"Biz." Dedi ulan! "Biz." Ahaha, "Biz" oldu bildiğin, ciddi ciddi, AHAHAH! Olaya bakar mısınız, köyün iki asi veledi olarak, gerçi kendisi artık velet olmasa da, uzanmışız aynı yatakta, biz olmuşuz. Altı sene önce biri çıkıp gelse ve dese ki, "Aha, bu bayık gözlü, dağınık saçlı solgun velet var ya, senle ileride 'Biz' olacak, kolla götünü!", herhalde kaba etine kunai saplardım. Ben hep bir kızın peşinden böyle delice koşup götü başı dağıtacağımı düşünürdüm. Dağıtmamış da sayılmam şu an ki halimde ancak, deliler gibi mutluyum! Kedi gibi suratımı yanağımı koluna bacağına sürtesim, mırıldanarak sarılasım, daha da bir "Biz" olasım var. Sanırım, elini tutacağım.
Tutacaktım tutmasına, zaman vermekten bahsedip vın diye yataktan fırlamasaydı. Yazık, sanırsam "Biz" olmaktan utandı, kaçtı gitti diye düşünüyordum saf ve aptal fahişeler gibi. Böğürtüler gelmeye başladığı vakit anladım ki midesi horonlarda. Adam içeride kusuyor, ben yatakta uzanmış "Ekikiki biz olduk!" diye kendi kendime sırnaşıyorum, nasıl bir hasta bakmaktır bu? "Nishiiiiiğ! Yettim!" Çığırmasıyla yataktan fırlayıp tuvalete koştum.
Vardığımda kusması yeni bitmiş, kendini götüm götüm geriye atmıştı. Seksi seksi de duruyor pezevenk! Bir insan hem kusup hem seksi nasıl olabilir? Siyah boxer elementi nelere kadir... Ben de bir kaç tane alsam iyi olacak, hep rengarenk benimkiler. Delikanlı adam renkli don giymez, hele de sevgili yapmışsa. Lakin konu bu değil, konu sevdiceğimin hala hasta olması! Ve bana ihtiyacı var!
-Nishi, ıhlamur yapayım mı gene?