[Ishi] Olay Yeri İlk Müdahale

Moderatör: Game Master

Re: [Ishi] Olay Yeri İlk Müdahale

Mesajgönderen Kokuryu Taoreta tarih 22 Eyl 2014, 03:56

"Nereden geldi lan bu herifin sesi ?"
Sağına soluna bakıyordu, ama sesin kaynağını kaybetmişti bir kere. Yakınlarda olduğundan emin olsa da nerede olduğundan emin değildi. "ESHIKI?? HEEY!" diye bağırdı ama cevap alamadı. Kısa bir süre sonra tekrar duydu.
Emindi artık, o tuhaf çocuğun sesiydi bu .

"Ah! buldum!"
dedi ve tekrar koşmaya başladı, az biraz yanılmıştı mesafe konusunda. Biraz daha koşması gerekiyordu.
Neyse ki çatıların üstünden bu iş oldukça kolay bir şekilde yapılabiliyordu.
Bir çatıya atladıktan sonra duraksadı, bir şey gördüğünü sanmıştı yada gerçekten görmüştü bilmiyordu. Arkasını döndü ve aşağı eğildi.

Yerde 2 kişi öylece yüz üstü yatıyorlardı. "2 chuunin?! Eshiki?? Ganta??"
Yanlarına öylece inmek için kendisini hazırladı ayağını boşluğun üstüne koydu, kendisini bırakacakken durdu.
"Hayır. O herifler olsaydı tanırdım. Bu herif hala orada bir yerde olabilir, bu bir tuzak olabilir. Neden sokağın ortasındalar??"
Kunaisini çekti ve etrafına bakmaya, sokağı incelemeye başladı. Öte yandan elini cebine atıp bir kağıt parçasını çekti ve chakranın elinden kağıda doğru akmasına izin verip onu havaya fırlattı. Kağıt yanarak yükselmeye başlarken etrafı incelemeye ve durumu analiz etmeye çalışıyordu.

"2 Chuunin. Sokağın orta yerinde yüzüstü yatıyor. 2 kişiyi alabilen adam beni de alabilir. Eh, ya bir kişiden fazlaysa karşımızdaki? Planlıysa? Yada yerdeki cesetler bir tuzaksa? Her ne ise, birilerini bekleyip ne yapılacaksa o zaman yapacağım. "

"Ben bir Medic-Nin değilim. Onlara yardımım dokunamaz."
dedi soğuk bir sesle kendi kendine. Umursamıyor değildi yerdeki insanları, sadece en doğru kararı vermeye çalışıyordu. Ve sakin kalmazsa bunu beceremezdi.
Sinirlerini yatıştırmak için çakmağını çekti ve sigarasını yaktı. Bu sırada etrafta bir chakra sezmeye çalışıyordu yine. Kimin olursa.
"Hazırlıklı olmakta fayda var." diye geçirdi içinden.
Bir anlığına beyni durdu.
"HASSİKTİR! ESHIKI! O GERİ ZEKALININ DA BAŞI DERTTE OLMALI!"
Tuhaf uzaylı tipli çocuk kendisine seslenmişti. Bir anlık oluşan telaşla unutmuştu.
"Ne yapmalı ? Onu kurtarmalı mıyım ? Bu cesetleri burada bırakmalı mıyım ki? Ya bu bir tuzaksa? Ah! BEYNİM PATLAYACAK! Huh! Dur. Sigaradan bir nefes çek. Sakinleş. Bir iki dakika bekleyeceğim. En yakındaki shinobinin buraya gelmesi daha uzun sürmemeli. Olayı ona bırakır ve Eshiki'nin peşine düşerim. Eğer bu cesetler buradaysa, adam hala buralarda olabilir! Evet. Yapacağım şey bu, bekleyeceğim biraz daha.

Carpe Diem. Ölen ölmüştür, anı yaşa ve yoluna devam et."

"HEY ESHIKI! BENI DUYUYOR MUSUN LANET OLASI?"
Diye bağırdı beklerken.
İmza : 
Resim
Sorry, i'm a ginger... I have no soul.

Profil : 
İsim: Kokuryu Taoreta
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 1. Seviye 10/1
Gelişim Puanı : 2

Stat : 
Güç: 4
Çeviklik: 4
Kondisyon: 7
Potansiyel: 7
Varlık: 4
Zeka: 4

Ninjutsu : 
Ninpou ;

Shunshin ♦ D-Rank

Kullanıcı bir elinin işaret ve orta parmağını dışarı açar ve vücudundaki chakraya odaklanır. Ardından, kullanıcı aşırı hızla hareket etme kabiliyetini kazanır. Genelde kullanıcıya bakan kişiler onun birden yok olduğunu görür, ancak teknik sadece aşırı hızdan oluşmaktadır. Kullanıcı çevresel etmenleri kullanarak hareketini gizler ve birden yerinde var olduğu izlenimini verir. Kullanıcı teknik ile chakrası yettiği sürece istediği mesafeyi kat edebilir, ancak teknik süresince başka teknikleri kullanamaz ve saldırı yapamaz, bütün odağı tekniği açık tutmak üzerine olmalıdır. Teknik havada hareket etmek için kullanılamaz. Teknik kullanılarak rakibe hızlıca yaklaşılabilir ve uzaklaşılabilir, ancak avantajlı bir pozisyona geçmek aşırı derecede zordur, zira bir çok kişi Shunshin ile yapılan hareketi görebilir ve fark edebilir.

