[Ame] Haraç

Moderatör: Game Master

[Ame] Haraç

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 31 Ara 2015, 14:15

Görevde Bulunan Kişiler: Oujichi Tama, Rinjuu Shinji
Öngörülen Seviye: C-Rank
Pasiflik Sınırı: 48 saat

Bir senedir köy meydanının yan sokaklarından birinde dükkanı bulunan Falcı Sayomi'nin dükkanına her ay 3 adam uğrar ve ondan haraç almıştır. Sayomi bu adamlara ilk iki ay para vermeyi reddetmiş ve karşılığında dükkanına ciddi şekilde zarar verilmiştir. Bu yüzden her ay öder bu parayı ama git gide daha bunalır ve sonunda cesaretini toplayıp herifleri şikayet eder. Adamlar kendilerini "Köy Koruyucuları" olarak adlandırırlar. Etraftaki dükkanlarda da aynı sorun olup olmadığı araştırılmadığı için Köy Koruyucuları'nın gerçek bir çete olup olmadığı bilinmemektedir.

Falcı Sayomi ile birlikte dükkana gidiyorsunuz. Kadın dükkanın yakınlarına geldiğinde duruyor. Birden kafasını bir sağa bir sola hafifçe yatırıp bayılacak gibi oluyor. Siz de kadın yere düşmesin diye hamle yapıyorsunuz tabi ki. 2-3 saniye sonra kendine gelince "Ayhhhh!! Ay kız valla gördüm. En geç 1 saate buradalar!" diyor heyecanlı heyecanlı. Zaten ilk görüştüğünüzde kadın size bu gelen üç kişinin hep beyaz baklava desenli siyah yağmurluklar giydiğini söylemişti. Bulunduğunuz yerden dükkanın girişini görüyorsunuz. Yani geldiklerinde fark edersiniz. İsterseniz burada durup onları bekleyebilirsiniz, isterseniz de içeriye girip orada bir plan kurabilirsiniz. Size kalmış burası. Siz planınızı düşünürken kadın ani bir hareketle Shinji'nin elini yakalıyor ve gözlerinin içine bakarak "6 harfli baş harfi M. Ah zavallı oğluuumm beniiiim!!" diyor.

Kapalı konu
Pasiflik sürecine dikkat etmenizi rica eder, belirtilmemiş ve diğer oyunculara haber verilmemiş üçüncü pasifliğinizde konudan direkt atılacağınızı belirtirim.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Suluköy

Mesajgönderen Oujichi Tama tarih 31 Ara 2015, 16:10

Yağmur, her zamanki gibi yağıyordu güneş görmeyen köyde. Dünyanın başka neresinde böyle sinir bozucu bir iklim vardı acaba? Amegakure bir sualtı şehri olmalı. diye iç geçirdi kız ıslak penceresinden dışarı bakarken, gözü kaymıştı yine. Güneş çok az çıktığı için kıymetliydi oralarda sonuçta, genç kız da bir umut bakardı evde bir şeylerle uğraşırken penceresine. Kaseye koyduğu hazır ramenin ve sıcak suda çözülen büyülü tozun ardından sıcak suyu da ekleyecekti; evde kalmış son erzağıydı bu da. Ertesi gün kira vermesi gerekiyordu, tabi bekletebilirdi ama geç kalıp açıklama yapmak zorunda kalmak istemiyordu. On gün öncesinden de parası bitmiş ve kalan son parasıyla yirmi paket hazır ramen almıştı, neyse ki sürekli yağmur yağdığı için musluk suyu bedavaydı. Son umudu dün görev soruştururken bulduğu ve buluşma zamanı yaklaşık bir buçuk saat sonra olan asayiş göreviydi; Yeterli. Yani... yetişirim sanırım.

Görevle ilgili dün aldığı notlara ramenini yerken biraz daha göz gezdirmiş ve hazırlanıp yağmurun altına çıkmıştı. Falcının teki haraç alan üç kişiyi şikayet etmişti; çirkin giyinimli, kendilerine Köy Koruyucuları diye ezik bir isim takmış kabadayılar. Gerçi Tama da pek güzel giyinmiyordu. Bacakları daha rahat hareket etsin diye yine kısa bir etek giymiş, havanın soğukluğundan dolayı da çıplak bacaklarını siyah bir taytla kapatmıştı; asıl sorun kazağının üzerindeki shinobi flak ceketiydi, tabi bir de takacağı ağız maskesi ve belindeki şampiyon kemeri görünümlü alınbandı... Saçlarını da zaten yağmur yağdığından örmeye gerek duymamış ve at kuyruğu yapmıştı.

Kızcağız hangi ortama girerse girsin en garip giyinimli kişinin kendisi olacağı düşünceleriyle boğuşurken köy meydanındaki buluşma yerine varmış ve beş dakika sonra gelen falcı kadını karşılamıştı. Kadınla sessizce selamlaşıp, anlatmak isteyeceği şeyleri sadece onaylamak için başını sallayarak dinlemişti. Falcı normal bir kadındı görüntüde, canlı ve harfleri uzatarak vurgulayan bir konuşması vardı ancak bunun dışında o da sadece emek vererek kazandığı parayı bir kaç zorbaya kaptırmak istemeyen biriydi ve genç kızın kadına sempati duyması için başka bir sebebe ihtiyacı yoktu. Aklında bir çok soru olsa da kadına sormak için fırsat bulamamıştı. Bir iki hafta önce tanıştığı beyaz, uzun saçlı genç de buluşma yerine vardığından fırsatı tamamen kaçırmış ve selamlaşmaların ardından konuşmayı diğer ikisine bırakarak sessizce kadıncağızı dükkanına doğru izlemeye koyulmuştu.

Ortama vardıklarında kendini birden yere bırakan kadın, Shinji'nin hızlı hamlesi olmasa yerle buluşacağını umursamadan bir kaç saniye sonra uyanıp adamların bir saate dükkana geleceklerini söylemiş ve tabiri caizse startı vermişti. Genç kız ilk bir dakikada dükkanın çevresini inceleyecek ve tek girişin önünde adamları tutup olabildiğince hızlı bir şekilde etkisiz hale getirmenin yolunu arayacaktı. On beş saniye içinde işe yarayabileceğini düşündüğü bir kaç planı aklında oluşturduktan sonra yaklaşık bir dakika hiç istifini bozmadan planı nasıl anlatacağını düşünmüş ve ardından Shinji'ye dönmüştü ki kadının cesur bir bakışla çocuğun gözlerinin içine baktığını ve bir şeyler söylediğini fark edip kulak kesildi; Miyako ha? Çocukcağız gaza gelip kızın adını dövme yaptırmadıysa bu kadında iş var gibi görünüyor.

"Shinji-kun- hanımefendi siz de dinleyin lütfen- dükkanın önünde genişçe bir alanı yapışkan bir sıvıyla kaplayabilecek bir Suiton tekniğim var, önerim bu tekniği uygulayıp adamların hareketlerini kısıtlamak. Aynı zamanda bu sıvıyı genjutsu ile normal bir su birikintisi gibi göstermek niyetindeyim. Amegakure'nin neredeyse her taşının su birikintisiyle dolu olduğunu düşünürsek adamlar neyle boğuştuklarını anlamayacaktır. Burada sen devreye giriyorsun işte Shinji-kun, adamlardan en az birisinin gelir gelmez yere yapışacağını ve diğerlerini uyaracağını düşünüyorum; bu yüzden adamlar olayı kavrayamadan adamları geldikleri yönden tekniğimin içine sürmen ve eğer imkanın varsa tamamen yere düşürüp bütün uzuvlarını yapıştırman gerekiyor. Eğer beklenmedik bir şey olmazsa adamları kısa bir sürede paketleyip tutuklayabileceğimizi umuyorum." diye tepki beklemeyen, yazılı beyan gibi konuşmasıyla planından bahsetmişti. Çocuğa ve kadına planı yorumlamaları için zaman verecek, çorbaya katacak tuzlarını dinledikten sonra devam edecekti; "Yine de ortalığın kızışması ihtimaline karşın hanımefendiyi dükkanın iç odasında güvenli bir yere götürmeliyiz bence. Yem olarak ben Magen:Henge uygulayıp dükkan girişinde durabilirim. Senin de adamların fark etmeyeceği bir yerde dükkan girişini izleyerek beklemen güzel olur."

Anlatmayı bitirdikten sonra plan ikisinin de onayını alırsa, Mizuame Nabara'nın uygulandığı yerde yapışkan kalma süresine göre planı uygulamaya başlayacaktı Tama. Eğer dükkanın yağmur için gölgeliği varsa tamamen açmaları da iyi olabilirdi; bu şekilde yağmur tekniğin üzerine yağıp tekniğin yapışkanlık süresini azaltmazdı. Planın işe yaramasından çok, sunduğu kişilerin planı beğenmesini umuyordu Tama içten içe. Babasının kızıydı sonuçta. Babası gibi unutmadan önce Shinji'ye yaklaştı ve utangaç bir tavırla; "Şey, söylemeyi unuttum; senin yapışmaman için ayak tabanında veya temas edecek yerin nerense oraya çakra odaklaman gerekiyor dokunmadan önce." diye ekledi.
Resim
Women are made to be loved, not understood.
O. Wilde

Oujichi Family Theme
İsim: Oujichi Tama
Element: Suiton
Seviye: C
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta/Düşük Gelirli

Güç:2
Çeviklik:5
Kondisyon:6
Potansiyel:8
Varlık:1
Zeka:8

Resim
Ninjutsu
Suiton; Mizuame Nabara, C Rank
Ninja oldukça kısa olan el mühürleri serisini Hitsuji mühründe sonlandırır. Ardından ise kullanıcı ağzından yapışkan bir sıvıyı püskürtür. Bu sıvı ile doğrudan temas edilmesi halinde sıvının yapışkanlığı nedeniyle temas eden kişinin hareket kabiliyeti oldukça sınırlanır. Tekniğin etkisinden kurtulunması aşırı zor olsa da, teknikle temas etmeden önce, temas noktalarına chakra yollanması halinde sıvının yapışkanlığından etkilenilmez. Tekniği bilmeyen kişiler bu bilgiden yoksundur.
Geliştirme: Mizuame Nabara ile salınan sıvı artık diğer Suiton teknikleri için kullanılabilir hale gelmiştir. Ancak sıvının kullanılan kısmı yapışkan özelliğini kaybeder.
Suzume Bunshin no Jutsu, C Rank
Kullanıcı kısa bir el mührünün ardından tekniği aktif eder, yapay kırlangıçlar kullanarak kendine bir klon oluşturur. Bu klon, diğer klon tekniklerine göre daha dayanıklıdır ancak daha güçsüzdür, kullanıcının tam potansiyeline sahip değildir. Bu klon teknik yapamaz. Ancak, aşırı hasar aldığında kısa süreliğine kırlangıçlara dönüşürler. Bu sırada, kullanıcı tekrar chakra kullanarak klonu birleştirebilir. Eğer bunu yapmamayı seçerse göğe yükselen kırlangıçlar kısa bir süre sonra kaybolur. Klonlar istedikleri zaman karga formuna bürünebilirler. Maksimum 3 klon oluşturulabilir. Kage Bunshin ve türevlerine göre çok daha az chakra yer.
Kizame no Jutsu, C Rank
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra bir su kütlesine odaklanır. Odaklandığı su kütlesinden kabaca bir köpekbalığının başına benzer bir şey çıkar ve rakibi yakalamaya çalışır. Bir şekilde rakibi herhangi bir yerinden yakalarsa bırakmaz ve o su kütlesinin olduğu yerde tutar. Teknikten kurtulmak için aktif olarak köpekbalığı kütlesine zarar verip somutluğunu bozmak gerekir.Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur. Köpekbalığının ısırdığı yerler hasar alır.

Genjutsu
Magen:Henge, D Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından tekniği aktif eder. Bunun ardından, kullanıcıya bakan kişiler tekniğin etkisine kapılırlar. Teknik, Henge'nin Genjutsu versiyonu olarak çalışır. Kullanıcı kendisini bir kişinin kılığına sokmak yerine etki altındaki kişilere bu görünümü gösterirler. Herşey hedeflerin aklında olup bittiği için daha inandırıcı bir hâl alır bu teknik. Ayrıca, Henge'nin aksiye, hayali kişilere de bu teknik sayesinde dönüşülebilinir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.
Rishuu, C Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından, onu o anda görebilen herkesi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin etkisi altında olan kişiler, kullanıcının havada 5 tane 1 metre boyunda metalden kazıklar oluşturduğunu görür. Kullanıcı bu kazıkları tekniğin etkisi altında olan herhangi birisine yollayabilir. Mükemmel bir isabet oranına sahip olan bu kazıklar, hedeflerini ıskalasa bile yeni bir tanesi oluşup tekrar hedefine saldırır. Kullanıcı kazıkları el hareketleri ile havada kontrol eder, eğer bu hareketleri yapmaz ise teknik bozulur. Hedeflere isabet eden kazıklar şiddetli bir zihinsel acı yaratır. Hedefe saplandıktan 5 saniye sonra açtıkları yara ile beraber yokolurlar. Her bir kazık, bir öncekinin oluşturduğu zihinsel acıyı daha ileriye taşır ve hedefi aşırı derece yorar. Yeterince yorulan hedef bayılma tehlikesi geçirir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.
Kasumi Juusha, C Rank
Kullanıcı, normal bir el mührü dizisi uygular. Ardından, o anda kullanıcının 25 metre yakınında olan herkes tekniğin etkisine kapılır, kullanıcının görülür olmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında kalan kişiler, yerden katrandan oluşan, simsiyah, kabaca kullanıcının silüetine benzeyen varlıklar çıktığını görür. Bu illüzyonlar tekniğin etkisi altında kalan her bir kişi için 3 tanedir ve her bir 3 tanesi 1 kişiye saldırır. Bu varlıklar, saldırıları basit kunaiye benzer objeler ile yaparlar. İllüzyonların verdiği hasarlar minimal ve zihinseldir, rakiplerin aklını karıştırmak için kullanılır. İllüzyonlar hasar aldıklarında katrana dönüşüp yere yığılırlar ancak tekrar bir tanesi başka bir yerden yükselip hedefe saldırmaya devam eder, böylece sonsuz bir güruhmuş hissi yaratılır. Tekniğin efektif süresi 5 ilâ 10 dakika arasında, kullanıcının seviyesi ve disiplinlerine göre değişir.
Kokohi no Jutsu, C Rank
Kısa bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı bu teknik ile çevrenin görünümünü değiştirebilir. Bu etkiler, bir kapı numarasını değiştirmek kadar basit olabileceği gibi bir çam ormanını bambu ormanına dönüştürmek gibi kompleks şeyler de olabilir. Bu etkiler ile varolan bir çevresel etmen yok edilemez veya doğa olayları yaratılamaz/kontrol edilemez, sadece varolan bir somut etmen değiştirilir. Tekniğin 5 dakika kadar bir hazırlanma süresi bulunur. Teknik bir alan üzerine yapılır ve bu alana giren herkes bu tekniğin etkisine kapılır. Tekniğin bir noktada kalacağı efektif süre hemen hemen 1 gün ilâ 1 hafta arasında, kullanıcının seviyesi ve disiplinlerine göre değişir.

Beceri Listesi
Senbon Kullanımı 1
Ryuhoubo, D-Rank
Sanjakubo, C-Rank
Zenkibo, C-Rank
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
  • 40 Senbon
  • Fuuma Shuriken
  • 3 Kunai
  • 5 Shuriken
  • 5mt. Sentetik Misina
  • 1 Patlayıcı Parşömen
  • 2 Sis bombası
  • Filtreli Ağız Maskesi
    Standart bir Amegakure ekipmanı olan maske, havayı filtrelediği için özellikle Amegakure'nin nemli ve az oksijenli ortamında shinobinin daha rahat nefes almasının ve dolayısıyla aktivitelerinde daha az kondisyon kaybı yaşamasının yanında filtreleyebildiği zehirli gazları da shinobinin akciğerlerinden uzak tutacaktır.
Kullanıcı avatarı
Oujichi Tama

Re: [Ame] Haraç

Mesajgönderen Rinjuu Shinji tarih 02 Oca 2016, 10:44

Yeni bir güne daha yağmurla başlamanın verdiği bunaltıcı hisle gözlerimi açmıştım. Gece yatarken şakır şakır camlara vuran, rüyalarımın arka fonu olan yağmurunda sabah da devam ettiğini bilebilmek için aslında uyanmama bile gerek yoktu. Zira Ame'de yaşayan her kişinin hayata başlangıcı bu yağmurla oluyordu. Kimi hikayesini anlatmaya başlarken yağmuru anlatıyordu, kimisi ise küçük bir detay olarak veriyordu. Ama neticede Ameli tüm dostlarım yağmurun çocukları olduğunu biliyordu. Bu yüzden benim de aksi bir davranış içine girmem mümkün değildi. Her ne kadar iki Kirigakureli insanın çocuğu olsam da, ben Ame'de doğmuş, büyümüş ve büyümeye devam etmeye devam ediyordum. Uzun lafın kısası, bu sabah da yağmur yağıyordu.

Göreve çıkacağımı bildiğim için her zamankinden bir saat kadar önce uyanmıştım. Gözlerimi hafifçe ovalayıp çapaklarımı temizledikten sonra sıcak yatağımdam kalkarak kendimi tuvalete atmıştım. Elimi yüzümü buz gibi suyla yıkadıkça kendime geldiğimi hissediyordum. Tabi kendime geldikçe de karnımın acıkması ve canımın sıkılmaya başlaması da kendini belli ediyordu. Görevlere çıkmayı pek sevdiğim söylenemezdi, ancak epeydir görevlerden uzak kalışım üstlerimin dikkatini çekmiştir diye düşünüyordum. Bu yüzden daha fazla ağızlarına düşmeden bir göreve çıkmam gerektiği için kendime bu görevi seçmiştim. Yani bu görevi hallettikten sonra bir süre daha pinekleme moduna girebilecektim. İşin en sevindirici kısmı da buydu zaten! Üstümü giyinmeyi bitirdiğimde, bir an önce bu görev işinin bitmesini umut ediyordum.

Shinobi kıyafetlerimi üzerime geçirdikten sonra, benimle özdeşleşmiş ve yakında üzerimden jiletle kazıyacakları siyah pardösömü giymiştim. Bu soğuğa, yağmura az gelirdi ama bunları hissetmeyi en aza indirgeyebilecektim. Odamdan çıkıp bir şeyler yemek için mutfağa geçerken, koridorda evden çıkmakta olan üvey babam ile karşılaşmıştım. Bana sıcak bir gülümseme ile selam vermesine göbeğimi göstererek cevap verdim ve o da halimi anlamış olacak ki yiyeceklerimin mutfakta hazır olduğunu söyledi. Ardından o evden çıktı, ben ise mutfağın yolunu tuttum. Yiyecekleri hızlıca tükettikten sonra da artık hazırdım!

Görev arkadaşım, Zalımın Kızı Miyako'nun kankeytosu Tama ile buluşma noktasına hemen hemen aynı zamanlarda gelmiştik. Kızcağız her zamanki ürkekliğini üzerinde taşırken, sadece kafalarımız ile selamlaşmayı tercih etmiştik. Konuşacağımız ortak noktaların olduğu konusunda şüphelerim olsa da, sabahın köründe bıdı bıdı çene çalacak halim de yoktu. Zira görevin esas elemanı falcı gacı da kendini belli edivermişti birkaç dakika sonra.

Falcı gacı ile dükkana giderken, kafamda sadece görevi hızlıca bitirme düşüncesi olduğu için ne kadına ne de Tama'ya dikkat ediyordum. Bir ahmak gibi ilgisiz bir şekilde dükkana yaklaştığım sırada ise, falcı gacı cazibemden etkilenerek kendini kollarıma bırakıvermişti! Tama'nın önünde cazibemin sadece yaşlı ehtiyarları çekiyor olması utanç verici olsa da yapacak bir şey yoktu. Dayanılmaz cazibem her türden hatunlara etki ediyordu ne de olsa! İçimden keh keh diye gülmeye başlarken, ortamın ciddiyetine soktuğum beynimi kullanarak falcı gacıya destek olmuştum. Onu güzelce toparladıktan sonra da falcı gacı kendisinden haraç kesen zibidilerin bir saate kadar burada olacakları kehanetinde bulunuyordu. Gacının bu kehanetini çok takmasam da, görev icabı olarak bu söyleneni ciddiye almam gerektiğini biliyordum. Bunun için de kendimi zorluyordum, ancak sürekli kafam görev bitimi sonrası pineklemede olduğu için odaklanmakta ciddi anlamda zorluk çekiyordum. Tam bu anlarda ise Tama'nın üstün görev anlayışı ağır basarak beni de görevin ciddiyetine sürüklüyordu. Sağolsun, iyi kız ama çevresi kötü, çünkü yok!

Tama görev icabı olsa gerek, ciddi bir tavırla etrafı izlerken, falcı gacı birden elime yapışarak bir şeyler bıdırdanmıştı. Gözlerim faltaşı gibi açılırken, sallamadığım falcı gacıyı bir kenara götürüp hemen bir kahve falı baktırasım gelmişti! Miyako'yu nereden bilecekti ki ulan!? O zaman kesin 1 saate geliyordu bizim zibidiler. Miyako şimdilik bir kenarda dursun, onu sonra okşarım ismini verdiğim düşünce ile ayrıldıktan sonra Tama'nın konuşmasını duymuştum.

Kendimi bir plan yapmakla meşgul edemeyeceğim için Tama'nın önerisini “Ok.” diyerek kabul etmiştim. Ama ne var ki görevin zor kısmının bana düştüğünü hissediyordum. Koca koca adamları nasıl sokacaktım ki Tama tarafından üretilen yapışkan bıdı bıdıya! Kız hızlı davranarak işin kolayını almış, bana hayvan gibi zor faslını vermişti! İşte avel avel hareket edersem böyle olurdu, ağzıma sıçmam gerekiyordu! Tama'ya “Ben ayrılıyorum, falcı gacı sana emanet!” dedikten sonra yüksekçe bir yere çıkarak Tama'nın hazırlıklarını ve adamların gelişini gözleyecektim. Bulabildiğim en iyi düşünce adamların yaklaşmasının ardından bulunduğum yerden inip, oluşturacağım Karasu Bunshin ile Tama'nın yapışkan hede hödösüne batmayan adamları arkadan ittirmek oldu. Eğer tek bir adam yapışkan dışında kalır ise, o zaman Karasu Marasu Bunshin'e hiç ihtiyaç olmayacaktı. Burada dikkat etmem gereken konu ise, bulunduğum yerden yapacağım inişin, adamların yapışkan bölgeye yaklaşmalarına az bir süre kala olmasıydı. Zaten racon kesmeyi seven zibidilerin bugüne kadar sorunsuzca haraçlarını aldığı göz önüne alınırsa, etraflarını kolaçan edecekleri ihtimal dışıydı. Yani, en azından ben etmezdim. O değil de, görev bitse de havamızı bulsak!
Resim
Künye
İsim: Rinjuu Shinji
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Alım Gücü: 4/Orta-Düşük Gelirli

Güç: 3
Çeviklik: 5
Kondisyon: 6
Potansiyel: 8
Varlık: 2
Zeka: 6

Ninjutsu
Shunshin no Jutsu (D-Rank)
Jutsu uygulandıktan sonra, Shinji'nin ilk bulunduğu noktada 3-4 saniyelik bir silüeti belirir. Doğrusal olmayan, kavisli adımlamalarda başarı oranı yükselmiştir. Başlangıç seviyesinde zig-zag şeklinde hareketler yapılabilir. Bu hareketlenme esnasında en fazla tek bir köşe nokta olabilir. İkinci bir zig-zag hareketi bu aşamada oluşturulamaz. Diğer bir deyişle, jutsu uygulandıktan sonra ileriye doğru ilerlendiği sırada, bu geliştirme ile beraber, bu ilerleme kesilerek başka bir yöne gitmek mümkündür. Ancak bu ikinci ilerlemeden sonra, bu aşamada, hareket düzlemi tekrar değiştirilemez.

Karasu Bunshin (C-Rank) 
Sanzengarasu (C-Rank)
Oluşturulabilecek maksimum karga sayısı 150'dir. Shinji'nin isteğine bağlı olarak oluşturulan kargalar bünyesinde raiton chakrası bulundurabilir. Bu sebeple kargalar rakip ile temas ettiğinde, kullanıcı isteğine bağlı olarak, patlayarak raiton chakrası ile hedefi paralize eder. 20 kuş teması ile oluşabilecek paralize süresi 1 saniyedir.

Ikadzuchiwana no Jutsu (C-Rank) 
Raigami no Jutsu (B-Rank)

Kullanıcı avatarı
Rinjuu Shinji

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 02 Oca 2016, 12:29

Falcı hanımefendi sizin planınızı dinledikten sonra uslu uslu dükkanına giriyor. Tama da peşinden tabi ki. Bu sırada da Shinji de gerçek bir ninja gibi çatılara çıkıp pusuyor ve plandaki yerinin gelmesini bekliyor. Tama'nın tekniği 1 saat dayanamayacağı için bir süre bekliyorsunuz. Bu süre içinde dükkana kimse gelmiyor, gene de ne olur ne olmaz diyerek falcı kadın dükkanın perdelerle ayrılmış tarafına geçiyor. Tama da ön tarafta tütsü kokuları ile baş başa kalıyor. Sonunda tekniğin dayanacağını düşündüğünde dükkanın ön tarafına uyguluyor tekniğini. Her ne kadar dükkanın tentesinin altına yapıp su görünümü vermiş olması saçma da olsa Amegakure'nin ıslaklığına alışmış insanların çok paranoyak olmadıkları sürece şüphelenmesi biraz zor.

Gerçekten planınızın işe yarayabileceğini 2-3 dakika sonra anlıyorsunuz çünkü yan dükkanda silah satan adam "Sayomii ablaaaa!! Çayın vardır senin lan hadi içelim." diye bağırarak dükkana geliyor ve yerdeki ıslaklığa zerre dikkat etmiyor. Sonuç olarak tuzağınıza manda boku gibi yapışıyor. "Bu ne lan?! SAYOMI! YARDIM ETSENE ABLAAA!" şeklinde bağırarak iyice dikkatleri kendine çekiyor adam. Sonra yoldan biri geliyor ve silahçıya yardım etmek isterken yapışıyor. İki kız fal baktırmaya gelip, silahçı ve diğer adamı umursamadan içeri girmeye çalışıyorlar ve onlar da yapışıyor. Onlara yardım etmek isteyen iki genç oğlan da yapışıyor derken kapının önünde durduk yere 7-8 kişi oluveriyorlar.

Shinji bu rezilliği utana sıkıla izlerken 3 adamın geldiğini görüyor ve plandaki gibi aşağı atlıyor çatıdan. Bu üçlü gelip dükkanın önünde duruyorlar. Shinji de Karasu Bunshin'ini yapıyor ve adamların arkasına ilerliyor. Adamların iki tanesi sizin boylarınızda, bir tanesi çam yarması gibi bir şey. Aralarındaki konuşmaları ikiniz de duyabiliyorsunuz. Kısalardan biri "Millet buraya yapışmış galiba." diyor. Daha konuşmasına izin vermeden Shinji ittiriyor bunu ve adam böyle bir şey beklemediği için hemen silahçının üstüne düşüveriyor. Onun düştüğünü gören diğer kısa boylu adam da kahkahayı basıyor. Tabi ki Shinji onu da ittirdiği için kahkahası yarım kalıyor ve kızların arasında buluyor kendini. Çam yarmasına Bunshinlerin gücü yetmeyeceğinden Shinji ittiriyor arkasından ama ne yazık ki adam milim kıpırdamıyor.

Şöyle bir arkasını dönüp bakıyor Shinji'ye. Küçücük göz bebeklerini ve çatık kaşlarını görüyorsun. Yağmurluğu küçük gelmiş, insan azmanı bir şey. Elini kaldırıyor ve sana doğru yumruk savuruyor. Hızlı olduğu söylenemez ama oldukça güçlü bir vuruş.

Tama da içeride duruyor hala. Kapının önünde 10'a yakın kişi var ve aralarında geçiş yolu yok. İsterse ezerek geçebilir tabi ki. Sayomi de içeriden "Kızım ne oluyor dışarıda?!!" diye bağırıyor. Dışarıda olanları görebiliyorsun. Shinji'nin kalıplı abimiz ile başı dertte.

Kapalı konu
Shinji bey, imzanızı yazın da sürekli gidip karakter kağıdınıza bakmak zorunda kalmayalım değil mi?
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Oujichi Tama tarih 02 Oca 2016, 14:12

Ne kadar güzel bir gündü Amegakure'de, ikili planı uygulamaya koyulmuştu. Shinji hatrı sayılır bir hızla bir binanın tepesine çıkarken Tama içeri girmiş, falcı kadını daha güvenli bir yere alıp onun görüntüsünü almıştı kendi üstüne. Hayatında bunu daha çok yapmak istemişti hep, kendi olmadan gezmek ve istediği her şeyi yapmak; en azından basit olanları. Tatlı oğlanlara dokunup sarılmak mesela, arada bir canı istiyordu; gerçekten. Kısa bir süre de olsa bir insanın ilgisini kendi üzerine, kendi bedenine çekmek. Açıkçası Tama hiç bir zaman insanlarla konuşmaktan korkmamıştı, sadece sonrasında daha fazla konuşacak olmasıydı sorun. Bu sorunu küçük bir ilüzyonla çözebileceği aklına hep gelmişti. Neyse ki aptal değildi. Bir süre sonra kendi benliğinin kendine yabancı geleceğinin farkında olarak, hiç böyle bir salaklık yapmamıştı... Yani, belki bir kaç kere dışında hiç. Neyse ne, adamlar kısa bir süre sonra burada olurlardı; çok ciddi olmadığı belli olan şu haraç işini erken bitirmek niyetindeydi genç kız.

"Sayomii ablaaaa!! Çayın vardır senin lan hadi içelim."

Babam kadar zeki değilim sanırım. Evet, değilim. İnsan faktörünü unuttum. diye iç geçirdi genç kız sesi duyduğunda. Kendi kendine söylediği gibi; çevreden geçebilecek, falcının dükkanına girebilecek diğer insanları unutmuştu. Buna biraz önceye kadar dükkanın önünün tamamen boş olması yardım ettiyse de asıl sorun Tama'nın Amegakure'yi çoğunlukla boşken görüyor olmasıydı. Babasından eksik olan yanı da buydu zaten, zihninde var ettiği go tahtasının hangi ağacın odunundan yapıldığı belli değildi. Sadece zihnimdeki savaş alanı, yine.

Kızcağız, kendine bunları söyleyeceğine zavallı adamcağızı uyarsa, belki hatası bir sorun teşkil etmeyecekti. Adamın düşüşüyle genç kızın elini kaldırıp ağzını açma hareketi güzel bir resim ortaya çıkarabilirdi, hatta kızcağızın gözlerindeki şaşkınlık gençler arasında baya popüler olup o resim çeşitli resimlere eklenerek yeni bir viral moda ortaya çıkabilirdi bile. Henge'yi bozarken adama yardım etmeye gelen diğer arkadaşı gördü. Kapıya doğru yönelmişti ki fal bakmaya gelen biri siyah öbürü gri-mavi-yeşil saçlı iki kızı gördü. Derken iki centilmen kızlara yardım etmeye koyulmuştu; Onlar da yapıştı yere, evet.

Bütün bu olaylar olurken Tama tamamen açılmış gözlerle ve japon balığı gibi sürekli açıp kapanan dudaklarıyla olayı izlemiş, arada bir hayır, yabışkan, su, gelme, ya, of gibi kısa kelimeleri balığın ağzından çıkan baloncuk gibi havaya salmıştı. En azından çözülecek bir bu kadar zamana ya. Açıklarız olayı. demesine kalmamıştı zavallı kızın tuzağın asıl hedefi üçlü ortama geldiğinde. Takım gibi görünmek için giyindikleri çirkin yağmurluklar ve Gibi Adam Gibi dizilişleriyle dandik mafya yapışan insanları incelemek ve yorum yapmak için durmuş, Rinjuu'lardan Shinji'nin tuzağına düşmüşlerdi. Shinji iki bunshin'le gibi'leri itmiş, kendisi de adam'ı iterken ufak bir sorunla karşılaşmış gibiydi. Adam Shinji'nin kalıbına biraz büyük gelmişti sanki, böyle bir iki kat falan. Çirkin olmasa ne güzel adamdı oysa Tama'nın beli kadar bilekleriyle. Ve tabi Tama'nın boyu kadar omuzları...

Neyse, Tama adamı Shinji'ye bırakmaya karar vermişti. Sonuçta çocuk yıllarca shinobi eğitimi almış bir chuunin'di. Kendine haklı olarak soru soran kadına ağız içinde "Şey, bir- ya da sekiz- pürüz çıktı ama olayı kontrol altına alacağız hemen. İçerde kalın." derken kendi sümük dolu go tahtasını inceliyordu. Amacı yere- ve diğer insanlara- yapışmış adamları misinayla bağlamaktı. Yerler yapışık insanlarla dolu olduğundan yürümesi zor olacaktı. Asıl adamların da yere yapışık olduklarına emin olduktan sonra Shinji'nin koca herifi yerdekilerden biraz uzağa götüreceğini umarak insan bedenleri arasında yürümeye çalışacaktı. Ne olur ne olmaz diye ayak tabanlarında çakra biriktirecek ve onu da, bilerek veya değil düşürmeye çalışacak insanlara karşı aynı şeyi ellerine yapmaya hazırdı. Planı adamları misinayla- bağlayabileceği yerlerden- sıkıca bağlamak ve ardından eğer zamanı yetişirse erkenden tenteyi açıp Mizuame Nabara'nın daha hızlı çözülmesini sağlamaktı.

Açıklama yapmak ve yapmamak arasında kalmıştı, onu görebilenlere ağız maskesi ve shinobi ceketi olayı açıklardı. İş bittikten sonra açıklama yapıp özür dilemek daha mantıklı olurdu, ya da direk olay yerinden ayrılmak. Sessizce. Tama insanların yerdeki arasında ve üstlerinde yürürken nazik ve sakince yürürken hafiften kafasını salladığını fark etti. Böyle bir kıpır kıpır olmuştu içi, büyük ihtimalle eskilerden olan bir Kumogakure şarkısı hatırlamıştı.

İzleyin youtube.com
Resim
O. Wilde

Oujichi Family Theme

Resim
Ninjutsu
Ninja oldukça kısa olan el mühürleri serisini Hitsuji mühründe sonlandırır. Ardından ise kullanıcı ağzından yapışkan bir sıvıyı püskürtür. Bu sıvı ile doğrudan temas edilmesi halinde sıvının yapışkanlığı nedeniyle temas eden kişinin hareket kabiliyeti oldukça sınırlanır. Tekniğin etkisinden kurtulunması aşırı zor olsa da, teknikle temas etmeden önce, temas noktalarına chakra yollanması halinde sıvının yapışkanlığından etkilenilmez. Tekniği bilmeyen kişiler bu bilgiden yoksundur.
Geliştirme: Mizuame Nabara ile salınan sıvı artık diğer Suiton teknikleri için kullanılabilir hale gelmiştir. Ancak sıvının kullanılan kısmı yapışkan özelliğini kaybeder.
Kullanıcı kısa bir el mührünün ardından tekniği aktif eder, yapay kırlangıçlar kullanarak kendine bir klon oluşturur. Bu klon, diğer klon tekniklerine göre daha dayanıklıdır ancak daha güçsüzdür, kullanıcının tam potansiyeline sahip değildir. Bu klon teknik yapamaz. Ancak, aşırı hasar aldığında kısa süreliğine kırlangıçlara dönüşürler. Bu sırada, kullanıcı tekrar chakra kullanarak klonu birleştirebilir. Eğer bunu yapmamayı seçerse göğe yükselen kırlangıçlar kısa bir süre sonra kaybolur. Klonlar istedikleri zaman karga formuna bürünebilirler. Maksimum 3 klon oluşturulabilir. Kage Bunshin ve türevlerine göre çok daha az chakra yer.
Kizame no Jutsu, C Rank
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra bir su kütlesine odaklanır. Odaklandığı su kütlesinden kabaca bir köpekbalığının başına benzer bir şey çıkar ve rakibi yakalamaya çalışır. Bir şekilde rakibi herhangi bir yerinden yakalarsa bırakmaz ve o su kütlesinin olduğu yerde tutar. Teknikten kurtulmak için aktif olarak köpekbalığı kütlesine zarar verip somutluğunu bozmak gerekir.Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur. Köpekbalığının ısırdığı yerler hasar alır.

Genjutsu
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından tekniği aktif eder. Bunun ardından, kullanıcıya bakan kişiler tekniğin etkisine kapılırlar. Teknik, Henge'nin Genjutsu versiyonu olarak çalışır. Kullanıcı kendisini bir kişinin kılığına sokmak yerine etki altındaki kişilere bu görünümü gösterirler. Herşey hedeflerin aklında olup bittiği için daha inandırıcı bir hâl alır bu teknik. Ayrıca, Henge'nin aksiye, hayali kişilere de bu teknik sayesinde dönüşülebilinir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.
Rishuu, C Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından, onu o anda görebilen herkesi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin etkisi altında olan kişiler, kullanıcının havada 5 tane 1 metre boyunda metalden kazıklar oluşturduğunu görür. Kullanıcı bu kazıkları tekniğin etkisi altında olan herhangi birisine yollayabilir. Mükemmel bir isabet oranına sahip olan bu kazıklar, hedeflerini ıskalasa bile yeni bir tanesi oluşup tekrar hedefine saldırır. Kullanıcı kazıkları el hareketleri ile havada kontrol eder, eğer bu hareketleri yapmaz ise teknik bozulur. Hedeflere isabet eden kazıklar şiddetli bir zihinsel acı yaratır. Hedefe saplandıktan 5 saniye sonra açtıkları yara ile beraber yokolurlar. Her bir kazık, bir öncekinin oluşturduğu zihinsel acıyı daha ileriye taşır ve hedefi aşırı derece yorar. Yeterince yorulan hedef bayılma tehlikesi geçirir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.
Kasumi Juusha, C Rank
Kullanıcı, normal bir el mührü dizisi uygular. Ardından, o anda kullanıcının 25 metre yakınında olan herkes tekniğin etkisine kapılır, kullanıcının görülür olmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında kalan kişiler, yerden katrandan oluşan, simsiyah, kabaca kullanıcının silüetine benzeyen varlıklar çıktığını görür. Bu illüzyonlar tekniğin etkisi altında kalan her bir kişi için 3 tanedir ve her bir 3 tanesi 1 kişiye saldırır. Bu varlıklar, saldırıları basit kunaiye benzer objeler ile yaparlar. İllüzyonların verdiği hasarlar minimal ve zihinseldir, rakiplerin aklını karıştırmak için kullanılır. İllüzyonlar hasar aldıklarında katrana dönüşüp yere yığılırlar ancak tekrar bir tanesi başka bir yerden yükselip hedefe saldırmaya devam eder, böylece sonsuz bir güruhmuş hissi yaratılır. Tekniğin efektif süresi 5 ilâ 10 dakika arasında, kullanıcının seviyesi ve disiplinlerine göre değişir.
Kokohi no Jutsu, C Rank
Kısa bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı bu teknik ile çevrenin görünümünü değiştirebilir. Bu etkiler, bir kapı numarasını değiştirmek kadar basit olabileceği gibi bir çam ormanını bambu ormanına dönüştürmek gibi kompleks şeyler de olabilir. Bu etkiler ile varolan bir çevresel etmen yok edilemez veya doğa olayları yaratılamaz/kontrol edilemez, sadece varolan bir somut etmen değiştirilir. Tekniğin 5 dakika kadar bir hazırlanma süresi bulunur. Teknik bir alan üzerine yapılır ve bu alana giren herkes bu tekniğin etkisine kapılır. Tekniğin bir noktada kalacağı efektif süre hemen hemen 1 gün ilâ 1 hafta arasında, kullanıcının seviyesi ve disiplinlerine göre değişir.

Beceri Listesi
Senbon Kullanımı 1
Ryuhoubo, D-Rank
Sanjakubo, C-Rank
Zenkibo, C-Rank
  • 40 Senbon
  • Fuuma Shuriken
  • 3 Kunai
  • 5 Shuriken
  • 5mt. Sentetik Misina
  • 1 Patlayıcı Parşömen
  • 2 Sis bombası
  • Filtreli Ağız Maskesi
    Standart bir Amegakure ekipmanı olan maske, havayı filtrelediği için özellikle Amegakure'nin nemli ve az oksijenli ortamında shinobinin daha rahat nefes almasının ve dolayısıyla aktivitelerinde daha az kondisyon kaybı yaşamasının yanında filtreleyebildiği zehirli gazları da shinobinin akciğerlerinden uzak tutacaktır.
Kullanıcı avatarı
Oujichi Tama

Mesajgönderen Rinjuu Shinji tarih 02 Oca 2016, 14:36

Olayın geçeceği sahneyi net bir şekilde görebildiğim, aynı zamanda bu sahneye gelen kişileri de fark edebileceğim bir çatıda kendime yer edinmiştim. Tama da bizim falcı gacıyla dükkana geçmişlerdi. Bir süre çatıda gelen giden olur mu diye baktıktan sonra, daha kimselerin gelmeyeceğini anlayarak yaymaya başlamıştım mabadımı. Ama tam bu esnada Tama dışarı çıkarak sokaklara kusmaya başlamıştı. İğrençti, tek kelimeyle. Düşünsenize manitayı alıyorsunuz, kuytulara götürüyorsun, azcık elleştikten sonra yiyişmeye başlarken kız ağzınıza kusuyor! Tama da böyle biriydi şu an benim için. Kusmuk deryasını cıtsı diye kakalayabilecek kadar sinsi! Zaten sessiz sakin oluşundan belliydi sinsiliği! Sürtük!

Kafamdan geçen düşüncelere kendi kendime kıkırdarken, aslınad Tama'nın böyle bir kız olmadığını bilerek ve düşünerek, kendi yarattığım yeni Tama'yla eğleniyordum. Ancak eğlenceme eğlence katacak olaylar da tam bu sırada başlıyordu. Sırayla falcı gacının dükkanına girmeye çalışan ve zobank diye yapışan insanlar! Hani belki düşen adam videoları kadar komik değildi, ama bu da ayrı bir espri barındırıyordu bünyesinde. Tama'nın yüzünü görmek istediğim bu dakikalarda, esas peşinde olduğumu zibidiler de gelmeye başlamıştı.

Kendimce doğru zamanı seçerek çatıdan aşağıya inmiş, bunshinlerimle iki bıdığı Tama'nın kusmuğuna batırmayı becermiştim. Ama zibidilerden bir tanesi yarmaların yarması ünvanı ile ortalarda dolaştığı için, onu ittirmeye çalışsam da ancak götümün yere düşmesine yardımcı olabilmiştim. Bugüne kadar saymadığım ama genel itibari ile 32 tane olan dişlerin her birini adama göstererek gülerken, yüzümü sempatik bir tavır takınmaya çalışmıştım. Sempatik çocuğun yaptığı bir eşek şakası olarak olaylar geçsin, gitsin istiyordum, ancak yarmaların yarması -kod adı Yarmalenko- bana bir adet pek de hızlı olmayan yumruk çıkarmıştı.Tabi shinobi içgüdülerim bu yumruğu yersem ağzımın ve de burnumun kırılacağını söylüyordu, bu yüzden de geriye doğru yapacağım bir hamle ile yumruktan kaçabileceğime inanmıştım.

Geriye doğru yumruktan sıyrılabileceğim kadar adım atacaktım ilk olarak. Ancak aradaki mesafeyi de açmaya niyetim yoktu. Bunu yaparken de iki bunshinimi elleri ve dizleri yerde olacak şekilde adamın arkasına geçirecektim. Küçükken birbirimize yaptığımız şakaları şimdi strateji olarak kullanmayı düşünüyordum açıkçası. Kendimi yumruktan kurtarabilmiş ve bunshinlerimi de istediğim pozisyona getirebilmiş isem, hemen normal bir Sanzengarasu yaparak kargaları Yarmalenko'ya yollayacaktım. Kendim de olabildiğince hızlı koşup, adaım göğsüne bir tekme atmaya çalışacaktım. Tabi koşu esnasında “Tama gaçıl!” diye bağırmayı da ihmal etmeyecektim! Adamın görüşü kargalarla kapanırken adama atabileceğim tekme ile, bunshinlerimin de pozisyonu sayesinde, düşürebileceğime inanıyordum. Tabi adamın göğsüne top gibi çarpıp sekmem de olasıydı, ama düşer gibi geliyordu bana. Ben olsam düşerdim!
Resim
Künye

Ninjutsu
Jutsu uygulandıktan sonra, Shinji'nin ilk bulunduğu noktada 3-4 saniyelik bir silüeti belirir. Doğrusal olmayan, kavisli adımlamalarda başarı oranı yükselmiştir. Başlangıç seviyesinde zig-zag şeklinde hareketler yapılabilir. Bu hareketlenme esnasında en fazla tek bir köşe nokta olabilir. İkinci bir zig-zag hareketi bu aşamada oluşturulamaz. Diğer bir deyişle, jutsu uygulandıktan sonra ileriye doğru ilerlendiği sırada, bu geliştirme ile beraber, bu ilerleme kesilerek başka bir yöne gitmek mümkündür. Ancak bu ikinci ilerlemeden sonra, bu aşamada, hareket düzlemi tekrar değiştirilemez.

Karasu Bunshin (C-Rank) 
Sanzengarasu (C-Rank)
Oluşturulabilecek maksimum karga sayısı 150'dir. Shinji'nin isteğine bağlı olarak oluşturulan kargalar bünyesinde raiton chakrası bulundurabilir. Bu sebeple kargalar rakip ile temas ettiğinde, kullanıcı isteğine bağlı olarak, patlayarak raiton chakrası ile hedefi paralize eder. 20 kuş teması ile oluşabilecek paralize süresi 1 saniyedir.

Kullanıcı avatarı
Rinjuu Shinji

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 02 Oca 2016, 22:15

Tama hanım ellerine ve ayaklarına sevimli chakralarını topluyor.

Shinji kendini geriye atarak çam yarmasının yumruğunu savuşturuyor.

Tama önünde yapışmış insanlara bakıyor ve adımını atıyor yapışkan sıvıya.

Shinji'nin bunshinleri çam yarmasının arkasına eğiliyorlar.

Kızları kurtarmaya gelen çocuklar durumdan yararlanıp Tama'nın bacaklarını elliyorlar.

Shinji adama Sanzengarasu ile bir sürü karga yolluyor ve adamın geri geri yürümesini sağlıyor.

Tama çocukların ellerini kendinden uzaklaştırıyor ve silahçının onu kurtarması için yalvarışlarını duymamazlıktan geliyor.

Shinji'nin tekmesi adamın göğüsünde patlıyor.

Tama gözlerini çocuklardan, önüne çeviriyor.

"TAMA GAÇIL!"

Shinji'nin sesi sokakta yankılanırken çam yarması Tama'nın üstüne yığılıyor. Ardından neredeyse tüm sokak susuyor. Sanzengarasu ve Karasu bunshinden çıkan kargaların göğe yükselme sesi geliyor kulaklara. Plan tamamlandı, haraç kesen herifler tuzağa düşürüldü. Buna artı olarak, iki genç kız, iki delikanlı, bir orta yaşlı adam, silah satıcısı ve Tama da tuzağa düşürülenler arasında. Shinji kapının önünde birbirlerine yapışmış 10 kişiye bakıyor. Baktığı yerden Tama gözükmüyor ne yazık ki, çünkü yarma kızı tamamen ezmiş durumda. Tama hafiften nefes alamıyor ve bacağında eller hissediyor gene. Kısa boylu suçlulardan zeki olanı "Bunlar shinobi galiba." diye arkadaşlarını bilgilendiriyor bu sırada.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Oujichi Tama tarih 03 Oca 2016, 01:04

Mavi çakra, teninin belirlediği noktalarında gezerken oluşan karıncalanma; insana farklı bir hava katıyor olsa gerek Tama kendini güçlü ve kuvvetli hissediyordu. Ama diğer insanlardan güçlü hissediyor oluşu onu daha dokunulmaz yapmıyordu; Shinji'nin hareketlerinin gidişatı ve daha varlığını kanıtlamış olduğu aklı, savaşın o kısmına verilecek dikkati azaltmış ve Tama'nın şu an içinde bulunduğu ortama odaklanmasına destek olmuştu. Sonuçta bir insan yığını biriktirmişti kızcağız istemeden de olsa dükkanın önüne, genç kız adamları direk dövmek varken neden ortalığa yapıştırıp tutuklama yolunda ilerleme planı yapmıştı ki? Çok basit, çünkü DAHA KOLAY OLUR GİBİ GELMİŞTİ.

Babasının kızı, babası gibi işi tembelliğe vurmuş ve en kısa yolu seçmişti istemeden. Sonuçta kadıncağızın dükkanının tehlikede olmasıyla Tama'nın görevi almış olmasının uzaktan yakından alakası yoktu. O babasının okuduğu kitaplarda olduğu gibi önce diğer insanları düşünen bir kahraman olmak için yeterli değil gibiydi. Neymiş, Cennet'in Güneyi'ymiş. Sadece kirasını ödemek için polis gücünün yapıyor olması gereken işi almış zavallı bir chuunindi ve babası gibi tembel olduğu için bacaklarına sarılmaya çalışan bir grup yapışık erkekle uğraşıyordu. Sağdaki de tatlıydı biraz sanki.

Neyse ne, Tama aceleyle hedefine doğru ilerlemeye çalışırken taytından gençleri uzaklaştırmıştı ki arkadan tuzağa ilk düşen adamın sesini duydu. Hani bazen bir ses duyduğunuzda sesin çıktığı ağzın konumundan gözlerin nereye baktığını anlarsınız ya... Tama da eğildiğinden, hayli büyük gözüken kıçından yankılanan yardım çığlıklarını duymazdan gelip kurtulan bacaklarıyla bir diğer adımını atmıştı ki şu rezil durumda duymak isteyeceği son kelime dizisi kulaklarında infilak etti; "TAMA GAÇIL!"

Az önce göz ucuyla incelerken bile kafasını çevirmek zorunda kaldığı koca omuzlar üstüne gelirken genç kızın Shinji'ye küfretmek için bile zamanı kalmamıştı. Hayır yani burada sekiz sivil var neredeyse, en az yüz kiloluk adamı buradan biraz uzakta dövmek yerine neden özellikle benim üzerime doğru dövüyorsun? Hadi ben bir aptallık ettim son beş dakikada buraya doluşacak insanları unuttum bu iki kızı yollarından ettim, belki kendi köylerine at arabalarını kaçıracaklar da sen hiç mi görmedin şu çatıdan buranın halini, yapışan insanları.. Tek yapabileceği şey uzuvlarına, o güçlü hissettiren mavi çakrasını gönderip ezilmenin etkisini azaltmak ve eğer şanslıyla el mührü yapabilecek kadar yer açmaktı kendisine. Hatta sırf adamın altında kollarını oynatamama ihtimaline karşın ellerini ortada birleştirip öyle ezilebilirdi. Zira eğer düşeceği yerden hızlı kurtulamazsa üstündeki kaslı civanın çırpınmaları altında ezilecek, hiç olmadık boş yerde rezillik çekecekti. Dükkanı Haraçtan Kurtarma Takımı'nın diğer üyesinin akıl sağlığı düşünüldüğünde genç kızın tek çaresi vardı; başarılı bir yer değiştirme tekniği.

Düştüğü yerde zar zor nefes alırken kızcağızın aklında çok büyük, daha önce sormaya cesaret etmediği sorular vardı; Kawarimi yaparken kıyafetinin bir köşesini biri tutuyorsa ne olur ve eğer kıyafetinin bir parçası yapışmışsa yer değiştirdiğin yerde kendini çıplak mı bulursun? Kawarimi tekniğinde kıyafetinseninle nasıl gelir? Ve ben şu an kendimi hareket ettirecek durumda mıyım, yoksa Rinjuu Shinji denen kılsız gorilin eline mi mahkumum?. Cevap çok basitti aslında, başka şansı yoktu genç kızın. Eğer elleri bir arada düştüyse tek kaplan mührünü yapıp tekniği uygulamaya koyulacaktı, bir arada değillerse şu çakra gönderip uzuvları güçlendirme çalışmalarını hatırlayıp tüy gücündeki kemiklerine koca adamın altında ellerini birleştirmelerinde yardım etmeye çalışacaktı. Onu da beceremezse sadece Shinji'nin olayı hızlı çözmesini umabilir ve üstündeki adamın debelenmesine karşı kendini korumak için kullanabilirdi akademide aldığı eğitimi. Her şekilde ağzından onun mentalitesi ve görünüşüne sahip bir kızdan çıkmaması gerekecek laflar çıkacaktı; "Shinji atacağın tekmeyi sikeyim, of!"

out:
Arkadadaşım ciddi üzgünlü kız RP'si yapayım diyorum GM poetik takılıyor yarılıyorum sonra yine komediye bağlıyorum, ayıp. (http://www.tamagacil.com/categories/teens/video~phg8003131)
Resim
O. Wilde

Oujichi Family Theme

Resim
Ninjutsu
Kizame no Jutsu, C Rank

Genjutsu
Rishuu, C Rank
Kasumi Juusha, C Rank
Kokohi no Jutsu, C Rank

Beceri Listesi
Senbon Kullanımı 1
Ryuhoubo, D-Rank
Sanjakubo, C-Rank
Zenkibo, C-Rank
  • 40 Senbon
  • Fuuma Shuriken
  • 3 Kunai
  • 5 Shuriken
  • 5mt. Sentetik Misina
  • 1 Patlayıcı Parşömen
  • 2 Sis bombası
  • Filtreli Ağız Maskesi
Kullanıcı avatarı
Oujichi Tama

Mesajgönderen Rinjuu Shinji tarih 03 Oca 2016, 09:41

Kollarımı göğüs hizamda bağladığımda, arkadan gelen fon müziği eşliğinde karga yoldaşlarım gökyüzüne hareketlenmişti. Çatık kaşlarımın arasından sivrilen çarpık gülümsemem o anda görülmeye değerdi. Bakışlarım giderek keskinleşirken, Yarmalenko'nun yıkılışına tanıklık ediyordum. Bir devir kapanıyordu ve yeni bir dönem başlıyordu. Yarmalenko geriye doğru düştükçe, zafer içimde daha da hissedilir bir hal alıyordu. Kahkahalarımı salmak için doğru zamanı bekliyordum sadece. Kargalarım göklere hükmedecek, Yarmalenko tamamen düşecek ve fon müziği de kesilecekti. İşte o an, zafer kahkahasını basacaktım umarsızca!

Tüm aklımdan geçenler birer birer gerçeğe dönüşürken, beklediğim an gelmişti sonunda. Yarmalenko tamamen yere yığıldığında “Bwaahhaahaahaaa!” diye basmıştım kahkahayı! Bu kahkaha sadece bana ait değildi artık. Falcı gacının zibidilere karşı kazandığı zaferin de kahkahasıydı bu. Artık bu köyde adaleti sağlayan birileri vardı! Fakirlere yapılan zulümün bittiğinin işaretiydi bu! Artık Ameli dostlarıma kimse dokunamayacaktı, esnaf kan ağlamayacaktı, işportacılar tezgahları ile köşe bucak kaçmayacaktı, garibanlar ezilmeyecekti! “Tama da gariban mıydı?” diye sordum birden kendime nedensizce. Kahkahalarım kesilirken neden aklıma Tama'nın düştüğünü anlamamıştım bile. Garibanların ezilmesi ile Tama arasındaki bağlantı... Asssike!

Yaldır yaldır Tama'yı aramaya başlayan gözlerim aslında onun tam olarak hangi noktada olduğunu biliyordu. Ancak yine bir umut diyerek etrafa bakınıyordum Tama'yı görebilme umuduyla. Ne var ki kızcağız tam da olmasını istemediğim yerdeydi! Yarmalenko'nun altında ezilivermişti! O kadar da götümü yırtmıştım kaçması için! Ama tam ki takar Shinji'yi!? Kahramanlık yapacak ya haspam! Şeytan diyor ki, bırak aklı başına gelsin! Öyle mini etekleri çakıp, masum masum bakmakla shinobi olunmuyor işte, söz dinleyeceksin! Masumiyetimi kendime ispat etmek istercesine düşünceleri kafamdan geçirirken, kızı oradan çıkaracak bir çözüm bulmaya çalışıyordum. İşin kötü kısmı, kız kendi tuzağına düşmüştü! Kötü mü dedim... Komik diyecektim!

Tama'nın tekniği ile ilgili bilgiler aklımdan geçerken, Tama'nın kusmuğuna bulanmış insanları süzüyordum. Tam bu esnada da aklıma bir fikir gelmişti. Ne kadar etkili olacağı konusunda bir fikrim yoktu, ancak denemek zorundaydım. Elbette Tama'nın kendi kendini kurtarabileceğini düşünüyordum, ne var ki yine de olaya el atmam gerektiğini biliyordum. En azından kötü bir sonuç olursa elimden geleni yaptığımı söyleyebilirdim. Ayaklarımda biriktirdiğim chakra ile Tama'nın kusmuğuna adımı atarken, bir yandan da chakramın yeterli kısmını ellerime yönlendirmiştim. Amacım Yarmalenko'yu sırt bölgesinden kavramaktı. Tabi ellerim gibi Tama'nın kusmuğuna temas edecek kol bölgelerime de chakra yönlendirmeyi ihmal etmeyecektim. Yarmalenko'yu biraz kaldırabilsem bile yetecekti, zira Tama dediğimiz çıtı pıtı bir kızdı. Chakra ile kaplanan uzuvlarım kusmuğun üstünden kayıp gideceği için başarılı olacağımı düşünüyordum. Artık gerisi de Tama'ya kalmıştı, her şeyi devletten beklememek lazım, değil mi? Ha, unutmadan! Olur da bizim Yarmalenko götlük yapar da beni falan iterse, chakramı hemen yere, daha doğrusu kusmuğa temas edecek bölgelerime yönlendirecektim. Sonra siktir olup giderdik artık heralde, daha şimdiden sıkıldım!

linki düzeltme ihtiyacı duydum..
(http://www.tamagacil.com/categories/teens/tiny_girls_ame_gangbang)
Resim
Künye

Ninjutsu

Karasu Bunshin (C-Rank) 
Sanzengarasu (C-Rank)

Kullanıcı avatarı
Rinjuu Shinji

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 03 Oca 2016, 15:31

Tama ellerini hareket ettirecek durumda olmadığı için sırtından ittiriyor çam yarmasını. Shinji de gidip adamın omuzlarını tutup yukarıya çekiyor. Bu mükemmel takım çalışması ile öküz gibi adamı havaya kaldırıyorsunuz hafiften. Neyse ki adam sorun çıkarmıyor. Kargalardan dolayı korkmuş olsa gerek, küçük göz bebekleri üstteki tenteye odaklanmış bir şekilde yatıyor sadece. Etraftaki yapışık insanlar da sıkıldıklarından bırakmışlar hareket etmeyi. Hatta haraç kesenlerden kahkaha atanı "Vay aman denizleri aş da gel kurbanın olam, kurtar beni buralardan ne olur!" diye şarkı söylüyor kendi kendine. Tama adamın altında belli bir açıklık yakalayınca ellerini bırakıp Kawarimi için mührü yapıyor. Ne yazık ki teknik çalışmıyor. Arkandan kendi tekniğine yakalanmışsın ve üstünde de bir insan azmanı var. Üstelik sen ittirmeyi bıraktığın için Shinji adamın ağırlığını taşıyamıyor ve demin yükselttiğiniz yerden tekrar üstüne iniyor adam. Küfrünü de savuruyorsun.

Sonunda içeriden falcı Sayori geliyor ve durumu görünce "Amanıııın! Neler olmuş buradaaa!" diye çığırıyor. Silahçının "Abla çay içmeye geldim sen suyu koysana. Benim buradan çıkmam biraz zaman alacak galiba." dediğini duyuyorsunuz. Herif hala çay düşünüyor. Falcı da onaylar şekilde kafasını sallıyor silahçıya, daha sonra da haraç kesen adamları görüp tekrar "Ay, ay, ay! Alın götürün bu eşkiyaları buradan!" diye cikliyor ve içeri çay suyu koymaya gidiyor. Silahçıyı kurtarmaya gelen adamın "Eşkiya mı? Ayıp ediyorsun teyze." lafına karşı haraç kesenlerden zeki olan elini kalbine götürüp "Bize diyor dayı. Alınma sen." diyor. Kızlardan biri de Shinji'ye "Şey... Yakışıklı Shinobi bey. Artık izin verseniz de gitsek biz." dedikten sonra iki kız kıkırdamaya başlıyorlar. Her kafadan saçma sapan sesler çıkıyor anlayacağınız.

Tama'nın oradan kurtulması için Shinji'ye ihtiyacı var. Tabi isterse yapışkan tekniği bitene kadar da bekleyebilir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Sonraki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir