gönderen Shinohara Inochi tarih 24 Eyl 2014, 18:33
Alışıktım yağmurun altında, bir santimetre bile kıpırdamadan saatlerce gökyüzüne bakıp düşüncelere dalmaya. Fakat bu kez duymaya alışık olmadığım sıkıntı hissiyle birlikte, yürüyordum. Yine de zor bir durum değildi benim için. Tek olumsuz yanı psikolojik olarak görevin süresini uzatmasıydı. Çok daha hızlı bir şekilde üstümüze düşeni halletmemiz mümkünken böylesine hem boş, hem de içimde saklı tuttuğum tarafımı ortaya çıkaramadığım görevler vakit kaybı gibime geliyordu. Her neyse, henüz yukarıdan yapmamız gerektiği söylenen şeylere karşı koyma lüksüm yoktu.
Yürüyüş yolunu ayaklarımla takip ederken kafamı hafifçe Eiji-san'a çevirdiğimde sebebini merak ettiğim bir konu olduğunu fark etmiştim: Neden benimle kalmayı seçmiş ve Izumi'yle gitmemişti, ona doğrudan söylemediğim için mi yoksa Izumi'nin lafını ciddiye aldığı için miydi? Eğer ilk ihtimal göz önündeyse, ilki Izumi olmakla birlikte, çok uzun zamandan beri benim yanımda kalmayı tercih eden ikinci insandı.
Üzerinde yürüdüğümüz platformlara dönüp birkaç saniyeliğine hala aynı doğrultuda gidip gitmediğimizi kontrol ettikten sonra yine Eiji-san'a bakacak ve biraz sıkıntıyı gidermek, bir miktar buzları eritmek amaçlı, biraz da yapım gereği bir çift laf edecektim. Hem böylece merak ettiğim sorunun cevabına yönelik tahminler de yürütebilirdim. Fakat konuya nereden girecektim... Görev? Çok basit. Akademi yılları? Fazla klasik. Amegakure, köy, Ame-chou, shinobiler? Soru sormaktaki amaçlarımla uyuşmuyor. Dış görünüm, evet, şimdi sıra kafamın takıldığını söyleyeceğim ayrıntıyı bulmaktaydı. Görüntüsü herhangi bir Ame shinobisine göre canlı da sayılsa yaş grubumuz gereği bu gayet normaldi. Açık saç rengi, açık renk gözleri, hayır. Gözlerimi, onu süzercesine aşağı indirdiğimde Eiji-san'ın katanası dikkatimi çekmişti. Hem ortak noktamız, hem de shinobi hayatının ince bir ayrıntısıydı. Buradan girecektim. "Eiji-san, bu gidişle Ame-chou silahlarımızı kendi müsait yerlerimize saplattırana kadar canımızı sıkacak, ha?" Ses tonumdan korkup kaçması olağandı ama daha önce de duymuş, hatta tepki bile vermeden görevine devam etmişti. Takahiko Eiji, diğerlerinden, umrumda olmayanlardan farklı bir insandı.
死神

Künyeİsim: Shinohara Inoichi
Element: Doton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 2. Seviye, 5 Puan
ProfilGüç: 6
Çeviklik: 7
Kondisyon: 5
Potansiyel: 5
Varlık: 4
Zeka: 3
NinjutsuDoton; Moguragokure no Jutsu
Doton; Iwa Bunshin no Jutsu
Beceri ListesiÇifte Orak Kullanımı: 10. Seviye
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/EşyalarÖzel Üretim Oraklar90 cm sapıyla birlikte 45 derece eğimle kesici kısmı 60 cm. kadar uzunluğa ve 30 cm. civarı kalınlığa sahip bir çift oraktır. Kullanıcının sırtına çapraz asılabileceği birer adet askı ipi vardır. Sap kısımlarından, bıçakları ters yönde kalacak şekilde birleştirilerek 180 cm boylarında büyük ve çift başlı bir orak elde edilebilir. Birleştirilmiş hali için aynı zamanda çift bıçaklı naginata benzetmesi de yapılabilir.
Temsili Resim: