Kurochi Junpei
Çok saygıdeğer babamdır. Ishigakure için canını bile feda edebilecek bir insandır. Bunun en büyük kanıtı, sürekli gönüllü olarak çıktığı S-Rank görevlerdir. Babamla henüz 2 yaşında tanışabildim. Ve Ishigakure milliyetçisi olmamdaki en büyük rehber babam olmuştur bugüne kadar. Babam en son çıktığı S-Rank görevden hala geri dönmemiştir. Zorlu mücadeleler içinde hayatta kalıp köyü dışarıdan savunmaya çalışmaktadır şuan.

Yakushi Hitomi
Chuuninliğimin ilk dönemlerinde çıktığım bir teslimat görevinde Konoha Köyünde tanıştığım bir arkadaşımdır. Kendisinin düşünceleri, fikirleri ve ideallerine hayran kalmıştım. Yakushi, Konoha Köyüne aşıktır. Köyü korumak adına canını bile feda edebilecek bir insandır. Ayrıca bir Chuunine göre oldukça iyi teknikler kullanmaktadır. Katana konusunda bir Ishigakure Jounin'i seviyesindedir. Zeki olmasının yanında, Konoha Köyünde takım liderliği görevi üstlenmektedir.

Raijin Fuu
Ishigakure'de saygı duyduğum senpai'lerimden birisi. Raiton elementini kullanmaktaki ustalığı ve zekasına hayran kalmışımdır her zaman. Henüz 20 yaşında Jouninliğe aday gösterilip 21 yaşında Jounin olmuştur. Şuan 25 yaşında ve Ishigakure'nin istihbaratını sağlamaktadır. ANBU'ların görevini tam olarak düzgün yapamamasından her zaman şikayetçi olmuştur. Çoğu zaman fikir ayrılığına düşeriz bu konuda. Ben, Ishigakuredeki herkesin görevini iyi yaptığını düşünürken Fuu-senpai aynı şeyi düşünmez.
Fuu-senpai, biraz olsun köye karşı sadakatini kaybetmiş birisi olsa da, herkes bir savaş çıksa ilk önce Fuu'nun savaşa katılacağından emin.