[Lejant] Jin Ori

Moderatör: Game Master

[Lejant] Jin Ori

Mesajgönderen Jin Ori tarih 27 Ara 2015, 20:03

Resim
Jin Ami
Annem, babam, her şeyim...
"Kızıl saçlarının parıltısını ilk gördüğümde anlamıştım onda kendimi bulacağımı."

Hissizleşip, hayata karşı olan bütün beklentilerimin yok olmaya başladığı bir dönemde geldi kurtardı beni hiç kimsenin düşmesini istemeyeceğim yetimhane ortamından. Kaybolmuştum. Ne yapmam gerektiğini, daha fazla ne kadar dayanabileceğimi bilmiyordum. Hayatımın en karanlık döneminde aydınlattı yaşamımı. Daha önce hiç anne sevgisi görmemiş olan genç bir kızın hayatındaki bu boşluğu doldurdu. Hem anne oldu bana hem arkadaş. Onun varlığında bir kere bile olsun hissetmedim diğer herkesin yokluğunu. Her akşam uyumadan önce dudaklarının sıcaklığını alnımda hissediyor olmam uzun bir günün ardından beni teselli eden tek şey.

Eskiden Kusalı bir shinobiymiş. Bana, yazarlığı çok daha büyük bir sevda olarak gördüğü için shinobilik hayatından vazgeçtiğini anlattı. Açıkçası inanamıyorum bu söylediklerine. Mantıklı gelmiyor bir şeyler. Yapbozun bazı parçalarını oturtamıyorum zihnimde. Anlatmadığı, üstünde hiç durmadığı bazı şeyler olduğunu biliyorum. Ama yine de -söylediklerinin doğru olmadığına dair şüphelerim olmasına rağmen- inanıyorum ona. İçimde ona karşı sınırları olmayan bir güven duygusu besliyorum. Biliyorum ondan bana bir zarar gelmeyeceğini, hayatımın sonuna kadar sırtımı yaslayabileceğimi. Geleceğe olumlu bakabiliyor olmamın tek nedeni o. Hayallerimde, 10 yıl sonraki geleceğimde, onun gibi olmak istiyorum. Onun yaşadığı hayatı yaşayıp mutlu olabilmek istiyorum. Umarım hiç bir zaman ayrılmayız anne. Hayatın acımasızlığına yanımda sen olmadan ne kadar dayanabileceğimi bilmiyorum.
Resim

Sınava hazırlandığım için çok fazla vakit bulamıyorum. Beklettiğim herkese anlayışı için teşekkürler.
Resim
Künye

İsim: Jin Ori
Element: Suiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/10
Mevcut GP: 2

Güç: 4
Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 5
Varlık: 4
Zeka: 5

Eksiklikler/Özürler

Ninjutsu
Shunshin

Taijutsu
Suiseiki / B-Rank

Genjutsu

Sensör Yetenekleri
Meishou-dou / D-Rank

Beceri Listesi
Farkındalık 2

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
3 Kunai
5 Shuriken
5 Metre Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Kullanıcı avatarı
Jin Ori

Re: [Lejant] Jin Ori

Mesajgönderen Jin Ori tarih 18 Oca 2016, 22:53

Resim
Ryouichi Nori
Sessiz|Esrarengiz
"Gerçekten kim olduğuna dair en ufak bir fikrim yok."

Görev için Toyone Şehri'ne birlikte gitmek zorunda kaldığım esrarengiz kişilik. Üstelik iki günlük yolculuğumuz sırasında birkaç kelime etmek dışında hiç konuşmadı. Sonra Haru'nun bizi yarı yolda bırakıp İshigakure'yi fethetmeye gitmesinin ardından Chi no gisei ritüeli için gönüllü oldu. Neden böylesine büyük bir çılgınlık yaptığını hala anlayabilmiş değilim. Bu davranışının ardında gerçekten köye olan bağlılığı mı yatıyor yoksa sadece hayatın sıkıcılığından kurtulmak için biraz aksiyon mu yaşamak istedi bilmiyorum. Ama eminim ki o fabrikada geçirmek zorunda kaldığımız saatleri hayatı boyunca hiç bir zaman unutamayacaktır.
Gözlerimin önünde vücudunun her bir noktasından bıçaklanırken insanlığın nereye gittiğini bir kez daha sorgulamama sebep oldu. Attığı çığlıklar bugün bile hala kulaklarımı tırmalıyor. Kanlar içindeki kırmızı vücudu gözlerimi kapattığımda karanlığın içinde beliriyor. Psikolojimin alt üst olmasına sebep oldu gerçekten. Bir daha karşılaşır mıyız bilmiyorum ama olur da yollarımız yeniden kesişirse kendisine her baktığımda zihnimde o gün yaşadıklarımızın bir yansıması belireceğine eminim.
Resim

Sınava hazırlandığım için çok fazla vakit bulamıyorum. Beklettiğim herkese anlayışı için teşekkürler.
Resim
Künye

İsim: Jin Ori
Element: Suiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/10
Mevcut GP: 2

Güç: 4
Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 5
Varlık: 4
Zeka: 5

Eksiklikler/Özürler

Ninjutsu
Shunshin

Taijutsu
Suiseiki / B-Rank

Genjutsu

Sensör Yetenekleri
Meishou-dou / D-Rank

Beceri Listesi
Farkındalık 2

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
3 Kunai
5 Shuriken
5 Metre Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Kullanıcı avatarı
Jin Ori

Re: [Lejant] Jin Ori

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 30 Oca 2016, 21:07

Ka-ching! RPGTurk yönetimi insiyatifiyle, karakterinize özen gösterdiğinizden mütevellit ödül 10GP kazandınız! Güle güle harcayın.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Dön Meta Arşivler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir