[Lejant] Kurochi Hirashimatsu

Moderatör: Game Master

[Lejant] Kurochi Hirashimatsu

Mesajgönderen Kurochi Hirashimatsu tarih 25 Ara 2015, 18:37

Resim

Kurochi Junpei
Çok saygıdeğer babamdır. Ishigakure için canını bile feda edebilecek bir insandır. Bunun en büyük kanıtı, sürekli gönüllü olarak çıktığı S-Rank görevlerdir. Babamla henüz 2 yaşında tanışabildim. Ve Ishigakure milliyetçisi olmamdaki en büyük rehber babam olmuştur bugüne kadar. Babam en son çıktığı S-Rank görevden hala geri dönmemiştir. Zorlu mücadeleler içinde hayatta kalıp köyü dışarıdan savunmaya çalışmaktadır şuan.

Resim

Yakushi Hitomi
Chuuninliğimin ilk dönemlerinde çıktığım bir teslimat görevinde Konoha Köyünde tanıştığım bir arkadaşımdır. Kendisinin düşünceleri, fikirleri ve ideallerine hayran kalmıştım. Yakushi, Konoha Köyüne aşıktır. Köyü korumak adına canını bile feda edebilecek bir insandır. Ayrıca bir Chuunine göre oldukça iyi teknikler kullanmaktadır. Katana konusunda bir Ishigakure Jounin'i seviyesindedir. Zeki olmasının yanında, Konoha Köyünde takım liderliği görevi üstlenmektedir.

Resim

Raijin Fuu
Ishigakure'de saygı duyduğum senpai'lerimden birisi. Raiton elementini kullanmaktaki ustalığı ve zekasına hayran kalmışımdır her zaman. Henüz 20 yaşında Jouninliğe aday gösterilip 21 yaşında Jounin olmuştur. Şuan 25 yaşında ve Ishigakure'nin istihbaratını sağlamaktadır. ANBU'ların görevini tam olarak düzgün yapamamasından her zaman şikayetçi olmuştur. Çoğu zaman fikir ayrılığına düşeriz bu konuda. Ben, Ishigakuredeki herkesin görevini iyi yaptığını düşünürken Fuu-senpai aynı şeyi düşünmez.

Fuu-senpai, biraz olsun köye karşı sadakatini kaybetmiş birisi olsa da, herkes bir savaş çıksa ilk önce Fuu'nun savaşa katılacağından emin.
En son Kurochi Hirashimatsu tarafından 06 Mar 2016, 17:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Resim

Kütüphane
Lejant

Ryōshi Kyōkai
Ishigakure tarihi baştan yazacak..

Künye
İsim: Kurochi Hirashimatsu
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 1 - Çulsuz/1
Kullanılabilir GP: 38

Güç: 3
Çeviklik: 3
Kondisyon: 5
Potansiyel: 6
Varlık: 10
Zeka: 3

Ninjutsu
Shunshin - D-Rank
Karasu Bunshin no Jutsu - C-Rank
Sanzengarasu - C-Rank
Raiton: Kangehika - C-Rank
Raiton: Raikyuu - C-Rank
Zetsushi Nensan - C-Rank
Raiton: Raigami no Jutsu - B-Rank
Raiton no Yoroi - A-Rank

Beceriler
İz Sürme x1
Liderlik x8
İkna x3
Chakra Kontrolü x3

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-1x Tantou
-Forest (Özel Kıyafet)
-Yılbaşı Çekilişinden Kazanılan Kolye
Ryōshi Kyōkai - Kostüm/Maske
Kullanıcı avatarı
Kurochi Hirashimatsu

Genin Takımı

Mesajgönderen Kurochi Hirashimatsu tarih 25 Ara 2015, 19:32

Resim

Yukimura Haizaki
Benim ve genin takımımdaki arkadaşlarım üzerinde çok büyük emeği olan değerli senseimiz. Ishigakure'nin güçlü jouninlerinden olması bizi her zaman gururlandırmıştır. Raiton elementimi öğrendiğim vakit bana ''Çok büyük potansiyelin var.'' diyerek beni güçlenmeye teşvik eden yegâne insandır. Ishigakure'ye karşı sevgimi her zaman takdir etmiştir ve bana destek olabilmek adına tüm yetkisini kullanmaya hazır olduğunu söylemiştir. Liderlik özelliğimi çok erken zamanlarda fark edebilmiştir. Bakışlarımdan ve duruşumdan anladığını belirtmişti. İnsan üstü bir zekası olduğuna inanıyorum.

Resim

Kurotsuchi Hana
Takımımızın değerli Medical Ninjasıydı. Ne zaman sağlığımız zor duruma düşse hemen bize bir el atmıştır. Ona karşı çok büyük bir ilgim var. Belkide hoşlanıyorumdur? Ama Hana her zaman Saizo'ya ilgi duyuyordu. Bu yüzden ona karşı adım atamadım hiç bir zaman. Ama olsun, kendisiyle iyi bir dostluğumuz var. Gelecekte Ishigakure adına bir oluşum kurduğumda benim yanımda Medicallik görevini üstlenebileceğine inanıyorum. Çünkü beni hiç bir zaman satmayacak olan bir dosttur.

Resim

Hirashi Saizo
Takımımızın bir diğer üyesiydi. Aslında onun hakkında kafam çok karışık. Her zaman Ishigakure'yi sevmediğini ve en uygun vakitte köyü terk edeceğini söyleyip duruyordu. Bu yüzden onunla hiç bir zaman iyi anlaşamadık. Üzerinde zorla da olsa bir liderlik baskısı kurduğum için ister istemez bize ihanet etmemişti. Bir çok kez kavga ettik hatta bir birimize zarar bile verdik. Onun omuzlarında bıraktığım kunai yaraları hala duruyor mu acaba? Çok merak ediyorum.
En son Kurochi Hirashimatsu tarafından 06 Mar 2016, 17:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Resim

Kütüphane
Lejant

Ryōshi Kyōkai

Künye

Ninjutsu
Shunshin - D-Rank
Sanzengarasu - C-Rank
Zetsushi Nensan - C-Rank
Raiton no Yoroi - A-Rank

Beceriler
İz Sürme x1
Liderlik x8
İkna x3
Chakra Kontrolü x3

-1x Tantou
-Forest (Özel Kıyafet)
Kullanıcı avatarı
Kurochi Hirashimatsu

Diğer Shinobilerle İlişkiler

Mesajgönderen Kurochi Hirashimatsu tarih 08 Oca 2016, 17:56

Resim
Tobio Hinata
Bizim Keloğlan işte. Dünyayla alakası bile yoktur. Çok ciddiyetsiz birisidir. En önemli olaylarda bile normal tepkiler verebilir hatta umursamayabilir. Onun bu özelliğini çok seviyorum. Fakat öyle zamanlar geliyor ki suratınızın ortasında ağır bir yumruk hissedebilirsiniz. Çıktığımız görevde bunu çok iyi anladım. Pırasa Saçlının suratına fena koydu. Benden 2 yaş büyük olmasına rağmen yaşıtım gibi muhabbet edebiliyorum kendisiyle. Oldukça zevkli bir insan. Ayrıca enerjisini çevresine de yayabiliyor. İç Dünyası karmaşık olabilir belki bilemiyorum. Ama kalbi çok temiz olduğundan eminim, altına imzamı atarım.

Resim
Hamaguchi Daichi
Bizim psikopat görev arkadaşımız. Kendisi hakkında çok büyük endişelerim var aslında. Bana eski genin takımımdaki Saizo'yu hatırlatıyor. İçi hırs ve nefret dolu. Beni ve Hinata'yı öldürmeye bile teşebbüs etti. Tabi sonradan dersini verdik ama yinede kaçak ninja olmasından korkuyorum gelecekte. İçimde ona karşı sempati oluştu. Çünkü Saizo'da onun gibi acımasız ve hırslıydı. Bana eski günleri hatırlatıyor.

Ishigakure shinobilerinin kaçak olması beni üzüyor ve muhtemelen Daichi kaçak ninja adaylarından birisi. Eğer bir gün köyden kaçarsa, görev arkadaşım falan demem peşine düşerim.
En son Kurochi Hirashimatsu tarafından 06 Mar 2016, 17:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

Kütüphane
Lejant

Ryōshi Kyōkai

Künye

Ninjutsu
Shunshin - D-Rank
Sanzengarasu - C-Rank
Zetsushi Nensan - C-Rank
Raiton no Yoroi - A-Rank

Beceriler
İz Sürme x1
Liderlik x8
İkna x3
Chakra Kontrolü x3

-1x Tantou
-Forest (Özel Kıyafet)
Kullanıcı avatarı
Kurochi Hirashimatsu

Re: [Lejant] Kurochi Hirashimatsu

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 30 Oca 2016, 21:06

Ka-ching! RPGTurk yönetimi insiyatifiyle, karakterinize özen gösterdiğinizden mütevellit ödül 20GP kazandınız! Güle güle harcayın.

Fakat resimleri düzenlersen seviniriz, kocaman kocaman hoş değil.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Dön Meta Arşivler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir