Mavi çakra, teninin belirlediği noktalarında gezerken oluşan karıncalanma; insana farklı bir hava katıyor olsa gerek Tama kendini güçlü ve kuvvetli hissediyordu. Ama diğer insanlardan güçlü hissediyor oluşu onu daha dokunulmaz yapmıyordu; Shinji'nin hareketlerinin gidişatı ve daha varlığını kanıtlamış olduğu aklı, savaşın o kısmına verilecek dikkati azaltmış ve Tama'nın şu an içinde bulunduğu ortama odaklanmasına destek olmuştu. Sonuçta bir insan yığını biriktirmişti kızcağız istemeden de olsa dükkanın önüne, genç kız adamları direk dövmek varken neden ortalığa yapıştırıp tutuklama yolunda ilerleme planı yapmıştı ki? Çok basit, çünkü
DAHA KOLAY OLUR GİBİ GELMİŞTİ.Babasının kızı, babası gibi işi tembelliğe vurmuş ve en kısa yolu seçmişti istemeden. Sonuçta kadıncağızın dükkanının tehlikede olmasıyla Tama'nın görevi almış olmasının uzaktan yakından alakası yoktu. O babasının okuduğu kitaplarda olduğu gibi önce diğer insanları düşünen bir kahraman olmak için yeterli değil gibiydi. Neymiş,
Cennet'in Güneyi'ymiş. Sadece kirasını ödemek için polis gücünün yapıyor olması gereken işi almış zavallı bir chuunindi ve babası gibi tembel olduğu için bacaklarına sarılmaya çalışan bir grup yapışık erkekle uğraşıyordu. Sağdaki de tatlıydı biraz sanki.
Neyse ne, Tama aceleyle hedefine doğru ilerlemeye çalışırken taytından gençleri uzaklaştırmıştı ki arkadan tuzağa ilk düşen adamın sesini duydu. Hani bazen bir ses duyduğunuzda sesin çıktığı ağzın konumundan gözlerin nereye baktığını anlarsınız ya... Tama da eğildiğinden, hayli büyük gözüken kıçından yankılanan yardım çığlıklarını duymazdan gelip kurtulan bacaklarıyla bir diğer adımını atmıştı ki şu rezil durumda duymak isteyeceği son kelime dizisi kulaklarında infilak etti;
"TAMA GAÇIL!"Az önce göz ucuyla incelerken bile kafasını çevirmek zorunda kaldığı koca omuzlar üstüne gelirken genç kızın Shinji'ye
küfretmek için bile zamanı kalmamıştı.
Hayır yani burada sekiz sivil var neredeyse, en az yüz kiloluk adamı buradan biraz uzakta dövmek yerine neden özellikle benim üzerime doğru dövüyorsun? Hadi ben bir aptallık ettim son beş dakikada buraya doluşacak insanları unuttum bu iki kızı yollarından ettim, belki kendi köylerine at arabalarını kaçıracaklar da sen hiç mi görmedin şu çatıdan buranın halini, yapışan insanları.. Tek yapabileceği şey uzuvlarına, o güçlü hissettiren mavi çakrasını gönderip ezilmenin etkisini azaltmak ve eğer şanslıyla el mührü yapabilecek kadar yer açmaktı kendisine. Hatta sırf adamın altında kollarını oynatamama ihtimaline karşın ellerini ortada birleştirip öyle ezilebilirdi. Zira eğer düşeceği yerden hızlı kurtulamazsa üstündeki kaslı civanın çırpınmaları altında ezilecek, hiç olmadık boş yerde rezillik çekecekti.
Dükkanı Haraçtan Kurtarma Takımı'nın diğer üyesinin akıl sağlığı düşünüldüğünde genç kızın tek çaresi vardı; başarılı bir
yer değiştirme tekniği.
Düştüğü yerde zar zor nefes alırken kızcağızın aklında çok büyük, daha önce sormaya cesaret etmediği sorular vardı;
Kawarimi yaparken kıyafetinin bir köşesini biri tutuyorsa ne olur ve eğer kıyafetinin bir parçası yapışmışsa yer değiştirdiğin yerde kendini çıplak mı bulursun? Kawarimi tekniğinde kıyafetinseninle nasıl gelir? Ve ben şu an kendimi hareket ettirecek durumda mıyım, yoksa Rinjuu Shinji denen kılsız gorilin eline mi mahkumum?. Cevap çok basitti aslında, başka şansı yoktu genç kızın. Eğer elleri bir arada düştüyse tek kaplan mührünü yapıp tekniği uygulamaya koyulacaktı, bir arada değillerse şu çakra gönderip uzuvları güçlendirme çalışmalarını hatırlayıp tüy gücündeki kemiklerine koca adamın altında ellerini birleştirmelerinde yardım etmeye çalışacaktı. Onu da beceremezse sadece Shinji'nin olayı hızlı çözmesini umabilir ve üstündeki adamın debelenmesine karşı kendini korumak için kullanabilirdi akademide aldığı eğitimi. Her şekilde ağzından onun mentalitesi ve görünüşüne sahip bir kızdan çıkmaması gerekecek laflar çıkacaktı;
"Shinji atacağın tekmeyi sikeyim, of!"out: