[Ame] Zehirli Irmak

Moderatör: Game Master

Re: [Ame] Zehirli Irmak

Mesajgönderen Yashamaru tarih 18 Eki 2014, 13:02

Hızla yana atlamıştım. Her şey yolunda gidiyordu. Elime çoktan almış olduğum kunaiyi, hızla Kane'e saldıran elemanın boynuna doğru fırlattım. Bizim Çakma Kami yere düşerken, çocuğun boğazı hızla kunaimin hedefi olmuştu ve onuda Kane ile birlikte yere yığmıştı. İşin güzel tarafı, çocuk ölüyorken, Kane sadece bayılmıştı. Belki kafası yarılmıştır ama en azından iyi olduğunu biliyorum. Bunun mutluluğu bedenimi sarmıştı o anda. Belkide aptalca bir mutluluktu. Sonuçta hepimiz savaşmayı biliyoruz, kimsenin bizi kurtarmasına ihtiyacımız yok. Yinede Kane'i bir kontrol etmek istemiştim o anda. Bir adım attığım gibi kulaklarım bana unuttuğum bir gerçekliği hatırlattı. Şu kadının da düşmanımız olduğunu unutmuştum. Hatta onun varlığı kafamdan neredeyse silinmişti.

İşte tamda bu yüzden, o anda kafamı hızla ona doğru çevirdim. Kafamı çevirmemle birlikte, ölümün soğukluğu ile karşı karşıya kalmıştım. Yalnız ölen o adam gibi bende burada yalnız başıma geberiyordum. Yo... Yo... Yooo! Olamaz hayır! Buna izin veremem. İçimdeki bu karanlık hisle uğraşırken birden göğsümde bir yanma hissetmiştim. Geriye doğru uçarken, ölümün soğukluğu bedenimden kalkıp yerini nefessizliğe bırakmıştı. Zar zor nefesimi toparlarken bedenim tamamen hareketsiz kalmıştı. Lanet! Bunu biliyorum. Bunu biliyorum! Sinir sistemim tamamen felç edilmiş durumda. Şuanda yapabileceğim hiç bir şey yok. O yumruğu yememeliydim, kadının bana dokunmasına izin vermemeliydim. Hatta onu unutmam bile ölümcül bir hataydı.

Ben ağacın dibinde bekliyorken kadın çantasını çıkardı ve Kenichi'nin boğazı ile ilgilenmeye başladı. Görünüşe göre medikal bir ninjaydı bu kadın. Lanet bir medic - nin'e yenilecek kadar güçsüzüm demek. Bu durum beni epey acınası bir hale düşürüyor değil mi? Yaklaşık bir 10 dakika uğraşmıştı kadın. Sonrasında rahatlamasından elemanın kurtulduğunu anlamıştım. Kadın o anda önce bana, sonrada Kane'e gidip birer parşomen yapıştırdı. Bir tür mühürdü bu ve bizi bağlı tutmak için yapılmıştı. O kadar basit etkili bir şey olduğunu düşünmüyorum, muhtemelen bundan kurtulma şansımızda yok. Böyle yakalanmak kötü oldu. Hmm... Bir şeyler düşünmemiz gerekecek gibi duruyor.

Kadın bütün bu işleri bitirdikten sonra bir ağacın dibine oturmuştu ve ellerini suratına koymuştu. Bu kadar zorlu bir günde duygularına yenik düşüyor olması. Haha... İşte bu komik, gerçekten komik. Eğer suratımda, boğazımda bir sorun yoksa kadını biraz rahatsız etmek istiyorum. Böylece belki aklını bulandırabilirim. Hemen sesli bir şekilde kahkaha atmaya başlayacaktım. "Hahahahahaha... Belki ölmedi ama hayatı eskisi gibi olmayacak, tabi seninde. Gerçekten senin için çalışacağımı düşündün mü? Ahmak! Peki şimdi ne olacak? Ne yapacaksın? Bu mühür bizi ne kadar tutacak sence?" diyeceğim. O sırada da hareket etmeye çalışacağım eğer edemiyorsam mühüre çakra gönderip açmaya çalışacağım. Belki çakramla açılma şansı olabileceğini düşünüyorum. Son kozlarımı oynuyorum sanırım.
Resim
Künye
İsim: Yashamaru
Element: Suiton, Fuuton
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chunin
Alım Gücü: Orta-Düşük Gelirli
Kalan GP: 30

Güç: 4
Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 8
Varlık: 2
Zeka: 4

Eksiklikler/Özürler
Eski Mahkum: Genin olduğu dönemlerde köye, dışarıdan gelen bir ninja olmasından ötürü, birisi ona bu "Bu köy için ölecek piyondan başka bir şey değilsin." demiştir. Yashamaru ise bu sözü ve adamın tavrını kendisine yediremeyip, köy içerisinde adamı feci şekilde dövmüş ve ağır yaralamıştır. Bu olay üzerine uzun süre hapse atılmış ve ninjalık siciline eklenmiştir.
Yabancı: Bir köle tüccarından Amagakure shinobilerince satın alınıp, asker olarak yetiştirilmeye başlanmıştır. Çevredeki herkes ona piyon gözüyle bakmaktadır. Aslen İshigakure'lidir.
Yalnız: Çetrefelli geçmişinden ötürü epey bir içine kapanıktır. Köle olduğu zamanlardan beynine işleyen felsefe "Çalışmayana, ekmek yok!" olmuştur ve bunun ışığında kendi işini kendisi görmeye alışmıştır.

Ninjutsu
Suiton Jutsuları

- Heisashiki - (D -Rank - 10 GP)
- Mizurappa - (C - Rank - 15 GP)
- Baku Suishouha - (B - Rank - 25 GP)
- Suijinheki - (B - Rank - 25 GP)

Fuuton Jutsuları

- Reppushou (C - Rank - 15 GP)
- Atsugai - (B - Rank - 25 GP)

Taijutsu
Genjutsu
Beceri Listesi

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
3/3 Kunai
5/5 Shuriken
5m./5m. Sentetik Misina
1/1 Patlayıcı Parşömen
2/2 Sis bombası
Kullanıcı avatarı
Yashamaru

Mesajgönderen Kami Kaida Kane tarih 19 Eki 2014, 02:01

Değişik bir dağın tepesindeydi Kane. Memelerden oluşan bir dağ dizisinin en yüksek olanının tam meme ucunda öylece çevresini izlemekteydi. Baygın olduğundan haberi bile yoktu. Memenin yumuşaklığını hissedebiliyordu. Meme dağları ise uçsuz bucaksız idi. ''Muhteşem bir yer voaaaaaaa!'' kollarını iki yana açıp memelere doğru bağırırken bir anda kendini yere bıraktı. Meme onu her zaman tahrik etmiştir. ''Süt ver bana sürtük. Süt ver.'' sözleri eşliğinde meme ucuna ağzını dayayıp emmeye başladı. Ilık ve ekşimsi süt ağzından midesine doğru akmaya başlarken zevkin doruklarına çıkmaya başlamıştı Kane.

Bir süre sütü emdikten sonra ayağa kalktı. Ereksiyon olmuştu. Sağ elini hızla penisine doğru götürüp mastürbasyon yapmaya başladı. ''Ben tanrınız Kane ve şimdi sizi kutsuyorum kaltaklar! Kutsal dölümün tadına bakın.'' bu sözler eşliğinde mastürbasyon yapmaya sürdürdü. Bir süre sonra meme dağından aşağı beyaz sıvılar akarken Kane'de rahatlamıştı. Ancak bu bir rüyaydı ve tüm görüntü bir anda değişmişti. Kane artık meme diyarında değildi.

Bu sefer bembeyaz kumları olan bir çölün ortasındaydı. Çevresine şöyle bir bakınırken kumların rengini dikkatini çekmişti. Bunlar kum değildi, kokaindi! ''İşte bu!'' diyerek kendini yere bırakmıştı. Kokaini hem burnundan çekiyor hemde yiyordu. Nefes diye kokain alıyordu. Yine bir rüya olduğundan koca çöldeki kokainleri bitirmesi fazla zamanını almamıştı.

Görüntü tekrar değişirken Kane bu sefer kendini hıyar tarlasında bulmuştu. Ve tarlanın tam orasında soyulmuş bir hıyar reisi olarak bulunan Kenichi duruyordu. ''Kayıp dölüm senin ne işin var buralarda!'' diyen Kane bacağına doladığı penisinin düğümünü çözerek Kenichi'ye doğru koşmaya başlamıştı.
Künye
İsim: Kami Kaida Kane
Element: Raiton
Seviye: C-rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/10 puan
Kalan Gp: 1

Güç:8
Çeviklik:8
Kondisyon:7
Potansiyel:3
Varlık:1
Zeka:3

Eksiklikler/Özürler
Kötü Dış Görünüm (Yediği dayaklar sonucunda yüzünde oluşan sinirsel yada psikolojik etkiler nedeniyle bir gülümseme yüzüne yapışmış durumda. Dayak yese de, ağlasa da bu ifadeyi değiştiremez.)
Şizofreni (Özellikle umutsuz olduğu durumlarda kendini ortaya çıkarır. Öz babasının ölümüyle gerçekten uzaklaşmaya, üvey babasının da dayakları üzerine de git gide hayal dünyasının içinde yaşamaya başlamıştır. Sıkıntıya düştüğü zamanlarda şizofrenisi nükseder ve saldırganlaşmaya başlar. Çünkü insanları üvey babası gibi görmeye başlar. Hayal dünyası onu ele geçirir. İlaçlarını devamlı alması gerekmektedir.
Madde Bağımlılığı (Klasik kokain bağımlısıdır Kane. Kokain onun hayatını sadece zevkli kılar, kafası öyle muazzam bir şey değildir. Başlarda kafası hoşuan gitse de bir süre sonra kokainin zihnini açtığını söylemektedir. Kokaini almadığı zamanlar agresifleşir hiç bir iş yapası gelmez.

Ninjutsu

Taijutsu
Kyodaichi A-rank

Genjutsu

Beceri Listesi
Kyodaichi x10: 84 Gp
Bo sopası kullanımı x5: 29 gp
Bo sopası ile surf x4: 21 gp

Bo Sopası, 5. seviye
Kullanıcı avatarı
Kami Kaida Kane

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 19 Eki 2014, 10:59

Yashamaru: Mühre chakra gönderiyor ve kırmayı deniyorsun, ancak başarılı olamıyorsun. Güçsüzsün. Daha güçlü olsaydın belki mührü kırabilirdin. Kadını da yenebilirdin. Çaresizliğin ile baş başa baklıyorsun. Kadın sana doğru başını kaldırıyor ve kırmızı, yarı ağlamaklı gözlerle sana bakıyor; "Ben istediğim sürece o mühür seni ve bu keşi tutacak, merak etme." sesi titremekte.

Genel: Kane, bir 15 dakika sonra uyanıyor. Hatun da tam bu sıralarda köye geri dönmek için yola çıkıyor, hepinizi burada bırakıp. Hareket etmeyeceğinizin farkında. Zaten mühür bütün hareketlerinizi kısıtlıyor, onları kıracak güçte değilsiniz. Yarım saat kadar sonra, köyden 4 kişi ile beraber geri geliyor Hikaru. Her birinizi sırtlıyorlar, Kenichi'yi 2 kişi taşıyor. Yakına getirdikleri bir at arabasının kasasına birer mal gibi yan yana yüklüyorlar. Ardından, muhtemelen, Amegakure'ye doğru yola çıkıyorsunuz.

Kenichi yolda uyanıyor. At arabasını süren bir sivil ve onun yanına oturmuş Haruka'yı görüyor. Ancak hareket edecek bir gücü yok, sadece kendini doğrultuyor. Mühür hala diğer ikisini zaptetmiş durumda. Yarım günün ardından Amegakure'ye varıyorsunuz, yağmurlu topraklara, kelepçeleniyor ve yargılanmak için koğuşlara atılıyorsunuz.

Kapalı konu
Yolda genel olarak bir şey olmayacağından o kısmı atladım gençler. Şimdi durum şöyle, üzülerek belirtmek isterim ki;

• Yashamaru: Bir Amegakure shinobisine saldırmak, kalıcı hasar vermek ve potansiyel bir suçluyu korumak suçlarıyla zindana atılıyor 5 sene kadar. Karakter NPC olacak, sahibi yeni karakter yaratabilir. Önceliği vardır.

• Kane: Uyuşturucu bulundurmak, kullanmak ve bunu köyden saklamak suçu ile zindana atılıyor, benzer bir şekilde 5 sene kadar. Aynı şekilde karakter NPC olacak, sahibi yeni karakter yaratabilir. Önceliği vardır.

• Kenichi: Hastaneye kaldırılıyor ancak yarası kalıcı olacak ve derin nefesler alırken uzunca bir süre ağrı yapacak. Bu durumun ne zaman geçeceğine GM karar verecek. Bu da genel olarak performansını düşürecek haliyle.

Kenichi 25GP kazanmıştır. Görev tamamlanmadığından mütevellit görev ücreti almamıştır.

Görev başarısız olmuştur, bu diğer kurguların ilerleyişini değiştirecektir.

Son birer RP alayım da kapatalım konuyu.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Yashamaru tarih 19 Eki 2014, 12:22

Ben mühüre çakra gönderirken, kadın kafasını kaldırıp benimle konuşmuştu. Görünüşe göre gücüm hiç bir şekilde bu mühürü kırmaya yetiyordu. Aslında, eğer, belkide... Boşver ya söyleyebileceğim bir şey kalmadı. Ne diyebilirim ki? Kane'i korumak için yaptığım bu hamle bile başarısızlığa uğradı. Son zamanlarda elimi attığım her şey ters gidiyor. Belkide böylesi en iyisidir?

Neden? Neden Amegakure'ye hizmet etmek zorundayım ki? Ben sizin emirlerinizi yerine getirecek bir piyon değilim. Beni istediğiniz gibi savaş alanına süremezsiniz. Hayır, kesinlikle en iyisi falan değil! O karanlık zindana gitmek istemiyorum. Kadın, kalkıp harekete geçtiğinde bizim Çakma Kami uyanmıştı. Hah... Hiç bir şeye yaramaz. Hareket dahi edemiyorum. Beklemekten, çaresizlikten başka şansımız yok. Yaklaşık yarım saat sonra bir at arabası gelmişti. 4 kişi ve şu lanet kadın, bizi alıp arabaya yüklemişler ve yola koyulmuşlardı. Nereye gidiyoruz? Açık değil mi, Amegakure'ye tabi ki.

Yolda giderken yapabileceğimiz bir şey yoktu. Bu yüzden bende sadece odaklanıp, mühürü kırmak için çalışmaya devam ettim. Belki, belki biraz olsa zayıflatabilirim. Biraz da olsa kendimize vakit kazandırabilirim ve buradan çıkıp gidebiliriz. Son umudumdu ve Amegakure'nin kapısından girerken hepsi solup yok oldu. Artık benim için sadece karanlıklar ve soğuklar var. Ancak... Bir gün oradan çıkacağım, çıkacağım ve hepiniz göreceksiniz. Amegakure'nizi başınıza yıkacağım!

Out: Her şeye rağmen ben çok eğlendim, ellerinize sağlık :)
Resim
Künye
İsim: Yashamaru
Element: Suiton, Fuuton
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chunin
Alım Gücü: Orta-Düşük Gelirli
Kalan GP: 30

Güç: 4
Çeviklik: 6
Potansiyel: 8
Varlık: 2

Eksiklikler/Özürler
Eski Mahkum: Genin olduğu dönemlerde köye, dışarıdan gelen bir ninja olmasından ötürü, birisi ona bu "Bu köy için ölecek piyondan başka bir şey değilsin." demiştir. Yashamaru ise bu sözü ve adamın tavrını kendisine yediremeyip, köy içerisinde adamı feci şekilde dövmüş ve ağır yaralamıştır. Bu olay üzerine uzun süre hapse atılmış ve ninjalık siciline eklenmiştir.
Yabancı: Bir köle tüccarından Amagakure shinobilerince satın alınıp, asker olarak yetiştirilmeye başlanmıştır. Çevredeki herkes ona piyon gözüyle bakmaktadır. Aslen İshigakure'lidir.
Yalnız: Çetrefelli geçmişinden ötürü epey bir içine kapanıktır. Köle olduğu zamanlardan beynine işleyen felsefe "Çalışmayana, ekmek yok!" olmuştur ve bunun ışığında kendi işini kendisi görmeye alışmıştır.

Ninjutsu
Suiton Jutsuları

- Heisashiki - (D -Rank - 10 GP)
- Mizurappa - (C - Rank - 15 GP)
- Baku Suishouha - (B - Rank - 25 GP)
- Suijinheki - (B - Rank - 25 GP)

Fuuton Jutsuları

- Reppushou (C - Rank - 15 GP)
- Atsugai - (B - Rank - 25 GP)

Taijutsu
Genjutsu
Beceri Listesi

3/3 Kunai
5/5 Shuriken
5m./5m. Sentetik Misina
1/1 Patlayıcı Parşömen
2/2 Sis bombası
Kullanıcı avatarı
Yashamaru

Mesajgönderen Rangura Kenichi tarih 19 Eki 2014, 17:38

Hissettiği büyüklü küçüklü bazı sarsıntılardan sonra gözlerini açabilecek yeterli gücü bulabilmişti. Nerede olduğu hakkında veyahut nereye gittiği hakkında hiç bir fikri yoktu. Ama bildiği bir şey var ise gördüğü dünyayı karanlığa değişmeye başladığı vakit gözleri önünde yer almış kişi bu seferde yanında yer almıştı. Haruka`ya bir kez daha bakarken yerine getiremediği emrin üstünde kurduğu baskı yüzünden ne kadar mahcup hissetmiş olsa da, boynundan aldığı ağır yara yüzünden ne kadar güçsüz ve çaresiz hissetmiş olsa da onların hepsinin üstünde seyreden başka bir duygu vardı. "Sevgi...". Olaylara 3. bir göz ile bakıldığında kadının yaptıkları sıradan duruyor gibiydi. Kadın, muhtemelen aynı durumda yer alan herhangi birine de benzer yardımı edecekmiş gibi görünse bile aynı olaylar dizisi Kenichi`nin perdelerinde sergilendiğinde aşk masalına dönüşüyordu. Eğer konuşacak takati olsaydı önce üstünden özür diler daha sonrada yeni tanışmış olduğu bu kadına kalbinde taşıdığı değerleri sunardı. Ama o an gerçekleştiremediği, kuramadığı cümleler en azından kendisi için başka bir pembe öykünün daha sonunu getirmişti. Bir daha O kadınla görüşür müydü? Hatta bir daha görür müydü? Cevaplarından emin değildi. Tek emin olduğu yaşadıklarının kendi içinde bir şeyleri tetiklemiş olduğuydu. Karanlıkla tanışmadan önce hissettikleri, kelimeler ile ağza alınacak cinsten değildi. Sanki onları tatmin etmesi için sevmediği başkalarının ölmesi gerekiyormuş gibi hissetmişti.

Kendini arabada zorlaya zorlaya doğrultmaya başardıktan sonra hiç konuşmadan Amegakure`ye varmayı beklemişti. Yarım gün kadar geçtikten sonra varmışlardı. Hastaneye kaldırılmış, vücudunda olan biten üzerinden değerlendirmeler, bilgilendirmeler yapılmış, bazı uyarılar ve tavsiyeler almıştı. Doktorların verdiği teorik bilgilerden sonraysa neler geçirdiğini pratiğe dökmek istemişti. Derin nefes alırken sorun yaşıyordu. İçine çektiği her derin nefeste gırtlağından başlayıp göğsüne yayılan ağrılar uzun süre daha konuğu olacakmış gibi duruyordu.
Resim
Kelebek gibi uçarım, arı gibi sokarım.
Künye
İsim: Rangura Kenichi
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: Orta-Düşük Gelirli / 10

Güç: 6
Çeviklik: 8
Potansiyel: 3
Varlık: 4

Eksiklikler/Özürler

Odak Bozukluğu: Kenichi hiperaktif olduğu için sürekli farklı şeylere odaklanır. Bu nedenle herhangi bir nesneye, olaya veya göreve olan dikkati kısa sürer. Ayrıca kendisini kısa bile olsa hareketsiz tutacak durumlarda sıkılır ve dikkati bozulur.

Ninjutsu
Chakra Keijin, B Rank

Taijutsu
Rinjoushou Stili, B Rank
-Reppuu, C Rank

Beceri Listesi
-

-
Kullanıcı avatarı
Rangura Kenichi

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 23 Eki 2014, 05:38

Kane'nin yazmasa da olur bu saatten sonra artık. Konu kapanmıştır.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir