! | GM - Naruto yazdı: |
Kanae Nanase 2. Pasiflik uyarısını almıştır. Hala yazamayacak gibiyse 3. uyarıyı beklemeden konudan ayrılabilir. |
Hana daha kunaisini çeker çekmez adam "Lan n'oluyo gene ya?" nidalarıyla tırsak bir şekilde Hana'dan uzaklaşmaya çalışıyor. Saika'nın çılgın atmaya başlamasıyla da Hana, genjutsu uygulama fikrini erteliyor. Zira az önce delice kıl olduğu yeşil saçlı kızın tavırlarındaki keskin değişim onu hem bir anlığına sıçratıyor, hem de ne olduğunu hemen kavrayamayacağı bir şaşkınlık yaratıyor.
"Yalnız tötten bacaklı falan ayıp oluyor Yeşil-san..." diye fırsatını bulmuşken iyice arkadaki duvara pusan Daichi'nin suratı, öldürme ve işkence kelimeleri Saika'nın dudaklarından döküldükçe oyun hamuru misali şekilden şekile giriyor. Hana hala olanlara mantıklı bir açıklama getiremiyor olsa da Saika'nın da kendi frekansında takılmaya başlamasından memnun olmaya başlıyor. Yelpazenin metal yüzeyinden elektriği yediği gibi "OY ANAM BAŞLICA'M ŞİMDİ CHINEN'INIZE BE!" diye sıçrayan Daichi, Hana'nın az önce ertelediği Rakumei no Jutsu'sununa şimdi maruz kalıyor. Arkasını yaslandığı duvarda dötünün üstüne kayarak çöküyor ve müthiş tiz bir sesle "Lan iyi de bilmiyorum ki o karı nerde ben?" diye inliyor. Soğuk terler inanılmaz bir hızla alnında belirmeye başlıyor. Sözleri odanın köşesinde hala tepkisiz kalıp kafasında çoktaaaan yeşil saçlı kız ile evlilik hayalleri kurmaya başlamış olan Nanase'nin bile dikkatini çekerken, doğruyu mu söylüyor yoksa ayak mı çekiyor, emin olamıyorsunuz.
Bulunduğunuz oda 5 metreye 5 metre kare bir oda. Daichi kapının tam karşısındaki duvara pusmuş bir şekilde, Hana ve Saika da önündeler hemen. Nanase duvarın tam ortasındaki kapıdan girdiğinizde bir adım sağa çekilmişti ve uzun süredir orada. Saika'nın onu eğlenceye davet etmesiyle dikkati tekrar dağılıp, ilk çocuklarının ismini ne koymaları gerektiğini düşünmeye başladı. Daichi'nin yaslı olduğu duvarın sağ köşesinde tozlu bir piyano var. Onun yanında ise ona yaslı bir şekilde duran uzun bir süpürge, içi yarısına kadar su dolu olan bir kovanın içinde. Tepenizdeki lamba, basit gösterişsiz bir tavan lambası ve odayı loş bir şekilde aydınlatıyor, zaman zaman da titriyor. Kapının olduğu duvarın sağ köşesinde ise 10-15 kitaplık bir kitap yığını var. Sol duvar, iğrenç ve gereksiz büyüklükteki bir tablo dışında boş.