Kiralamalı mı Kiralamamalı mı?

Moderatör: Game Master

Re: Kiralamalı mı Kiralamamalı mı?

Mesajgönderen Jinryu Mao tarih 17 Eki 2014, 23:45

Demek orospu örümceği yapmıştı yemeği, omlet yapıp tavuk koymuş bir de beceriksiz herif. Kızın kusması normal tabi, ya da değil mi? O kadar sarsıntı ve Riko'nun şu çığlık tekniği aynı omleti yiyen bücürü kusturmamıştı bir kere. Anneyle yavrusunu beraber pişirmek kadar saçma bir yemek hazırlama türü olabilir miydi ya, kahvaltı niyetine tavuk mu yenirdi? Tabi bücür proteini basa basa Mao'ya bile kafa tutacak kadar güçlü olmuştu, Mao da deneyebilirdi. Ama tavuk değil, lütfen. "Hamileysen ne mi yaparım?" dedikten sonra takılmıştı Mao olduğu yerde, kızın suratında bir gülümseme vardı. Sevgi sözcüğü sokmaya çalışıyordu delikanlının ağzından belli ki, Mao'ysa veremiyordu elbette. O kadar becerikli değildi sevgi konusunda, daha doğrusu her şey çok ani gelişmişti. Sorumluluk almakla, sevgisini belli etmek apayrı şeylerdi belli ki. Ama aynı zamanda Riko'yu kurtardığı şeyleri düşündü, orada yaptığı şey kızla sevişip onu bilmemneresinde biriktirdiği çakrayla iyileştirmek değildi elbette. Ona tutunacak bir şey vermişti; "Sanırım sana sıkıca sarılıp defalarca öperim. Ondan sonra akademi öğretmenliği sınavlarına girerim ki düzenli bir maaşım olsun. Ondan sonra babamdan yemek yapmayı falan öğrenirim, tabi dayağını da yerim babamın bu kadar erken şey olduğu için. Abimler de dalga geçer ama bir şekilde hallederiz." diye cevap vermişti küçük kıza sarılarak.

Bir anda Riko hamile olma ihtimalinin korkusuyla titrek titrek gezinmeye başlamıştı etrafta, durup bir matematik problemi çözmeye çalışıyordu ardından Mao'nun suratına bakıp bir baba tipi görmeye çalışıyordu. Zor olmalıydı, hamile değildi büyük ihtimalle ama kızın bu telaşı Mao'yu eğlendirmişti. Aynı zamanda "Aha, gözü korktu yiyişemeyiz daha." düşünceleri de delikanlının gözünü korkutmuştu. Derken Riko önünde göbeğini açıp kontrol etmeye başlamıştı, Mao "Öyle anlaşılmaz." derken kız üstüne çıkmıştı bir anda; Mao tam; "Öyle de anlaşılmaz ama olur." deyip pis bir sırıtışla kızın belini kavrayacakken Riko onu yüzüstü çevirmişti. Delikanlı kızın sıcak ellerini belinde hissederken Riko ne düşündüğünü sormuştu Mao'ya. "Koltuğun yumuşak değilmiş. Ama ellerin harika, ayrıca popon da benimkine göre yumuşak. Gerçi zaten seninkini daha önce şeylemiştim.", sinsi sinsi gülmüştü genç adam. Ardından bir anda sırt üstü dönüp kızı kavramış ve daracık koltuğun yüksek kısmıyla kendi arasına sıkıştırmıştı. Kızı belinden sararken; "Özür dilerim, bugün çok güçsüzdüm." diyebilmişti kıza gülümseyerek. Artık tavuklu omlet kokusunu almıyordu.
Resim
The supreme vice is shallowness.
O. Wilde

föşik cynic

Künye
İsim: Jinryu Mao
Element: Doton
Seviye: C
Ürtbe: Chuunin
Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli/5

Güç:7
Çeviklik:6
Kondisyon:5
Potansiyel:3
Varlık:4
Zeka:5

Ninjutsu
Kebudan no Jutsu, C Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından ağzından toz çıkartmaya başlar. Bu tozun içinde büyükçe taş parçaları bulunur. Toz, tazyikli bir şekilde ağızdan çıkar ve kullanıcının önünde bulunan herkes bu tozdan etkilenir. Tozun içinde bulunan ufak taşlar rakiplere çarpar, derilerini sıyırır ve görüş mesafesini düşürür. Göz gibi hassas dokulara zarar verir.

