Attım la tekmeyi gene. Daha doğrusu ben atmadım, tekme biraz kendi kendini attı. Bacağımı kaldırdıktan sonrasını pek anlamadım, sikimsonik şeyler olmaya başladı. Kız deli gibi çığırıyor, zaten iki erkek kavga ederken etraftan kız çığlığı gelmese olmaz değil mi? Böyle klişeye sokayım. Kafamın içine yılan girdi sanki, yılan! Kulaklarımdan da çıkmaya çalışıyor. Açmaya çalışıyorum gözlerimi, sanırım yerdeyim. Yani sırtım sert bir şeylere temas ediyor, cidden yerde olabilirim. Aman nerdeysem nerdeyim, beynim takla atıyor içeride, özerkliğini ilan ediyor sanırım! Tavanda olsam ne yazar?
Toparlanmalıyım. Toparlanıp, tüm eşyalarımın içinde olduğu çantamı alıp, siktir olup gitmeli ve bu insanlarla bir daha muhattap olmamalıyım. Ben sadece masum bir kiracıyım, aynı zamanda altta kalamayacak kadar asi de bir delikanlı! Ben tekme atmak istememiştim ki kıza, anlatmaya da çalıştım! Dizlerimden destek alarak hafiften doğruluyorum ama kız gene çığlık atıyor. Bacım bir sus be! Yârin yerde işte, bilinmeyen bir güç beni de yere çekmiş zaten, görmüyor musun? Daha ne bağırıyorsun? Paniğine başlayacağım şimdi, bak gene kafam zonkluyor! İki elimle kafamı tutuyorum, sanki yeterince bastırırsam zonklaması duracakmış gibi. Ama hem durmuyor, hem de panikli bacı tekrar acı bir çığlık koyuyor. Yeter ama artık! Genç yaşımda tükendim, ben insan değil miyim?
Tekrar kendimi dizlerimden destekleyerek kalkıyorum, bu sefer tekrar düşmeden. Beni bu hale getiren o bilinmeyen gücü bulursam değişik münasebetlerde bulunacağım daha sonra, ama şimdi bu rezil ortamı havalı bir şekilde terk etme zamanı. Bir de hacıyatmaz gibi olduğum yerde yaylanmasam iyi olacak. Net göremiyorum ama yerde kıpraşan bir cisim var. Sanırım az önce tekmeyi indirdiğim götelek bu. Bakayım; cidden o. Ahahaha, ne hale gelmiş lan adam. Ueno-san'a dönmeye yelteniyorum ama hayatın kazığını yemiş bulunmaktan dolayı etrafımda bir kaç tur dönerek oluyor bu. Bilinmeyen güç umarım beyinciğimi sikmemiştir. Beyincik önemli çünkü, dengeyi sağlar. Öyleydi sanırım, akademide öyle dediydilerdi. Yahu o değil de bu karı neden bana doğru geliyor? "Aferim çok güzel dövdün hadi gel sevişelim!" gelişi mi bu? Kaşlarımı çatarak suratına bakıyorum ama öyle bir ifadesi de yok, o yüzden kızdan uzaklaşsam iyi olacak. Gelmesin, istemiyorum. Sevişmesin kimse benimle. Nishi sevişebilir ama şu durumda onu da beceremeyebilirim. Ben en iyisi cidden gideyim çok bile kaldım. Gideyim gitmesine de çantamı almak istersem kızın üstüne gideceğim, orta yolda kız ile buluşacağım. Bu buluşma da çok iyi olmayacak. O yüzden en iyisi dış kapıdan gideyim. Hem şu bilinmeyen gücün bilinmeyen etkisi geçerse, koşabilirim bile! Sikerler çantayı da, havalı bir şekilde ortamdan uzaklaşmayı da! Kiyo topuk!