Yaa, yersiniz suratınıza böyle biberli torbayı, küçük hanım! Yahu benim özelime ne karışıyorsun? Daha belki de altı saat bile olmadı tanışalı, ne odama dalıyorsun? KIZ KISMI DEDİĞİN; KIRAR BACAKLARINI OTURUR OTURDUĞU YERDE! BEKAR ADAMIN ODASINA GİRİLMEZ ÖYLE! Neden ağladığımı anlatacakmışım, peh! Erkekler ağlamaz, gözüne bir şey kaçar.
Kız bir de vıyaklıyor, bir vıyaklıyor, sanırsınız evde kedi kesiyorum. Şekli bozmadan acılı bir şekilde buzdolabına gitti ve boş raflara tecavüz etmeye başladı.
"Ne yapıyo' bu nmnkym..." diye söylenerek kapıyı kapattım ancak, nanosaniye sonra tekrar pat diye açıldı!
"Bak, bacım. Bacım diyorum bacımsın. Erkeğim sonuçta, ihtiyaçlarım var! Bir gün içeri böyle girdiğinde elim nahoş noktalarda olur, burnumu karıştırıyor olurum mesela, hoş olmaz, boşuna travma etkeni bunlar. Gel şurada anlaşalım, sen kapımı tıklatmadan, benden onay almadan girme bu odaya, he?" Dedim ancak siklenmiyorum! Almış eline paracıkları, alışveriş de alışveriş diyor!
"EEEH, BU SAATTE NE ALIŞVERİŞİ LAN KARI!" Bir şeyler alacak olsam kendi paramla alırım, aha sigara paketime sıkıştırdığım yirmi kağıdım var, hayli hayli yeter! Parana mı kaldım!
"Yahu hala yemek diyorsun ya! Kaşar peyniri ne? Full yağ, senin proteine ihtiyacın var, peynir seçimini Lor peynirinden yana kullanmalısın!" Aldım parasını attım yatağımın üstüne. Tanrı o yatağa başka şeyleri atmayı nasip etsin, mesela Nishi. Neyse, tuttum kolundan çektim salona sürüye sürüye, boyu boyuma yakın olduğu gibi kilosu da kiloma yakın. Sahipli olmasam, ayarı bozuk olmasa evlenilecek kız!
"Gel senle biraz antrenman yapalım, kuşluk vakti anrenmanı gibisi yoktur! Ciğerleri açar. Sonra ben sana yağsız süt de alırım, yumurta da alırım, bir yumurta daha alırım, bir yumurta daha alırım. Yumurta önemli tabi. Lor peyniri alırım, tavuk alırım tahıllı eppek alırım! Seni ve diyetini adam etmek lazım, kas yapmak lazım kas Ueno-san! VUR BANA UENO-SAN!!! ACIT CANIMI!!" dedikten sonra ellerimi bileklerime doksan derece açı yapacak şekilde kıvırıp uzattım, kum torbası misali vursun diye.
A-aa, bu ne yahu? Yumruk mu atıyor, okşuyor mu belli değil!
"BACIM AZ DÜZGÜN VUR! Er meydanında kız erkek demezler girişirler, genjutsu menjutsu işe yaramaz iyi partnerin yoksa. Benim görev arkadaşım da genjutsucu orada şey ediyorum.. Biliyorum." Yok, motive edemiyorum hatunu. Eriyip gider dövüş anında bu kız, yazık olacak çok yazık!
"Aman tamam be, ne açmışsın, gidiyorum alışverişe tamam!" Tripli tripli odama geri dönüp parayı aldım yatağın üzerinden. Yirmi kağıdım bana kalsın, motivasyonu böyle eksik bir insana harcamaya değmez! Üstüme de yatmadan önce çıkardığım siyah tişörtü giydim, bu saatte sadece şortla çıkılmaz tabii. Sonra ne me lazım, hasta olurum, bu kız bana bakamaz. Elinden bir şey gelmez, daha yumruk atamıyor yumruk! Ayakkabı olduklarına artık isyan etmeye başlamış pis ayakkabılarımı giyip, kapıyı çarparak çıktım. Kulağıma çalınan düşme sesine bakılırsa, çarpma şiddeti duvarlardaki bir şeyi düşürdü yere.
Marketten elimde bolca yumurta ve bilimum diğer malzeme ile döndüm. Yumurta önemli tabi. Vurdum kapıya beklemeye başladım fakat, açan yok. Haydaa... Tanrı eve girmeyi nasip ederse ben bu kızdan bir yedek anahtar alayım. Gitsin yaptırsın, ev sahibi kimse o yaptırır anahtarı, di mi? Yalnız açsa iyi olacak, çişim geliyor sanırım. Tekrar vurdum kapıya, hala açan yok! Aldıklarımı nazikçe yere koyup, sabırla bir sigara yaktım kapının önünde söylene söylene. Bir elimle sigaramdan fırt çekip, diğer elimle kapıya vuruyorum. Her dakika da daha da şiddetleniyor vuruşum, söylenmelerim de desibelini arttırıyor. Sigaramın son fırtına geldiğimde artık kıza ağır küfürler ediyor, kapıyı kırmakla tehdit ediyordum. Sanırım tehdit etmekle kalmayıp, cidden kıracağım. Evet, bunu yapacağım!
Sigaramı atıp ucunu ezdikten sonra bir iki adım geri çekildim. Gerinip, okkalı bir tekme atmak için hazırladım vücudumu. Sayıyorum dışımdan da, ama ses yok, Seda hiç yok. Benden günah gitti, çektim bir bacağımı geri. Vurdum tekmeyi kapıya. Yani kıza. Yani bildiğiniz suratına. Şimdi reklamlar;
1- Ben tam tekmeyi attığım sırada o kapının açılma yüzdesi kaçtır?
2- Kapı açıldıysa tekmemin kızın suratına gelmesinin yüzdesi kaçtır?Ben hesap adamı değilim, bana vur derler, vururum. Parçala derler, parçalarım. Kıvır derler kıvırmam, oynaklığın lüzumu yok. Sonuç olarak, asi ve hırçın tekmem kızın suratına geldi! Ah ulan, iyi güzel tekme atıyorum da, hocam hep derdi öyle her yerde tekme atma, bir kaza çıkar diye. Keşke dinleseydim. Bir de durduk yere ağaca falan Rasengan atıp duran bir bebe vardı, ona da derlerdi aynısını. Öldürdüler sanırım ağaç bırakmadı Kushina'da diye. Ruhu şad olsun hırçın bir çocuktu da sonu iyi olmadı. O değil de, kız yerde yatıyor! Ölmedi umarım, ölmemiştir değil mi? Kafaya yediği tek tekme ile ölecekse ölsün artık yaniiiiie de, ölmesin lan! Rasengancı çocuk gibi öldürürler mi beni de acaba, kız öldüyse? Ölmeyeyim lan! Daha çok gencim, hayatımın baharındayım, aşığım aşık! Ben ölürsem Nishi'm napar? Kesin başka erkeklerde beni arar götveren. Tövbeler olsun! Gittim yerde sereserpe yatan kızın yanına, omuzlarından tutup sarsmaya başladım. Erkek adam kıza el kaldırmaz dedik, gittik tekme attık kahretmesin ya!
"Ueno-san!! UENO-SAN! YEDİM BİR BOK, ÖLME GÖZÜNÜ SEVEYİM!"