Öncelikle tahmin ettiğim üzere Nihilist olan dostumun evinin önüne gidiyordum. Kağıdına yazdığım notu kunai ile evinin kapısına saplıyordum gece yarısı.
Hiç bir şey gerçek değil mi?
Hiç bir şey güvenilir değil mi?
Haklısın, belki bu notta güvenilir değil.
Yarın gece Asakura Geçidinde gerçek ile tanışacaksın.
Nota yazdığım bu sözler onu etkileyecek mi acaba? Yeterince ikna edici sözler yazdığımı düşünüyorum. Umarım gelir ha, şimdi rezil olmayalım durduk yere.
Uaaah!! Sabah oldu mu yahu? Ne çabuk oldu! Bugün büyük gün. En son ilk çıkacağım görevde bu kadar heyecanlanmıştım. Birde Cesur On'luyu topladığım gün. Acaba ikinci bir cesur grup toplayabilecek miyim? Her şeyden önce beni umursayacak mı? Liderlik benim kaderim iken yanımda yeni dostlar edinebilecek miyim. Bu edineceğim dostluk diğerlerine göre çok farklı olacak.
Asakura Geçidine doğru yola çıkıyordum öğle vaktinde. Gece yarısına kadar burada bekleyeceğim. Hah ne diyordum ben? Diyorum ki bu dostum diğer edindiğim dostlara göre çok farklı olacak. Belkide beraber omuz omuza ölüme kafa atacağız. Ölüm Tanrısı ile dalga geçeceğiz. İnsanların adaleti biz olacağız, insanların sevgisi biz olacağız, insanların huzuru biz olacağız. Biz, biz, biz...
Gece yarısı olduğu vakit Asakura Geçidinin girişinde bekliyor olacaktım.