gönderen GM - Naruto tarih 09 Oca 2016, 00:09
Riku: Kil toplamaya çıkıp ciddi ciddi kil topluyor oluşunun sıkıntısıyla yapıyorsun işini. Sana verilen çuvalı doldururken bir yandan da keşke nehirden iguana falan çıksa da saldırsa diye düşünmüyor değilsin. Böyle giderse diğerlerinden önce indiğin gibi, diğerlerinden önce de geri çıkacaksın. Harbi, sizden ayrılıp gidenden hala ses yok, öbürü de... Manyak mıdır nedir senden taaa metrelerce uzakta takılıyor, zırt pırt sana bakıyor.
Hachiman: Çoktan nehre ulaşıp işine başlayan, daha doğrusu başlamış gibi yapan lanet olası hain takım arkadaşının yolundan ilerliyorsun sen de. Tıpkı onun yaptığı gibi sıçrıyorsun aşağıya ama yolun geri kalanında onun adım attığı yerlere bile basmayacak derecede titizlik sergiliyorsun. Gariptir ki, sen de kısa süre içinde ulaşıyorsun nehre, ama sarışın epey bir uzağında konum seçiyorsun kendine. Gözün de sürekli onun üzerinde. Hayır şimdi çakmasın çaktığını diye sen de kil topluyor gibi yapsan açık vereceksin, e işine bakmasan zaten çakacak. Her türlü ilk saldırılan sen olacaksın bu gidişle. Kim bilir kaç kişiyi takmıştır peşine bu sarı var ya. Nehirde saklanmıyorlarsa ne olasın.
Giin: "Oooo kil!" diye sevincini yaşayamadan bariz bir kafa karışıklığı hali alıyor Aki'nin suratı. "Anlaş...alım?" diye dinliyor lafının kalanını. "Anlaşalım anlaşmasına da, ne sorcan ki bana?" diyip seni takip etmeye başlıyor. Sana uyum sağlayabilmek için, gene yavaş çekimde ne yazık ki kendisi. "Lan ırmak dedilerdi sanki ya, doğru be..." diyor büyük bir pişmanlıkla. Farkında olmadan seni geçiyor. Bir adım, üç adım, beş adım... Fark iyice büyürken "Sen de amma yavaşsın be Giin-san, ben şimdiye indiydim buradan ha." diyor sana gülerek. Bir aşağılama hissetmiyorsun ama ses tonunda. Zaten tanıştığınızdan beri iyi huyunu pek bozmadı. Sırtına binip götür beni desen istesen itiraz etmez, o derece.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.