Moguragakure no Jutsu, C Rank
Orta seviyede bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı tekniği aktif eder. Kullanıcı teknik sayesinde yerde ancak bir vücudun sığabileceği kadar bir delik açar ve oradan yerin altına girer. Kullanıcının yerin altına girmesinin ardından ise bu delik kapanır ve kullanıcı tamamen yer altında kalır. Yer altında olan kullanıcı bu katmanda ilerleyerek kendini gizleyebilir. Öte yandan zemindeki hareketleri sezebilen kullanıcı sürpriz ataklar gerçekleştirme imkanına sahip olur. Kullanıcı yer altında istediği mesafede gidebilir ve istediği derinliğe inebilir. Ne var ki bunun sınırı da kullanıcının kullandığı chakra ile doğru orantılı olarak artmaktadır.

Tsuchiganji no Jutsu, D Rank
Kullanıcı ellerini yere koyar ve chakrasını yüzeye yaymaya başlar. 150 metre civarında, hareket eden herkesin yerleri tespit edilebilir, ancak bu tespit aşırı keskin değildir, kabaca yön tayinine yarar. Dokunulan yüzeyden daha aşağıda veya daha yukarıda bulunan kişiler bu teknik ile tespit edilemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Taijutsu
Juudaichi Stili B Rank
Oukashou, C Rank
Kullanıcı chakrasını yoğurur ve elinde toplar. Ardından yumruğunu savurarak hamlesini yapar ve yumruk hedefe isabet ettiği anda chakra dışarı salınır. Bu şekilde, kullanıcının yumruğunun yıkıcı gücü aşırı derecede artar. Bu tekniğe yakalanan rakip metrelerce yuvarlanabilir. Teknik ile ince duvarlar kırılabilir.

Beceri Listesi
Meishou-dou, D-Rank
Juudaichi 3

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Korumalı Gözlük[Yüksek Kalite]
Metal Eldivenler ve El-Ayak Bilek Koruyucuları
Toshiki'nin Modifikasyonu;
Her iki eldivenin parmak eklem boğumlarına rivetler eklenmiştir. Bunlar paslanmaz ve yerlerinden çıkmaz. Yumruların hasar potansiyelini arttırır, delici özelliktedir.

İkili sis Bombası Paketi
Kullanıcı avatarı
Jinryu Mao

Mesajgönderen Ueno Riko tarih 18 Eki 2014, 13:26

Tam "O-Onu demiyorum!" diye kızacaktım Mao-chan'a ama beni birden belimden kavradığı gibi koltuğa sıkıştırmıştı. Özür dilemişti Mao-chan, güçsüz olduğu için. Bir anda az önceki endişemden eser kalmamıştı. Cevap olarak dudağına ıslak bir öpücük kondurmuştum. "Çok tatlısın." Az önce söylediklerine bakılırsa Mao-chan akademi öğretmeni olmak istiyordu. Demek Sensei olacaktı. Sensei... İçimi kaplayan huzursuzluğu fark etmesini istemiyordum bu yüzden elimden geldiğince normal bir şekilde gülümsemeye çalıştım. Mao-chan Sensei olursa... Kollarımla Mao-chan'ı sararken yüzlerimizi yaklaştırmış ve burunlarımızı birbirine sürtmüştüm. Aslında şimdi düşünüyorum da koltuğum cidden epey sertmiş. Burada pek vakit geçirmediğimden umursamamışım sanırım.

Ishi'nin güneşi çıktıkça hava daha da ısınıyordu. Sabahın köründe kalktığım için üstümde kalın kazağım vardı hala. Malum, Ishi'nin güneşi insanı yakar ama ayazı kötüdür. Mao-chan ile dip dibe durduğumuz alandan hafifçe doğrulup, Mao-chan'ı rahatsız etmemeye çalışarak kazağımı çıkarıp yan taraftaki masaya doğru fırlattım. İçimde askılı bluzum vardı. Hem o ağırlık gittiği için daha fazla alan açılmıştı ikimize. Aslında bu hareketi Mao-chan'ın önünde yaptığımdan utanmıştım birazcık. Yine de tekrar sokuldum onun dibine doğru. Koltuk rahat olmasa da Mao-chan ile birlikte olmak rahatlatıyordu beni. Sanki hiçbir şey bana dokunamaz, zarar veremezmiş gibi. Çok güzel bir histi. Ayrıca Mao-chan çok güzel kokuyordu. "Mao-chan ben... Sensei'mi aramaya devam etsem senin için sorun olur mu?" Atmosferin içine etmek istediğimden değildi ama ne zamandır bu konuyu açmak istiyordum. Mao-chan ile güzel şeyler yaşamıştık ve onunla olmak hoşuma gidiyordu ama yine de Sensei'yi bulmadan, başına neler geldiğini öğrenemeden kalbimi toparlayamazdım. Kalbimin bir kısmı ondaydı çünkü hala. Ve ancak ona ulaşırsam kalbimin o parçasını da elime alacak, net bir karar verecek ve hayatımı düzene sokabilecektim. Kesin bir bilgi bulmam gerekiyordu. Ölüsü veya dirisiyle ilgili. Her iki şekilde de onunla konuşacak, hislerimi ona dökecek ve yarım kalan hislerimi yok edecek, tam ve bütün bir Riko olacaktım.

"Ben... şey. Biliyorum, onu ararken kendimi kaybediyorum ama..." Yutkundum. Ne söylemem gerektiğini bilmiyordum. Yüzümü ona doğru gömmüştüm zaten. Gözlerine bakmaya korkuyordum. "Onu bulmam gerektiğine dair bir his var içimde. Bir şekilde bilgi almalıyım akıbeti hakkında." Gözlerimi sımsıkı kapattım. Kendimi her şeye hazırladım. Mao-chan beni itip "Canın cehenneme!" diye bağırıp evden çıkıp gidebilir ve beni bir daha görmek istemeyebilirdi. Ama Sensei'yi arama işlerim tehlikeli boyutlara varıyordu ve bu işi Mao-chan'a haber vermeden gizlice devam ettirirsem sonrasında başıma kötü şeyler gelebilirdi. Mao-chan'ı kaybetmeyi de istemiyordum. Aklım hala Sensei'de olduğu için küfredebilirdi bana, gocunmazdım. Yeter ki terk etmesin.
Kütüphane
Lejant
Resim
The real hell is inside the person...

Resim
Künye
İsim: Ueno Riko
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta Düşük Gelirli /4 Puan

Güç: 2
Çeviklik: 4
Kondisyon: 4
Potansiyel: 5
Varlık: 7
Zeka: 8

Eksiklikler/Özürler

Şizofreni
Zaten hayal dünyası fazla geniş olan Riko, öğretmeninin ölümünden sonra akli dengesini kaybetti. Gerçekte olmayan kişilerle konuşup, gerçekte olmayan kurgular oluşturup, gerçekte olmayan operasyonlar yaparak öğretmeninin yerini tespit etmeye çalışıyor. Ve hayatının dört bir yanını kaplayan bu kişilerin gerçek olmadığını kesinlikle reddediyor. Onlar Riko’nun güvenebileceği kişiler. Zararsızlar, değil mi?

Ninjutsu

Fuuchi no Jutsu
Kullanıcı Uma mührünü yapar ve bir eliyle ağzını ve burnunu kapatır. Kullanıcı bu şekilde soluduğu havayı filtrelemiş olur. Havada bulunan potansiyel zehirler, hastalıklar ve toz parçaları bu tekniğe yakalanır. Kullanıcı bu teknik ile su altında nefes alamaz veya solunum sistemine girmesi gerekmeyen zehirlerden kurtulamaz. Teknik açık kaldığı sürece, her nefese chakra yer. Kullanıcı ayrıca, diğer elini başkasının ağzına götürerek tekniği onlara da uygulayabilir. Bu süre boyunca o el de bırakılmamalıdır.

Zanshuu no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından ellerini önünde birleştirir ve ortamdaki havaya odaklanır. Ortamdaki hava birden yukarıdan aşağıya doğru sertçe inmeye başlar. Bu, çevredeki herkesi, kullanıcı ve belirlediği bir kişi hariç olmak üzere, yere çökmeye zorlar. Akım aşırı derecede güçlüdür ve karşı koymak gerçekten kabiliyet gerektirir. Kullanıcı teknik süresi boyunca hareket edemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Genjutsu

Ryuhoubo C Rank
Houkibo C Rank
Taroubo C Rank

Shibou no Jutsu
Kullanıcı Tatsu el mührünü yapar ve o anda baktığı kişiyi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin altına girmek için hedefin kullanıcıya bakmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında olan kişi her 5 saniyede bir, kullanıcı tarafından hunharca öldürüldüğünü görür. Bu görüntüler 2 saniye sürer ve aşırı derecede gerçekçidir. Kullanıcı eğer isterse görüntüleri istediği gibi ayarlayabilir. Hedef git gide konsantrasyonunu kaybeder ve kullanıcıdan korkmaya başlar. Kötü ve rahatsız edici hisleri kullanıcı ile bağdaştırır. Savaş alanında kişilere göz dağı vermek, konsantrasyonlarını bozmak ve gerçeklik ile illüzyon arasındaki bağı koparmak için kullanılır. Diğer şartlar altında, işkence yapmak için kullanıldığı bilinmektedir. Teknik 2-3 dakika kadar açık kalır, ardından tekrar uygulamak gerekir.

Mugen Onsa
Kullanıcı elleri ile kendi kafasını kavrar ve aşırı kısa bir süreyi tekniğe odaklanmak için harcar. Ardından, aşırı keskin ve korku verici bir çığlık atar. Çığlık bir kaç saniye sürer. Bu çığlığı duyan herkes şiddetli bir zihinsel acı ile karşılaşır, çığlık dindiğinde bile yarattığı zihinsel yorgunluk devam eder. Kullanıcı, her 5 saniye aralıklarla çığlık atabilir, her bir çığlık chakra yer. Her bir çığlık hedeflerin başını ağrıtmaya devam eder ve zihinlerine direk olarak saldırır. Bir kaç çığlığın ardından hedeflerde kafa karışıklığı ve odaklanma sorunu başlar. Kullanıcı her bir çığlık arasında odaklanmaya devam etmeli ve ellerini başından çekmemelidir. Kullanıcı eğer isterse bu tekniği üflemeli bir çalgı ile yapabilir, bu varyasyonda kullanıcı çalgılan aşırı tiz bir nota çıkarır. Bu varyasyonun avantajı her bir tiz sesin daha uzun süreli ve etkili olmasıdır. Teknik anlık olduğundan karşı koymak zordur ancak tekrar tekrar tekniğe mağruz kalmak bazı hedefleri tekniğin etkilerine etkisiz hale getirebilir. Kullanıcı bu tekniğin etkilemeyeceği kişileri seçemez, yani çevredeki herkes bundan etkilenir.

Rakumei no Jutsu
Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Kokuangyou no Jutsu
Kullanıcı uzun bir el mührü dizisini bitirir ve tekniğin etkisi altında almak istediği kişilere doğru bakar. O anda, eğer o kişiler de kullanıcıya bakıyor ise, tekniğin etkisi altına girerler. Tenkik, hedeflerin görme ve duyma yetilerini bozar. 3 metre ilerisini göremez ve duyamaz hale gelirler. Hedefler herhangi bir yönden gelecek saldırıya açık hale gelir. Tekniğin efektif süresi 5 dakika ilâ 30 dakika arasında, kullanıcının disiplinleri ve seviyesine göre değişir.

Beceri Listesi

Chakra Hapı

Resim Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ueno Riko

Mesajgönderen Jinryu Mao tarih 18 Eki 2014, 14:06

Tatlıyım elbette. Yine de bunu yüksek sesle açıklamasam iyi olurdu. Öpücüğümü almış ve devamını nasıl getirsem diye uğraşırken Riko'nun hamilelik meselesini biraz önceki kadar dert etmediğini fark etmiştim. Demek ki söylediklerim beklediği cevaptı onun. Söylediklerimde tamamen dürüst olsam da çok genç olduğumuzun farkındalığında kızın hamile olmadığına emin olmak istiyordum yine de. Derken Riko önümde kazağını çıkarmıştı, çıkarırken elim alttaki bluzünün hafiften çıkmasıyla kızın sıcacık beline değmişti. Onu daha sıkıştırmak isterken Riko'ysa kızarmış bir suratla tekrar girmişti koltukla arama. Gösterip vermemekti bu, gerçekten. Ben kızın saçlarına suratımı gömüp koklarken tedirgin bir şekilde öğretmenini aramasının benim için bir sorun olup olmadığını sormuştu.

Tabi ya, öğretmeni. Akademi öğretmenliği konusunu açmamalıydım belki de, öğretmeninin peşinden giderken kim bilir başını ne dertlere sokacaktı. Daha köyün içinde bir akademide masum bir kıza işkence yapmıyor muydu ben olmasam? Şu adamı kıskanmaya başlamıştım iyice, belki ölmüştü, belki kayıptı, belki ondan insanlarla bağını koparması istenmişti veya buna zorlanmıştı ama hala peşinden koşan birileri vardı. Benim de ailem peşinden koşardı, hatta annemin soylu akrabaları bile her ne kadar konuşmasak da bütün malvarlıklarıyla koşardı ama kan bağın olmayan birisi? Riko'nun benim için aynı şeyleri yapıp yapmayacağını çok merak ediyordum, ama öğrenmeyi de istemiyordum. Aslında öğretmeninin peşinden koşmasını da istemiyordum hiç, ne yani, ölü bir herifin peşinden koşarken kendini mi öldürtecekti?

Kızın kulağının altına, boynuna götürdüm dudaklarımı hissetmesi için. Onu engelleyemeyeceğimin farkında gibiydim zaten, sadece gerçek bir şeylerinin de olduğunu hatırlatmaktı kızın boynundaki sıcak nefesimin amacı; "Bana da haber ver bir şeyler yaparken o zaman, en azından kaçman için oyalarım tehlikeli insanlar çıkarsa karşımıza.", kızı daha sıkı sarmıştım şimdi, "Şimdi kıskanıyorum seni işte.".
Resim
O. Wilde

föşik cynic

Künye

Ninjutsu
Kebudan no Jutsu, C Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından ağzından toz çıkartmaya başlar. Bu tozun içinde büyükçe taş parçaları bulunur. Toz, tazyikli bir şekilde ağızdan çıkar ve kullanıcının önünde bulunan herkes bu tozdan etkilenir. Tozun içinde bulunan ufak taşlar rakiplere çarpar, derilerini sıyırır ve görüş mesafesini düşürür. Göz gibi hassas dokulara zarar verir.

Orta seviyede bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı tekniği aktif eder. Kullanıcı teknik sayesinde yerde ancak bir vücudun sığabileceği kadar bir delik açar ve oradan yerin altına girer. Kullanıcının yerin altına girmesinin ardından ise bu delik kapanır ve kullanıcı tamamen yer altında kalır. Yer altında olan kullanıcı bu katmanda ilerleyerek kendini gizleyebilir. Öte yandan zemindeki hareketleri sezebilen kullanıcı sürpriz ataklar gerçekleştirme imkanına sahip olur. Kullanıcı yer altında istediği mesafede gidebilir ve istediği derinliğe inebilir. Ne var ki bunun sınırı da kullanıcının kullandığı chakra ile doğru orantılı olarak artmaktadır.

Kullanıcı ellerini yere koyar ve chakrasını yüzeye yaymaya başlar. 150 metre civarında, hareket eden herkesin yerleri tespit edilebilir, ancak bu tespit aşırı keskin değildir, kabaca yön tayinine yarar. Dokunulan yüzeyden daha aşağıda veya daha yukarıda bulunan kişiler bu teknik ile tespit edilemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Taijutsu
Juudaichi Stili B Rank
Oukashou, C Rank
Kullanıcı chakrasını yoğurur ve elinde toplar. Ardından yumruğunu savurarak hamlesini yapar ve yumruk hedefe isabet ettiği anda chakra dışarı salınır. Bu şekilde, kullanıcının yumruğunun yıkıcı gücü aşırı derecede artar. Bu tekniğe yakalanan rakip metrelerce yuvarlanabilir. Teknik ile ince duvarlar kırılabilir.

