"Nereden geldi lan bu herifin sesi ?"
Sağına soluna bakıyordu, ama sesin kaynağını kaybetmişti bir kere. Yakınlarda olduğundan emin olsa da nerede olduğundan emin değildi. "ESHIKI?? HEEY!" diye bağırdı ama cevap alamadı. Kısa bir süre sonra tekrar duydu.
Emindi artık, o tuhaf çocuğun sesiydi bu .
"Ah! buldum!" dedi ve tekrar koşmaya başladı, az biraz yanılmıştı mesafe konusunda. Biraz daha koşması gerekiyordu.
Neyse ki çatıların üstünden bu iş oldukça kolay bir şekilde yapılabiliyordu.
Bir çatıya atladıktan sonra duraksadı, bir şey gördüğünü sanmıştı yada gerçekten görmüştü bilmiyordu. Arkasını döndü ve aşağı eğildi.
Yerde 2 kişi öylece yüz üstü yatıyorlardı. "2 chuunin?! Eshiki?? Ganta??"
Yanlarına öylece inmek için kendisini hazırladı ayağını boşluğun üstüne koydu, kendisini bırakacakken durdu.
"Hayır. O herifler olsaydı tanırdım. Bu herif hala orada bir yerde olabilir, bu bir tuzak olabilir. Neden sokağın ortasındalar??"
Kunaisini çekti ve etrafına bakmaya, sokağı incelemeye başladı. Öte yandan elini cebine atıp bir kağıt parçasını çekti ve chakranın elinden kağıda doğru akmasına izin verip onu havaya fırlattı. Kağıt yanarak yükselmeye başlarken etrafı incelemeye ve durumu analiz etmeye çalışıyordu.
"2 Chuunin. Sokağın orta yerinde yüzüstü yatıyor. 2 kişiyi alabilen adam beni de alabilir. Eh, ya bir kişiden fazlaysa karşımızdaki? Planlıysa? Yada yerdeki cesetler bir tuzaksa? Her ne ise, birilerini bekleyip ne yapılacaksa o zaman yapacağım. "
"Ben bir Medic-Nin değilim. Onlara yardımım dokunamaz." dedi soğuk bir sesle kendi kendine. Umursamıyor değildi yerdeki insanları, sadece en doğru kararı vermeye çalışıyordu. Ve sakin kalmazsa bunu beceremezdi.
Sinirlerini yatıştırmak için çakmağını çekti ve sigarasını yaktı. Bu sırada etrafta bir chakra sezmeye çalışıyordu yine. Kimin olursa.
"Hazırlıklı olmakta fayda var." diye geçirdi içinden.
Bir anlığına beyni durdu.
"HASSİKTİR! ESHIKI! O GERİ ZEKALININ DA BAŞI DERTTE OLMALI!"
Tuhaf uzaylı tipli çocuk kendisine seslenmişti. Bir anlık oluşan telaşla unutmuştu.
"Ne yapmalı ? Onu kurtarmalı mıyım ? Bu cesetleri burada bırakmalı mıyım ki? Ya bu bir tuzaksa? Ah! BEYNİM PATLAYACAK! Huh! Dur. Sigaradan bir nefes çek. Sakinleş. Bir iki dakika bekleyeceğim. En yakındaki shinobinin buraya gelmesi daha uzun sürmemeli. Olayı ona bırakır ve Eshiki'nin peşine düşerim. Eğer bu cesetler buradaysa, adam hala buralarda olabilir! Evet. Yapacağım şey bu, bekleyeceğim biraz daha.
Carpe Diem. Ölen ölmüştür, anı yaşa ve yoluna devam et."
"HEY ESHIKI! BENI DUYUYOR MUSUN LANET OLASI?" Diye bağırdı beklerken.