Kuş, Yuvasına.

Moderatör: Game Master

Kuş, Yuvasına.

Mesajgönderen Shizawa Tatane tarih 31 Oca 2016, 22:33

Ee, öyleyse ne olmuş?
Hem sen biraz çeneni kapatsan da her gece sağır olmak için dua etmesem?

Çok, hissediyorum. Bu kötü. Yani cidden, zoraki yemek yemek gibi. Miden tıka basa doludur ama artık tabağındakileri bitirmek senin için farz olmuştur ya, onur meselesidir hani artık senin için. İşte öyle bir şey çok hissetmek.
Gerek hislerden, gerek sorumluluklardan ve zorunluluklardan kaçmak, biraz da kafamı boşaltmak adına köyden çıktığım zamandan beridir geziyorum.

Geziyorum, tek başıma. Olması gerektiği gibi. Yürüyorum, yiyor içiyorum. Param bittiğinde bir yerde günübirlik çalışıyorum, sonra devam ediyorum. Shinobilikten, tehlikeli köy zımbırtılarından uzakta, sineye çekilmek oluyor bu. Görevmiş, başarıymış, kimin sikinde ki?

Anlamıyorum, Chuunin olunca neden üstüme daha çok yüklenildiğini. Ben aynı ben, bilgi birikim aynı bilgi birikim, yetenek aynı yetenek. Tch. İnsanlar isimlere gerçekten fazla takıyorlar. Çocukluk ve yetişkinlik gibi. Gece ile gündüz gibi. Havanın karanlık ya da aydınlık olmasına bir isim verilmeseydi, belki de zaman diye bir şey hiç var olmayacaktı. İnsanların öldükleri "zaman" çok da önemsenmeyecekti mesela. Belki de tarih basit bir anı geçmişinden ibaret olacaktı.

Ölüm demişken, ölüm ne anlam ifade ediyor acaba? Ölümle birinden hiçbir zaman haber alamayıp onunla iletişim kurmamak arasındaki fark nedir? Bir gün haber alma umudu mu? Bu yüzden mi var olmuştur inançlar? Ölümünü öğrense bile umudunu kaybetmemek için, tekrar haber alacağına dair.

İnsan dediğimiz varlık, öteki kavramlarıyla ilgilenmiyor ki zaten. Sadece umut ediyor. Umut, yani çaresizliğin son hali. Sonsuza kadar güvenmek, sıkı sıkı sarılmak umuda. Gözyaşlarıyla bağlanmak umuda. Keşkelerle başlayan cümleleri umarımlarla bitirmek... Esas olan bu insanlara göre...

Hiç kimse, hiçbir zaman mutlu olamayacak. Yani genel bir mutluluk hiçbir zaman söz konusu olamayacak. Birinin mutsuzluğuyla bir başkası mutlu olacak, onun mutluluğundan başkası faydalanacak. Üzgünüm fakat kimse hiçbir zaman bu kadar masum olamayacak.

Belki bir gün güneş daha parlak doğacak, arkasında ölümü saklayacak. Son nefesimi verdiğimde, beni kaç kişi hatırlayacak? İnsanlar... Olayların arka yüzünü görmekten pek haz etmiyor.

"Tatlı olarak da bir porsiyon dango alabilir miyim? Teşekkür ederim."
En son Shizawa Tatane tarafından 31 Oca 2016, 22:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Tatane : Resim"Pardon bayım.. Şimdiki siz, sizden bir saniye önceki sizi tanısaydı, şu anki sizden bir saniye sonraki size ne olurdu acaba?"
Künye : İsim: Shizawa Tatane
Element: Doton
Seviye: C
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 2- Fakir 10/10
Kullanılabilir GP: 40
Profil : Güç: 1
Çeviklik: 6
Kondisyon: 3
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 9
Eksiklik : Takıntı
Aslında herkes hedefidir Tatane’nin. Fakat bu durum özeldir. Özellikle gözüne çarpmış birisi, ne yazık ki Tatane tarafından lanetlenmiş demektir. Onun zaafları, sorunları, eksileri, kısaca ona ait olumsuz her şey artık Tatane’nin en sevdiği şeyler listesindedir. Her an, her saniye, ona yapmak istediği şeyi düşünür ve fırsatını kollar. Öldürmek, genelde son ihtimal olsa da, kendi çapında verdiği cezalar ve aşırı sataşmalar hedefi kesinlikle bezdirmeye, yaşamdan soğutmaya yetmektedir.
Yalnız
Bunca sorundan, sorunluluktan sonra kimse Tatane’den yüzeysel ilişkilerin dışında bir şeyler beklemiyordu. Zaten olmadı da. Tatane, yalnız olmanın derinlemesine giden bir kazıktan çok daha iyi olduğunu düşünmeye başlamıştır.
Ninjutsu : DOTON

Moguragakure no Jutsu
Orta seviyede bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı tekniği aktif eder. Kullanıcı teknik sayesinde yerde ancak bir vücudun sığabileceği kadar bir delik açar ve oradan yerin altına girer. Kullanıcının yerin altına girmesinin ardından ise bu delik kapanır ve kullanıcı tamamen yer altında kalır. Yer altında olan kullanıcı bu katmanda ilerleyerek kendini gizleyebilir. Öte yandan zemindeki hareketleri sezebilen kullanıcı sürpriz ataklar gerçekleştirme imkanına sahip olur. Kullanıcı yer altında istediği mesafede gidebilir ve istediği derinliğe inebilir. Ne var ki bunun sınırı da kullanıcının kullandığı chakra ile doğru orantılı olarak artmaktadır.

Tekkai
Kullanıcı elini sertçe yere vurur ve önüne doğru ilerleyip açılan bir yarık oluşturur. Bu yarık 15 metre kadar ilerler ve anında oluşur, çatlağın yoluna bulunan herkes dengesini kaybedip bir ayağını çatlağa düşürme tehlikesi ile karşı karşıya gelir. Hedeflerin dengesini bozmak veya bir bina katının zeminini parçalamak için kullanılır.

Doryuu Shiki
Kullanıcı ayağını yere vurur ve aniden 1.5 metre boyunda, 1 metre genişliğinde bir taş duvarı yerden hemen önünde olacak şekilde çıkartır. Bu, defansif bir tekniktir ve kullanıcı gelen Ninjutsu saldırılarından bu duvarın arkasına geçerek korunabilir. Duvar oldukça dayanıklıdır. Ayrıca, teknik hızlı çalıştığı için aşırı yakındaki kişilere de sürpriz bir saldırı yapılabilir.

Gansekikei no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından iki elini de yere koyar ve chakrasını zemine verir. Ardından, kullanıcının arkasındaki zeminden fırlayan kayalar önündeki alanı bombalamaya başlar. Kayalar 1 metre genişliğindedir ve kullanıcı elini çekmediği sürece her saniye 1 tane kaya fırlatabilir. Bu, kullanıcının önündeki büyükçe bir alanda geniş çaplı bir yıkım gerçekleştirmesini sağlar.
Taijutsu : Suiseiki, D Rank
Başlangıç seviyesidir. Kullanıcı bu seviyede esneklik antremanları yaparak tekniğin ileri seviyeleri için temel oluşturur. Kullanıcı, hamleleri pek değişmese de, hissedilir bir şekilde hamlelerden kaçınma ve öngörü kabiliyeti kazanır.
Genjutsu : Rakumei no Jutsu
Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Rishuu
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından, onu o anda görebilen herkesi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin etkisi altında olan kişiler, kullanıcının havada 5 tane 1 metre boyunda metalden kazıklar oluşturduğunu görür. Kullanıcı bu kazıkları tekniğin etkisi altında olan herhangi birisine yollayabilir. Mükemmel bir isabet oranına sahip olan bu kazıklar, hedeflerini ıskalasa bile yeni bir tanesi oluşup tekrar hedefine saldırır. Kullanıcı kazıkları el hareketleri ile havada kontrol eder, eğer bu hareketleri yapmaz ise teknik bozulur. Hedeflere isabet eden kazıklar şiddetli bir zihinsel acı yaratır. Hedefe saplandıktan 5 saniye sonra açtıkları yara ile beraber yokolurlar. Her bir kazık, bir öncekinin oluşturduğu zihinsel acıyı daha ileriye taşır ve hedefi aşırı derece yorar. Yeterince yorulan hedef bayılma tehlikesi geçirir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Shibou no Jutsu
Kullanıcı Tatsu el mührünü yapar ve o anda baktığı kişiyi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin altına girmek için hedefin kullanıcıya bakmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında olan kişi her 5 saniyede bir, kullanıcı tarafından hunharca öldürüldüğünü görür. Bu görüntüler 2 saniye sürer ve aşırı derecede gerçekçidir. Kullanıcı eğer isterse görüntüleri istediği gibi ayarlayabilir. Hedef git gide konsantrasyonunu kaybeder ve kullanıcıdan korkmaya başlar. Kötü ve rahatsız edici hisleri kullanıcı ile bağdaştırır. Savaş alanında kişilere göz dağı vermek, konsantrasyonlarını bozmak ve gerçeklik ile illüzyon arasındaki bağı koparmak için kullanılır. Diğer şartlar altında, işkence yapmak için kullanıldığı bilinmektedir. Teknik 2-3 dakika kadar açık kalır, ardından tekrar uygulamak gerekir.
Ekipman : 3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Ryoushi Kyoukai - Kostüm & Maske
Tantou
Bağlılıklar : Kusagakure (Chuunin)
Ryoushi Kyoukai (Stratejist
Kullanıcı avatarı
Shizawa Tatane

Re: Kuş Yuvası

Mesajgönderen Shizawa Tatane tarih 31 Oca 2016, 22:43

İnsanlar aç gözlü. O kadar aç gözlü ki tehditleri göremiyorlar, gerçekleri göremiyorlar. Karşısındakinin niyetini göremiyorlar. İnsanlar düşünmeden hareket etmeye, bitki gibi yaşamaya bayılıyorlar. Üstelik buna rağmen, gerçek barışı istiyorlar. Gerçek barışın sağlanması için insanların hepsinin ölmesi, tarihin de silinmesi gerekir. Çok mu karanlık bakıyorum? Belki ışık gözünüzü kör etmiştir!

Kötüleri öldürüyorlar, kötülere düşman kesiliyorlar. Kötü... Ve içlerinden biri çıkıp kötüyü öldürüyor. Bir söz vardır, eğer bir katili öldürürsen dünyadak ikatil sayısı aynı kalır. Ne kadar da haklıdır.

Hayır biri çıkıp demiş ki; şunu yapın bu iyi, bunu yapmayın bu kötü. Lan yavşak, kime göre iyi, kime göre kötü? Senin için kötü olan bir şey benim için iyi olabileceği gibi, tersi de gerçekleşebilir. Hepimiz aynı şeyi düşünmüyoruz ki, hepimiz aynı şeyleri hissetmiyoruz ki. Nedir bu birbirinize benzeme çabası?

Kabul görmek için mi? Beni kabul edenin de, etmeyenin de amına koyayım. Önce kendini kabul ettin mi sen? Önce kendine sordun mu ben gerçekten bu muyum diye? Kendinle tanıştın mı da başkalarına yanaştın sen? Doğduğunda, annen baban yoktu. Tektin. Ebeveynlerin sadece bir aracıydı ve nefes alamasaydın eğer, ölürdün.

İnsanlar, kabullenmekten ve kabul etmekten korkuyorlar. İşte tüm olay burada başlıyor! Farklı birini kabul etmekten korkuyorlar, bu noktada farklı biri olarak kabul görememekten korkuyorlar. İşte tüm bu tekdüzeliğin kaynağı bu.

Bu yüzden değişip duruyor, kendilerinden, asıllarından uzaklaşıyorlar. Peki, acaba her saniye mi değişiyorlar? Yani, kendileriyle tanışmak üzerinden devam edelim. Şimdiki ben, benden bir saniye önceki beni tanısaydı, benden bir saniye sonraki ben nasıl olurdu?

Düşünmek için zaman çoktu, köyün birindeydim ve köyüme dönecektim. Yemek yiyordum. Tatlı da bittiğinde bir garson, hesabı getirmişti. Ona dönüp manidar bir gülümsemeyle kendime sorduğum soruyu sordum. Aslında ona değil, kendime soruyordum.

"Pardon, bir şey sorabilir miyim?"
"Buyrun."
"Şimdiki siz, sizden bir saniye önceki sizle tanışsaydı, sizden bir saniye sonraki siz nasıl olurdu?"
"Bilmiyorum, bir tür bilmece falan olsa gerek. Şey, rica etsem hesabınızı ödeyip gidebilir misiniz? Epey bir sıra var da."
"Tabii, buyrun."

Çıktım, bir kez daha bir cevap bulamadan çıktım. Umarım cevapları gösterecek birini ya da bir yeri bulacağım. Yani, umarımla başlayan bir cümle kurmak üzücü. Fakat ben bunu söylememek için yoldayım.

Önümde seyrek ağaçlar olan, çok kimsenin yürümediği yolda çıkmış otlardan ve bakımsız yol kenarlarından anlaşılan, seyrek ağaçlı, biraz da engebeli uzunca bir yol vardı.

Evimden uzaktaydım ve gittikçe yaklaşacaktım. Yeterince erzağım ve moralim vardı. Geriye sadece, yürümek kalıyordu.

Yalnızdım, duruyordum.
Yalnızdım, yürüyorum.
Sanırım kesin olan tek şey, mutlak yalnızlıktı ve ben, güneş batarken ilk adımımı atmıştım.
Tatane : Resim"Pardon bayım.. Şimdiki siz, sizden bir saniye önceki sizi tanısaydı, şu anki sizden bir saniye sonraki size ne olurdu acaba?"
Künye : İsim: Shizawa Tatane
Element: Doton
Seviye: C
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 2- Fakir 10/10
Kullanılabilir GP: 40
Profil : Güç: 1
Çeviklik: 6
Kondisyon: 3
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 9
Eksiklik : Takıntı
Aslında herkes hedefidir Tatane’nin. Fakat bu durum özeldir. Özellikle gözüne çarpmış birisi, ne yazık ki Tatane tarafından lanetlenmiş demektir. Onun zaafları, sorunları, eksileri, kısaca ona ait olumsuz her şey artık Tatane’nin en sevdiği şeyler listesindedir. Her an, her saniye, ona yapmak istediği şeyi düşünür ve fırsatını kollar. Öldürmek, genelde son ihtimal olsa da, kendi çapında verdiği cezalar ve aşırı sataşmalar hedefi kesinlikle bezdirmeye, yaşamdan soğutmaya yetmektedir.
Yalnız
Bunca sorundan, sorunluluktan sonra kimse Tatane’den yüzeysel ilişkilerin dışında bir şeyler beklemiyordu. Zaten olmadı da. Tatane, yalnız olmanın derinlemesine giden bir kazıktan çok daha iyi olduğunu düşünmeye başlamıştır.
Ninjutsu : DOTON

Moguragakure no Jutsu
Orta seviyede bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı tekniği aktif eder. Kullanıcı teknik sayesinde yerde ancak bir vücudun sığabileceği kadar bir delik açar ve oradan yerin altına girer. Kullanıcının yerin altına girmesinin ardından ise bu delik kapanır ve kullanıcı tamamen yer altında kalır. Yer altında olan kullanıcı bu katmanda ilerleyerek kendini gizleyebilir. Öte yandan zemindeki hareketleri sezebilen kullanıcı sürpriz ataklar gerçekleştirme imkanına sahip olur. Kullanıcı yer altında istediği mesafede gidebilir ve istediği derinliğe inebilir. Ne var ki bunun sınırı da kullanıcının kullandığı chakra ile doğru orantılı olarak artmaktadır.

Tekkai
Kullanıcı elini sertçe yere vurur ve önüne doğru ilerleyip açılan bir yarık oluşturur. Bu yarık 15 metre kadar ilerler ve anında oluşur, çatlağın yoluna bulunan herkes dengesini kaybedip bir ayağını çatlağa düşürme tehlikesi ile karşı karşıya gelir. Hedeflerin dengesini bozmak veya bir bina katının zeminini parçalamak için kullanılır.

Doryuu Shiki
Kullanıcı ayağını yere vurur ve aniden 1.5 metre boyunda, 1 metre genişliğinde bir taş duvarı yerden hemen önünde olacak şekilde çıkartır. Bu, defansif bir tekniktir ve kullanıcı gelen Ninjutsu saldırılarından bu duvarın arkasına geçerek korunabilir. Duvar oldukça dayanıklıdır. Ayrıca, teknik hızlı çalıştığı için aşırı yakındaki kişilere de sürpriz bir saldırı yapılabilir.

Gansekikei no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından iki elini de yere koyar ve chakrasını zemine verir. Ardından, kullanıcının arkasındaki zeminden fırlayan kayalar önündeki alanı bombalamaya başlar. Kayalar 1 metre genişliğindedir ve kullanıcı elini çekmediği sürece her saniye 1 tane kaya fırlatabilir. Bu, kullanıcının önündeki büyükçe bir alanda geniş çaplı bir yıkım gerçekleştirmesini sağlar.
Taijutsu : Suiseiki, D Rank
Başlangıç seviyesidir. Kullanıcı bu seviyede esneklik antremanları yaparak tekniğin ileri seviyeleri için temel oluşturur. Kullanıcı, hamleleri pek değişmese de, hissedilir bir şekilde hamlelerden kaçınma ve öngörü kabiliyeti kazanır.
Genjutsu : Rakumei no Jutsu
Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Rishuu
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından, onu o anda görebilen herkesi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin etkisi altında olan kişiler, kullanıcının havada 5 tane 1 metre boyunda metalden kazıklar oluşturduğunu görür. Kullanıcı bu kazıkları tekniğin etkisi altında olan herhangi birisine yollayabilir. Mükemmel bir isabet oranına sahip olan bu kazıklar, hedeflerini ıskalasa bile yeni bir tanesi oluşup tekrar hedefine saldırır. Kullanıcı kazıkları el hareketleri ile havada kontrol eder, eğer bu hareketleri yapmaz ise teknik bozulur. Hedeflere isabet eden kazıklar şiddetli bir zihinsel acı yaratır. Hedefe saplandıktan 5 saniye sonra açtıkları yara ile beraber yokolurlar. Her bir kazık, bir öncekinin oluşturduğu zihinsel acıyı daha ileriye taşır ve hedefi aşırı derece yorar. Yeterince yorulan hedef bayılma tehlikesi geçirir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Shibou no Jutsu
Kullanıcı Tatsu el mührünü yapar ve o anda baktığı kişiyi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin altına girmek için hedefin kullanıcıya bakmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında olan kişi her 5 saniyede bir, kullanıcı tarafından hunharca öldürüldüğünü görür. Bu görüntüler 2 saniye sürer ve aşırı derecede gerçekçidir. Kullanıcı eğer isterse görüntüleri istediği gibi ayarlayabilir. Hedef git gide konsantrasyonunu kaybeder ve kullanıcıdan korkmaya başlar. Kötü ve rahatsız edici hisleri kullanıcı ile bağdaştırır. Savaş alanında kişilere göz dağı vermek, konsantrasyonlarını bozmak ve gerçeklik ile illüzyon arasındaki bağı koparmak için kullanılır. Diğer şartlar altında, işkence yapmak için kullanıldığı bilinmektedir. Teknik 2-3 dakika kadar açık kalır, ardından tekrar uygulamak gerekir.
Ekipman : 3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Ryoushi Kyoukai - Kostüm & Maske
Tantou
Bağlılıklar : Kusagakure (Chuunin)
Ryoushi Kyoukai (Stratejist
Kullanıcı avatarı
Shizawa Tatane

Dön Role Play Arşivleri