Fuuton ;

Shinkuutai ♦ D-Rank

Kullanıcı elini açar, ardından aniden kapatarak sıkar. Bu şekilde, avcunun içindeki havayı sıkıştırarak patlatmış olur. Bu patlama dışarı doğru bir kuvvet oluşturur, ayrıca yüksek bir ses çıkarır. Genelde rakiplerin yüzüne doğru uygulanır. Bu, rakiplerin dengelerini kaybetmelerine yol açar ve kısa süreliğine akıllarını karıştırmayı sağlar. Ayrıca kulaklara kısa süreliğine zarar verir.

Reppushou ♦ C-Rank

Kullanıcı ellerini birbirine vurur ve düşmanına doğrultur. Aniden ellerinin içinden çıkan sert rüzgâr düşmanların dengelerini bozar ve kesici hasar verme potansiyeline sahiptir. Teknik anidir ve tekrar çalıştırmak için, tekniği tekrar hazırlamak gerektirir. 15 metreye kadar etkilidir.

Fuujin no Jutsu ♦ B-Rank

Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından ağzından seri bir hava fırlatmaya başlar. Bu havada toz parçaları bulunur ve bu, havaya kesici özellik verir. Hava ile karşılaşan herşey kesici hasar alır ve heriye doğru fırlar. Kullanıcı istediği kadar tekniği açık tutabilir ve kafasını oynatarak tekniğin yönünü değiştirebilir. Teknik açık kaldığı sürece çakra yer ve efektif menzili 30 metredir.

Zanshuu no Jutsu ♦ B-Rank

Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından ellerini önünde birleştirir ve ortamdaki havaya odaklanır. Ortamdaki hava birden yukarıdan aşağıya doğru sertçe inmeye başlar. Bu, çevredeki herkesi, kullanıcı ve belirlediği bir kişi hariç olmak üzere, yere çökmeye zorlar. Akım aşırı derecede güçlüdür ve karşı koymak gerçekten kabiliyet gerektirir. Kullanıcı teknik süresi boyunca hareket edemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Kouha: Reppuken ♦ A-Rank

Kullanıcı bir anlığına chakrasına odaklanır ve ardından yumruğunu ileri doğru savurur. Kullanıcının önünde bulunan hava rastgele sıkışmaya ve çatlamaya başlar. Bu sıkışmalara ve çatlamalara yakalananlar şiddetli bir şekide geriye fırlar ve iç organlarına hasar alırlar. Havadaki değişimler dışarıdan görülemez, bu da tekniğin doğasını çözmeyi zorlaştırır. Hasar alan kişiler neye uğradıklarını anlamaz ve kafaları karışır. Kullanıcı ardı ardına 3 defa yumruk sallayabilir. Teknik 20 metreye kadar etkilidir.

Taijutsu : 
Ayatsu Stili ♦ C-Rank
Genjutsu : 
XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxX
Beceriler : 
Vokal ♦ Seviye 2

Eşyalar : 
Zippo Çakmak
Lejant : 
Görevler Ve Ödüller ;

♦Yılbaşı hediyesi - 30 GP

♦Lejant Deposu - 10 GP

Diğer Konular ;
(Konular evrende olma sırasına göre sıralanmıştır.)

Rüzgar ve Yağmur
Kokuryu'nun çıktığı S-Rank görevi ve neden göz bandı taktığını anlatan free rp (Devam ediyor)

Görevden Sonra
Shiki ve Kokuryu'nun çıktıkları görev sonrası bir şeyler yemeğe gitmesini anlatan free rp (Tamamlandı)

Kırmızı ve Uzaylı
Shiki ve Kokuryu'nun baya sarhoş olup Kiyo'nun evine gittikleri free rp (Devam ediyor)

Evden Kaçmak
Kokuryu'nun gecenin bir yarısı yeni insanlarla tanışmasını anlatan free rp (Devam ediyor)

Ishigakure Havuz Partisi
Ishigakure chuuninlerinin katıldığı bir havuz partisi free rpsi (Devam ediyor)

İlişkili Karakterler ;
Uchiageru Sarubia
Resim

Uchiageru Sarubia
Eski takım arkadaşım / Yanında benim bile koyu tenli kaldığım hayalet kız / Güzelliğinin beni etkilediğini kabul edemediğim insan

Shiki Nishiyama
Resim

Shiki Nishiyama
Uzaylı herif / Aşk adamı galiba bi parça / Tam içip dağıtmalık adam, alkolik gerçi biraz / Bir de hafiften kasıntı sanırım yada fazlasıyla odun emin değilim tam.

Daichirō Nai
Resim

Daichirō Nai
Sanatçı ruhlu adam / Akademiden arkadaşım / Arada buluşup kafa dağıttığım, tartıştığım kişi

Shiranui Kanaye
Resim

Keji
Hayatını kurtardığımdan beri peşimde olan velet / Abilik yaptığım herif / Bazen hayatını kurtarmasaydım daha mı iyi olurdu acaba diye kendi kendime sormama sebep olacak kadar beni sinir eden varlık.

Shiomiya Kiyo
Resim

Shiomiya Kiyo
Göt kadar boyu var türlü türlü huyu var / Siktimin bücürü / Veled-i zina
Kullanıcı avatarı
Kokuryu Taoreta

Mesajgönderen Ganta Akira tarih 22 Eyl 2014, 19:51

Uykum olduğundan dolayı yavaş yavaş gözüm gitmişti, uykuya dalmıştım vesselam. Uykudayken bana doğru gelen 2 tane füzesi olan bir kız geliyordu. Bu kimdi la? Yavaş yavaş yaklaşıyordu. Yaklaştıkça kim olduğunu daha da iyi anlıyordum. Lan! Bu kız Eshiki çok benziyordu. Ama kadın versiyonu gibiydi, acaba Eshiki ikizi var mıdır ki? Varsa bir de böyle bir şeyse her türlü agaaa!

Neyse gençlik, bu kız sesi tam bir kız sesi olarak, ''Bebeyim.'' dedi. O sesten sonra çok garip oldum amına koyim! Süper laağnnn buuuuuu kızzzz! Ona yaklaşarak, ''Söyle çiğerim.'' demiştim. Olum ciddi bir şekilde çok kötü oldum şu an. Sonra bu kız yanıma geldi ve benim öptü. Bir anda uyandım lan sonra, gölgesinde oturduğumuz ağaca bağlanmışız. Garip oldum amına koyim. Çok gerçekçiydi la. İlk defa bu biçim rüya görmüştüm, neyse şu an düşünceler içerisinde yüzüyorum da ben niye ağaca bantlıyım. ''Laağğğğğğğğğnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!! Beni bağlayan kimse onu bulduğum yerde ikiye bölecem parçalarını arayacaklar kimsiniz lannn!!'' diyerekten bağırmaya başladım.

Resim
Adamın varya, aklını alırım aklını...
Resim

Bize ateş işlemez gülüm.Resim

Ganta Akira
Künye
İsim:Ganta Akira
Element:Suiton
Seviye:C-Rank
Rütbe:Chuunin
Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli/6

Güç:6
Çeviklik:8
Kondisyon:5
Potansiyel:5
Varlık:2
Zeka:4

Eksiklikler/Özürler
Yabancı
Yalnız

Ninjutsu
Shunshin no jutsu[D-Rank]
Mizurappa[C-Rank]
Suirou [C-Rank]

Taijutsu
Shigure[D Rank]
Shigure[C Rank]
Shigure[B Rank]

Shigure teknikleri;
Hadan, [B Rank]
Genjutsu

Beceri Listesi
Katana Kullanma 1

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Chakra hapı, 4. Seviye
Katana, 3. Seviye
3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Kullanıcı avatarı
Ganta Akira

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 23 Eyl 2014, 02:15

Ganta:
GM - Naruto yazdı:Ardından uyanıyorsun. Ancak farkettiğin şey, gölgesinde oturduğun ağaca bağlanmışsın. Ağzında da bir bant var.

Ağzında da bir bant var.

Durduğun yerde duruyor Ganta. Ağaca bir ip ile bağlanmış durumda ve bağıramıyor, yardım isteyemiyor. Shinobi çantasının da gitmiş olduğunu farkediyor. Ne gelen var ne giden.

Shiki: Dayıdan yardım istiyorsun, ancak dayı elini yarmaya başladığını gördüğünde "Yahu amına koyduğumun mendeburu ya. Sorunlu götelek. Götüne çaktığımın gotiği." diyerekten camını kapatıyor, kitliyor ve perdelerini çekiyor. Elin ise dehşet acıyor. Eğer bir Genjutsu varsa kırıldığını düşünüyorsun. Ardından, Kokuryu'nun sesini işitiyorsun. Yönü az çok tayin edebilir durumdasın.

Kokuryu: Bir dakika kadar sonra senin olduğun yere doğru gelen shinobileri farkediyorsun. 4 kişilik bir ekip. Ishigakure formaları giyiyorlar. Bir tanesi hatun. Seni ve yerdeki elemanları görüyorlar. Hatun hemen koşturup nabızlarını kontrol ediyor. "Sadece baygınlar." Olayı izah ediyorsun, onlar ise teşekkür edip burada kalacaklarını söylüyorlar. Yoluna devam edebilirsin, eğer istersen. İstersen onlarla kalabilirsin.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 23 Eyl 2014, 14:39

Avucumu kunai ile kestiğimde "Tch..." yapıp dişimi sıkmak zorunda kaldım. Bu kadar acımasını planlamıyordum ama bir yönden de acıması çok iyiydi. Genjutsu menjutsu kalmamıştır artık. Ben bunu yaparken de deminden beri bana atarlanan herif küfrede küfrede penceresini kapattı. Avucumdaki yara mal mal kanamasın diye yumruk şeklinde sıktım elimi. Sonra da herife "Lan sanki süper bilgilisin genjutsu konusunda, pencereden çıkıp yardım edeceksin. TeAllam ya. Bana ayak yapıyo kodumun halk tabakası!" diye sitem ettim. Cidden milletle anlaşamıyorum ben. Ishigakure'nin tabaka tabaka ayrıldığını da biliyorsunuzdur. Bak zanaatkar tabakayı severim, iyi adamlardır. Shinobileri falan düşünürler. Soylular da biraz mallar ama olsun gene de kıymetimizi biliyorlar. Fakat halk tabakası var ya o halk tabakası! Hepsinin anasının amına ağaç dikesim var. Neyse dayı durduk yere ayrımcı yönlerimi açığa çıkardı sanırım. Ben görevime konsantre olayım.

Ne planlamıştım ben? Hah, genjutsudan kurtulunca etrafı araştırmalıyım demiştim. Niye diye soracak olursanız bir kişiye genjutsuyu uyguladığınızda siktir olup gitmemeniz gerekiyor. Hadi diyelim siktir olup gidebileceği bir genjutsu olsun ben o kadar uzun zamandır genjutsuya yakalanmış halde değilim. Yani anlayacağınız herif buralarda bir yerlerde. Fazla uzaklaşmış olmaz/olamazlar. Kaç kişiler bilmiyorum ama amaçları götümü sikmek değil gibi. Sadece yollarına çıkmamamı istemiş olmalılar. Çünkü sadece bir yere ilerlememem için genjutsu atıp bırakmışlar. Peki ya gitmek istediğim yeri biliyor muydu? Belki de cidden hastaneye gitmememi istemişti. Of şuan çok karıştı kafam. Elimi daha da sıktım acısı dinsin diye. Hastaneye gidersem ya başka yöndelerse diye düşünüp duracağım. Karar vermek niye bu kadar zor?

Karar vermeye çalışırken benim için kurtarıcı sayılabilecek bir şey oldu. Tamam ilk başta bağıran kişinin kime seslendiğini anlayamadım aslında. Eshiki diye seslendiği için o da. Eşiki kim lan falan diye düşünürken aklıma geldi. Ben takımdakilere kendimi öyle tanıtmıştım değil mi? Bana bağırıyordu bu herif ve Ganta değildi sanırım. Yani Kokuryu'ydu bu. İsmimi bağırdığına göre benim sesimi duymuş olmalıydı. Üstelik bana bağırabildiğine göre çok daha mükemmel bir katkıda bulunmuştu planıma. Birden seviniverdim ve bağırdım ona karşı "Buradayım Kokuryu-san!" diyerek. Nereden geldiğini anlamıştım sesin ama ona doğru gitmeyecektim. Ona doğru gitmek hırsızdan uzaklaşmak demekti!

Aynen öyle! Kokuryu bana bağırabildiğine ve bana yakınlaşabildiğine göre genjutsuya yakalanmamış! Bu da demektir ki, aradığımız adam onun tarafında değil! "Kokuryu-san! Bana doğru ilerlemeye devam et! Sanırım izini buldum!" dedikten sonra Kokuryu'nun sesinin geldiği yere sırtımı döndüm. Karşımda vadinin duvarları ve ağaçlar vardı. Ne yani? Kaçan kişi köy dışına buradan mı kaçmayı planlıyordu? Neden olmasın? Belki de vadinin duvarlarında bir geçit vardır diğer tarafa! Evet, hastaneye gitme fikrimden vazgeçiyorum. Gideceğim yer Kokuryu'nun tam tersi yönü! Belki Ganta da genjutsu etkisine girmiştir bir yerlerde ama onu bulmaya çalışmayacağım. Kendi kendine kurtulması gerekiyor zeki ise. Şuan nerede olduğunu bilmiyorum tam olarak ama benim yakınlarımdaysa çıkmaz bir döngüde takılıyordur yani. Her neyse plan şu, Kokuryu'nun sesinin geldiği yönün tersine doğru koşmaya başlayacağım. Bu sırada da Kokuryu'ya beni takip etmesi için bağıracağım. Çok hızlı koşmayı planlamıyorum ki Kokuryu bana yetişebilsin. Yetiştikten sonra adamın bu tarafta olduğunu düşündüğümü ve bir genjutsucu söylerim. Bu sırada etrafıma bakınmalı ve olan bitene dikkat etmeliyim. Kokuryu bana yetiştikten sonra hızlı koşmaya başlayabilirim.

Out: Kokuryu'nun olmadığı tarafı betimlerken iki önceki gm mesajından feyz aldım.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Güç: 2
Kondisyon: 4
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 7

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Magen: Henge
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
Magen: Bunshin
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Mesajgönderen Kokuryu Taoreta tarih 24 Eyl 2014, 01:09

“Yerdeki adamların yanına insem mi acaba?” diye düşünürken yanına gelen shinobileri gördü Kokuryu. Tahmin ettiği gibi çok geçmemişti, bir en fazla iki dakika sonra gelmişlerdi. Dişi olan adamların yanına atladı hemen. “Neden bütün medic-ninler dişi ki?” diye merak etmeden duramadı Kokuryu. Merakla kıza doğru baktı, kız sadece baygın olduklarını söyleyince biraz rahatladı. “Lan! Eshiki’yi unuttum!” Aceleyle gelen takıma dönüp durumu açıklamaya koyuldu “Şüpheliyi ararken az önce takım arkadaşımın adımı bağırdığını duydum, bu yöne geldiğimde bu ikisini yerde gördüm, büyük ihtimalle hala buralarda bir yerlerdedir dikkatli olun. Ben yoluma devam ediyorum, başı dertte olabilir.” dedi durumu özetleyerek. Karşılığında bir teşekkür aldı ve yola koyuldu, sesin geldiği yöne son hız ilerliyor hatta uygun gördüğü zaman shunshin bile kullanıyordu. İlerlediği yönde ağaçlık arazi dikkatini çekti. “Duvarı aşıp ormana mı kaçacak acaba? İki baygın adam, ikisi de chuunin, birbirlerinden birkaç adım bile uzakta değil. Savunma şansları bile olmamış ve darp edilmemişler. Taijutsu değil yani. Lan?! HASSİKTİR! GENE Mİ GENJUTSU? YA BEN BU DERSE ÇALIŞMADIM AMA ! Bıktım şu tekniklerden! Hepsi tek bir şeyi hatırlatıyor.” Diye geçirdi içinden ve koşarken yine istemsizce yumruğunu sıktı.Ağzındaki sigarayı atıp yeni bir sigara almıştı bu arada ağzına. Dumanı gözüne giriyordu çünkü. Etrafı gözlemlerken sorun yaşıyordu ve her zaman ki gibi etrafında chakra hissetmeye çalıştığı için dikkati dağılıyordu gözüne giren duman yüzünden. Geçmişi hakkında düşüncelere dalmıştı istemsizce. İç fırtınaları bu şekilde akıp gitmekteyken dışından olanca sesiyle bağırmıştı “ESHIKI, SES VER LAN! ÖLÜRSEN ÖLDÜRÜRÜM SENİ!”

Out: Kısalik için kusura bakmayın, geç kaldım yazmaya diye aceleyle yazdım. Bir de görmemişim konuyu özür diliyorum.
Gantayı var mı sayıyoruz yok mu sayıyoruz birde?
İmza : 
Resim

Profil : 

Stat : 

Ninjutsu : 
Ninpou ;

Shunshin ♦ D-Rank

Kullanıcı bir elinin işaret ve orta parmağını dışarı açar ve vücudundaki chakraya odaklanır. Ardından, kullanıcı aşırı hızla hareket etme kabiliyetini kazanır. Genelde kullanıcıya bakan kişiler onun birden yok olduğunu görür, ancak teknik sadece aşırı hızdan oluşmaktadır. Kullanıcı çevresel etmenleri kullanarak hareketini gizler ve birden yerinde var olduğu izlenimini verir. Kullanıcı teknik ile chakrası yettiği sürece istediği mesafeyi kat edebilir, ancak teknik süresince başka teknikleri kullanamaz ve saldırı yapamaz, bütün odağı tekniği açık tutmak üzerine olmalıdır. Teknik havada hareket etmek için kullanılamaz. Teknik kullanılarak rakibe hızlıca yaklaşılabilir ve uzaklaşılabilir, ancak avantajlı bir pozisyona geçmek aşırı derecede zordur, zira bir çok kişi Shunshin ile yapılan hareketi görebilir ve fark edebilir.

Fuuton ;

Shinkuutai ♦ D-Rank

Kullanıcı elini açar, ardından aniden kapatarak sıkar. Bu şekilde, avcunun içindeki havayı sıkıştırarak patlatmış olur. Bu patlama dışarı doğru bir kuvvet oluşturur, ayrıca yüksek bir ses çıkarır. Genelde rakiplerin yüzüne doğru uygulanır. Bu, rakiplerin dengelerini kaybetmelerine yol açar ve kısa süreliğine akıllarını karıştırmayı sağlar. Ayrıca kulaklara kısa süreliğine zarar verir.

Reppushou ♦ C-Rank

Kullanıcı ellerini birbirine vurur ve düşmanına doğrultur. Aniden ellerinin içinden çıkan sert rüzgâr düşmanların dengelerini bozar ve kesici hasar verme potansiyeline sahiptir. Teknik anidir ve tekrar çalıştırmak için, tekniği tekrar hazırlamak gerektirir. 15 metreye kadar etkilidir.

Fuujin no Jutsu ♦ B-Rank

Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından ağzından seri bir hava fırlatmaya başlar. Bu havada toz parçaları bulunur ve bu, havaya kesici özellik verir. Hava ile karşılaşan herşey kesici hasar alır ve heriye doğru fırlar. Kullanıcı istediği kadar tekniği açık tutabilir ve kafasını oynatarak tekniğin yönünü değiştirebilir. Teknik açık kaldığı sürece çakra yer ve efektif menzili 30 metredir.

Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından ellerini önünde birleştirir ve ortamdaki havaya odaklanır. Ortamdaki hava birden yukarıdan aşağıya doğru sertçe inmeye başlar. Bu, çevredeki herkesi, kullanıcı ve belirlediği bir kişi hariç olmak üzere, yere çökmeye zorlar. Akım aşırı derecede güçlüdür ve karşı koymak gerçekten kabiliyet gerektirir. Kullanıcı teknik süresi boyunca hareket edemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Kullanıcı bir anlığına chakrasına odaklanır ve ardından yumruğunu ileri doğru savurur. Kullanıcının önünde bulunan hava rastgele sıkışmaya ve çatlamaya başlar. Bu sıkışmalara ve çatlamalara yakalananlar şiddetli bir şekide geriye fırlar ve iç organlarına hasar alırlar. Havadaki değişimler dışarıdan görülemez, bu da tekniğin doğasını çözmeyi zorlaştırır. Hasar alan kişiler neye uğradıklarını anlamaz ve kafaları karışır. Kullanıcı ardı ardına 3 defa yumruk sallayabilir. Teknik 20 metreye kadar etkilidir.

Taijutsu : 
Ayatsu Stili ♦ C-Rank
Genjutsu : 
Beceriler : 
Vokal ♦ Seviye 2

Eşyalar : 
Zippo Çakmak
Lejant : 
Görevler Ve Ödüller ;

♦Lejant Deposu - 10 GP

Diğer Konular ;

Rüzgar ve Yağmur
Kokuryu'nun çıktığı S-Rank görevi ve neden göz bandı taktığını anlatan free rp (Devam ediyor)

Görevden Sonra
Shiki ve Kokuryu'nun çıktıkları görev sonrası bir şeyler yemeğe gitmesini anlatan free rp (Tamamlandı)

Kırmızı ve Uzaylı
Shiki ve Kokuryu'nun baya sarhoş olup Kiyo'nun evine gittikleri free rp (Devam ediyor)

Evden Kaçmak
Kokuryu'nun gecenin bir yarısı yeni insanlarla tanışmasını anlatan free rp (Devam ediyor)

Ishigakure Havuz Partisi

İlişkili Karakterler ;
Uchiageru Sarubia
Resim

Uchiageru Sarubia
Eski takım arkadaşım / Yanında benim bile koyu tenli kaldığım hayalet kız / Güzelliğinin beni etkilediğini kabul edemediğim insan

Shiki Nishiyama
Resim

Shiki Nishiyama
Uzaylı herif / Aşk adamı galiba bi parça / Tam içip dağıtmalık adam, alkolik gerçi biraz / Bir de hafiften kasıntı sanırım yada fazlasıyla odun emin değilim tam.

Daichirō Nai
Resim

Daichirō Nai
Sanatçı ruhlu adam / Akademiden arkadaşım / Arada buluşup kafa dağıttığım, tartıştığım kişi

Shiranui Kanaye
Resim

Keji
Hayatını kurtardığımdan beri peşimde olan velet / Abilik yaptığım herif / Bazen hayatını kurtarmasaydım daha mı iyi olurdu acaba diye kendi kendime sormama sebep olacak kadar beni sinir eden varlık.

Shiomiya Kiyo
Resim

Shiomiya Kiyo
Kullanıcı avatarı
Kokuryu Taoreta

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 25 Eyl 2014, 19:13

Out: Varmış gibi kabul edin. Kaybolduğunu varsayın.

Shiki, Kokuryu'yu gitmek istediği yöne doğru çekiyor, ardından bir noktada buluşuyorsunuz Tam buluştuğunuz sırada, aynı yerden 3 tane kırmızı ışığın havaya yükseldiğini görüyorsunuz. Şüpheli yakalanmış olsa gerek. Oraya koşturmaya başlıyorsunuz.

Vardığınızda, bir sokak ortasında bağlanmış 2 kişi görüyorsunuz. Yanlarında da bir tane beyaz kutu var. Bağlanan elemanları çevreleyen 3 tane de shinobi var, nöbette bekliyorlar. Bağlanan elemanlardan biri, sıska ve esmer bir tipleme. 20'li yaşlarında. Bağlanan diğer eleman ise Ishigakure forması giymiş bir eleman. Chuunin olması lazım. Sizinle beraber bir çok kişi olay yerine geliyor, bir kaç tane Jounin'i olay yerinde görebiliyorsunuz. Siz ikiniz ise kenardan, olaylara çok karışmadan ortamı izliyorsunuz. Apar topar suçlular kaldırılıp götürülüyor, görevin başarıyla tamamlandığı söyleniyor herkese.

Sonradan öğrendiğinize göre, Chuunin eleman, diğerinin kaçmasına yardım etmiş ve kaçış rotasında bulunan herkese Genjutsu uygulayarak ona kolaylık sağlamış. İkisi de uyuşturucu bağımlısı ve çaldıkları şeyler de bonzai yapımında kullanılacak şeyler imiş. Ancak şu anda ikisi de zindandalar.

Ödüller:

Shiki: 20GP

Kokuryu: 20GP

Son bir RP alayım sonra bitirelim genşler.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 26 Eyl 2014, 00:29

"Görev bitince bir şeyler mi içsek lan? Ben kötü oldum Ganta oçu yüzünden." dedim yanıma koşan Kokuryu'ya. Çocukla yeni tanıştık tabi ama olsun lan baksana daha hayırlı çıktı birilerinden. BİRİLERİ GİBİ BIRAKIP GİTMİYOR! Neyse. Kafamdan planımın üstünde tekrar geçecektim ki şöyle fazla uzak olmayan bir yerden 3 tane kırmızı ışık yükseldi. Olduğum yerde durdum ve istemsiz bir şekilde gülümsedim. "Buldular galiba." dedikten sonra ışıkların geldiği yere doğru dönüp koşmaya başladım. Fazla uzun bir yol değildi ama gene de Kokuryu ile sohbet edebilirim bu sırada. Yeni şüphelenecek insanlarla tanışmak iyidir.

"Sizden ayrıldıktan sonra mal herifin biri ile muhattap olmak zorunda kaldım. Ulan şu Ishi halkı ne kıymet bilmez ya." diye oldukça sıradan bir geyik başlattım. "Bir de kaşla göz arasında genjutsu yemişim. Bak-" yaralı elimi kaldırıp gösterdim. "Elimi yarmak zorunda kaldım amına koyayım. O dediğim mal da "Sorunlu götelek" diyo. Sanki elimi kesme hobim var, zevkine yapıyorum. Beynine çaktığımın mankafası. Durduk yere sinirlendim bak gene. Cidden kafa dağıtmam lazım. Meşgul değilsen gel." Tabi ki şuan ortalıkta görünmeyen Ganta ile bir şeyler içmek var, Kokuryu ile bir şeyler içmek var. Ganta ile içsek olay kontrolden çıkabilir belki ama Kokuryu iyi adam gibi duruyor. Fazla çıkıntı biri değil yani. Üstelik karı gibi bir tipi olduğundan hiç de çekici gelmiyor, tam arkadaş olunacak tip. Tabi bunu ona belli etmem. Boşuna şımartmayalım bebeyi. İşte böyle havadan sudan konuşarak işaretlerin atıldığı yere vardık. Varır varmaz zaten üstünde durduğum çatıdan atladım. Öhöm, çatıları sevmediğimi söylemiş miydim? Şöyle bir etrafa bakındığımda Ganta'nın burada olmadığını gördüm. Kollarımı bağlayıp olayları anlamaya çalıştım biraz.

İki tane herifi bağlamış bizimkiler. Biri chuunin. Bize tarif edilen beyaz kutu da burada duruyor. Esmer, zayıf herifin ağzı yüzü ayrı oynuyor. Yanındaki chuunin de doğru düzgün bir herif değil sanırım. İkisini de yolda görsem yolumu değiştiririm. Bu sırada dediklerine göre bu chuunin yapmış o genjutsuyu herife yardım için. Bak aga, ben diyorum bu devirde kimseye güvenmeyecen. Chuunin diyorsun, bağrına basıyorsun, geliyor sana genjutsu uyguluyor. Kokuryu'nun duyabileceği bir sesle "Demek bu orospu çocuğu yapmış o genjutsuyu. Vay amına koyayım, bu devirde shinobilere bile güvenemiyorsun." dedim. O değil de abi, bu uyuşturucu ne?

Kutunun içinden uyuşturucu yapımında kullanılan şeylerin çıktığını söylemedim galiba. Herifler bonzaici çıktı. Bir madde yüzünden böyle manyak işlere girilmesi insanı üzmüyor değil. Ishigakure'de bu tür olayların olduğunu biliyordum da çok da sapıtacaklarını sanmıyordum. Yeşil aycıyım ben, tehehe. Kokuryu da keş gibi ama bu herifler gibi değil gözleri baksana. Herifler tikli gibi garip hareketler yapıyordu. Bizim Kokuryu'nun açık olan tek gözüne bakınca çapak ve normal bakışlarını görebilirsiniz sadece. Sadece dudak tiryakisi gibi geliyor. Neyse işte bu keşleri zindana tıkmaya götürdü shinobiler. Ben de öyle atlayıp biraz daha sorumluluk almaya çalışmadım kesinlikle. Uzaktan uzaktan baktım olan bitene, sonra da Kokuryu'ya döndüm. "Haydi geçmiş olsun." dedim ve köy meydanına doğru yürümeye başladım. "Geliyor musun?" Tabi ki bu sadece bir teklifti. KOKURYU NOLUR GEL YA ÖLÜMÜ ÖP BAK! şeklinde saçmalayacak değilim. Gidip kafa dağıtayım istiyorum, o da gelirse gelir. Yalnız yalnız sıkılmayayım. Üstelik tüm şüphelerimi boşa çıkardı herif, belki özür de dilerim onu ikili çalışan bir bonzaici sandığım için.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Güç: 2
Kondisyon: 4
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 7

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Magen: Henge
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
Magen: Bunshin
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Mesajgönderen Kokuryu Taoreta tarih 28 Eyl 2014, 08:45

Yeterince hızlı gitmiş olacaktı ki fazla geçmeden yanına vardı Eshiki'nin. Kafasında binlerce şey vardı. Surat ifadesi bunu yansıtmıyor olsa bile kaçan herifi bir türlü bulamamak canına tak etmişti. Eshiki yanında bir şeyler mırıldanıyordu, görevden sonra bir şey içmekten bahsediyordu. Çocuğun suratına şöyle bir bakış attı, arkadaş canlısı duruyordu tuhaf bir şekilde. Nedense bunun ona yakışmadığını, büyük ihtimalle genelde takınmadığı bir ifade takındığını fark etti. Kafasıyla onaylama işareti vermeden, şuan bu tarz bir şeyden bahsedecek vakit değildi.

Tam bu sırada üç tane kırmızı ışık yükseldi. Eshiki ile eş zamanlı durdular, "Buldular galiba." dedi Eshiki ve cevap olarak "Emin olmamız lazım." karşılığını aldı Kokuryu'dan. İkili koşmaya başladı kızıl ışık altında parıldayan yere doğru. Bu sırada Eshiki yine konuşmaya başlamıştı. "Neredeyse Keji kadar çenesi düşük..." diye düşünmeden edemedi Kokuryu. Ama alışıktı böyle insanlar, sebepsiz bir şekilde hepsini kendisine çekiyordu. Yediği genjutsuyu anlatıyordu Eshiki, elini kesmişti kurtulmak için. Ve işte yine bir şeyler içmeye çağırıyordu Kokuryu'yu.
Kokuryu hafifçe güldü sesli bir şekilde ve büyük sırrını onunla paylaştı. "Tch, daha iyi bir yolu var. Hem acısı çabuk geçiyor hemde yara izi kalmıyor..." dedi ve eliyle hayalarını işaret etti. "Hafifçe bir yumruk, bir anlık acı patlaması. Bir erkeğin yaşayabileceği en büyük acı... 3-4 dakika sonra da rahatsın ne acı var ne yara izi." diye ekledikten sonra kafasıyla onayladı.

Olay yerine vardıklarında önce bir çatıdan ne var ne yok şöyle bir baktı, yerde elleri bağlı iki kişi ve tepelerinde üç kişi vardı. "Hay ben böyle işin..." diye içten içe söylenmeden edemedi. "Başarısızlıkla geçen bir görev daha..."
Tahmin ettiği gibi birden fazla kişiydi karşılarındaki. Yakalananlar hakkında birkaç şey öğrenmişti; Uyuşturucu bağımlılarıydı karşılarındakiler. Malzemelerde Bonzai denen bir uyuşturucu malzeme yapımında kullanılacaktı. "Gerizekalılar malzeme alacak yer mi bulamadınız..." dedi sinirli ve sesli bir şekilde. Ağzına bir sigara koyduktan sonra yavaşça gerindi ve söylenmeye kaldığı yerden devam etti "Sanki işimiz gücümüz yok, sizin götünüzü toplayalım anca."
Bu sırada Eshiki onu bir kez daha çağırmıştı "Ne kadar ısrarcı ama... Huh, sanırım ona hayır diyemem.".
İç sesiyle bir anlığına yalnız kaldıktan sonra sağına soluna baktı, köy meydanından bir hayli uzaklaşmışlardı.
"Hai hai, olur. Güzel bir yer biliyorum, köy meydanına gidelim önce bir." dedi sakince ve yürümeye başladı kafasını geriye atıp.
İmza : 
Resim

Profil : 

Stat : 

Ninjutsu : 
Ninpou ;

Shunshin ♦ D-Rank

Fuuton ;

Shinkuutai ♦ D-Rank

Reppushou ♦ C-Rank

Fuujin no Jutsu ♦ B-Rank

Taijutsu : 
Ayatsu Stili ♦ C-Rank
Genjutsu : 
Beceriler : 
Vokal ♦ Seviye 2

Eşyalar : 
Zippo Çakmak
Lejant : 
Görevler Ve Ödüller ;

♦Lejant Deposu - 10 GP

Diğer Konular ;

Rüzgar ve Yağmur

Görevden Sonra

Kırmızı ve Uzaylı

Evden Kaçmak

Ishigakure Havuz Partisi

İlişkili Karakterler ;
Uchiageru Sarubia
Resim

Uchiageru Sarubia

Shiki Nishiyama
Resim

Shiki Nishiyama

Daichirō Nai
Resim

Daichirō Nai

Shiranui Kanaye
Resim

Keji

Shiomiya Kiyo
Resim

Shiomiya Kiyo
Kullanıcı avatarı
Kokuryu Taoreta

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 29 Eyl 2014, 01:05

Konu sonlanmıştır.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir