[Ame] İntihar

Moderatör: Game Master

Re: [Ame] İntihar

Mesajgönderen Aru Hiroya tarih 10 Oca 2016, 20:01

Daha fazla sorunla karşılaşmadan Josuyke'yi yetkililere teslim etmeyi başarmıştım. Görevimi herhangi bir zaiyat vermeden tamamlamış olmanın rehavetini alabildiğim kadar üstüme almış ve bu duygunun verdiği özgüvenle elime geçirdiğim kağıdı çatır çatır doldurmaya başlamıştım. Yaşadığım olaylar tüm tazeliği ile beynimin içinde durmalarına karşın parmaklarım bu bilgiyi kağıda nasıl işleyeceği hakkında tereddütle doluydu yinede. Mavi saçlı kızı rapor etmelimiydim acaba? Yoksa tüm bunları unutup kızın gerekli dersi aldığını mı düşünmeliydim? Neyse, olayları doğru düzgünce anlatalım da, sonrasına bir şekilde bakarız.

Konutların olduğu bölgede, üzerine patlayıcı parşömen bağlamış ve kendini patlatarak intihar etme niyetinde olan bir çocuğun olduğu ihbarını aldım. Etrafta bulunan sivillerin oluşabilecek kaos ortamından dolayı zarar görebileceklerini düşünerek, Shinobi parkurunu tercih etmeyip halkın arasından ilerledim. Yol sırasında karşılaştığım sivillere sakin olmalarını söyledim.

Olay yerine vardığımda isminin Josuke olduğunu öğrendiğim intihar etmek isteyen çocuğun neden intihar etmeye çalıştığını öğrendim. Kız arkadaşı olduğunu idda ettiği Higuchi Yuro ile aralarında oluşan bir tartışma sebebi ile Köyümüzün genç Jouninlerinden Inaba Shinsui ile aralarında bir kavga oluşmuş. Beklenen ihtimal gereği kavga sırasında gururu kırılan Josuke isimli genç, kız arkadaşı ile ayrılmış ve eğer kendisi ile tekrar barışmassa intihar etmeye karar vermiş.

İntihar girişimi ben, görevli arkadaşım Toge Tsuri ve ismini bilmediğim başka bir Kunoichi tarafından engellendi. Çocuğun ikna edildikten sonra kendi isteği ile Ame-Chou binasına geldiği ve bu sırada Inaba Shinsui'yi gördüğünde hakaret etmesi dışında herhangi bir problem çıkarmadığının altını çizerim.

Aru Hiroya
İmza

Raporu tamamladıktan sonra koşa koşa Tsuri ile buluşacağımız yere gideceğim dayılar. Acil işim var da...
Resim

Künye
İsim: Aru Hiroya
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/10

Güç: 6
Çeviklik: 7
Kondisyon: 6
Potansiyel: 4
Varlık: 2
Zeka: 5

Eksiklikler/Özürler
---

Taijutsu

Juudaichi Stili, A Rank

Oukashou, C-Rank

Beceri Listesi

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kullanıcı avatarı
Aru Hiroya

Re: [Ame] İntihar

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 12 Oca 2016, 09:03

Raporlarınızı yazıyor ve yetkililere teslim ediyorsunuz. Ame-chou binasından aynı zamanlarda ayrıldığınız için birbirinizi bulmanız fazla zor olmuyor. Yağmur hala üstünüze yağıyor. Hangi kalbi kırık yiğidin de üstüne yağıyor kim bilir ama hiç biri önemli değil... Önemli olan Amegakure.

Ödüller:

Kiichi Asai: 10GP
Toge Tsuri: 25GP
Aru Hiroya: 25GP
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir