Mektup kağıdı seçerken ilk mektuplaşmalarımızda bir hata yapmıştım. "Kadındır ne de olsa sever böyle incik cıncığı1 diyerek gidip köydeki en iğrenç pembe renkteki cicili bicili kağıdını almıştım. Çok iyi hatırlıyorum bana gay misin manasında sorular yöneltmişti kırtasiyeci çocuk. Megumi bayağı dalga geçmişti, ama ondan sonra huyum oldu, artık anlattığımız şeyler kasvetlileştiğinden, eğlence miktarını dengede tutabilmek adına her zaman en saçma mektup kağıtlarını bulmaya dikkat ettim.
Uzun lafın kısası, mektuplaşıyoruz işte.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Benim Çim Kokulu Megumi'm!!
Nasıl gidiyor bakalım? İşler yolunda mı? Çok yorulmuyorsundur umarım. Bizimkiler buldu ameleleri, Ishi'nin gavur vajinası gibi yanan sıcaklarında çalıştırıp duruyorlar bizi. Güzel bir göreve çıkıp aksiyona dalmayalı çok oldu farkında mısın? Keşke yine karşılaşabileceğimiz bir görev bulsak. Görev listesini her gün kontrol edip fırsat yaratabilecek olan görevlere bakıyorum ilk olarak ama.. Bulamayınca nerde taşıma nerde devriye görevi var ona atlıyorum mecburen. Çok boktan görevler bu aralar anlayacağın. ABİ BEN, HASTANE TADİLATINDA BİLE ÇALIŞTIRDILAR. Bunaldım yahu.
Geçen ne oldu duyman lazım!! Manyağın teki gitmiş hastaneyi soymuş. İyi oldu aslında kodumun hastanesine hahaha. Adam kutu çalmış, bizim Shiki'yi de bu olayın ekibine vermişlerdi. Ne yaptılar nasıl buldular bilmiyorum da KUTUDAN VİBRATÖR ÇIKTI.
Hayır çıkmadı aslında, maalesef seni güldürmek için uydurdum, şimdiden gül ki birazdan anlatacağım ciddi konuya daha iyi odaklan çünkü cidden yardımın lazım bana güzellik. Adamı buldular mı bulmadılar mı emin bile değilim, Shiki'den kaçıyorum bir haftadır çünkü. Konu da bu zaten.
Biliyorsun ki öyle kolay kolay arkadaş edinen biri değilim, bir sen bir de Shiki yani. Onu da senle tanıştığımız görevde tanımıştım. Artık o görevde efsunlanmış mıydım bilmiyorum da farkettim de iki arkadaşımı da sayesinde edinmişim. Şaka maka senden baya baya hoşlanmıştım abazalık sağolsun, sonra toparladık neyse ki dimi! Shiki'yi de gerek asiliğinden, gerek dövüşürken yakaladığımız uyumdan dolayı ummm 'kabullenmiştim' diyeyim. Bir de bu adamda ne olduğunu bilmediğim çeken bir şeyler de var, garip tipinden midir nedir artık. Neyse işte o çeken şeye geleyim.
Uzun zamandır Shiki etraflardayken garip garip şeyler olmaya başladı bana. Aslında önemsemiyordum, zaten yanımdaki tek arkadaşım da olsa öyle birbirimizin götünün dibinden ayrılmayan tiplerden olmadığımız için sorun da olmuyordu aklımdan uçup gidiyordu resmen. Ama bir hafta önce bir olaylar oldu, bir olaylar oldu, artık bizi izlesen güler miydin ağlar mıydın bilemiyorum. Ben bunun evine bir uğrayayım dedim, evini resmen başına yıktım. Şimdi detaya girmiyorum beni biliyorsun zaten. Asıl olay şu, abi bu herif bana her yaklaştığında beynim uyuşuyor sanki? Böyle, kalbim hızlanıyor? Ne ayak bu? Bi ara onun odasındayken içim geçmiş, yok yanlış anlama hemen o salondaydı o arada. Bayağı da bir ateşim çıkmış biliyon mu? Bu gelmiş benle ilgilenmiş, bana çorba yapmış falan. Sessiz sessiz dibime sokulup çorba yaptım diye uyandırdı beni, bunun suratını benim suratımda görünce abi gene aynı şey! Hem de daha şiddetli! Kalbim gümbür gümbür ediyor lan, attım kendimi yataktan yok ben çorba falan istemiyom dedim kıllandım ama bari bir teşekkür edeyim diye sarılayım demiştin, biliyorsun bu salağı, tırsıp sis bombası attı beni de yapıştırdı sabit tutmak için. Öküz herif nasıl bağırıyor bana tırstırdım diye. Tamam sıkılma sona geliyorum, işte orda ben daha beter oldum çünkü bu herif benim üstüme oturmuş! Megumi'cim bu kısmı sana anlatmak pek istemiyorum ve seni Fizyoloji kitabının erkek üreme organlarını anlatan sayfalarını incelemeye davet ediyorum. Anlamışsındır sanırım.
Bunu sana anlattığım için çok mahcup hissediyorum aslında be tatlış, ama bir tek sen yardımcı olabilirsin bu konuda bana! Kabalığı mabalığı yok bu işin bu iş çığırından çıkmadan ya engel olmalıyım ya da kabullenmenin bir yolunu bulmalıyım. Aklımda deli düşünceler var ver doğru çıkmasından endişe ediyorum, abi tamam genç olabilirim ama bu yaşta cinsel kimlik bunalımı bana fazla gelir. Hem millet ne der lan?!
Güzellik durumlar bende böyle işte... Olabilecek en kısa zamanda cevaplarsan sevinirim. Güzel sakla kimse okumasın. Ha bu arada cismimi unutmuşsundur diye vesikalığımı yolluyorum, varsa sen de yolla da koynuma koyayım hehehehehe!! Cismini unuttum kızım şaka maka...
Hadi bakalım, kal sağlıcakla.
Köşeye yapıştırılmış resim;