Osui Miharu'nun mide sıvılarının tadını çıkardıktan sonra artık görevine dönecekti. Eğlence bitmişti ve iş vaktiydi. Yinede çamura bakmadan edemiyordu. Geride bıraktığı sümük ve çamur yığını. Bu, kendine çağırıyordu pislik shinobiyi. Öylece yerinde bekliyordu. O pislik yığınıyla oynamak ve görevini yerine getirmek arasında gidip geliyordu. Resmen kendisiyle savaşıyordu Osiu.
Kendisiyle olan mücadelesinde henüz galip belirlenememişken Birden bahçeye giren bir Kusagakure shinobisinin sesiyle irkilip kafasındaki tartışmaya son vermişti. İçeri gire rütbeli bir shinobiydi. Çok sinirli gibiydi. Özellikle Kendisinin sebep olduğu pislik yığını sinirlendirmişti galiba onu. Osui de o an için pislik ile oynama fikrini aklından çıkarmıştı. Belkide biraz korkmuştu bu shinobiden. Hemen hazır ol a geçip adamın karşısına dikildi ve diğerlerini beklemeye başladı. Onlar geldiğinde Shinobi kızları Osui'den biraz uzaklaştırmıştı. Aslında bu duruma kahkaha bile atardı o ama şuan pek buna uygun bir ortam yoktu onun yerine sadece yüzü bir an için hafifçe sırıtmıştı.
Rütbeli olan rapor istedikten sonra kendisi söz alacaktı. Fakat konuşamayan kız önce davranmıştı. O kız kağıdını verdikten hemen sonra ise Kendisi bir adım öne atacak ve biraz önceki ciddi ve korkmuş ifadesinin aksine gülen bir yüz ile olanları anlatacaktı.
"Shijo-san biz buraya geldikten sonra kızlar aynı sizin de yaptığınız gibi benden iğrendiler ve benden uzak kalmak istediler." bu cümleyi kurarken yüzünde tarif edilemez bir haz alıyormuş gibi bir ifade vardı. "Ve bana bahçeyi araştırmamı söylediler. Ben de bahçeye kaba bir şekilde göz attıktan sonra biraz eğlenmek istedim ve o gördüğünüz çamur yığınını oluşturdum. Arkadaşımızın kusmasıyla da benim hiç bir alakam yok. Sadece onu neyin kusturmuş olabileceğine bakmak için biraz inceledim ve çok ileriye gidip tadına bakmışım." son cümleyi söylerken yine Yüzünde aynı ifade vardı. Bu cümlenin ordaki herkesi iğrendireceğini biliyordu. "Evin içinde olanlardan ise hiç haberim yok efendim." dedikten sonra bir adım geri çekilecekti yeniden.