Gönüllü Doktor

Moderatör: Game Master

Re: Gönüllü Doktor

Mesajgönderen Kagetsu Kurai tarih 15 Kas 2014, 13:50

Hemen çocuğun başına geçip, onu bir miktar kandırıp kemiği kontrol ettim. Fakat kemiği yerine oturtmuşlardı ya da kemik kırılıp, hiç yerinden çıkmamıştı. Veledin canını boşa yaktık ya. Aman banane, sanki benim canım yanmış gibi konuşuyorum birde burada. Eğer kendi canım yansaydı, kendime bir ton söverdim. O yüzden sorun yok. Artık shosen kısmına geçebiliriz.

Hemen atardamar ile başladım shosen uygulamaya. Fakat ortada değişen bir durum olmuyordu bir türlü. Salla o zaman damarı, bir önce gidip kemiğe bir bakalım. Kemiğe geçip, shosen ile onu kaynatmaya başladığımda bacaktan hala kan sıçrıyordu. Oluk oluk üzerime geliyordu. Damardan damardan, ben biliyorum bunu. O atar kesilmiş ya ondan oluyor bütün bunlar. Dur ama ona da sıra gelecek, onunda ben içine edeceğim bir güzel.

Kemiğe uyguladığım shosen işe yaramış olacak ki çocuğun suratına bir rahatlama gelmişti. Dur şu rahatlamayı bir bozayım ben sonra devam ederim velede "Bak kemiği iyileştiriyorum, ama damarı iyileştirmeyeceğim kan kaybından öleceksin." diyeceğim önce. Sonra bir iki saniye surat ifadesinin tadını çıkaracağım. Ardından tabi ki de "Şaka şaka, dur iki dakika birazdan yürüyerek gideceksin buradan." diye çocuğu rahatlatacağım. Korkup ortalığı velveleye vermesini hiç istemem şuanda. Fakat şu atardamar davasını bir hemşireye sormam gerekiyor. Hemen ona dönüp "Hemşire misin sen? Bende deli... Yani şey doktor, memnun oldum. Bu atardamar iyileşmiyor. Bir sorun mu oldu acaba?" diyeceğim. Bakalım duruma daha iyi bir açıklık getirecektir.
Resim
Künye
İsim:Kagetsu Kurai
Element: Raiton
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta Düşük Gelirli
Kullanılabilir GP: 5

Güç: 6
Çeviklik: 5
Kondisyon: 5
Potansiyel: 7
Varlık: 2
Zeka: 5

Eksiklikler/Özürler
Takıntılı(40 GP): Bilimsel konulara büyük bir takıntısı vardır. Bu konularda her şeyi merak edebilir ve bu merakının peşinden koşar. Tıp, fizik gibi dallarda yeni bir şey duyduğunu onu öğrenmek için elinden geleni ardına koymaz. Bir insanın anatomisi farklıysa bunu araştırmak isteyebilir, bir fenomen keşfederse bunu açıklamak için peşinde koşabilir.

Ninjutsu
Medic - Nin (B - Rank)
Shosen No Jutsu

Taijutsu
Suiseiki (D - Rank)

Beceri Listesi
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Medikal Bel Çantası
Standart Shinobi Çantası:
3/3 Kunai
5/5 Shuriken
5mt./5mt. Sentetik Misina
1/1 Patlayıcı Parşömen
2/2 Sis bombası
Kullanıcı avatarı
Kagetsu Kurai

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 15 Kas 2014, 16:04

"Evet, salak! Sana TOPLARDAMAR dedim ben, atardamarı nereden uydurdun? Gerizekalı mısın sen, öldüreceksin, çocuğun atardamarını da bozacaksın birazdan! ÇEKİL ŞURADAN!"

diye bağırıyor ve seni ittiriyor sol eliyle biri. Sağ elinde chakrasını topluyor ve Shousen uyguluyor toplardamara. Kanamanın durduğunu görebiliyorsun yavaşça. "Dinlemiyor musun bizi? Ne sanıyorsun sen kendini ya? Senin gibi doktor mu olur? Defol git buradan!" diye bağırıyor. Sana bağıran kişinin öbür hemşirelerden farklı giyinmiş olduğunu görebiliyorsun. Muhtemelen üst düzey bir sorumlu olmalı. Ve az önce sana gitmeni emretti.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Kagetsu Kurai tarih 15 Kas 2014, 22:32

Benim sorularım üzerine hemşire giyinimli herif, bana birden kızmış ve sinirli bir kaç söz söylemişti. Atardamar dememiş galiba, ben yanlış anlamışım. Hmm... Yani o atardamar değil aslında toplardamardı. Bu işi karıştırır işte. Hayır ben adamı dinliyorum da, o bana doğru düzgün anlatamıyor ki. Aslında en baştan doğru düzgün anlatsaydı şu atardamarın aslında toplardamar olduğunu o zaman işi hemen çözerdik. Hayır, neden bağırıyorsun ki ne gerek var yani?

Bu hastanedekiler bir garip arkadaş. Birisi bağırır, birisi hastaneden kaçar diğer osurur... Dur ama osuran bendim, şey yani osuruklu bendi, o. Sonuçta herkes bir garip ama değil mi? Garip olmasaydılar zaten hastanede işler daha düzenli yürürdü. Acaba başhekim nasıl biri? O da kesin gariptir. Aslında burada başhekim olmak var, böylece şu gariplikleri bir bir düzeltip, koca hastaneyi düzene sokabilirdim. Hmm... Bir daha düşündüm de ben başhekim olursan hastane bu seferde deliliklerle dolu olurdu. Boşver bu iş bana göre değil.

Şimdi dikkat ettim de bu hemşire bir garip giyinmiş. Bak bir gariplik daha. Evet, kesinlikle bugünkü temamız gariplik. Gariplik seni seçtim, git! Dur lan nereye gidiyorsun? Bugünü "Gariplik Bayramı" ilan ediyorum. Duydum, evet sizi duydum. Ne bayramı diye soruyorsunuz şimdi. E... Deliye her gün bayram.

Bu hemşire beni kovmuştu tamda o sırada. Çocuk iyi oldu mu ki? Hemen adama "Öhm... Şimdi siz beni yanlış anladınız. Ben aslında gönüllü doktorum, Haku adındaki biri beni yerine geçirmeye çalıştı. Aslında durum acil olmasa anlatacaktım ancak çocuğun yardıma ihtiyacı olunca önce işi görülsün dedim. Ben Kurai, bir medic - ninim. Biliyorum durum şuanda açınızdan pek iyi değil ama bağırmak yerine konuşursak eminim çözebiliriz." dedim. Gitmeye hiç niyetim yok, zaten şu Haku denilen adamı da hiç sevmedim, en kötü giderayak başını yakmış olurum.
Resim
Künye
İsim:Kagetsu Kurai
Element: Raiton
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta Düşük Gelirli
Kullanılabilir GP: 5

Güç: 6
Çeviklik: 5
Kondisyon: 5
Potansiyel: 7
Varlık: 2
Zeka: 5

Eksiklikler/Özürler
Takıntılı(40 GP): Bilimsel konulara büyük bir takıntısı vardır. Bu konularda her şeyi merak edebilir ve bu merakının peşinden koşar. Tıp, fizik gibi dallarda yeni bir şey duyduğunu onu öğrenmek için elinden geleni ardına koymaz. Bir insanın anatomisi farklıysa bunu araştırmak isteyebilir, bir fenomen keşfederse bunu açıklamak için peşinde koşabilir.

Ninjutsu
Medic - Nin (B - Rank)
Shosen No Jutsu

Taijutsu
Suiseiki (D - Rank)

Beceri Listesi
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Medikal Bel Çantası
Standart Shinobi Çantası:
3/3 Kunai
5/5 Shuriken
5mt./5mt. Sentetik Misina
1/1 Patlayıcı Parşömen
2/2 Sis bombası
Kullanıcı avatarı
Kagetsu Kurai

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 15 Kas 2014, 22:57

"Deli misin lan sen! Aaaa! Haku nerede lan, niye Hakuyu çağırdığımızda geliyosun?! Manyak mısın sen? Siktir git hastaneden, bir daha gözüm görmesin seni. Öldürecektin be çocuğu köpek?!"

"Güvenlik!" diye bağırıyor Shosen'i yarıda kesip. İki kişi koşarak acile giriyorlar. "Bu pisliği derhal alın buradan!" diye bağırıyor sana ardından. İki yapılı adam kollarından tutup seni dışarı sürüklüyorlar hızla. Açıklama yapmana izin bile vermiyorlar. Hastanenin bahçesinden de geçiyorsunuz, ve seni dışarı, yağmura atıyorlar. Islanmaya başlıyorsun.

Muhtemelen bir daha hastaneye girmene imkan yok, o yüzden konuyu bitiriyorum.

Kagetsu Kurai 3 GP kazanmıştır.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir