[Ishi] Sanat İçin

Moderatör: Game Master

Re: [Ishi] Sanat İçin

Mesajgönderen Bishamon Hachiman tarih 17 Oca 2016, 15:51

Şu iki herif elini kolunu sallaya sallaya bana doğru geliyordu. Ne kadarda tehtitkar gözüküyorlardı. Kalleş takım arkadaşlarımın arkamdan çevirdiği işler yetmezmiş gibi birde bu ikili çıkmıştı karşıma. Bu piçler beni kolay lokma sanıyordu ama onlara gösterecektim kimin kolay lokma olduğunu. Ah keşke şu Giin ayrılmak istersen pislik çıkarsaydımda gitmesini engelleseydim. Şimdi birde onu düşünmek zorun kalmazdım. Zaten planlarımı bozanda Giin'di. Riku uzaklaşmıştı. Karşımda sadece bu iki herif vardı ama emo''nunda arkamdan beni kunailemeyeceğini bilemezdim. Zaten ibne, şimdi gider kunai olmadık bir yere saplar totomu çizip benide onlar gibi ibne yaparlardı. Belkide asıl amaçları yeteneği çalmak değildi. Asıl amaçları benide ibne yapıp Swinger partilerine adam bulmaktı.

Bu işi çözmek için yeteneğimle bir karmaşa çıkarmaya karar vermiştim. Derin nefes alıp yere odaklandığımda toprağın yavaşça hareket etmeye başladığını hissedebiliyordum ama tam gücümün tamamını odaklayacakken bir anda bu olayın ne kadar saçma olduğunu fark etmiştim. Benim yeteneğimden çok az kişi haberdardı. Bu yüzden onu çalmaları zordu. Ayrıa yeteneğimi çalmak için bu iki beceriksizi yollamazlardı. Yollasalar bile buraya gelene kadar bir sürü fırsatları vardı. Yani bir şeyler kesinlikle anlamsızdı. Acaba bütün bunlar benim kuruntummuydu. Daha öncede bunun gibi abarttığım durumlar olmuştu.

Ben düşüncelerimde boğula durayım, bu iki shinobi benim yanıma gelip bir şeyler söylemişti. Ne dediklerinide duymamıştım. Zaten önemlide değildi. Ben asıl tiplerine bakmıştım. Bizim köydendiler hatta baya tanıdık geliyorlardı. Sanırım gerçektende bu gün gereksiz yere paronaya'ya düşmüştüm ama hepsi Riku ile Giin'in suçuydu. Biri bana sanki 40 yıllık arkadaşım gibi kerata diyor, diğeride kafasına göre alıp başını gidiyor.

O değilde bu iki shinobide uzaktan seçemediğim iki figürün yanına doğru gidiyordu. Biri baya uzun gibi duruyordu yada sadece daha yakında durduğu için bana öyle geliyordu. Burasıda iyice keraneye dönmüştü. Ne gireni belli ne çıkanı. Bide çift çift dolaşıyorlar. Galiba swinger partsi düşüncem o kadarda abartı değildi. Şu yeni gelenleri görmek için bizim köyden gelen elemanları arkadan 3-4 metre mesafe bırakacak bir şekilde takip edecektim. Giderken çuvalıda yanıma alacaktım. Zaten azıcık doldurmuştum. Onunda yarısı döküldü.
Resim
Künye
İsim: Bishamon Hachiman
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/10
Kullanılabilir GP: 7

Güç: 1
Çeviklik: 1
Kondisyon: 5
Potansiyel: 1
Varlık: 1
Zeka: 25

Eksiklikler/Özürler
Şizofreni
Yaşadığı zihinsel sorunlar nedeniyle gerçeklikle ilgili problemleri vardır. Belirli anlarda ciddi bir şekilde çevresinde olup bitenlerin gerçekliğini sorgular.

Steril
Ailesini kaybettiği kaza sırasında onunda cinsel organını hasar görmüştür. Görünüş ve boşaltım işlevi açısından tedavi edilmiş olsa da büyük bir miktarda sinir hücresi kaybetmiş ve yumurtalığı onu kısır bırakacak kadar hasar almıştır. Bu yüzden cinsel birleşmelerden bir zevk almadığı gibi çocuk sahibi de olamaz.

Mod:
Seishin-tekina

Ninjutsu
-

Taijutsu
-

Genjutsu
-

Beceri Listesi
Seishin-tekina x6
Teorik Tıp x4 / Paketten sonra aktif olacak.
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
*Yüksek Kalite-Demirden Beyzbol topu-6. Seviye
*Demirden Misket- 10 adet= 2. Seviye
Kullanıcı avatarı
Bishamon Hachiman

Mesajgönderen Masaru Riku tarih 17 Oca 2016, 22:17

Hohohohoho! Geri döndüm orospu çocukları! Benden kurtulabileceğinizi sandıysanız yanıldınız. Bu işin sonuna kadar peşinizi bırakmayacağım. Evet, bu amansız takibe başladığıma göre beni durdurabilecek hiçbir şey yok artık. Gözlemlerimi anlatmam gerekirse de bizimkilerin yanına gelmekte olan irili ufaklı iki kişi gözüme çarpıştı. Beni farketmeleri an meselesi olmasına rağmen yaklaşmakta olan kişilerin dikkat dağıtacağına adım gibi eminim. Yani beni farketmeleri pek de kolay olmayacak. Yine de ben bu durumdan rahatsız olduğumdan etrafta saklanabilecek daha iyi bir yerin olup olmadığına bir göz atacağım. Fakat bir yandan da olanları izlemeye ve elimden geldiğince de dinlemeye özen göstereceğim.
Resim

Künye
İsim: Masaru Riku
Element: Suiton
Alım Gücü: Orta-Düşük Gelirli/2 Puan
Kullanılabilir GP:6

Güç: 3
Çeviklik: 7
Kondisyon: 4
Potansiyel: 4
Varlık: 5
Zeka: 7

Eksiklikler/Özürler
---

Ninjutsu
Shunshin
Raigen

Taijutsu
---

Genjutsu
Ryuhoubo Stili, B-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Teishi no Jutsu

Beceri Listesi
Katana Kullanımı 3

• İyi Kalite Katana
  • 3 Kunai
  • 5 Shuriken
  • 5mt. Sentetik Misina
  • 1 Patlayıcı Parşömen
  • 2 Sis bombası
Kullanıcı avatarı
Masaru Riku

Mesajgönderen Shijou Giin tarih 17 Oca 2016, 23:52

Adımları her saniye daha ileriyi hedefliyor,hızını farketmeden arttırıyordu.Aki'ye seslenmesine rağmen bir tepki alamamıştı.Duyduğunu biliyordu,az önce aynı ses tonuyla konuşmuştu.Bu görmezden gelmeyi yavaşça sindirdi Giin.Yollarından fazla sapmış sayılmazlardı,sadece biraz daha uzamıştı.Daha fazla itiraz etmeden Aki'ye ayak uydurmaya çalıştı.Ancak ne kadar hızlanırsa hızlansın Aki hep bir üst seviyeye kendini atıyordu.Bundan da vazgeçti.Bayır aşağı koşarken yüzüne çarpan havadan zevk almaya çalıştı Giin.Zamanla saf suyun kokusunu alıyor,daha temiz bir hava ciğerlerine ulaşıyordu.

Güneş ışığı ağaçlardan tamamen kurtulduğunda Giin sıcağı tekrar en yoğun şekilde hissetti.Güneş ışığı,nehrin üzerinden esen rüzgar ve tatmin edici manzara.Hiperaktif Aki ve iki sorunlu chuunin olmadan geldiğinde keyfini çıkarabileceği bir yer olabilirdi burası.

Uzakta gördüğü silüetlere odaklandı.Göreve beraber çıktığı kişiler olduklarını düşündü ancak Aki'nin tavırları ve netleşen görüş Giin'i huzursuz ediyordu.Üç kişilerdi,birini tanıyor olsa bile...Diğer ikisi hakkında hiç bir fikri yoktu.Aki'nin onlara doğru sakin bir şekilde ilerlemesi Giin'i rahatlatmıştı yinede.Muhtemelen onu kolaçan etmek için yollanan kişilerdi.Aki ile arasındaki mesafeyi açarak ilerlemeye devam etti.Şimdilik durumu kavramaktan başka birşey yapmayacaktı Giin.
Resim
Künye
İsim: Shijou Giin
Element: Raiton
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli /4 Puan

Çeviklik: 5
Kondisyon: 6
Potansiyel: 6
Zeka: 5

Eksiklikler/Özürler

Takıntılık: İnancındaki farklılığı bilen insanların,buna yapacağı en ufak gönderme bile Giin'i 'gerçekten' kötü bir forma sokabilir.İnancını kötüleyen,aşağılayan cümlelerdeyse kontrolü tamamen kaybetmektedir.

İzinden gittiği tanrının/tanrıların tamamen unutulmuş olması nedeniyle pek mümkün olmasada,bu konuda keşfedeceği bir bilgi muhtemelen tek önceliği olacaktır.Tanrısı/tanrıları hakkında abartı bir meraka sahiptir.

Genjutsu
Ryuhoubo Disiplini , D Rank
Kuroshiki, D Rank
Rishuu, C Rank
Jubaku Satsu, B Rank
Shibou no Jutsu, B Rank

Günah Dövmesi
Kuukan

Katana
Günah Dövmesi Ekipmanları
Kullanıcı avatarı
Shijou Giin

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 21 Oca 2016, 22:39

Giin ve Hachiman: Birininiz Aki'nin, diğeriniz chuuninlerin peşinden ilerleyerek birbirinize iyice yaklaşıyorsunuz. Aki ve elemanlar arasındaki mesafe 3-4 metreye düştüğünde, chuuninlerden biri "Aki abi-" demek istiyor ama Aki resmen çocukların üstüne yürüyerek "BAŞLATMA ULAN ABİNE!" diye böğürüyor. Bir elini de kaldırıyor bağırırken ve bu hareketi çocuklardan birinin "Anam!" efektiyle Hachiman'a doğru kaçmasına sebep oluyor. Hachiman'ı bir metre geride bırakan çocuk, yaptığının farkına varıp duruyor ve geride bıraktığı insanlara bakıyor. Bir kaç saniyelik rahatsız bir sessizlik oluyor ve siz de bu süre içinde çocuğa bakıyorsunuz, neden kaçtığına anlam vermeye çalışarak. Sadece bir adım geri çekilmeyi tercih etmiş olan eleman ise çocuğa bakıp "Oğlum niye kaçıyo'n lan?" diye kaş göz hareketi yapıyor. Mimiklerini sadece Hachiman görüyor olsa da, ses tonu da bu mimiklere uyduğu için Giin'in pek kaçırdığı bir şey yok aslında. Çocuk "Abi aniden bağırınca ben şey.. falan.. işte." diye mırıldana mırıldana geri yerine dönüyor. Ardından diğer eleman tekrar konuşmaya başlıyor. "Abi gene nerelerdesin sen?" diye soruyor ilk. Aki ise "Ne neredesin lan? Kil toplamaya geldim işte. Gene ne peşimde dolanıp duruyo'sunuz?" diye gene belinden çıkardığı torbayı çocuğun gözünün önünde sallıyor. Asabiyetini ses tonuna yansıtmakta hala oldukça başarılı. Bu hareketinden sonra aynı çocuk büyük bir isyanla yere çömeliyor ve bağırarak konuşmaya başlıyor. Öyle ki, sesi bir kaç ton incelmiş durumda. "ABİ GÖZÜNÜ SEVEYİM KÖY İKİ GÜNLÜK MESAFEDE." diyor ilk ve ellerini kafasına kapatıp saçlarını hafiften çekmeye başlıyor. "SEN ON GÜNDÜR ORTALARDA YOKSUN. KUM MU TOPLUYO'N TAŞ MI DOLDURUYO'N N'APIYOSAN YAP DA GİDELİM N'OLURSUN!" diye isyanını noktalıyor. Aki ise nehrin üstünden uzaklara bakmayı tercih ederek "Oha lan..." diye mırıldanıyor. "Yolda kaybolduydum bir ara amma... O kadar olmuş mu cidden?" demesi, hala yerde çömelik olan elemandan ufak bir ağlama sesi gelmesine sebep oluyor.

"Tamam be, hallederiz. Siz önden dönün köye." diyor Aki, Hachiman ve elemanlarla sırasıyla göz kontağı kurarak. Muhtemelen Hachiman'ı da chuuninlerle beraber sanıyor, elinde tuttuğu çuvala rağmen. "Ben işimi bitirdikten sonra Giin-san ile dönerim. O da benimle aynı görevi yapıyor." diyip arkasına doğru bir kafa işareti yaparak Giin'i gösteriyor. Çömelik eleman kalkıp toparlandıktan sonra Giin'e kafalarıyla selam veriyorlar. "Yok abi gidin dediler Aki'yi dediler bulun bulmadan dönmeyin dediler. Sizle dönelim biz." diyor başta kaçıp gitmeye kalkışmış olan çocuk. Aki ise "İyi n'apıyorsanız yapın." diye söylenerek nehre ilerliyor, koca elleriyle kil toplamaya başlıyor.

Riku: Yuvarlanan elemanlar sağolsun cidden düşündüğün gibi sana dikkat eden olmuyor ve fark edilmiyorsun. Saklanacak daha iyi yer arasan da, hem milleti dikizleyip hem de saklanabileceğin sağlıklı bir yer ne yazık ki bulamıyorsun. Hani, uzaklarda seni gizleyebilecek büyüklükte kayalar veya kamufle olmana yarayacak ağaç dizileri falan var ama, ne yazık ki senin çevren açıklık. Çuvalının sana ihanet ettiği ilk noktaya yakınsın ve milletin seni hala fark etmiyor oluşundan gaza gelip, çömelerek gıdım gıdım yaklaşmaya başlıyorsun. Daha fazla ilerlemenin pek hayırlı olmayacağını anladığın bir noktada ise durup gözlemine devam ediyorsun. Hala net duyamasan da figürlerin arasında, sizle yolun başında ayrılan elemanın da olduğunu fark ediyorsun. Tehlikeli veya ilgi çekiciden ziyade, anlam veremediğin olaylar dönüyor sadece. Takım arkadaşların dikildikleri yerden diğerlerini izlerken, diğerleri arasında bir tartışma dönüyor gibi. Duyabildiğin kelimeler arasında "Kil, taş, köy." var, gerisini seçemiyorsun. Elemanlardan biri yere çökerken, büyük figür belinden bir şey çıkarıp sallıyor, bir kaç laf edip nehre ilerleyip bir şeyler yapmaya başlıyor. Dikkatini ona yoğunlaştırdığında adamın senin de en başta niyetlendiğin gibi kil topladığını, salladığı şeyin de bir çuval olduğunu fark ediyorsun.

Bir çuval...

Ah... Senin de bir zamanlar bir çuvalın vardı. Seni yarı yolda bırakmasaydı şimdiye işini bitirmiş olacaktın. Görevini emanet etmiştin ona resmen, şu ikiliden ziyade oydu senin yegane takım arkadaşın ama adi çuval yırtılmayı tercih etmişti işte. Sana emanet edilirken bir şey dememişlerdi köyde ama sen emindin adeta onun en kaliteli malzemeden yapılan bir babayiğit çuval olduğuna. Ah, killeri ilk tıkışında nasıl bir özgüvenle kabul etmişti senin yükünü, ta ki "CAAART!" diye yırtılana kadar. Hatta "CAAART!" bile dememişti, sessiz sessiz kazığını atmıştı sinsi şey. Şu tanımadığın iri adam bile gururla işini yapıyorken sen burada nehir kenarında saklanmaya çalışıyor milleti gözetliyorsun. Hepsi o... Salak çuval yüzünden!
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Bishamon Hachiman tarih 22 Oca 2016, 03:31

Merakıma yenik düşüp şu iki chunin'i takip etmeye başlamıştım. Hala kim olduklarını hatırlayamamıştım. Tanıdık bir simaları vardı ama bir türlü çıkartamıyordum. Biraz daha ilerleyince gelen kişilerden birinin Giin diğerinin ise uzun boylu satir tipli biri olduğunu görmüştüm. Evet evet, adam bir satirdi. Bacaklarını göremiyordum ama tipi tam bir satiri andırıyordu. Gerçek dünyada böyle bir şey olamazdı. Hayır hayır kesinlikle olamazdı. Buradaki oyunu anlamıştım. Ben şuan bir genjutsunun içindeydim. Önce beni, bütün kötü düşüncelerimin aslında kuruntu olduğuna inandırmışlardı. Sonra ise tekrardan saçma ve geçek dışı bir duruma sokup irademi kırmaya çalışıyolardı. Peki ben bunu yermiyim? Elbetteki yemem.

Bu üç mal kendi arasında, anlam veremediğim malca bir konuşmaya başlamıştı. Ne söylediklerinin bir kelimesini bile anlamamıştım. Aslında dediklerini çok net duyabiliyordum ama bir mantığı yoktu. Bu üçü arasındaki ilişkide bir gram resmiyet yada ciddiyet vardıysada hiç belli etmiyorlar. Bunun dışında bir insanın 2 gün sürecek görevi 12 gündür bitiremediğini anlaması için nasıl bir aptal olması gerekirdi.

Dahası konuşmanın yarısında bir tanesi bir anda geriye uçup az kalsın bana çarpacaktı. Kesin beni gafil avlamak için yapmıştı ama üstün iç güdülerim sağolsun sorunsuz bir şekilde bu tehlikeyide atlatmıştım. Görünüşe bakılırsa bu masal karakteride bizim gibi kil topluyordu, yersen tabi. Önce bu piçi net bir şekilde görebileceğim bir pozisyona geçip bende kil toplayacaktım ama bu sefer normal yollarla. Bir yandan kil toplarken bir yandanda bir açığını arayacaktım şu aki denen ucubenin.

23-3/4 'ü arasında yurtdışında olacağım. İnternet bağlantım olursa yazmaya çalışacağım.
Resim
Künye
İsim: Bishamon Hachiman
Element: Katon
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/10
Kullanılabilir GP: 7

Güç: 1
Çeviklik: 1
Kondisyon: 5
Potansiyel: 1
Varlık: 1
Zeka: 25

Eksiklikler/Özürler
Şizofreni
Yaşadığı zihinsel sorunlar nedeniyle gerçeklikle ilgili problemleri vardır. Belirli anlarda ciddi bir şekilde çevresinde olup bitenlerin gerçekliğini sorgular.

Steril
Ailesini kaybettiği kaza sırasında onunda cinsel organını hasar görmüştür. Görünüş ve boşaltım işlevi açısından tedavi edilmiş olsa da büyük bir miktarda sinir hücresi kaybetmiş ve yumurtalığı onu kısır bırakacak kadar hasar almıştır. Bu yüzden cinsel birleşmelerden bir zevk almadığı gibi çocuk sahibi de olamaz.

Mod:
Seishin-tekina

Ninjutsu
-

Taijutsu
-

Genjutsu
-

Beceri Listesi
Seishin-tekina x6
Teorik Tıp x4 / Paketten sonra aktif olacak.
*Yüksek Kalite-Demirden Beyzbol topu-6. Seviye
*Demirden Misket- 10 adet= 2. Seviye
Kullanıcı avatarı
Bishamon Hachiman

Mesajgönderen Shijou Giin tarih 24 Oca 2016, 16:58

Tek kaşı havada,kaskatı bir biçimde önündeki anormal durumu seyretmeye başladı.Aki'nin parçalayacakmış gibi diğer iki çocuğa atılması Giin'i biraz ürkütse düşünme eylemi vücudundaki tek baskın şeydi.Dakikalardır üstünde hüküm süren gerginliği yavaşça saldı.Elleri cebinde Aki ve diğer iki çocuğun hareketlerine bakıyor,bu aralığı dinlenmek için kullanıyordu.Konuşulanlara ve Aki'nin peşine yollanan ikiliye bakınca...Aki'nin durumunun pekte ciddi olmadığını anlayabiliyordu Giin.Paranoyalarını derin bir nefesle dışarıya saldı.Ne sözleri ne de hareketleri kuşkuyla sorguluyordu artık.

"Ya... Galiba onlar da bizim köydendi. Bilmiyorum ne dertleri vardı ama ya yoruldular ya da kayboldular."

On gün.

O süre içerisinde Aki'nin nereleri aradığını düşündü.Ormanı didik didik etmişti muhtemelen.Belki tepelere çıkmış mağaralara dalmıştı.Ve yine muhtemelen,Giin ona ırmağı hatırlatmasa bir on gün daha geçecekti.Bu kadarını düşünememiş,umamıştı Giin.Gülmemek için kendini zor tuttu.Kendini tutmasa hem ortamın havasını bozacak,hem de Aki'nin öfkesini üzerine çekecekti.Anlamsız bir şekilde kafasını iki yana salladı.

Çevresinde ufak bir tur attı Giin.Hachiman buradaki parodiye dahil olsa da bir kişi eksiklerdi.Kısık gözleriyle Hachiman'a kilitlendi.Normal yüz ifadesi,sakin bir duruş.Giin burada yokken dikkate değer bir sorun yaşanmadığı açıktı. "Riku." Beline bağlı çuvalı çıkardı.Aki'nin yanına doğru ilerlerken az önce yere çöküp kalkan gencin omzuna hafifçe vurdu. "Siz dinlenin.Gerekli miktarı topladığımız gibi yola çıkarız."

Aki ve Hachiman arasında bir pozisyon bulduktan sonra ırmağın dibinden çıkardığı kili çuvala doldurmaya başladı.Ara ara çevreye göz atarak Riku'dan bir iz bulmaya çalışıyordu.
Resim
Künye
İsim: Shijou Giin
Element: Raiton
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli /4 Puan

Çeviklik: 5
Kondisyon: 6
Potansiyel: 6
Zeka: 5

Eksiklikler/Özürler

Takıntılık: İnancındaki farklılığı bilen insanların,buna yapacağı en ufak gönderme bile Giin'i 'gerçekten' kötü bir forma sokabilir.İnancını kötüleyen,aşağılayan cümlelerdeyse kontrolü tamamen kaybetmektedir.

İzinden gittiği tanrının/tanrıların tamamen unutulmuş olması nedeniyle pek mümkün olmasada,bu konuda keşfedeceği bir bilgi muhtemelen tek önceliği olacaktır.Tanrısı/tanrıları hakkında abartı bir meraka sahiptir.

Genjutsu
Ryuhoubo Disiplini , D Rank
Kuroshiki, D Rank
Rishuu, C Rank
Jubaku Satsu, B Rank
Shibou no Jutsu, B Rank

Günah Dövmesi
Kuukan

Katana
Günah Dövmesi Ekipmanları
Kullanıcı avatarı
Shijou Giin

Mesajgönderen Masaru Riku tarih 25 Oca 2016, 14:28

Dikkati üzerine çekmemekte üstüme yoktur. Resmen hayalet gibi dolaşırım ortalıkta. Şaka şaka. Götüm tutuşuyor şuan birisi beni farkedecek diye. Neyseki henüz farkeden olmadı. Pek de niyetim yok açıkçası açığa çıkmaya. Düşünsenize sizi izleyip duran birisini görüyorsunuz. Aklınızda ne canlanır? Bu adam bir sapık dersiniz muhtemelen. Hatta üstüne yürür, dayak manyağı yaparsınız. Tabi bir kızsanız adımlarınızı hızlandırıp korkuyla kaçarsınız orası ayrı... Her neyse.

Bunlar ben varken de kil topluyor, yokken de kil topluyor. Aralarında bir şeyler konuşuyorlar, yine killi milli bir şey geçiyor. Yani burada hiçbir aksiyonun olmaması benden kaynaklanan bir şey değilmi bunu anladım. Artık içim rahat. Gidebilirim köyüme. Her ne kadar elim boş döndüğüm için başıma geleceklerden endişelensem de artık olan oldu. Sikilmiş götün davası olmazmış. Bu yüzden... İşte gidiyorum, bir şey demeden, arkamı dönmeden, şikayet... etmeden.

Geldiğim yoldan devam edecek ve köyüme doğru 2 günlük yolculuğuma diğer elemanlardan ayrı bir şekilde başlayacakıtm.
Resim

Künye
İsim: Masaru Riku
Element: Suiton
Alım Gücü: Orta-Düşük Gelirli/2 Puan
Kullanılabilir GP:6

Çeviklik: 7
Kondisyon: 4
Potansiyel: 4
Zeka: 7

Eksiklikler/Özürler
---

Ninjutsu
Shunshin
Raigen

Taijutsu
---

Genjutsu
Ryuhoubo Stili, B-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Teishi no Jutsu

Beceri Listesi
Katana Kullanımı 3

• İyi Kalite Katana
  • 3 Kunai
  • 5 Shuriken
  • 5mt. Sentetik Misina
  • 1 Patlayıcı Parşömen
  • 2 Sis bombası
Kullanıcı avatarı
Masaru Riku

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 25 Oca 2016, 20:04

Riku beddua etmeden üzmeden geri dönüyor köyüne. Kafasına sıkmıyor belki giderken ama, kimsecikler tarafından da fark edilmiyor. Aslında biraz daha saklambacına devam etseydi Giin onun güneşte parlayan sarı saçlarını yakın zamanda fark edecekti ancak, geri dönmeyi tercih edip yola koyulduğu için bu durum engelleniyor.

Giin ve Hachiman da Aki'ye uyarak görevlerinin asıl amacına dönüyorlar. Çuvallarını dolduran ikili vadide kamp kurarak geceyi geçirdikten sonra, sabah köylerine doğru yola koyuluyorlar. Yol boyunca bir sıkıntıları olmuyor. Buraya nasıl geldilerse, dönüşleri de aynı şekilde oluyor.

Köyün kapısından Aki ve diğer iki elemanla birlikte toplam beş kişi olarak giriyorsunuz. Tam kapıdaki chuuninler isimlerinizi, nereden geldiğinizi vesaire not ederken tekrar bir etrafınıza bakıyorsunuz, dörde düşmüşsünüz. Aki gene yok. Ortalık çingene pazarına dönüyor iki dakikada, hem sizinle birlikte gelen chuuninler hem de kapıdakiler kafayı yiyorlar "Gene mi kayboldu?!" nidalarıyla amma, sizi pek ilgilendiren bir durum olmadığına kanaat getiriyor, topladığınız killeri zanaatkara teslim etmeye gidiyorsunuz.

Rapor yazmanıza gerek olmadığı için de, göreviniz burada sonlanıyor. Evli varsa evine, köylü de köyüne.

Kapalı konu
Konu sonlandırılmıştır. Hepiniz 25GP kazandınız.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir