Kıza istediklerimi söylemiştim arkadaşlar. Buna karşılık olarak o çok merak ettiğim kozunu oynamıştı kız, kardeşi Hori' yi. Ama ne Hori' imiş biladerim! Adam rahat 2 metre ulan? Ne bileyim küçük kardeşim diyince ben şöyle maksimum 10-11 yaşlarında bir erkek çocuğu bekliyordum. Birde baktım karşımda bir insan azmanı var... Ben kaderime sokayım zaten, hiç normal şeyler başıma gelmez ki abi?!? Yağmurun hiç kesilmediği fantastik bir köyde yaşıyorum, bu köydeki eğitimli insanlar elinden götünden ateştopu, kayadan mızrak gibi şeyler fırlatıp duruyor! Üstelik bunları yapabilmemize rağmen köy içindeki insanlardan normal bir tepki alıyoruz. Çok afedersiniz ama sokayım ben böyle işin içine! Lan sikerim manyakmısınız nesiniz? Nasıl bir yerde, nasıl bir hayat yaşıyorum ulan ben!!! Lan adam ağzından bir göl kadar su boşaltıyor lan! Millet hiç merak etmez mi, sormayı düşünmez mi ''Abi bizim burada iski yok, azcık su çıkartta bi banyo yapak!'' yada ''Rusyada doğalgaz bitmiş, azcık ateş verde ısınak!''
Hayır işin birde fantazi modu var abi. Şimdi biz ninjalar, ''Henge no Jutsu'' diye bir teknik biliyoruz. Bu teknik sayesinde başka insanların görünümlerine, şekillerine girebiliyoruz. E amına koyim millette akıl yok ki? Basit bir teknik zaten, öğreteceksin iki üç orospuya bu boku. Sonra da salacaksın vip kerhane odalarına. Millet gelecek katalogdan seçecek, ''Buna dönüş seni öyle sikeceğim'' diyecek. Karı henge ile o taş hatuna dönüşecek ve adama maksimum hazzı verecek! Millet memnun olacak, ve ''O kerhanenin karıları bok gibi amına koyim!'' diye bir kelime asla kuramayacak. Çünkü zaten istediği karıyı sikiyor olacak anladınızmı hıaammına! Kerhane de bu dönüşümlü karılarla acayip bir kâr yapacak!
Neyse neyse, tee nerelere geldik zaten. Amına kodumun Hori' si. Nasıl aklımı sikti bıraktı?!? Uyuyoruz gösterdiği yola mecburen... Heheheeyt! Nereye götürüyorsun ulan beni dürzü! Kütüphane fantazisimi yapacaksın lan bana orospu çocuğu! Rafların arasına arasına doğru da ilerletiyor zaten beni, en son skicem bunun beynini götünü o olacak. Lan erkek erkeğe herkesle yapmam ben piçin doğurduğu! Siktir git! Ben jutsuyu açtım diye bu bana çok yavşadı kesin ha! Dur lan kapatayım ben bu Teishi no Jutsuyu. Hori-götü şimdi beni sikecek! Aha kapattım!
Gelelim kitaplara...
Hiç düşünmeden seçecektim bey abi. ''Genjutsunun Özü''