[Ame] Kanlı Sokaklar

Moderatör: Game Master

Re: [Ame] Kanlı Sokaklar

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 19 Eki 2014, 11:20

Sokağa yaklaşan ayak sesleri ile kendinize geliyorsunuz. Kane oturduğu yerden kalkıyor nolur nolmaz diye. Sokağın köşesini 2 kişi dönüyor. Biri gayet uzun boygu, Amegakure standart üniformalı, siyah kısa saçlı ve sert mizaçlı biri. "İyi geceler gençler. Ben Jounin Nakahara." Az buçuk tanıyorsunuz elemanı. Yanındaki eleman ise düz bir cübbe giymiş, kısa boylu, biraz çelimsiz bir tipleme. Nakahara konuşuyor tekrar, ufak elemanın sırtına vurarak; "Bu da Zanki. Ehehe." Zanki de istemsizce gülümsemek zorunda kalıyor. 15-14 yaşlarında bir erkek, omzuna kadar gelen siyah saçları var. Bunların ikisinin partner olduklarını biliyorsunuz. Zanki'nin elinde bir çanta var. Nakahara tekrar konuşuyor. "Raporları alayım gençler, fazlaca yorduk sizi, neleri değiştirdiniz ortamdaki onları da ekleyiverin. Geri kalan delilleri toplayıp bu işi çözeceğiz."
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Gin Ryuunosuke tarih 19 Eki 2014, 20:19

Düşüncelere dalmışken ayak sesleriyle kendime geldim. Hazırlıklı olmalıydım her an bir şeyler olabilirdi. Kısa süre sonra 2 kişi sokağın köşesini dönüyor ve görüş alanımıza giriyor. Bir tanesi uzun boylu standart Amegakure üniformalıydı. Siyah kısa saçları ve sert bir mizaca sahipti. Kendisini Jounin Nakahara olarak tanıtmıştı az buçuk tanıyordum. Yanında ki kişi ise kısa bir cübbe giyiyor ve çelimsiz gözükmüştü gözüme adı Zanki’ydi. Saçları omzuna kadar geliyordu yaşı 15-14 gösteriyordu Jounin olmayı nasıl başardı acaba çok mu yetenekli? Yoksa başka bir iş mi vardı? İkisinin ortak olduğunu biliyordum. Gayet samimi duruyorlardı. Kısa bir süre sonra Nakahara "Raporları alayım gençler, fazlaca yorduk sizi, neleri değiştirdiniz ortamdaki onları da ekleyiverin. Geri kalan delilleri toplayıp bu işi çözeceğiz.", demişti.

İlk raporumu kendim vermek istiyordum. Birkaç adım öne çıkarak “Ceset 30’lu yaşlarda bir erkek, ceset geldiğimizde duvara yaslanmış bir konumdaydı üstünde Amegakure iç yörelerine ait bir cübbe bulunmakta kolu düz bir biçimde kesilmiş ve kopuk kol Takigakure sembollü alın bandını elinde tutuyor. Kolun bir kılıç tarafından koparılması en büyük olasılık. Cesedin vücudunda derin kesikler var bu yaraların işkence sonunda oluşması olasılıklardan birisi fakat bana en mantıklısı gelen olasılıktı. Duvarlara ve kanlara bakılırsa burada herhangi bir savaş olmadığı gayet net fakat Kolun burada kesildiği kesin. Cübbeyi iyice karıştırdıktan sonra kumaş parçasından başka bir şey olmadığını fark ettim fakat cübbe emanet gibi durmakta kol kısmı çok fazla dar ve cübbenin ayaklara kadar uzanması gerekirken cübbe dizlerde bitiyor. Ortam da değişiklik olarak benim bildiğim sadece cesedin kapüşonu kapalıydı cesedin cinsiyetini öğrenmek adına Fujita-san kapüşonunu indirmişti. Buna eklemek istediğim bir şey yok.”, dedim ve eski konumuma ulaşmak için geriye doğru biraz ilerledim.

Düşünceler zihnimi kurcalıyordu acaba bir hata yaptım mı? Saygısızlık falan etmedim değil mi? Ya yanlış bir bilgi verdiysem, sakin olmalıyım diyerek nefes alışverişimi kontrol etmeye çalışmaya başladım. Normalde pek endişeli değildim ama bu görev gerçekten farklı bir atmosfer içeriyordu.
Resim
Künye
İsim: Gin Ryuunosuke
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 5 - Orta Gelirli/6
Kullanılabilir GP: 0

Güç: 3

Çeviklik: 4

Kondisyon: 4

Potansiyel: 6

Varlık: 6

Zeka: 7

Eksiklikler/Özürler
Çift Kişilik Sendromu
Rai: Gin’in 2. Kişiliği olan Rai sadece görevi tamamlamak ve arkadaşlarını korumayı düşünür bunun dışında diğer şeylerin neredeyse hiçbir önemi yoktur. Rai insanlarla iyi iletişim kuramaz ve keskin bir dili vardır. İnsanları kırabilecek şeyler söylemekte hiç şüphe duymaz. Çift kişiliği Gin'nin ciddileştiği zamanlarda ki özelikleriyle benzerlikleri vardır.
Halüsinasyon
İlk başta sayılamayacak kadar çok karga görür ve onlar birleşerek Rai’nin halüsinasyonunu görür ve bazen onunla konuşur.

Ninjutsu
  • Kasumi Enbu no Jutsu - C Rank
  • Shunshin - D Rank
  • Karasu Bunshin no Jutsu - C Rank
  • Karyuu Endan - B Rank
  • Genshihou - A Rank

Taijutsu
  • Suiseiki Disiplini - D Rank

Genjutsu
  • Rakumei no Jutsu - D Rank
  • Jubaku Satsu - B Rank
  • Magen: Bunshin - B Rank
  • Shibou no Jutsu - B Rank
  • Rishuu- C Rank
  • Kokuangyou no Jutsu - A Rank

• Houkibo Disiplini D - Rank
  • Sanjakubo Disiplini D Rank

Beceri Listesi
  • Naginata Kullanımı 4
  • Suiseki 1
  • Sanjakubo 1

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
  • Naginata

Başarısızlık zaferin önünü karartan bir sisten ibarettir
Gelişim
Lejant
Dükkan
Kullanıcı avatarı
Gin Ryuunosuke

Mesajgönderen Morio Fujita tarih 19 Eki 2014, 23:21

Bu görevle işim bitmişti. Daha fazla kanıt bulabileceğimi sanmıyordum. Zaten Kane'de yukarıdan dönmüştü. Zaman geçirmek için bir uğraş aramış, bir şey bulamayınca da bir tarafa çömelip ömrü bitmiş bu görevi teslim etmek için gereken raporu yazmaya koyulmuştum.

Ceset Yutaka Kuwahara adlı Taigakure Jounin'i. 30'lu yaşlarda bir adam. Vücudundaki derin kesikler ve bir kolunun kopuk bulunmasından dolayı bir grup veya üst düzey bir shinobi tarafından saldırıya uğrayıp kaçırılmış olmalı. Bunun başlıca sebebi bilgi edinme olmalı ki bunu destekleyen cesedin vücudunda işkence yapıldığına dair izler var. Diğer bir farklılık ise cesedin bir kolunun cesetten ayrı olması ve vücudunda çok sayıdaki derin kesikler olmasına rağmen olay yerinde bulunması gerekenden daha az kan bulunması. Bu sebeple cesedin ilk olarak farklı bir noktada işkence edilmesi, sonrada burada öldürülmesi muhtemel bir olay. Bir de cesede boy olarak kısa gelen geleneksel Ame kıyafetlerinden biri. Cesedin üzerine emaneten giydirilmiş gibi gözüküyor. Her halde vücudundaki kesikleri kapatıp halkın dikkatini çekmemek için yapılmış bir şey olmuş olmalı.

Yazımı bitirdikten sonra çok beklememe gerek bile kalmadan adının Nakahara olduğunu söyleyen bir jounin ve yanında biri ile gelmişti. '' İyi geceler '' şeklinde Nakahara'nın iyi geceler sözlerini cevapsız bırakmayacaktım. Bu mini tanışmadan sonra sıra raporları vermeye gelmişti. Gin yazmak yerine konuşarak teslim etmeyi düşünmüş olmalı ki herkesten önce anlatmaya başlamıştı. Bende o konuşurken Zanki ve Nakahara'yı inceliyordum. İyi bir partner gibi durmuyorlardı. Zanki 15-14 yaşlarındaydı ve bir jouninin partnerliğini yapıyordu. Bu kadar erken yaşta yüksek rütbeli birine partner olmak garip bir duygu olmalıydı. Aklıma benim de Ando'nun partneri olabileceğim duygusu gelmese olmazdı zaten. Neden bu kadına bu kadar kafayı takmıştım ki?

Gin konuşmasını bitirdikten sonra yazdığım raporu nazikçe uzatıp ufak bir açıklama yapacaktım. '' İlk olarak ben Fujita. Arkadaşımın da belirttiği gibi cesedin cinsiyetini belirleyebilmek için bir tek kapüşonunu indirdim. Bunu raporuma eklemeyi unutmuş olmalıyım, lütfen kusura bakmayın. Cinayete gelirsek zaten Gin raporumda yazanlarla benzer şeyler anlattı bu yüzden daha fazla söz kalabalığı yapmasam iyi olur. ''

Konuşmamın bitmesiyle birlikte sıramı Kane'e bırakacaktım. Eğer katilin peşine düşmeyeceksek görevin bitmesine az kalmış olmalıydı. Bir köşeye çekilip Kane'i ve Nakahara Zanki ikilisini dinleyecektim.
Resim
Künye
  • İsim: Morio Fujita
  • Element: Doton
  • Seviye: C-Rank
  • Rütbe: Chuunin
  • Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli/8 Puan

• Güç: 3
  • Çeviklik: 7
  • Kondisyon: 4
  • Potansiyel: 4
  • Varlık: 5
  • Zeka: 7

Ninjutsu
  • Tsuchiganji no Jutsu D-Rank
  • Yochi Uryou no Jutsu A-Rank
Taijutsu
  • Suiseiki Stili-C-Rank

Genjutsu
  • Ryuhoubo Stili-D-Rank
  • Taroubo Stili-D-Rank

• Kuroshiki D-Rank
  • Raigen D-Rank
  • Magen Onsa B-Rank
  • Jubaku Satsu B-Rank

Beceri Listesi
  • Taroubo Stili 1
  • Durum Analizi 4
  • Olay Yeri İnceleme 4

• 2'li Patlayıcı Parşömen Pakedi
  • Chakra Hapı
  • Ando'nun kunaisi
Kullanıcı avatarı
Morio Fujita

Mesajgönderen Benjiro Kane tarih 21 Eki 2014, 06:19

Düşünceler yavaşça kafasına akın ediyordu. Oturduğu yerden, çakıl taşlarıyla oynamaya da devam ediyordu o sırada. Moria ve Gin, ek olarak pek bir şey bulamamış gibi geldi ona. Zira gelseydi, belirtirlerdi herhalde diye düşündü, çakıl taşlarıyla oynamayı bıraktı ve tekrardan ceplerine koydu.

Bir kaç ayak sesi duydu karanlıktan gelen, ayaklandı ne olur ne olmaz diye. Ve kafasını meraklı gözlerle ayak seslerinin geldiği yöne doğru çevirdi, iki jounin gelmişti. Biri Nakahara idi, bir kaç kez şahsi olarak karşılaşmış ve duymuştu kendisini. Diğeri ise partneri çelimsiz Zanki idi, onun da namını duymuş sayılırdı. Kafasını iki yana doğru salladıktan sonra, ikilinin konuşmalarını dinlemişti. Olayı çözeceklerini belirtirken, içinden bir kahkaha patlatmıştı. Eğer olayı çözeceklerse neden rapor vermemelerini istiyorlardı ki? Tekrardan bir kahkaha patlattı Kane içinden.

Raporların istenmesiyle birlikte, Kane'nin yapacağı gibi Gin sözlü bir şekilde iletmişti Raporunu. İlk başta, Kane fikirlerini belirtirken söylediği çoğu şeyi söylemişti. Aynı fikirde olmalıyız diye düşündü Kane ve Moria'ya döndü; fakat onun yazılı bir şekilde raporunu sunması üzerine, bir süre bekledi. Sıranın kendine geldiğinden emin olunca ise söze girdi;

"Bir kapmlo. Birileri iki köyün arasında siyasi bir veya askeri bir çatışma istiyor olmalı ki bu Jounin'i öldürüp, eline başka bir köyün sembolünü sıkıştırmış olmalı. Diğerlerinin de belirttiği gibi, savaş burada olmamış. Ama emin olmadığım şey var ki, oda adamın çoktan öldüğü mü yoksa burada öldüğü mü? Orasını sizlere bıraktım. Vücudun da oldukça kesik var, kesiklerin tam olarak ne zaman açıldığını bilemedim. Deneyimli bir Jounin savaş izleri olabilir de bir işkencenin eseri de. Ve kol burada kesilmiş, ayrıca tam olarak nasıl öldüğü de bir gizem. Vücudunu kaplayan giysi yüzünden, fiziksel mi yoksa kimyasal mı emin değilim. Ayrıca etrafta da hiç bir şey yok, damlar da dahil."

Pek hızlı konuşmaksızın, sakin ve sade bir tonda sözlerini belirttikten sonra; "Başka bir isteğiniz yoksa, olay yerini size teslim etmek istiyorum." diye de eklemiş ve gerekli cevapların gelmesini beklemişti.
Resim
Basit bir hayat...

Künye

İsim: Benjiro Kane
Element: Suiton
Alım Gücü: 5 - Orta Gelirli/10

Çeviklik: 5
Varlık: 2
Zeka: 10

Eksiklikler/Özürler

Ninjutsu
    Mizurappa|C-Rank
    Niji no Jutsu|C-Rank
    Kasui no Jutsu|C-Rank
    Shunshin|D-Rank
Taijutsu

Genjutsu
Disiplin:
    Ryuhoubo|B-Rank

Jutsu:
    Rishuu|C-Rank
    Raigen|C-Rank
    Shibou no Jutsu|B-Rank
Beceri Listesi

Kullanıcı avatarı
Benjiro Kane

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 23 Eki 2014, 05:37

"Elinize sağlık." Nakahara derin bir iç çekiyor, çenesini kaşıyaraktan. Ardından kafasını kaldırıyor ve sizlere bakıyor. "Üçünüz de ilginç noktalara değinmişsiniz. Bunları yazıyorsun değil mi Zanki-kun?" O anda, Gin ve Kane'nin dediklerini not aldığını görüyorsunuz. Fujita'nın parşömenini Zanki teslim alıyor ardından. "Eksiklikler önemli değil gençler. Ön inceleme, adı üstünde, ön incelemedir. Eğer hata yapmışsanız biz onları farkederiz. Gerçi bazenleri farkedemeyip davaların kaybına yok açılabiliniyor ama neyse, boşverin siz o konuyu." Sesini kısaraktan, gecenin sessizliğini bozmamak adına, ufak bir kahkaha atıyor. "Dağılabilirsiniz gençler." Zanki'nin cesedin yanına çöküp çantasını açtığını, içini karıştırmaya başladığını görüyorsunuz sokaktan çıkarken.

Ödüller:

Kane: 25GP - Alım Gücü 5 - Orta Gelirli/10'a yükselmiştir.

Gin: 25GP - Alım Gücü 5 - Orta Gelirli/10'a yükselmiştir.

Fujita: 25GP - Alım Gücü 4 - Orta-Düşük Gelirli/10'a yükselmiştir.

Son bir RP'nin ardından kapatalım konuyu gençler.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Gin Ryuunosuke tarih 23 Eki 2014, 19:30

İyi bir sunum yaptığımı kendime inandırdıktan sonra büyük ölçü de sakinleştim. Fujita raporunu yazılı bir şekilde teslim etti Benjiro ise benim gibi sade ses tonu ile sözlü olarak vermişti raporunu bitirdikten sonra Nakahara “Elinize sağlık.", demişti derin bir iç çekerek. Ardından biraz daha konuşmuştu. Bir görev arkadaşından ziyade samimi birer dost gibi gelmişti. Ardından dağılabilirsiniz komutu ile sokağın çıkışına doğru ilerlerken Zanki-san’ın çantasını karıştırdığını fark etmiştim bu olayın sonucunu merak ediyordum. Acaba bu cinayeti çözmeyi başarabilecekler miydi?

Diğerleri burada kalacak mıydı bilmiyordum fakat bana bu kadar Toyone macerası yeter de artardı. Direk
Amegakure’ye dönmeyi planlıyordum. Kısa bir yürüyüşten sonra “Ben direk Amegakure’ye döneceğim. Sizler ne yapacaksınız acaba?” , dedim.

Onların cevaplarını bekleyecektim ardından Amegakure’ye dönmek için yolculuğa çıkacaktım. Köyümün yağmurlarını gök gürültülerini dev kablolara eşlik eden sokaklarını, evimi, yatağımı özledim. Bir an önce eve dönüp yatağıma uzanmak istiyordum. Bana göre çoğu görev bittiğin de yatağına uzanıp geriye baktığında görebileceğin güzel anılardan biridir fakat istisnalar olabiliyor. Görev de bir cinayet olduğunu düşünürsek güzel bir anı sayılmaz ardından yüzü mutsuz bir ifade alırken veya Sensei'nin öldüğü bir görev...
Resim
Künye
İsim: Gin Ryuunosuke
Element: Katon
Alım Gücü: 5 - Orta Gelirli/6
Kullanılabilir GP: 0

Çeviklik: 4

Varlık: 6

Zeka: 7

Eksiklikler/Özürler
Çift Kişilik Sendromu
Rai: Gin’in 2. Kişiliği olan Rai sadece görevi tamamlamak ve arkadaşlarını korumayı düşünür bunun dışında diğer şeylerin neredeyse hiçbir önemi yoktur. Rai insanlarla iyi iletişim kuramaz ve keskin bir dili vardır. İnsanları kırabilecek şeyler söylemekte hiç şüphe duymaz. Çift kişiliği Gin'nin ciddileştiği zamanlarda ki özelikleriyle benzerlikleri vardır.
Halüsinasyon
İlk başta sayılamayacak kadar çok karga görür ve onlar birleşerek Rai’nin halüsinasyonunu görür ve bazen onunla konuşur.

Ninjutsu
  • Kasumi Enbu no Jutsu - C Rank
  • Shunshin - D Rank
  • Karasu Bunshin no Jutsu - C Rank
  • Karyuu Endan - B Rank
  • Genshihou - A Rank

Taijutsu
  • Suiseiki Disiplini - D Rank

Genjutsu
  • Rakumei no Jutsu - D Rank
  • Jubaku Satsu - B Rank
  • Magen: Bunshin - B Rank
  • Shibou no Jutsu - B Rank
  • Rishuu- C Rank
  • Kokuangyou no Jutsu - A Rank

• Houkibo Disiplini D - Rank
  • Sanjakubo Disiplini D Rank

Beceri Listesi
  • Naginata Kullanımı 4
  • Suiseki 1
  • Sanjakubo 1

• Naginata

Başarısızlık zaferin önünü karartan bir sisten ibarettir
Gelişim
Lejant
Dükkan
Kullanıcı avatarı
Gin Ryuunosuke

Mesajgönderen Morio Fujita tarih 23 Eki 2014, 23:22

Nedense garip konulara değinmişiz gibi bir cevap almıştık. Demek ki gözümüzün önünde duran şeyi görmemiş, göremiyorduk. Nakahara eksikliklerin sorun yaşatmayacağını söylemiş ve sessiz bir kahkaha ile görevin bittiğini söylemişti. Nakahara bunları yaparken Zanki'de bir şeyleri not almakla uğraşıyordu. Şanssız çocuk, ayak işlerini yapmak zor olmalıydı. Acaba Ando'nun yanında bana bu görevi verseler nasıl bir tepki verirdim. Bu durum saplantı haline gelmişti. Saki sahip olduğu kötü ün onu daha da çekici yapıyordu. Bir de bir umut tekrar karşılaşma ihtimali olduğu için daha katlanılabilir.

Olay yerini bu ikisine bırakıp yürümeye başlamıştık. Gin hepimizi kapsayan bir soru yöneltmişti. Ne yapacaktık? Onun gibi erkenden köye dönmeyi planlamıyordum. Büyük ihtimalle başkentte biraz daha zaman geçirir, yarım kalan tatilimi bitirirdim. Gin'i çok bekletmeden cevabımı verecektim. '' Burada birkaç gün daha geçiririm her halde. ''

Görevim de bittiğine göre şimdi sırada ne vardı? Kane ve Gin'le vedalaşıp kaldığım otele doğru yola koyulmuştum. Gecenin bu saatinde açık bir çorbacı güzel olabilirdi. Şanslıysam kafamı biraz dağıtmak için birkaç kadeh bir şeyler bile götürebilirdim. Çünkü rüyalarımda o cansız gözlerle karşılaşacağımı biliyordum.

Bir şarkı mırıldanmaya başlamış ve otele doğru yola koyulmuştum. Bahsettiğim gibi yolumun üzerindeki bir çorbacı iyi olabilirdi.
Resim
Künye
  • İsim: Morio Fujita
  • Element: Doton
  • Seviye: C-Rank
  • Rütbe: Chuunin
  • Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli/8 Puan

• Güç: 3
  • Çeviklik: 7
  • Kondisyon: 4
  • Potansiyel: 4
  • Varlık: 5
  • Zeka: 7

Ninjutsu
  • Tsuchiganji no Jutsu D-Rank
  • Yochi Uryou no Jutsu A-Rank
Taijutsu
  • Suiseiki Stili-C-Rank

Genjutsu
  • Ryuhoubo Stili-D-Rank
  • Taroubo Stili-D-Rank

• Kuroshiki D-Rank
  • Raigen D-Rank
  • Magen Onsa B-Rank
  • Jubaku Satsu B-Rank

Beceri Listesi
  • Taroubo Stili 1
  • Durum Analizi 4
  • Olay Yeri İnceleme 4

• 2'li Patlayıcı Parşömen Pakedi
  • Chakra Hapı
  • Ando'nun kunaisi
Kullanıcı avatarı
Morio Fujita

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 30 Eki 2014, 02:43

Konu sonlanmıştır.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir