Hayato: Adama teşekkür edip koşuyorsun görsterdiği arabaya. Ulaşınca biraz bile beklemeden açıyorsun perdeyi. İçeride iki kız oturuyor. Sen de tam ortalarına bakıp söylüyorsun bu cümleni. "Ah gerçekten mi?!" diyor kızlardan biri. Sesi seninle dalga geçer gibi. "Miya-chan'i düğününe, yani kendisinin istemediği düğüne götüreceksin ve eğer seninle gelmek istemezse zor mu kullanacaksın!" diye hırlıyor senin dediklerini analiz ederek. "Helal olsun be, gerçekten özgür iradeye saygı varmış bu köyde!" Bu sırada diğer kız daha sakin bir şekilde arkadaşının kolunu tutuyor "Sakin ol Yuri-san." diyor. Bu sırada kızların yüzünü daha rahat seçebiliyorsun gözün içeriye alıştığı için. Yuriko aynı Katai gibi siyah saçlı ve hafif esmer tenli. Miyako ise kızıl saçlı ve bembeyaz tenli bir kız. Yuriko, Miyako'nun dediğine karşı susup ellerini birbirine doluyor ve arkasına yaslanıyor sinirli sinirli. Miyako ardından sana dönüp "Her zaman shinobilerin bizi korumak için etrafta olduğunu düşünmüşümdür ama... Sanırım zor kullanmak zorunda kalacaksın shinobi-san. Çünkü ben evlenmek istemiyorum." diyor oldukça kesin bir şekilde.
Isao: Hasanobu senin dediklerine karşı omuzlarını silkmek ile yetiniyor. "Ben de düğüne kendimi kaptırmışım. Hazırlıklar başladığından beri ilk defa şimdi özel olarak konuştuk." diyor ama sesi git gide kısılıyor. Gözü konuşmanın yarısında senin yüzünden ayrılıp arkandaki bir şeye kenetleniyor. Sonunda "Şey... Isao... Sanırım Kusa-chou seni çağırıyor..." diyor arkanda baktığı şeyi işaret ederek. Arkanı dönersen adamın bal rengi gözlerinin sana kenetlenmiş olduğunu görürsün. Büyük ihtimal ile Uki'yi de yanına çağırmış olacak ki, kız koşa koşa yanınızdan geçiyor adama ulaşmak için.