İnsan iletişimimin ne kadar boktan olduğunu söylemiş miydim? İlk olarak Ishi'nin halk kısmı kaba olur. İkinci olarak ben de kaba bir herifim. Sonuç olarak ben insanlarla anlaşamıyorum. Milleti etrafımdan uzaklaştırıyorum. Bu yüzden genjutsularıma ihtiyacım var. Öyle bir duruma geleceğim ki ileride, millet sadece benim istediğim şekilde tanıyacak beni. Kendileri asla yargılayamayacak. İşte amacım bu, herkese güven vereceğim ve herkes tarafından sevileceğim. Amacıma ulaşınca bana zarar vermeyi düşünmeyecekler, bu sayede rahatlığıma kavuşacağım. Tabi bunun için uzun uzun çalışmam gerekiyor. Çalışıyorum da.
Neyse işte ben bu herife gittim mal mal sohbet ettim. İyi olmaya çalışıyorum ama adamın tipini delicesine sevmedim. Kafa atasım, küfredesim geliyor, görevdeyim diye zar zor tutuyorum kendimi derken ne sorduysam olumsuz cevap aldım.
"İyi." dedim.
"Hacı ben kaçtım o zaman."Sikeyim sohbeti de, halkı da, kendimi de, Ganta'yı da. Ehehehe. Şu görevi bitireyim herifi bulup da eve gideyim diyerek koşmaya başladım hastaneye doğru. Benim planıma göre herif bir yere saklamıştır elindeki kutuyu, sonra da bizle dalga geçer gibi hastanedeki hastaların arasına karışmıştır. Shinobi ise henge yapmıştır yani o kadar kolay ki elimizden kaçması. Gidip tüm hastalara ve yakınlarına tek tek tokat atmam bile gerekebilir bu yüzden.
Yerden koşuyordum tabi ki. Çatıları sevmediğimi söylemiştim. Arada tabi diğer sokağa geçmek için çatıya atlıyorum falan. Keşke şimdi biri parşomen atsa havaya da bitse şu görev. Bulmuş olsalar, toplansak, kutunun içinden ağrı kesici çıksa, herkes öfleyip püflese. Sonra eve gitsem, belki Kiyo gelir. Hatta hayale devam edeyim. Kiyo gelse. Kapıyı çalsa. Mal gibi çocuğu suikastçı sanıp üstüne saldırsam. Sonra saldırdığımda garip bir pozisyona girsek. Benim kucağıma çıksa. Öpüşsek. İçeri davet etsem onu. Daha çok öpsem. Çok öpsem. Of abi Kiyo'yu düşününce Ganta'ya olan ilgim azaldı resmen. İkisi de ne farklı değil mi? Ganta kaslı, karizmatik, sinirli bir oç, Kiyo ise zayıf, şirin, mutlu bir mal. Resmen ikisine de kendi kendime platonik takılıyorum. Size bir şey söyleyeyim mi? Benim sonum intihar kesinlikle.
Kendi yarattığı sevgilerde istediğini bulamayan S.N gazoz şişesine oturarak intihar etti.
Shinobiler onu bulduğunda ölmüş olan S.N'nin geriye bıraktığı tek notta da "Ganta bir oçtur." yazıyordu. Arkadaşı Kiyo çok ağladı. "Benim için bir arkadaştan da öteydi" dedi.
Ulan bunları hayal edip duygulanmam normal mi? Yoksa eşcinselden git gide dönmelere mi dönüşüyorum? SAPINA KADAR ERKEĞİM ULAN! Sadece yabancıya gitmek istemiyorum o kadar. Yalnız cidden ya, bu olayı nasıl çözücem ben? Psikologa mı gitsem ne yapsam? Yani, sadece bir erkekten hoşlanıp onu istesem tamam. Amına koyayım ciddi ciddi ibneyim sanırım ya. Of. Sikeyim böyle hayatı.
İşte ben böyle ilerliyordum düşüne düşüne sonra bir durayım da gelmiş miyim bir bakayım dedim. Kafamı kaldırdım hastaneye daha vardı. Nasıl yani ya? Deminden beri kaç sokak geçtim, kaç yerden döndüm nasıl oluyor da aynı yerde duruyor bu hastane diye düşünürken gene arkamdan ani bir ses geldi. Her zaman ani şeylere verdiğim tepki gibi cebimden kunaiyi çıkardım ve savunma pozisyonuna geçtim. Sesin geldiği yer büyük ihtimalle çatısında durduğum evin camından çıkan bir herifti. Dur bir dakika? Bu dejavu mu? Ben bu cümleyi sanki daha önce de kurmuştum?
"Shinobiyim lan ben! HER YERDE ÇALIŞIRIM! Hem, gene mi se-!" Sözümü bitiremeden kalakaldım! Birden tüm parçalar kafamda bir bir otururken gözlerim kocaman açıldı. Aşağı adama baktım ilk önce, sonra dönüp hastaneye baktım. Tekrar adama baktım sonra tekrar hastaneye. Adama, hastaneye, adama hastaneye, adama, hastaneye...
"Ananıavradınısikeyim! GENJUTSU LAN BU!" diye anırdım!
"On saattir koşuyorum iki adım yol alamamışım DAYI! YARDIM ET LAN!" diye telaş da yaptım hemen. Abi sabahtan beri genjutsu genjutsu diye ağlıyorum. Asıl fark etmem gereken yerde fark etmemişim anasını satayım!
Tamam Nishi, sakin! Sen planların adamısın, bunun için de bir yol bulacaksın. Derin bir nefes aldım. Genjutsu... Bu benim uzmanlık alanım. Ne yapmalıyım? Chakra durdurma olayını cidden siktir et bi boka yaramayacak eminim. Etrafımda bu dayı dışında kimse olmadığı için dışarıdan chakra da sokamam vücuduma. Ganta olaydı da chakra ataydı bana, yıh yıh yıh... Pisleşmeyeyim. TAMAM! Planım şu. Demin herif bağırdı diye çıkardığım kunaiyi alıp avcumun içini boydan boya keseceğim. Bu tür bir tekniği bozabileceğine inanıyorum. Umarım yanılmam. Bu lanet hayalden kurtulmaya çalışacağım, kurtulursam da kurtulamazsam da tekniği yapan kişi buralardadır. Onu bulabileceğimi düşünüyorum. ULAN HELE BU TEKNİĞİ YAPAN KİŞİ ŞU HIRSIZ OLSUN VAR YA... Neyse o zaman görürsünüz bunun sonunu. Ben ilk şu tekniği bozmaya çalışayım.