[Kusa] Dedikodular

Moderatör: Game Master

Re: [Kusa] Dedikodular

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 17 Oca 2016, 12:52

Kapalı konu
Bir önceki turumda "Daichi'nin çıktığı..." yazmışım ama Yamada olacaktı o gençler. Özür diliyorum. Çok önemli bir detay olmasa da yanlış kalmasını istemem.

Saika'nın nefretini kusuşunu gittikçe büyüyen gözlerle dinliyor adam. Yelpazeyi biraz daha ittirerek iyice boğazına dayamasıyla, adamın kahverengi derisinde ince bir kesik açılıyor ve yavaş yavaş kanlar boynundan aşağı, gömleğine doğru süzülmeye başlıyor. Artık daha fazla büyümesine olanak kalmayan gözlerini acıyla sımsıkı kapatıyor. Hana ise görünürde bir tepki vermeden, ama içinde yağları eriyerek dinliyor Saika'yı. Adamı burada, hemen, şimdi öldürme isteğine kızın da ortak olduğunu fark edince iyice keyiflenerek bir adım atıyor adama, kunaiyi münasip bir yerine saplamak niyetiyle.

Ardından arkanızdaki kapı kırılırcasına açılıyor. Hatta kırılırcasına değil, şöyle bir geri savrulup bulunduğu duvara çarptıktan sonra eşiğine geri dönerken dayanamayıp sökülüyor ve cidden yere düşüyor kapı. Miwa adamın boynuna hallenenemeden, Hana da daha fazla ilerlemeden panikle arkasına dönüyor. Tam içeri öküzce dalanın sarışın, ince bir kadın olduğunu seçmişken Miwa, karnına bir tekme yiyor. Sıkı vücudu sıska adamın güçsüz tekmesiyle geriye savrulmuyor elbette ama adamın bağırarak piyanoya kaçmasına fırsat bırakacak boşluğu yaratmalık bir adım atmasına sebep oluyor geriye doğru. Ne olduğunu tam kavrayamadan adamın arkasından büyük bir şok ve sinirle bakarken tekrar arkasından bir hamle geliyor : Kollarını da kapsayacak şekilde belini bir yılan sarmaya başlıyor karşı bile koyamadan. Yelpaze gürültüyle yere düşüyor ve bir kaç saniye tangırdıyor yerde.

Bu olayların gerçekleştiği saniyeler boyunca ise Hana elinde kunai ile donmuş vaziyette izliyor sadece. Zira içeri giren kişinin Jounin Yusuke Saeki olduğunu fark etmiş durumda. Kıyafetinin sağ kolundan çıkan bir yılan ile Miwa'yı yakalamış durumda olan Saeki, kolunu sertçe şöyle bir geri çekerek kızın yere düşmesine sebep oluyor. Odayı ve olanları tekrar Miwa'nın gözlerinden izlemeye başlayan kızın kafasının içerisinde Saika "Ooops. Saika kaçar!" diye cırlıyor ve onu tüm bu bela ile başbaşa bırakıyor. Miwa' anıları Saika ile ortak olduğu için, kontrolü ona verdiğinden beri yaptığı her şeyi biliyor.

Resim
Jounin Yusuke Saeki

Saeki kafasını Hana'ya çevirip "Yerinde olsam onu da şu yelpazenin yanına bırakırdım tatlım." diyor, elindeki kunaiyi gözleriyle işaret ederek. Tekrar Miwa'ya dönüp "Saika?" diye soruyor. "Saika kim be? Ben göreve Miwa'yı gönderdim zannediyordum." diyerek ilerliyor yerde bağlı durumda olan kıza. Yaklaştıkça kolunun içindeki yılan da aynı şekilde kısalıyor ve daha rahat yaklaşmasına olanak sağlıyor. En tepesine vardığında ise dizlerini kırarak kızın kafasına doğru eğiliyor ve "Bir açıklama bekliyorum." diyor tatlı ama sıkıldığı belli olan bir sesle. "Şu köyü yakma mevzusu falan işte. Ben size şu salağı sorgulayın dedim siz konuyu köyün anasını ağlatmaya getirmişsiniz. Nasıl becerdiniz cidden anlayamadım." diye lafını bitiriyor.

