gönderen Benjiro Kane tarih 21 Eki 2014, 06:19
Düşünceler yavaşça kafasına akın ediyordu. Oturduğu yerden, çakıl taşlarıyla oynamaya da devam ediyordu o sırada. Moria ve Gin, ek olarak pek bir şey bulamamış gibi geldi ona. Zira gelseydi, belirtirlerdi herhalde diye düşündü, çakıl taşlarıyla oynamayı bıraktı ve tekrardan ceplerine koydu.
Bir kaç ayak sesi duydu karanlıktan gelen, ayaklandı ne olur ne olmaz diye. Ve kafasını meraklı gözlerle ayak seslerinin geldiği yöne doğru çevirdi, iki jounin gelmişti. Biri Nakahara idi, bir kaç kez şahsi olarak karşılaşmış ve duymuştu kendisini. Diğeri ise partneri çelimsiz Zanki idi, onun da namını duymuş sayılırdı. Kafasını iki yana doğru salladıktan sonra, ikilinin konuşmalarını dinlemişti. Olayı çözeceklerini belirtirken, içinden bir kahkaha patlatmıştı. Eğer olayı çözeceklerse neden rapor vermemelerini istiyorlardı ki? Tekrardan bir kahkaha patlattı Kane içinden.
Raporların istenmesiyle birlikte, Kane'nin yapacağı gibi Gin sözlü bir şekilde iletmişti Raporunu. İlk başta, Kane fikirlerini belirtirken söylediği çoğu şeyi söylemişti. Aynı fikirde olmalıyız diye düşündü Kane ve Moria'ya döndü; fakat onun yazılı bir şekilde raporunu sunması üzerine, bir süre bekledi. Sıranın kendine geldiğinden emin olunca ise söze girdi;
"Bir kapmlo. Birileri iki köyün arasında siyasi bir veya askeri bir çatışma istiyor olmalı ki bu Jounin'i öldürüp, eline başka bir köyün sembolünü sıkıştırmış olmalı. Diğerlerinin de belirttiği gibi, savaş burada olmamış. Ama emin olmadığım şey var ki, oda adamın çoktan öldüğü mü yoksa burada öldüğü mü? Orasını sizlere bıraktım. Vücudun da oldukça kesik var, kesiklerin tam olarak ne zaman açıldığını bilemedim. Deneyimli bir Jounin savaş izleri olabilir de bir işkencenin eseri de. Ve kol burada kesilmiş, ayrıca tam olarak nasıl öldüğü de bir gizem. Vücudunu kaplayan giysi yüzünden, fiziksel mi yoksa kimyasal mı emin değilim. Ayrıca etrafta da hiç bir şey yok, damlar da dahil."
Pek hızlı konuşmaksızın, sakin ve sade bir tonda sözlerini belirttikten sonra; "Başka bir isteğiniz yoksa, olay yerini size teslim etmek istiyorum." diye de eklemiş ve gerekli cevapların gelmesini beklemişti.

Basit bir hayat...