[Lejant] Miyahara Miharu

Moderatör: Game Master

[Lejant] Miyahara Miharu

Mesajgönderen Miyahara Miharu tarih 08 Eyl 2014, 22:59

Resim
Kon Ko
Deli Oğlan | ...

Bu isim bana bir insanı işaretlemekten çok bir maskeyi çağrıştırıyor aslında. Artık bu kelimelerin zihnimde bir porselen parçası ile bütünleştiğini söyleyebilirim size. Zaten o maskenin arkasında da pek önemsenecek bir insan boy göstermiyor. Ailesinin tek erkek çocuğu olmasına rağmen anne ve babası tarafından bile ölüme terk edilmiş bir insan hayatını sürdürüyor o maskenin arkasında. Hatta sizin için biraz daha ayrıntıya gireyim. Maskenin arkasındaki kişiyi birkaç kere görme şansım oldu ama emin olun o anlarda benim yerimde olmak istemezdiniz. Günün birinde o kırmızı maskeyi bir şekilde çıkartabilirseniz sizi mavi bir surat karşılayacak. Ama mavi deyince hemen gökyüzü gibi berrak ve insanı rahatlatan bir mavi düşünmeyin. Daha çok biraz mora çalan ve çöpü andıran bir renk hayal edin. İğrenç dimi? Bu durum her ne kadar merak uyandırıcı olsa bile karşılaşacağınız manzara midenizi alt üst edebilecek kadar korkunç. Bu çocuğun yüzünün neden bu durumda olduğunu tam olarak anlayabilmiş değilim ama sanırım genetik bir hastalıktan kaynaklanıyor bu durum. Ama insanları dış görünüşleri ile yargılamak doğru bir davranış değildir dimi? Ko'nun her ne kadar insanlar tarafından dışlanmasına neden olan bir görünümü olsa bile aslında o sadece eğlenmek için çabalayan bir insan. Hatta anlattıklarına göre onun shinobi olmasındaki tek amaç da eğlenmek. Yani hayatı doya doya yaşamaya çalışan birisi o. Tabiki bazen eğlenirken çevresindeki insanları rahatsız edebiliyor.Özellikle bana bir takıntısı var gibi. Her ne kadar yakamdan düşmesi için türlü türlü yöntemler denemiş olsam bile bir türlü peşimi bırakmadı. Ama bu duruma katlanmam gerektiğinin de bilincindeyim. Her ne kadar her karşılaştığımızda onu tersliyor ve başımdan savıyor gibi gözüksem de onun o saf hareketlerine aşığım. Ayrıca takım olarak çıktığımız onlarca görevde sırtımı az kollamadı. Bu arada o da benim gibi taijutsu konusunda kendini geliştirmek istiyor ama onun yöntemleri benimkilere biraz ters düşüyor gibi. Hatta biraz değil, tamamen zıt şeyler kendimizi geliştirmeye çalıştığımız taijutsu stilleri. Ben, biraz daha sakin davranıp rakibimin hamlelerinden kaçarak karşımdaki insanın hata yapmasını bekliyorum. O ise "Önüme gelene bir tekme." diye bağırarak saldırıyor karşısına çıkana. Yalnız deyim yerindeyse "vurdu mu oturtan" tiplerden. Umarım kendini bozmadan devam eder hayatına. Başına kötü bir şey gelmesini istemem.

Güncelleme

Açıkçası son çıktığımız görevden sonra -yani masum bir kadının ölüşünü izlediğimiz görevden sonra- Kon Ko ile aramız hiç de iyi değil. Her ne kadar Ko'nun sol omzuma attığı yumruk fiziksel olarak bana pek acı çektirmemiş olsa bile çektirdiği psikolojik acıyı hala iliklerimde hissedebiliyorum. Bilmiyorum bu durumda kimin suçlu olduğunu... En büyük suç bende büyük ihtimalle. Kusagakure'de doğup bu köyün kültürünün aşılandığı bir topluluğa karşı Matsuoka'nın önünde öyle ağır laflar söylememem gerekiyordu belki de. Tüm hayatım boyunca içimde birikmiş olan öfkemin bir anlığına düşüncesizce dışa vurumuydu söylediğim o sözler. Keşke zamanı geriye alabilme şansımız olsa da o ana geri dönsem. Hem sivil bir kadının ölümünü izlememiş hem de tek arkadaşım olarak adlandırabileceğim kişiyi kaybetmemiş olurdum.

Öte yandan bakıldığında aramızdaki ilişkinin bu duruma gelmesinde Ko'nun da hataları var. Her ne kadar Matsuoka saygı duyduğu bir varlık olsa bile karşında da en yakın arkadaşının olduğunu unutmaması gerekiyordu. Belki sadece sözlü bir uyarı yapabilirdi ya da ne bileyim gelip bir şekilde beni görev dışı bırakabilirdi. Ama beni öldürmek için üzerime yürüyüşü hala gözlerimin önünde. Belki de bir anlık refleks ile kenara kaçmaya çalışmasaydım yumruğu daha hayati bir organıma isabet edebilir ve şu anda bunları anlatıyor olmazdım. Hiç mi düşünemedi acaba takım arkadaşını öldürebileceğini? İnsanın tek arkadaşı tarafından ihanete uğraması kadar kötü bir şey yok sanırım. Onun eksikliğini hissediyorum. Her ne kadar etrafımda dolaşmasından pek hoşnut olmasam bile alışmıştım onun bu hareketlerine. Bana laf atmasına, benimle dalga geçmesine... Ona ihtiyacım olduğunu biliyorum. Hem yapmak istediğim gayeler için hem de ruhsal açıdan kendimi biraz da olsun rahatlatabilmek için. Sanırım gidip özür dilemeyi düşünmem gerekiyor. Bazı şeyleri yeniden rayına oturtmak lazım.
En son Miyahara Miharu tarafından 05 Eki 2014, 09:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Resim

Sevgili Günlük
Zincirleri Kırmak
Künye

İsim: Miyahara Miharu
Element: Suiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli / 10
Gelişim Puanı: 28

Güç: 5
Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 4
Varlık: 4
Zeka: 5

Eksiklikler/Özürler
Yabancı
Yalnız

Ninjutsu
------

Taijutsu Stili
Suiseiki / B-Rank

Taijutsu Teknikleri
Kaidan / C Rank
Gekiha / B Rank

Genjutsu
------

Beceri Listesi
Farkındalık 5

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kullanıcı avatarı
Miyahara Miharu

Re: [Lejant] Miyahara Miharu

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 04 Eki 2014, 21:48

Ka-ching! RPGTurk yönetimi insiyatifiyle, karakterinize özen gösterdiğinizden mütevellit ödül 12GP kazandınız! Güle güle harcayın.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Re: [Lejant] Miyahara Miharu

Mesajgönderen Miyahara Miharu tarih 06 Eki 2014, 16:44

Resim
Izumi Katsuo
Yürüyen Ego

Öncelikle kendini beğenmiş bir insan olduğunu söylemem gerekiyor. Kendini çevresindeki insanlardan daha üstün görür. Normal insanları her daim küçümser. İnsanların tanrısı olduğunu düşünüyor. Ona göre dünyadaki herkes kendisine tapmalıdır. Bunları neyine güvenerek söylüyor bilmiyorum tabi ki ama onu tek kelimeyle ego olarak tanımlıyorum ben. Ego kavramının vücut bulmuş, hayata tutunmuş hali Katsuo. Onunla tanışmamız akademiden mezun olduğum günlere dayanıyor. Genin takımında birlikteydik ve onunlayken pek de mutlu olduğumu söyleyemem. Her zaman insanları ezme, kendini üstün gösterme çabasında olduğu için önüne gelen herkese sataşan birisi. Onun da benim gibi hiç arkadaşı yok. Ama onu benimle aynı kefeye koymayın sakın. Çünkü o, söylediği sözler ve yaptığı hareketler yüzünden bu duruma düşmüş ve yalnız olmaya zorlanmış. Tam tersine ben yalnız olmaktan mutluyum. Yalnızlığa alıştım ve onunla birlikte yaşamayı öğrendim. Katsuo'nun bu konuda bana yetişmesi için kırk fırın ekmek yemesi lazım. Her ne kadar bilmiş tavırları ile insanları kendinden bezdirse de onun da arkadaş edinmek istiyor olabileceğini düşünüyorum. Sadece kalıplaşmış davranışlarının buna izin vermediğini söyleyebilirim.

Şunu da eklemeden edemeyeceğim. O gerçekten başarılı bir shinobi. Kendine olan güveni onu diğer shinobilerden ayırıyor. Eğer günün birinde insanları kendine köle yapmaktan daha iyimser bir hedef belirleyip istikrarını koruyabilirse önüne çıkan engelleri başarıyla aşabileceğini düşünüyorum. Her ne kadar ondan pek hazmetmemiş olsam bile gelecekte iyi bir şeyler yapabilme ihtimali olduğunu da yalanlayamam.
Resim

Sevgili Günlük
Zincirleri Kırmak
Künye

İsim: Miyahara Miharu
Element: Suiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli / 10
Gelişim Puanı: 28

Güç: 5
Çeviklik: 6