Miwa artık kendinde ve Saeki'nin yılanıyla sarılmış durumda yerde yatıyor. Kollarını ve üst gövdesini hareket ettirmesine pek olanak yok. Saeki tepesinde çömelmiş durumda ve direkt olarak suratına bakıyor. Saeki ile Miwa'nın sağında Hana var, ayakta bekliyor. Daichi korkudan bildiğiniz piyanonun tepesine çıkmış, öyle orada çömelmiş titreyerek izliyor sizi.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Tsukino Miwa tarih 17 Oca 2016, 18:43

Saika işini tam bitirmek üzereydi ki daha ne olduğunu anlayamadan odanın kapısı yerinden sökülürcesine açılmış ve narin bir bayan içeriye girmişti. Saika'nın dikkati dağılmıştı. Öfkeyle arkasına dönmesine gerek kalmadan da aldığı darbe ile neye uğradığını şaşırmıştı. Bacaksız herif az önce Saika'ya tekme mi atmıştı? Bu cüreti nereden buluyordu? Saika o kadar güzel konuşma yaptıktan sonra özlemini çektiği kanın kokusunu duyamamaktan dolayı daha da çileden çıkmıştı. Piyano'ya doğru kaçan aptalın üstüne doğru atlamayı planlıyordu ki bir şeyin onu sımsıkı sarararak engel olduğunu hissetti. Bir yılan! Saika en güvendiği dostunu, yelpazesini yere düşürmüştü ve bir santim bile kımıldatamıyordu vücudunu. Kadının yaptığı bir hareket ile de yere düşmüştü ve tamamen savunmasız kalmıştı. Artık sinirlenmesinin bir manası yoktu. Yapabileceği bir şey de yoktu. Bu kadar sinir bozucu bir durumla da uğraşacak hali kalmamıştı. Saika eğlenceyi severdi ve eğlence bittiği anda ortamdan toz olan ilk kişi de o olurdu. Saika kendini izleyici moduna alırken nefret ettiği Miwa'nın baş edeceği zorluğu düşündükçe için için kıkırdamaktan kendini alamadı.

İşte yine yapmıştı. Saika yeniden hayatını mahvetmişti. "Madem böyle yapacaktın biraz daha kalsaydın keşke." Miwa hayatında ilk kez Saika'nın gitmemesini istiyordu ama yapabileceği de bir şey yoktu. İstediği zaman gidip gelebilen tek kişi Saika'ydı ve bu durumu kendi çıkarına kullanmaya bayılırdı. Keşke Miwa tam şu anda buharlaşıp uçabilseydi. Görünmez olabilseydi. Bir karıncaya dönüşüp toprağı kazıp kaybolsaydı. Yer yarılsaydı da içine girseydi. Ama Saika'nın huyunu bildiği için bu olanlar pek de şaşırtıcı olmamıştı Miwa için. Şimdi karşısındaki Jounin'e yapacak iyi bir açıklama bulması gerekiyordu. Gerekirse beyninin her bir hücresini sırf bu an için iki katı hızla çalıştırmalıydı. "Y-Yusuke-san..." Miwa, yanına doğru eğilip korkunç bir kibarlıkla açıklama bekleyen kadından zorla gözlerini kaçırmaya çalıştı. "Ben, şey..." Ne söylemeliydi? Şu an ne yapması gerekiyordu? Hiçbir zaman bozmadığı kendinden emin duruş ve bakışları kaybetmemeliydi. Sakin ve inandırıcı bir ses tonuyla konuşmalıydı. Bunu yapabilirdi. Sonuçta Miwa, Saika gibi anarşist tavırlara sahip değildi. Tıpkı gecenin başında olduğu gibi kontrolü yeniden ellerine alabilirdi. Miwa başarılı bir shinobi olacaktı, aciz bir kaçak değil!

"Bunların hepsi planın parçasıydı efendim. Saika ve köyü yakma... hepsini buraya gelmeden önce planladım. Biraz dengesiz bir kişilik gibi davranırsam hedefin konuşacağını düşündüm. Epeyce korktu ama hiçbir şey bilmediği konusunda diretti. Ben de işi bir parça üst boyuta taşımak istedim. Küçük bir tehdit ve birkaç damla kan sorun olmaz diye düşündüm. Öldürmek gibi bir amacım yoktu kesinlikle." Yeterince sakin ve tane tane konuştuğunu düşünüp hafifçe duraksadı Miwa. Bakışlarını piyanonun üzerindeki adama çevirdi bir saniyeliğine ve sonra yeniden Jounin'e döndü. "Nihayetinde hedefimizin gerçekten işe yarar bir bilgiye sahip olmadığı sonucuna vardım. Ayuri Chinen'in yeri ile ilgili bilgi sahibi değil kendisi."
Resim

Resim Resim
Künye
İsim: Tsukino Miwa
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli/8 Puan

Güç: 6
Çeviklik: 8
Kondisyon: 5
Potansiyel: 5
Varlık: 3
Zeka: 3

Eksiklikler/Özürler

Fobi
Diğer ismi katagelofobi olan fobiye sahiptir Miwa. Dalga geçilmekten korkmaktadır. Özellikle de başka insanlara karşı gardını düşürürse ve kendisini tanımalarına izin verirse onunla dalga geçeceklerini düşünüp korkmaktadır. Bu yüzden başkalarıyla konuşurken her daim çok temkinlidir. İnsanların onun hakkında hep kibar olduğunu düşünmelerini ister bu yüzden adım atarken bile özenli davranır.

Çift Kişilik Sendromu
Miwa’nın Saika isminde, onunla taban tabana zıt bir diğer kişiliği daha vardır. Bu ikinci kişilik muhtemelen Miwa’nın aşırı baskıcı ve kuralcı bir aile ortamında büyümesinin ve her hareketine dikkat etmek zorunda bırakılmasının travması olarak doğmuştur.

Ninjutsu

Dendou no Jutsu - D Rank
Kullanıcı aniden vücudunda bir elektrik akımı dolaştırır. Bu akım, ona dokunan herkesi çarpar, ancak hasar vermez. Genelde kişilerin kullanıcı üzerindeki fiziksel kontağını kesmek için kullanılır. El mührü gerektirmez ve anidir. Kullanıcı isterse tekrar tekrar tekniği aktif edebilir.

Raijin no Jutsu - B Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından tuttuğu metal bir silaha elektrik akımı verebilir. Bu, silahın saldırdığı yerin elektrik ile çarpılmasına ve ekstra hasar almasına sebep olur. Ayrıca, isabet alan uzuv uyuşabilir. Silahın kesici gücü artar. Basit shinobi silahları, kunai ve shuriken gibi, saf metalden yapılmadıkları için bu teknik ile kullanılamaz. Teknik açık kaldığı sürece chakre yer.

Raiton no Yoroi - A Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü serisinin ardından vücuduna elektrik akımı salar. Bu akım, kullanıcının sinir sisteminin daha hızlı çalışmasını sağlar ve motor fonksiyonların performasını arttırır. Kullanıcı mükemmel bir hıza sahip olur ve yakın dövüşte bu elektrik akımı onu gelen saldırılara karşı korur. Ayrıca, aşırı yaklaşan kişiler hafif bir elektrik akımı ile çarpılır. Teknik açık kaldığı sürece yüksek miktarlarda chakra yer.

Taijutsu

Tessenjutsu Stili - B Rank

Kamaitachi - B Rank
Kullanıcı aniden elindeki fanı veya fanları hızlıca sallamaya başlar. Güçlü bir hava akımı oluşturur ve bunu rakibe odaklar. Hava akımı ani ve kısa sürelidir ancak bayağı güçlüdür. Saldırıya gelen rakibi geri püskürtmek ve sendeletmek veya defanstaki bir rakibi hata yapmaya zorlamak için kullanılır. Hasar vermez, ancak aşırı derecede etkili bir tekniktir.

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

2 adet 3. seviye Metal Fan

Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Tsukino Miwa

Mesajgönderen Kanae Hana tarih 18 Oca 2016, 03:07

Hana işini halletmek için zevke gelmişti. O zevk ile işini halletmek üzereydi ki içeri başka bir eğlence düşmanı girmişti. Görevi veren şinobi. birden bire odaya girmiş ve kurbanı ellerinden almıştı. Zavallı Miwa-san'ı da yakalayıp onu sorguya çekiyordu. Bu arada kurban da kendini güvende sanarak jounin'intepesinde saklanıyordu. Hana ise halen daha onu istiyordu. Amacını gerçekleştirip kunaisini adamın arkasına tam olarak sokamamıştı bile henüz.

Miwa-san'ın anlattıklarına kulak verdiğinde ise onun ne kadar güzel bir yalancı olduğunu düşünmeye başlamıştı. Adamı gerçekten öldürmeyecekleri yalanını çok güzel uydurmuştu. Göreve ilk çıktıkları zamanlar hiç sevmemişti ama şimdi ise ablası kadar saygı duyuyordu ona. Kısa bir süreliğine kendisi de katılacaktı bu yalana. en azından jutsusunu aktif edebilmek için bakışları üzerinde toplaması gerekiyordu. Bunun için de bir iki kelime laf etmeliydi. Elindeki kunaiyi yere bıraktıktan sonra "Evet evet. Onu konuşturmak için yapıyorduk." diyecek ve özellikle jounin in bakışlarını üzerine çektiği anda Shibou no Jutsu ile az evvel Daichi'ye yapmak istediği şeyi genjutsu ile bu sefer hem jounin e hemde Daichi adındaki aşağılık kurbana yapacaktı. Bunu yaparken umduğu şey ise Miwa-san yada ablasının kurbanları öldürmesi ve işi temizlemesiydi.

Shibou no Jutsu iki kişiye birden yapılıyormu emin değilim eğer yapılmıyorsa bsadece jounin e yapıyorum
Resim
Resim
İsim: Kanae Hana
Element: Fuuton
Alım Gücü: 3/10
Kalan Gp: 40

Güç: 3
Çeviklik: 5
Varlık: 6
Zeka: 6

Eksiklikler/Özürler:
Kötü İmgeler ve Görüntüler(O günü hala unutamamıştır Hana ve hala kabus görerek uyanır)

Ninjutsu:
Kawarimi no Jutsu E-Rank
Bunshin no Jutsu E-Rank
Henge no Jutsu E-Rank
Nawanuke no Jutsu E-Rank
Kakuremino no jutsu E-Rank
Taijutsu:
Genjutsu:
Houkibo B-Rank
Shibou no Jutsu B-Rank
Rakumei no Jutsu D-Rank
Beceri Listesi:
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar:
Kunai 3 adet
Shuriken 5 adet
Sentetik Misina 5 metre
Patlayıcı Parşömen 1 adet
Sis bombası 2 adet
Kullanıcı avatarı
Kanae Hana

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 22 Oca 2016, 03:47

Miwa'nın laflarını tartar biçimde kaşlarını çatarak dinliyor Saeki. Bazen sağ, bazen sol kaşı oynuyor, bazense dudağını büzüp "Hmmm..." yapıyor. Miwa'nın laflarına Hana son noktayı koyduğunda ise, suratındaki çatık ifade aniden ifadesizliğe dönüşüyor ve monoton bir sesle "Yemedim." diyor karşı duvara boş boş bakar. "Cidden düşündüm yiyor muyum diye ama yok yemiyorum." diye devam edip, önce yerdeki Miwa'ya, ardında Hana'ya bakıyor.

Tam bu sırada ise Hana, Tatsu mührüyle tekniğini uyguluyor.

Hana'nın görmeye alışık olduğu bir korku ifadesiyle kaplanıyor suratı kadının. Lakin, korku ifadesine bürünmesi ne kadar kısa sürdüyse, çirkin bir sinirli hal alması da o kadar zaman alıyor. Hışımla kalkıyor yerinden Saeki ve "SEN..." diye cıyaklıyor odanın içinde. "NE YAPTIĞINI ZANNEDİYORSUN?" diye devam edip, Hana daha gardını alamadan ona okkalı bir tokat geçiriyor!

Miwa'yı saran yılan geri çekilerek onu serbest bırakıyor o sırada, kadının kıyafetinden içeri girerek yok oluyor.

Hana tokadı yediği yönde istemsizce 3-4 adım atarken dünyasının şaştığını tüm hücrelerine hissedebiliyor. Dönen oda içinde ona şaşkınlıkla bakan yüzleri hayal meyal seçiyor, kadının hala üstüne gelmekte olduğunu, hatta bir kaç mühür yaptığını da. Tam daha net görmeye başladığı sırada ise, öncekinden daha şiddetli bir tokadı bu sefer diğer yanağına yiyor. Bu sefer de az önce durduğu noktaya geri sendelerken, suratından yüzlerce parçanın kopup odaya dağıldığını görüyor. Hem de beklemediği bir netlikte. Dizlerinin üstüne yığılırken, suratının hala yerinde durup durmadığını kontrol etmek istercesine ellerini kaldırmaya çalışsa da, son duyduğu şey kadının ablasına "Götür şunu şuradan." diyişi oluyor ve tamamen yığılarak bayılıyor.

Tüm bunların oluşu 10 saniyeyi geçmezken, Nanase hiçbir söy söylemeden baygın kardeşini odadan çıkarıyor. Kadın Daichi ve Miwa'ya geri dönmüyor. Aksine sırtı dönük vaziyette kalmayı tercih ediyor. "Hiçbir şey bilmiyor diyorsun..." diye mırıldanıyor, ama odadan çıt çıkmadığı için kolaylıkla duyulabiliyor. "Bu dangalağın hiçbir şey bilmediğini zaten biliyorum." diye devam ediyor. Daichi'den uzun bir iç çekiş geliyor, Saeki ise devam ediyor "Dersini aldın mı?" diye. Adam cevap vermiyor. "Almadın değil mi?" diye devam ediyor kadın, adamdan yine cevap gelmiyor. "Sen kim, ders almak kim zaten... Çık git şuradan." diyor iç Saeki iç çekerek.

Adam sessizce piyanonun üstünden inip odadan çıkarken, Saeki hala sırtı sana dönük vaziyette bekliyor. "Miwa." diyor gene mırıldanır bir sesle ve biraz duraksıyor, sanki bir karar vermeye çalışıyor gibi. Tekrar bir iç çekiyor sonra ve sözlerini "Bu, dürüst olmak için son şansın." diye bitiriyor.

Kapalı konu
  • Shibou no Jutsu sadece bir kişiye uygulanabilir.
  • Hana anlaşıldığı üzere artık hamle alabilecek durumda değil ve odadan çıktı. O yüzden bu tur yazmasına gerek yok ancak, zaten gelecek tur konunuzu sonlandıracağımı belirtmek de istiyorum.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Tsukino Miwa tarih 22 Oca 2016, 17:54

Miwa yüz mimiklerine elinden geldiğince hakim olarak söylemişti bir çırpıda yalanını. İçten içe de inandığı tüm Kami-samalara dua etmiyor değildi. Karşısında, tüm ninjalık kariyerine etki edebilecek kadar güçlü bir problem vardı. Kadın onu dinlerken yüz ifadesi kısa aralıklarla değişmişti ama Miwa'nın pek acemi yalanını yutmaması hiç şaşırtıcı olmamıştı. Miwa böyle olacağını tahmin etse de içinde küçücük bir umut vardı inandırabileceğine dair. Kendini başka bir açıklama için hazırlamaya başlamışken Yusuke-san bir anda delirmiş ve kükreyerek ayağa kalkmıştı. Şaşkınlıktan donakalan Miwa daha ne olduğunu anlamadan, Nanase-san'ın kardeşi-san iki yanağına osmanlı tokadını yediği gibi yere yapışıp kalmıştı. Nanase-san kardeşini kucaklayıp odadan dışarı çıkarırken Miwa gitmemeleri için yalvaracaktı neredeyse. Burada, bu canavarla yalnız kalmak istemiyordu.

Olanlardan sonra Miwa kendini sımsıkı kastı ve ona yönelecek tokadı bekledi bir süre. Gözlerini kapattı ve hamleyi bekledi. Yılan onu serbest bıraktığı için muhtemelen gelecek darbeyle karşı duvara yapışacaktı. Saniyelerce beklemesine rağmen istediği hamle ona ulaşmadığında gözlerini araladı ve Jounin'in sırtı ona dönük halde öylece durduğunu gördü. Miwa'nın canı bağışlanmıştı muhtemelen. Yusuke-san konuşurken Daichi-san'ın hiçbir şey bilmediğini zaten bildiğini söylemişti. Dersini alıp almadığını sormuştu. Miwa aklından bir saniyede geçen onlarca soruyu cevaplandırmayı denedi. Ne dersi? Bu adam ne yapmıştı? Jounin ile ne işi vardı? Kafayı ona takan sarışın kadın bu muydu? Köy Jounin'i kendi kişisel meselesi için görev uydurup onları saatlerce oyalamış mıydı yoksa bu köyün bir meselesi miydi? Neden? Nasıl? Niçin? Miwa'nın zihnini sorularla boğulmak üzereyken Daichi-san'ın odadan çıkıp gitmesi ve esas sorunun kendisine yönelmesiyle kendine geldi Miwa. Aklında hemen cevap bulması gereken tek bir soru kalmıştı. Şimdi ne söylemeliydi?

Miwa dizlerinin üzerinde durdu, alnını yere değdirdi ve ellerini başının hizasında birleştirdi. Kendini böyle yalvaran bir pozisyona sokmaktan hoşlanmamıştı ama yapacak başka bir şeyi yoktu. Artık ses tonuna hakim olmakta zorlanıyordu. İşinden ve köyünden olmak istemiyordu, hayatını kaybetmek istemiyordu. Ölümden korktuğu için değildi bu. Ölecekse en azından vatanı için ölmeliydi, bir hain olarak değil. Saika denen kahpe yüzünden sahip olduğu her şeyi bir anda kaybetmek istemiyordu. Tutunacak, onu "Miwa" yapacak birkaç şeyi vardı elinde ve onlara sahip çıkmalıydı. "Ö-Özür dilerim. B-Ben... B-Bilmiyorum. Bilmiyorum! Saika denen kişiyi tanımıyorum. Ben Tsukino Miwa. Başka ismim yok. Ben buyum ve köyüm için her şeyi yaparım. Bütün yeteneğim, gücüm, varlığım köyümün ve ülkemindir. Yalan söylemiyorum. Yemin ediyorum gerçeği söylüyorum! Köyüm için yalan söylemem gerekirse onu da yaparım elbette. Lütfen." Miwa doğrulamadı. Öylece kalakaldı ve aklına söyleyecek hiçbir şey gelmiyordu. Aklından geçen her şey, bir araya geldiğinde anlamsız bir laf kalabalığına dönüşüyordu. Derin bir nefes aldı ve bir kez daha sakin olmayı denedi.
Resim

Resim Resim
Künye
İsim: Tsukino Miwa
Element: Raiton
Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli/8 Puan

Güç: 6
Çeviklik: 8
Varlık: 3
Zeka: 3

Eksiklikler/Özürler

Fobi
Diğer ismi katagelofobi olan fobiye sahiptir Miwa. Dalga geçilmekten korkmaktadır. Özellikle de başka insanlara karşı gardını düşürürse ve kendisini tanımalarına izin verirse onunla dalga geçeceklerini düşünüp korkmaktadır. Bu yüzden başkalarıyla konuşurken her daim çok temkinlidir. İnsanların onun hakkında hep kibar olduğunu düşünmelerini ister bu yüzden adım atarken bile özenli davranır.

Çift Kişilik Sendromu
Miwa’nın Saika isminde, onunla taban tabana zıt bir diğer kişiliği daha vardır. Bu ikinci kişilik muhtemelen Miwa’nın aşırı baskıcı ve kuralcı bir aile ortamında büyümesinin ve her hareketine dikkat etmek zorunda bırakılmasının travması olarak doğmuştur.

Ninjutsu

Dendou no Jutsu - D Rank
Kullanıcı aniden vücudunda bir elektrik akımı dolaştırır. Bu akım, ona dokunan herkesi çarpar, ancak hasar vermez. Genelde kişilerin kullanıcı üzerindeki fiziksel kontağını kesmek için kullanılır. El mührü gerektirmez ve anidir. Kullanıcı isterse tekrar tekrar tekniği aktif edebilir.

Raijin no Jutsu - B Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından tuttuğu metal bir silaha elektrik akımı verebilir. Bu, silahın saldırdığı yerin elektrik ile çarpılmasına ve ekstra hasar almasına sebep olur. Ayrıca, isabet alan uzuv uyuşabilir. Silahın kesici gücü artar. Basit shinobi silahları, kunai ve shuriken gibi, saf metalden yapılmadıkları için bu teknik ile kullanılamaz. Teknik açık kaldığı sürece chakre yer.

Raiton no Yoroi - A Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü serisinin ardından vücuduna elektrik akımı salar. Bu akım, kullanıcının sinir sisteminin daha hızlı çalışmasını sağlar ve motor fonksiyonların performasını arttırır. Kullanıcı mükemmel bir hıza sahip olur ve yakın dövüşte bu elektrik akımı onu gelen saldırılara karşı korur. Ayrıca, aşırı yaklaşan kişiler hafif bir elektrik akımı ile çarpılır. Teknik açık kaldığı sürece yüksek miktarlarda chakra yer.

Taijutsu

Tessenjutsu Stili - B Rank

Kamaitachi - B Rank
Kullanıcı aniden elindeki fanı veya fanları hızlıca sallamaya başlar. Güçlü bir hava akımı oluşturur ve bunu rakibe odaklar. Hava akımı ani ve kısa sürelidir ancak bayağı güçlüdür. Saldırıya gelen rakibi geri püskürtmek ve sendeletmek veya defanstaki bir rakibi hata yapmaya zorlamak için kullanılır. Hasar vermez, ancak aşırı derecede etkili bir tekniktir.

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

2 adet 3. seviye Metal Fan

Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Tsukino Miwa

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 22 Oca 2016, 20:19

Saeki tüm laflarını sessizce dinliyor. Sen nasıl konuşmanı bitirmene rağmen doğrulmuyorsan, Saeki de pozisyonunu bozmuyor bir süre. Yaklaşık bir dakika kadar o halde kalıyorsunuz. Hatta odanın kırık kapısının önünden biri geçiyor bir ara ama, umrunuzda olmuyor. Durmadan geçtiğine veya içeri girmediğine göre, geçen kişi de sizi umursamıyor. Tam belinin ağrıdığını düşünür gibi olacaktın ki, önündeki kadın bir kaç ayak sesiyle sana dönüyor sonunda. Tekrar konuşmadan önce bir kaç saniye duraksayan kadın, "Kalk." diyor sadece. Kalkmamanı gerektiricek bir durumda olmadığını biliyor, kalkıyorsun. İster gözlerini kaçır, ister başka tarafa bak, kadının delici bakışları üzerinde.

Bir adım atıyor sana, "Kurduğun cümleler ve..." diyor acaip sakin ve tatlı bir sesle: Bir adım daha atıp devam ediyor, "Söylediğin yalandan dolayı..." Aranızdaki mesafeyi bir adıma iniyor, "Seni zindana attırabilirim biliyorsun değil mi?" diyor kafasını iyice sana uzatarak. "Gözüm üzerinde Miwa. İster hayalinin ürünü olsun istersen başka bir şey, Saika'nın da. Sen de ona göz kulak olsan iyi olur. Çık dışarı şimdi." diyip geri çekiliyor.

Kalmanı da gerektirecek bir durum yok. Çıkıyor gidiyorsun. İster raporunu vermeye, ister başka bir şey yapmaya, bir önemi yok. Sadece bu mekandan bir an önce kurtulmaya bakıyor gidiyorsun işte.

Kapalı konu
Konu sonlandırılmıştır.

Hana ve Miwa 20GP almışlardır. Ancak...

Hana, Saeki'ye olan davranışından dolayı tutanak ve akabinde ceza yiyor: Bir ay köy görevlerinden uzaklaştırılıyor. Bu durum da ne yazık ki gelir durumunu kötü etkiliyorve 4/10 olan geliri, 3/10'a düşüyor.

RP içinde bir sonraki göreve katılmasında bir sakınca yok. Ceza süresinin geçtiği farz edilecek.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir