[Lejant] Tsukino Miwa

Moderatör: Game Master

[Lejant] Tsukino Miwa

Mesajgönderen Tsukino Miwa tarih 26 Ara 2015, 02:29

Yeşil renk Miwa'nın, kırmızı renk Saika'nın düşüncelerini temsil etmektedir.

Resim
Tsukino Ryou

Pek sevgili babacığım. Bize belli etmese bile kocaman bir yüreği vardır. Ninjalık yaptığı süre boyunca pek çok zorlukla karşılaşmış ve pek değer verdiği arkadaşlarının gözlerinin önünde ölümüne şahit olmuştur. Ama bunlardan pek bahsetmez, üstünkörü anlatır geçer. Yaşadıkları onu yıpratmış olsa gerek kendisi pek bir ciddi ve katıdır. Açıkçası on sekiz yıllık hayatım boyunca onu bir kez bile gülümserken gördüğümü hatırlamıyorum. Ama beni küçüklükten beri eğiten oydu. İlk öğretmenim ve saygı değer bir hocam gibiydi. Ayrıca Kusagakure'nin güzel çimlerinin yeşilliğinde olan saçlarımı da ondan miras aldım. İnsan onu sevmeden edemiyor.

Egoist herifin teki. Miwa içten içe ona hayranlık duysa bile benim gözümde itten daha yüksek değeri yok. Kendini pek bir şey sandığı ve bir tarafları havalarda olduğu için bilmiş bilmiş konuşur, hayat dersleri verdiğini sanır kendince. Havalı havalı bakışlar atması da orta yaş bunalımını atlatamamasından kaynaklanıyor. Güzel karısı hala erkeklerin ilgisini çekerken bu herif ağzıyla kuş tutsa kız tavlayamaz. Yazık! Umarım bir gün kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde geberip gider de o muşmula suratını görmekten kurtulurum. Lanet olasıca ot kafalı! Şu herife ve oğluna baktıkça Miwa'nın neden böyle işe yaramaz olduğunu daha iyi anlıyor insan.

Resim
Tsukino Rina

Annem. Hakkında söyleyecek pek fazla şeyim yok. Dıştan bakıldığında oldukça sıradan, çelimsiz ve zayıf bir bayan gibi görünebilir ama kesinlikle çok güçlüdür. Sadece fiziksel olarak değil, zihinsel olarak da. Oldukça dikkat çekici bir yüzü ve fiziği vardır. Yaşından da oldukça küçük gösterir. Hatta bazen annemle dışarı çıktığımda onun ablam olduğunu sanıyorlar. Bazen benden bile küçük gösterebiliyor. Oldukça rahatsız edici bir durum tabi ki. Annem bunu duymaktan hoşlansa bile mütevazı görünmeye çalışır. Kendine o kadar özen gösterdiği için güzelliği pek de şaşırtıcı değil. Kendisi dışarıda güler yüzlü olsa bile ev içinde babam kadar katı ve soğuktur. Yine de ona nazaran biraz daha gülümsüyor. Bazen annemle babamın tanışıp nasıl aşk yaşadıklarını merak ediyorum. Çünkü bu konuyu hiç açmıyorlar. İnsan aile bireylerinin geçmişi ile ilgili daha çok şey bilmek istiyor ama ağzından laf almak için kendimi yormak istemiyorum.

Güzeller güzeli Rina. Miwa'nın kendisinden hiç ama hiçbir şeyi miras almadığı zavallı kadın. Ah, keşke herkes onun gibi olabilse. Bu kadın var ya, dünyanın en karizmatik kadını olabilir. Miwa gibi yapmacık ve ezik de değil. İlişkilerinde, düşüncelerinde, tepkilerinde, her şeyinde sonuna kadar net bir tavır sergiliyor. Yolunu çiziyor, her şeyi programlıyor ve asla bu çizgiden şaşmıyor. Keskin bir zekaya ve soğukkanlı bir katilin güdülerine sahip aynı zamanda. O kibar gülümseyen yüzüyle sizi bir anda annenizin karnından doğduğunuza pişman edebilir! Bu kadına BA-YI-LI-YO-RUM! Rina, bebeğim!

Resim
Tsukino Kou

Biricik ağabeyim. Kendisi soğuk nevale Tsukino ailesinin muhtemelen en samimi üyesi. Çok yetenekli bir shinobi olmasının yanı sıra yakışıklıdır da. Bu da biraz fazlaca çapkın olmasına yol açtı tabi. Kadınlar için ölüp bitse de mesele işine gelince o kesinlikle bir uzman! Tüm dikkatini yaptığı şeye verebilir. Köyü için ölebilecek kadar da milliyetçidir. Gülümseyen yüzü ve nazik ses tonunun ardında hep tetikte olduğunu hissedersiniz. İnanılmaz dikkatlidir. Aynı anda iki hatta üç yeri birden dinleyebilir. Oldukça ilginç birisi. Adalet duygusu fazlaca gelişmiş. Haksızlığa o an müdahale eder. Haksızlıklarla dolu bu dünyada yaşamak onun için ızdırap verici olsa gerek. Bizim abimle aramız çok samimi değildir ama beni ne zaman görse muhtemelen annemden aldığı o kibar gülümsemesi ile bir süre sohbet eder. Nitekim oldukça meşgul bir insandır ve buna pek vakit bulamıyoruz ne yazık ki.

Ot kafa numara 2! Miwa gibi annesinden zerre şey almamış gerzeğin teki! Anca içsin kadınlarla oynaşsın başka da bir halta yaradığı yok. Ölüp gitse dünya bir yükten kurtulacak. Zaten Miwa'nın ailede sevdiği tek üye olduğunu hesaba katarsak ne kadar işe yaramaz ve berbat biri olduğunu anlatmaya kelimelerin kifayetsiz kalacağını anlarsınız. Kaç yaşına gelmişsin canım benim, insan hiç mi olgunlaşmaz yahu! Parayı orada burada karılara yedirip duruyor. Zavallı annesi bunu öğrense ne yapardı acaba? Kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde ölecek olması gereken kişiler listesinde meymenetsiz babasının hemen ardında, ikinci sırada bulunuyor. Tipini gördükçe asabım bozuluyor. Sen o gülü al bir tarafına #$@&%*!

Resim
Tsukino Yuri

Ailenin yeni ve son model gözdesi. Özellikle Saika ortaya çıktıktan sonra benden beklenen tüm umutları ve potansiyelleri üzerine çekmiştir küçük cadı. Ayrıca beni devamlı hor görür, küçümser. Bana iftiralar atar ve hakaretler eder. İnanılmaz bencil, vurdumduymaz, şımarık, sorumsuz bir velettir. Kafası kesilip köpeklere atılsa yemezler! Berbat, kokuşmuş kişiliğini annemden aldığı güzelliği ile kapatır. Ayrıca dışarıda o güler yüzlü, minik, tatlı kız tavırları ile sürekli ilgi odağı haline gelmekten son derece keyif alır. Bu özelliğini de annemden aldığına yemin edebilirim. Yapmacık, sevimsiz bücür! Nefret ediyorum ondan nefret! Ama bunu tabi ki belli edemem. Ben bir abla olarak ondan daha olgun davranıp üstünlüğümü korumalıyım. O ise sonsuza dek bir ezik ve kaybeden olarak yaşayacak. Ha ha ha!

Miwa'nın deli gibi kıskandığı küçük şeytan. Ah bu kıza bayılıyorum! Sebebini bilmek ister misiniz? Çünkü o adeta Rina bebeğimin geliştirilmiş üst versiyonu gibi! Annesinin tüm mükemmel özelliklerini kendisine aldığı yetmezmiş gibi üstüne de kendisi çok ama çok şey katmış. O kendini üstün görmeleri, diğerlerine aşağılayıcı bakışlar atmaları, yalan söylemedeki yetenekleri, inanılmaz keskin zekası... Onda kesinlikle mükemmel bir shinobi olma potansiyeli var. Vereceksin eline dünyayı yönetecek! Ah, hayır. Bu fazla oldu. Kendisi yönetme konusunda benden sonra geliyor zira dünyayı yönetecek kişi benim. Ona belki güzel bir köy verebilirim. Her neyse! Bu kızda inanılmaz bir potansiyel var, kesinlikle ileride sağ kolum olabilir. Küstah gözlerinden öpüyorum bebeğim! Favorimsin!

Resim
Tsukino Miwa / Saika

Ahh Saika... Hayatımı alt üst eden küçük sürtük. Eğer içimden bir parça olmasaydı onu kesinlikle parçalarına ayırıp lime lime edip kendisini öldürmem için yalvartabilirdim! Resmen bir sülük gibi hayatıma yapıştı ve yaşam enerjimi çekerek hayatta kalmayı başardı. Her şeye rağmen başarılı olabileceğimi kanıtlamak için çok ama çok uğraşmam gerekti. İnsanların o yargılayan bakışlarına maruz kaldım. Saklanmam, saatlerce ağlamam gerekti kimi zaman. Biliyor musun Saika, yok olup gitsen bile son nefesime kadar senden nefret edeceğim! Bu dünyada sana ihtiyacımız yok! Sana ihtiyacım yok! Ne yapmaya çalıştığını biliyorum ama buna asla izin vermeyeceğim. Acılar içinde yok olup gideceksin pis yaratık!

Ot kafalı numara 3! Onu acınası hayatından çekip kurtardığım için bana teşekkür etmesi gerekirken beni yok etmeye çalışıyor! Ah, ne yapacaksın? Bazı insanlar iyilikten anlamıyor işte. Bu bok parçasının hayatına o daha minik bir kızken katıldım. Ve ben kesinlikle ondan çok çok daha iyiyim! Tüm dünyaya onun ne kadar zavallı, acınası, yapmacık, yalancı ve güçsüz bir sürtük olduğunu gösterdim. Pes eder ve def olur gider diye düşünüyordum ama yanılmışım. Miwa kaçıp gitmedi. Ve o mücadele etmeye devam ettikçe onun zavallılığından her geçen gün daha da usanıyorum! Midemi bulandırıyorsun Miwa! Bu beden ikimiz için fazla dar ve kuyruğunu bacaklarının arasına kıstırıp giden kişi sen olacaksın! Yeni dünyanın hükümdarı olacak kişiyi o zayıf iradenle alt edebileceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Benim kuracağım dünya düzenini göremeyecek olmana öyle üzülüyorum ki!
Resim

Resim Resim
Künye
İsim: Tsukino Miwa
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli/8 Puan

Güç: 6
Çeviklik: 8
Kondisyon: 5
Potansiyel: 5
Varlık: 3
Zeka: 3

Eksiklikler/Özürler

Fobi
Diğer ismi katagelofobi olan fobiye sahiptir Miwa. Dalga geçilmekten korkmaktadır. Özellikle de başka insanlara karşı gardını düşürürse ve kendisini tanımalarına izin verirse onunla dalga geçeceklerini düşünüp korkmaktadır. Bu yüzden başkalarıyla konuşurken her daim çok temkinlidir. İnsanların onun hakkında hep kibar olduğunu düşünmelerini ister bu yüzden adım atarken bile özenli davranır.

Çift Kişilik Sendromu
Miwa’nın Saika isminde, onunla taban tabana zıt bir diğer kişiliği daha vardır. Bu ikinci kişilik muhtemelen Miwa’nın aşırı baskıcı ve kuralcı bir aile ortamında büyümesinin ve her hareketine dikkat etmek zorunda bırakılmasının travması olarak doğmuştur.

Ninjutsu

Dendou no Jutsu - D Rank
Kullanıcı aniden vücudunda bir elektrik akımı dolaştırır. Bu akım, ona dokunan herkesi çarpar, ancak hasar vermez. Genelde kişilerin kullanıcı üzerindeki fiziksel kontağını kesmek için kullanılır. El mührü gerektirmez ve anidir. Kullanıcı isterse tekrar tekrar tekniği aktif edebilir.

Raijin no Jutsu - B Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından tuttuğu metal bir silaha elektrik akımı verebilir. Bu, silahın saldırdığı yerin elektrik ile çarpılmasına ve ekstra hasar almasına sebep olur. Ayrıca, isabet alan uzuv uyuşabilir. Silahın kesici gücü artar. Basit shinobi silahları, kunai ve shuriken gibi, saf metalden yapılmadıkları için bu teknik ile kullanılamaz. Teknik açık kaldığı sürece chakre yer.

Raiton no Yoroi - A Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü serisinin ardından vücuduna elektrik akımı salar. Bu akım, kullanıcının sinir sisteminin daha hızlı çalışmasını sağlar ve motor fonksiyonların performasını arttırır. Kullanıcı mükemmel bir hıza sahip olur ve yakın dövüşte bu elektrik akımı onu gelen saldırılara karşı korur. Ayrıca, aşırı yaklaşan kişiler hafif bir elektrik akımı ile çarpılır. Teknik açık kaldığı sürece yüksek miktarlarda chakra yer.

Taijutsu

Tessenjutsu Stili - B Rank

Kamaitachi - B Rank
Kullanıcı aniden elindeki fanı veya fanları hızlıca sallamaya başlar. Güçlü bir hava akımı oluşturur ve bunu rakibe odaklar. Hava akımı ani ve kısa sürelidir ancak bayağı güçlüdür. Saldırıya gelen rakibi geri püskürtmek ve sendeletmek veya defanstaki bir rakibi hata yapmaya zorlamak için kullanılır. Hasar vermez, ancak aşırı derecede etkili bir tekniktir.

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

2 adet 3. seviye Metal Fan

Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Tsukino Miwa

Re: [Lejant] Tsukino Miwa

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 30 Oca 2016, 21:04

Ka-ching! RPGTurk yönetimi insiyatifiyle, karakterinize özen gösterdiğinizden mütevellit ödül 25GP kazandınız! Güle güle harcayın.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Dön Meta Arşivler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir