[Lejant] Bishamon Hachiman

Moderatör: Game Master

[Lejant] Bishamon Hachiman

Mesajgönderen Bishamon Hachiman tarih 14 Oca 2016, 15:54

Resim

Aile

Biyolojik ailem. Haklarında bildiğim çok az şeyi üvey ailemden öğrendim. Öğrendiğim kadarıyla babam hariç aynı benim gibi telekinetik güçlere sahiplermiş. Annem bir medic-nin, babam ise pastahane sahibiymiş. Neşeli ve mutlu bir aileymişiz. 3'ünü de bir yangında kaybettim ama kardeşimin cesedi yangında bulunmadığından hala yaşama ihtimali var. Ailemin evi Konoha'da olduğu için herhangi bir araştırma fırsatım olmadı ama en yakın zamanda gidip geçmişim ve kardeşimin başına ne geldiğini araştırmak istiyorum.

Resim
Bishamon Furuta

Üvey babam yada çook uzaktan eniştem. Genel olarak iyi biri olmasına rağmen aşırı katı ve disiplinli olduğundan arada sırada can sıkıcı bir insan olabiliyor. Zamanında bir süre jouninlik yapmış ama sonra bırakıp demircilikle hayatına devam etmiştir. Şaşırtıcı bir şekilde tüm elementleri kullanabiliyor. Ürettiği şeyleri , Demirciliği Ninjutsuyla birleştirdiği özel bir yöntem ile yapıyor. Bu yüzden normal demircilere kıyasla çok daha üstün şeyler yarattığı söylenir. Tabi benim ben işleriyle pek ilgilenmediğimden ürettiği şeylerle ilgili bilgilerim tamamen kulaktan dolma şeyler. Bir süre benide zorlayıp demirci yapmaya çalışsada fiziksel olarak yetersiz olduğum için kısa sürede bu planından vazgeçmişti.

Resim
Bishamon Harada
Annem yada çook uzaktan halam. İyi bir insan ve ilgili bir anne. Zor zamanlar geçirdiğim için bana oldukça yardımcı oluyor. Ben hariç ailenin genelinde olduğu gibi oda zanaatkardır. Onun ilgilendiği alan ise origami ve kağıt sanatlarıdır. Oldukça detaylı ve ilginç şekiller üretebilir ayrıca kağıtlarını genelde değerli taşlarlar da süsler. Aynı zamanda çok iyi bir aşçıdır'da. Kendine ait bir restorant'ı vardır. Atölyesi ise evdedir. Zamanında shinobilikte yapmış ama Chuunin sınavını bir türlü geçemeyince bu işe yeteneği olmadığını fark edip aşçı olmuş.

Resim
Bishamon Taroda
Bizim ailenin altın çocuğu. Babamdan demircilik dersleri almaya 6 yaşında başlamış. Daha o yaşlarda büyük başarılar elde etmiş. Daha sonra farklı alanlarada ilerlemek için shinobi eğitimi almış. Bir süre hem shinobi hem demirci olarak çalışsada Jounin olduktan sonra demirciliğe ara verip full-time shinobilik yapmış. Şuan hala shinobilik yapsada genelde evde geçirdiği tatil günlerinde bir şeyler dövüp üretiyor. Ürettiği şeyleri satmak yerine kiraladığı eski bir depoya götürüp saklıyor. Duyduğuma göre bu güne kadar ürettiği hiçbir şeyi satmamış ve hepsini kronolojik sırayla saklıyormuş. Ona bu konuyu bir kere sormuştum. Ürettiği şeyleri saklamasının sebebi onları biri biriyle karşılaştırıp kendini ne kadar geliştirdiğini ölçmekmiş.
En son Bishamon Hachiman tarafından 29 Şub 2016, 19:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 7 kere düzenlendi.
Resim
Künye
İsim: Bishamon Hachiman
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/10
Kullanılabilir GP: 7

Güç: 1
Çeviklik: 1
Kondisyon: 5
Potansiyel: 1
Varlık: 1
Zeka: 25

Eksiklikler/Özürler
Şizofreni
Yaşadığı zihinsel sorunlar nedeniyle gerçeklikle ilgili problemleri vardır. Belirli anlarda ciddi bir şekilde çevresinde olup bitenlerin gerçekliğini sorgular.

Steril
Ailesini kaybettiği kaza sırasında onunda cinsel organını hasar görmüştür. Görünüş ve boşaltım işlevi açısından tedavi edilmiş olsa da büyük bir miktarda sinir hücresi kaybetmiş ve yumurtalığı onu kısır bırakacak kadar hasar almıştır. Bu yüzden cinsel birleşmelerden bir zevk almadığı gibi çocuk sahibi de olamaz.

Mod:
Seishin-tekina

Ninjutsu
-

Taijutsu
-

Genjutsu
-

Beceri Listesi
Seishin-tekina x6
Teorik Tıp x4 / Paketten sonra aktif olacak.
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
*Yüksek Kalite-Demirden Beyzbol topu-6. Seviye
*Demirden Misket- 10 adet= 2. Seviye
Kullanıcı avatarı
Bishamon Hachiman

Re: [Lejant] Bishamon Hachiman

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 30 Oca 2016, 21:06

Ka-ching! RPGTurk yönetimi insiyatifiyle, karakterinize özen gösterdiğinizden mütevellit ödül 15GP kazandınız! Güle güle harcayın.

Resimler düzenlenirse en azından ziyaretçiler için hoş olur.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Re: [Lejant] Bishamon Hachiman

Mesajgönderen Bishamon Hachiman tarih 17 Şub 2016, 23:07

Takım Tabuchi

Resim
Tabuchi Takahashi
Hinata, Daichi ve benim senseimiz. Kendisi 20'li yaşlarının ortasında olup, yaoi sayfalarından çıkmışsasına tayt giyen ciddi bir adamdır. Oldukça ciddi ve sinirli bir adamdır. En ufak hatayı tolere edemez. Geninleri azarlamak en büyük tutkusudur. Bizim grupta biraz trol olduğu için az dövmedi bizi bu ibne oğlu ibne. Birde arada sapık dergiler okur ama sizi okurken görürse yine döver. Dövüşürken 2 mızrak kullanır. Üst düzey bir Kyodaichi ustasıdır. Mızraklarını dövüşmek için kullanmadığı zamanlarda geninlerine temizletir yada onların kafasına vurur. Element olarak katon ve raiton'a sahiptir ama pek ninjutsu kullanmaz. En sevdiği öğrencisi tabikide bendim. Çünkü diğer ikisi tam bir geri zekalıydı. Gerçi hala değişen bir yok ama neyse. Bu adamın en sevmediğim yönü beni sürekli ilgim yada yeteneğim olmayan şeylere zorlamasıydı. Yok efendim al eline şu mızrağı iki salla, az biraz kum torbası çalış. Bana bunlar gibi bir ton gereksiz iş yaptırırdı ve sonucunda da bana hiçbir katkısı olmayan bu uğraşlar yüzünden değerli vaktim giderdi. Bunlar dışında iyi ve ilgili bir sensei diyebiliriz, en azından bana göre.
Resim
Künye
İsim: Bishamon Hachiman
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/10
Kullanılabilir GP: 7

Güç: 1
Çeviklik: 1
Kondisyon: 5
Potansiyel: 1
Varlık: 1
Zeka: 25

Eksiklikler/Özürler
Şizofreni
Yaşadığı zihinsel sorunlar nedeniyle gerçeklikle ilgili problemleri vardır. Belirli anlarda ciddi bir şekilde çevresinde olup bitenlerin gerçekliğini sorgular.

Steril
Ailesini kaybettiği kaza sırasında onunda cinsel organını hasar görmüştür. Görünüş ve boşaltım işlevi açısından tedavi edilmiş olsa da büyük bir miktarda sinir hücresi kaybetmiş ve yumurtalığı onu kısır bırakacak kadar hasar almıştır. Bu yüzden cinsel birleşmelerden bir zevk almadığı gibi çocuk sahibi de olamaz.

Mod:
Seishin-tekina

Ninjutsu
-

Taijutsu
-

Genjutsu
-

Beceri Listesi
Seishin-tekina x6
Teorik Tıp x4 / Paketten sonra aktif olacak.
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
*Yüksek Kalite-Demirden Beyzbol topu-6. Seviye
*Demirden Misket- 10 adet= 2. Seviye
Kullanıcı avatarı
Bishamon Hachiman

Dön Meta Arşivler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir