[Kusa] Düğün
Günlük rutin işlerimi yaparken, aniden Sawaya ailesinin düğününde sorun çıktığını öğrendiğimde Isao adında daha önce tanışmadığım bir shinobi ile acilen düğün'ün yapılacağı yere gittik. Gelin, evlenmek istemediği için çocukluk arkadaşını bayıltmış ve kaçmış. Uki adındaki bir chuunin bize bilgilendirme yaptıktan sonra, gelini bulmak için işe koyulduk. Isao, etraftaki insanları sorgularken, bende gelinin son görüldüğü yer olan mahzene indim. Mahzende gizli bir geçit buldum. Bu geçit, köy meydanında, kervanların toplandığı bir alana çıkıyordu. Etrafta biraz soruşturduktan sonra gelini ve yanındaki arkadaşını buldum. Düğüne dönmemek için direnince, etrafın dikkatini çekmemek için bayıltmıştım lakin, orada olan iki chuunin, olayı fark etmişler ve beni kızların ırzına geçmekle suçladılar. Bir tanesiyle Kusa-Chou binasına giderken, diğeri kızları düğüne geri götürdü. Kusa-Chou binasına gidince, Wakahisa adındaki bir Jounin'den, Kusa-Chou'nun düğünde olduğunu öğrendik. Düğüne geri döndüğüm zaman, tören başlamıştı. Sonrasında bu görev de böylelikle bitti.
-Baba bu ne yaa, kız evlenmek istememiş, sen zorlamışsın. Çok kötüsüüüün.
-Bence babam doğru olanı yapmış Amami, görev ona ne söylediyse onu yapmış.
-Sen sus Akané, erkeklerin hepsi aynı.
-Çocuklaaar, susun da babanız hikayemize devam edebilsin. Güzel kısımları buradan sonra geliyor.
-Sen onu Amami'ye söyle anne, benim bi suçum yok.
-Tamam çocuklar, izin verirseniz hikayeye devam edeyim.