Kaya Etsu

Moderatör: Game Master

Kaya Etsu

Mesajgönderen Kaya Etso tarih 02 Eki 2014, 21:19

okunması gereken spo
Kenta Ronin karakterimi yaratırken hata yaptığımı düşündüm, karakterimi sildirdim ve şimdi başka bir karakter yaratmak istedim.

Künye
İsim: Kaya Etsu
Boy: 1.78
Kilo: 55
Köy: Ishigakure
Element: Suiton
Seviye: C-rank
Rütbe: Chuunin

Portre
Görünüm
Gerçeğiyle birebir olmayan temsili görünüm. (Biraz daha az seksi ve biraz daha fazla sempatik düşününüz.)
Resim

Beyaz elbisesinin üzerinde siyah ceketi vardır. Saçları tıpkı resimdeki gibi lacivert'in çok az daha açık tonudur. Şapkası resimdekiyle aynı model olup beyaz'ın çok az griye dönük halidir.

Kişilik
Güzellik ve saf görünümün içerisinde yatan çıkarcılık, kibir ve acımasızlık. Etsu, dışarıdan bakıldığında iyiliğin ve mutluluğu savunanların en iyisinin en iyisi gibi gözükse de. Dünyadaki asıl amacı önce çevresini sonra köyünü ve ülkesini sonunda tüm dünyayı kontrolü altına almaktır. Akademi döneminde ne kadar gözüktüğü gibi iyi bir kız olsa da, yaşadıkları onu olağanüstü şekilde değiştirip bambaşka birini ortaya çıkarmıştır. Çıkarları doğrultusunda herkesi acımasızca öldürebilir ve işini yaparken en önem verdiği şey gizliliktir. İnsanların gözündeki Etsu'nun aslında ne olduğunu anlamaları amacına giden yolda büyük bir sorun çıkarabilecekken, hayatını bitirebilir.

Özgeçmiş

Etsu'nun (kayıtlarda) annesi ya da babası yoktur. Herhangi bir şekilde kendisine ne olduğunu nereli olduğunu bilmiyor. Hatırladığı en eski anısı akademinin ilk gününde Etsu'ya çok güzel göründüğünü söyleyen Kisame'dir. O günden sonra Etsu'nun hiç kalıcı arkadaşı olmamıştır, kötü bir arkadaş olduğu için değil aksine çok iyi ve kusursuz bir insan olduğu için arkadaşları ondan ürküp uzaklaşmıştır. Bir gün yatılı olarak kaldığı akademinin çeşitli noktalarında patlayıcı parşömenler patlatılmış ve akademiden sağ çıkabilen 5,6 kişiden biri Etsu'dur. Üstelik sağ çıkan herkes kalıcı yaralar alırken Etsu'da tek bir çizik bile yoktur. Etsu sevdiği herkesi ve kısmen ailesini kaybetmiştir. Zaten nereden geldiğini ve neler olduğunu bilmeyen Etsu tamamen yalnız kalmıştır. O günden sonra şehir Etsu'yu tanımış ve ona sahip çıkmışlardır ve ona kendi evini alıp düzenli hayata geçmesinde yardımcı olmuşlardır.
yazdıktan sonra bir okudum da ne kadar çok Etsu kullanmışım lan :lol:

özgeçmişin kilit noktası
patlamadan çiziksiz çıktığını söyledim bu başta saçma gelebilir fakat ileride alacağım mod ile ilişkilendireceğim ve çok güzel olacağını düşünüyorum ehehe

Amaç
Dünyayı kontrolü altına alıp...
bi alalım gerisine bakarız

Eksiklikler
Steril - 50GP Etsu kısır ve cinsel ilişkiden istese de zevk alamıyor. Bu, karakterin çocuğu olmamasına yol açarken sosyal olarak geriye düşürüyor. Ayrıca, ilişkiye girmek Etsu'yu hiç bir zaman tam anlamıyla doyurmayacağından cinsel manada hep eksik hissediyor. Karşı cinse karşı olumlu düşünceleri yok. Erkeklerin daha güçlü yaratıldığını ve bunun bir adaletsizlik olduğunu düşündüğü için Etsu'nun gözünde tüm erkekler sosyal açıdan bir adım geriden başlıyor.

Madde Bağımlılığı - 60GP (Yıllardır anlam veremediği hikayesi bazen Etsu'yu çıldıracak seviyeye getirdiği için kafasını dağıtmak amacıyla bu yola başvurmuş, zamanla bağımlılığa dönmüştür. Yanında morfin taşımak zorunda hissediyor.)

Takıntılık - 40GP
Para takıntısı vardır. Yeterli miktarda para verilirse sahte kimliğini açığa çıkarmamak koşuluyla her işi yapabilir.

Dezavantajların yaratacağı durumların ciddiyetinin farkındayım.

Güç: 4
Çeviklik:5
Kondisyon: 6
Potansiyel: 2
Varlık: 4
Zeka: 9
En son Kaya Etso tarafından 02 Eki 2014, 22:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kenta Ronin karakterimi sildirdikten sonra, burdayım.

Künye
İsim: Kaya Etso
Seviye: C-Rank
Alım Gücü: 4- Orta-Düşük Gelirli
Kullanılabilir GP: 265

Eksiklikler/Özürler
Steril - 50GP (Karşı cinse ve cinselliğe ilgisi yok)
Depresif - 25GP (Sürekli kötü düşünme)
Madde Bağımlılığı - 60GP (Yanında madde taşıma gereksinimi, alım gücü sınırlamaları. Tam bi bela.)
Fobi - 30GP (Palyaçolardan aşırı aşırısı korkuyor)
Yabancı - 25GP (sizce de özgeçmiş ile fena uymadı mı)
Yalnız - 25GP (duygusal ilişki kurmuyor, ama bir planın içinde mantıksal ve ezber bir ilişki olacaksa normal bir insan gibi)

Ninjutsu
Not yet

Taijutsu

Genjutsu
Not yet

Beceri Listesi
Not yet

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Not yet
Kaya Etso

Re: Kaya Etso

Mesajgönderen Cynic tarih 02 Eki 2014, 22:06

Steril dezavantajını "karşı cinse ilgisi yok" şeklinde alamazsın. Mutlaka ve mutlaka insanlar arasındaki ilişkini etkilemesi gerekiyor. "Sterili, zaten bunu takmıyorum" tarzında bir karakterin varsa bu sana GP getirmez.

Neden madde bağımlısı olduğu yazılmamış, açıklanmamış.

Fobi sadece ve sadece doldurma olarak alınmış. Palyaço gibi bir fobi için GP verilmez.

Genel olarak karakter kartı özensiz.

Ayrıca, Etso Japonca bir isim değil.

Düzenle, tekrar kontrol edeceğim.
Kullanıcı avatarı
Cynic
Beholder
Beholder

Re: Kaya Etsu

Mesajgönderen Kaya Etso tarih 02 Eki 2014, 22:18

Düzenlendi.

Künye

Eksiklikler/Özürler
Madde Bağımlılığı - 60GP (Yanında madde taşıma gereksinimi, alım gücü sınırlamaları. Tam bi bela.)
Yalnız - 25GP (duygusal ilişki kurmuyor, ama bir planın içinde mantıksal ve ezber bir ilişki olacaksa normal bir insan gibi)

Ninjutsu
Not yet

Taijutsu

Genjutsu
Not yet

Beceri Listesi
Not yet

Not yet
Kaya Etso

Re: Kaya Etso

Mesajgönderen Cynic tarih 02 Eki 2014, 22:30

Cynic yazdı:Steril dezavantajını "karşı cinse ilgisi yok" şeklinde alamazsın.

Genel olarak karakter kartı hala özensiz.

Ayrıca GP için dezavantaj aldığın izlenimine kapılmaya başladım.
Kullanıcı avatarı
Cynic
Beholder
Beholder

Mesajgönderen Kaya Etso tarih 02 Eki 2014, 22:40

Düzenlendi.#

Cynic yazdı:Ayrıca GP için dezavantaj aldığın izlenimine kapılmaya başladım.

Tüm dezavantajların sebebini açıkladım ve hepsi çoğu durumda beni ortalamanın altına düşürecek maddeler. Özellikle dezavantajlar konusunu karakteri yaratmadan önce düşündüm yani bunların hiçbiri keyfi değil :)

Künye

Eksiklikler/Özürler

Ninjutsu
Not yet

Taijutsu

Genjutsu
Not yet

Beceri Listesi
Not yet

Not yet
Kaya Etso

Mesajgönderen Cynic tarih 02 Eki 2014, 22:55

Kart hala genel olarak özensiz.

Steril dezavantajının açıklamasının yarısı rehberin kopyala yapıştır edilmiş hali. Hala GP verilecek düzeyde değil. Eğer aklındaki karakter böyleyse, bırak böyle kalsın, GP vermeyecek. Zaten derdin GP değilse böyle olması senin için sıkıntı olmayacaktır.

Takıntın da GP verilecek düzeyde değil. Basit bir karakter özelliği. Ki buna da değinilmemiş.
Kullanıcı avatarı
Cynic
Beholder
Beholder

Mesajgönderen Kaya Etso tarih 02 Eki 2014, 22:58

Karakter yaratımını iptal etmek istiyorum

Künye

Eksiklikler/Özürler

Ninjutsu
Not yet

Taijutsu

Genjutsu
Not yet

Beceri Listesi
Not yet

Not yet
Kaya Etso

Dön Karakter Arşivleri

Kimler çevrimiçi