verirsiniz gibi duruyor. Her neyse, uzun lafın kısası kabul edilmiştir."
Tatane :
"Pardon bayım.. Şimdiki siz, sizden bir saniye önceki sizi tanısaydı, şu anki sizden bir saniye sonraki size ne olurdu acaba?" Künye : İsim: Shizawa Tatane
Element: Doton
Seviye: C
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 2- Fakir 10/10
Kullanılabilir GP: 40
Profil : Güç: 1
Çeviklik: 6
Kondisyon: 3
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 9
Ninjutsu : DOTON
Moguragakure no Jutsu
Tekkai
Doryuu Shiki
Gansekikei no Jutsu Taijutsu : Suiseiki, D Rank
Genjutsu : Rakumei no Jutsu
Rishuu
Shibou no Jutsu Ekipman : 3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Ryoushi Kyoukai - Kostüm & Maske
Tantou Bağlılıklar : Kusagakure (Chuunin)
Ryoushi Kyoukai (Stratejist