Beceri Listesi
Meishou-dou, D-Rank
Juudaichi 3

Her iki eldivenin parmak eklem boğumlarına rivetler eklenmiştir. Bunlar paslanmaz ve yerlerinden çıkmaz. Yumruların hasar potansiyelini arttırır, delici özelliktedir.

İkili sis Bombası Paketi
Kullanıcı avatarı
Jinryu Mao

Mesajgönderen Ueno Riko tarih 18 Eki 2014, 21:57

Kıskandığını söylemişti Mao-chan. Ayrıca Sensei'yi arama meselesine de fazla tepki göstermediği için mutlu olmuştum. Yine de endişeli gibiydi sesi ve endişeli olmakta da sonuna kadar haklıydı. Sensei'nin başına gelen tehlikenin ne kadar büyük olduğuyla doğrudan ilişkiliydi benim başıma gelebilecek olan tehlike. Açıkçası ben de korkmuyor değildim ama inatçıydım bu konuda. Hayatımın bir parçası olmuştu bu mesele. Mao-chan'ın boynumdaki nefesini hissedip hafifçe kıpırdadım. "Gıdıklanıyorum Mao-chan." Mao-chan beni sımsıkı sardığında kıkırdamaktan alıkoyamadım kendimi. Bu kadar mutlu olmayı hak ediyor muyum acaba diye düşünüyorum bazen. Gözlerimi Mao-chan'ın dudaklarına diktim. "Öpmek istiyorum." Mao-chan'ın dudaklarına doğru yöneldim ama... Az önce ben sesli mi söylemiştim onu? Yok ya, imkansız. Sesli söylediysem çok utanırım çünkü.

Dudaklarımı dilimle hafifçe nemlendirip yine ıslak dudaklarımı değdirdim Mao-chan'a. Bu seferki öpücük daha uzun sürmüştü. Mao-chan'ın üstüne doğru çıkıp dudaklarımız ayrıldığında boynuna yöneldim ve onun yaptığı gibi öptüm boynunu. "Bak işte, gıdıklıyor değil mi?" Yüzüm Mao-chan'a bu mesafedeyken dökülen saçlarım da yüzünü yalıyordu Mao-chan'ın. Kocaman gülümsedim. Ellerimi Mao-chan'ın boynuna dolayıp üstüne uzandım tamamen. "Böyle daha rahat." Gözlerimi kapayıp tadını çıkarmaya başladım. Boynuna doladığım ellerimden birini de saçlarında gezdiriyordum yavaşça. Dışarıdan kuş cıvıltıları sesi geliyordu. Pencerenin önüne konmuştu sanırım bir iki tanesi. Gözlerimi aralayıp yere doğru baktığımda az önce getirdiğim buz poşetinin düşmüş olduğunu gördüm. Üstelik buzlar erimişti ve o artık buz poşeti değil su torbası haline gelmişti. Belki birinin üstüne doğru fırlatır şaka yapardım. Belki Mao-chan'a yapardım. Bunun düşüncesiyle kıkırdadım sonra da Mao-chan kendi kendime gülüp deli olduğumu düşünmesin diye başımı diğer tarafa çevirdim. Şimdi de tek manzaram koltuğun yüksek kısmı olmuştu.

Mao-chan'ın belinin ağrıdığı aklıma gelmişti bir an. Bencil küçük bir kız gibi üstüne çıkmıştım çocuğun. Belki de beli ağrıyordu ama bana belli etmemeye çalışıyordu. Hafifçe doğruldum ve ağırlığımı vermemeye çalıştım. "Mao-chan belin iyi mi şu an? Ağrıyor mu? İstediğin herhangi bir şey var mı?" Belki yorgundu ve uyumak istiyordu, belki de dövüş karnını acıktırmıştı. Hatta belki önemli bir işi bile olabilirdi. Bir anda ne kadar bencil davrandığımı fark ettim. Gitmek istese de söylemezdi ki bunu bana, şu durumda.
Kütüphane
Lejant
Resim
The real hell is inside the person...

Resim
Künye
İsim: Ueno Riko
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta Düşük Gelirli /4 Puan

Güç: 2
Çeviklik: 4
Kondisyon: 4
Potansiyel: 5
Varlık: 7
Zeka: 8

Eksiklikler/Özürler

Şizofreni
Zaten hayal dünyası fazla geniş olan Riko, öğretmeninin ölümünden sonra akli dengesini kaybetti. Gerçekte olmayan kişilerle konuşup, gerçekte olmayan kurgular oluşturup, gerçekte olmayan operasyonlar yaparak öğretmeninin yerini tespit etmeye çalışıyor. Ve hayatının dört bir yanını kaplayan bu kişilerin gerçek olmadığını kesinlikle reddediyor. Onlar Riko’nun güvenebileceği kişiler. Zararsızlar, değil mi?

Ninjutsu

Fuuchi no Jutsu
Kullanıcı Uma mührünü yapar ve bir eliyle ağzını ve burnunu kapatır. Kullanıcı bu şekilde soluduğu havayı filtrelemiş olur. Havada bulunan potansiyel zehirler, hastalıklar ve toz parçaları bu tekniğe yakalanır. Kullanıcı bu teknik ile su altında nefes alamaz veya solunum sistemine girmesi gerekmeyen zehirlerden kurtulamaz. Teknik açık kaldığı sürece, her nefese chakra yer. Kullanıcı ayrıca, diğer elini başkasının ağzına götürerek tekniği onlara da uygulayabilir. Bu süre boyunca o el de bırakılmamalıdır.

Zanshuu no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından ellerini önünde birleştirir ve ortamdaki havaya odaklanır. Ortamdaki hava birden yukarıdan aşağıya doğru sertçe inmeye başlar. Bu, çevredeki herkesi, kullanıcı ve belirlediği bir kişi hariç olmak üzere, yere çökmeye zorlar. Akım aşırı derecede güçlüdür ve karşı koymak gerçekten kabiliyet gerektirir. Kullanıcı teknik süresi boyunca hareket edemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Genjutsu

Ryuhoubo C Rank
Houkibo C Rank
Taroubo C Rank

Shibou no Jutsu
Kullanıcı Tatsu el mührünü yapar ve o anda baktığı kişiyi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin altına girmek için hedefin kullanıcıya bakmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında olan kişi her 5 saniyede bir, kullanıcı tarafından hunharca öldürüldüğünü görür. Bu görüntüler 2 saniye sürer ve aşırı derecede gerçekçidir. Kullanıcı eğer isterse görüntüleri istediği gibi ayarlayabilir. Hedef git gide konsantrasyonunu kaybeder ve kullanıcıdan korkmaya başlar. Kötü ve rahatsız edici hisleri kullanıcı ile bağdaştırır. Savaş alanında kişilere göz dağı vermek, konsantrasyonlarını bozmak ve gerçeklik ile illüzyon arasındaki bağı koparmak için kullanılır. Diğer şartlar altında, işkence yapmak için kullanıldığı bilinmektedir. Teknik 2-3 dakika kadar açık kalır, ardından tekrar uygulamak gerekir.

Mugen Onsa
Kullanıcı elleri ile kendi kafasını kavrar ve aşırı kısa bir süreyi tekniğe odaklanmak için harcar. Ardından, aşırı keskin ve korku verici bir çığlık atar. Çığlık bir kaç saniye sürer. Bu çığlığı duyan herkes şiddetli bir zihinsel acı ile karşılaşır, çığlık dindiğinde bile yarattığı zihinsel yorgunluk devam eder. Kullanıcı, her 5 saniye aralıklarla çığlık atabilir, her bir çığlık chakra yer. Her bir çığlık hedeflerin başını ağrıtmaya devam eder ve zihinlerine direk olarak saldırır. Bir kaç çığlığın ardından hedeflerde kafa karışıklığı ve odaklanma sorunu başlar. Kullanıcı her bir çığlık arasında odaklanmaya devam etmeli ve ellerini başından çekmemelidir. Kullanıcı eğer isterse bu tekniği üflemeli bir çalgı ile yapabilir, bu varyasyonda kullanıcı çalgılan aşırı tiz bir nota çıkarır. Bu varyasyonun avantajı her bir tiz sesin daha uzun süreli ve etkili olmasıdır. Teknik anlık olduğundan karşı koymak zordur ancak tekrar tekrar tekniğe mağruz kalmak bazı hedefleri tekniğin etkilerine etkisiz hale getirebilir. Kullanıcı bu tekniğin etkilemeyeceği kişileri seçemez, yani çevredeki herkes bundan etkilenir.

Rakumei no Jutsu
Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Kokuangyou no Jutsu
Kullanıcı uzun bir el mührü dizisini bitirir ve tekniğin etkisi altında almak istediği kişilere doğru bakar. O anda, eğer o kişiler de kullanıcıya bakıyor ise, tekniğin etkisi altına girerler. Tenkik, hedeflerin görme ve duyma yetilerini bozar. 3 metre ilerisini göremez ve duyamaz hale gelirler. Hedefler herhangi bir yönden gelecek saldırıya açık hale gelir. Tekniğin efektif süresi 5 dakika ilâ 30 dakika arasında, kullanıcının disiplinleri ve seviyesine göre değişir.

Beceri Listesi

Chakra Hapı

Resim Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ueno Riko

Mesajgönderen Jinryu Mao tarih 18 Eki 2014, 22:43

"Ben de neler istiyorum bir bilsen." dememe kalmadan Riko dudaklarıma yapışmıştı. Sesli düşünmüştü belli ki, ya da yapmak üzere olduğu şeylerden dolayıydı yanaklarındaki kırmızılık. Mutsuz olduğumu söyleyemezdim elbette, sonunda Riko'nun da bir şeyler yapıyor olması hoşuma gitmişti. Hele ki öğretmen konusundan sonra gerçekten rahatlatmıştı boynumda gezen duda- Gıdıklıyordu harbiden, bir an boynumu büküp kıkırdamak istedim ince bir sesle. Derken kızın saçları suratımı okşamaya başlamıştı, yarı açık ağzımı konuşmak için açarsam ağzımın saçla dolacağının ve bunun bütün anı bozacağının farkındaydım. Sessizce kızın altında keyfime bakarken boynuma sarılmıştı üstüme yatıp, tehlikeli sularda yüzdüğünü acaba ne zaman fark edecek diye düşünürken utangaç suratını başka yöne çevirip gülmüştü. Zaten tehlikeli sularda yüzmekti amacı belli ki.

İstediğim herhangi bir şey var mıydı? Gerçekten Riko gösterip vermeme konusunda üstüne olmayan bir kızdı, yahut utandığındandı bu, en azından bu noktaya kadar gelebilmişti. Kızın bluzünün altından çıplak belini kavrayıp ona doğru doğruldum ve alnımı onunkine yapıştırıp, "Sen." dedim hınzırca. Ellerimi kalçalarına indirmiştim ki bir şey oldu, yer yerinden oynadı ve sanırım sert koltuğun kenarındaki yumuşak noktaya verdim ağırlığımı. Kucağımdaki kızla düşmeyi engelleyemeyeceğime emin bir şekilde kayıyordum yere doğru, kıçımı kemiğimin de vurduğu hızla evin zeminine vurduğumda Riko yine üstümdeydi ve elim hala kalçalarındaydı. Durumun farkına vardığım anda utançla elimi kızın kalçalarından çekip yüzüne bakakaldım, düşmenin etkisiyle bütün ortamın içine etmiştim ve kızın kalçalarındaki ellerim benim utanç kaynağım olmuştu adeta.

O bir kaç saniyeden sonra nedense bana bir gülme gelmiş ve kızın da bana şaşkın bakan suratına gülmeye başlamıştım; "Niye evin içinde ellerimin sevgilimin kalçasında olmasından utandıysam." cümlesini zar zor kurabilmiştim ki Riko'yu tekrar sarıp beni bir minder niyetine kullanmasına izin verdim; "Kendini öldürtme sakın." derken uykusuzluk veya yorgunluktan değil, sadece tembellikten gözlerimi kapatmış ve Riko'nun saçlarının kokusunun altında uykuya dalmıştım.

Bu da burda biter.
Resim
O. Wilde

föşik cynic

Künye

Ninjutsu
Kebudan no Jutsu, C Rank

Taijutsu
Juudaichi Stili B Rank
Oukashou, C Rank

Beceri Listesi
Meishou-dou, D-Rank
Juudaichi 3

İkili sis Bombası Paketi
Kullanıcı avatarı
Jinryu Mao

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir