Bizim piç gene üzülmüştü demek...
Ben ottan boktan muhabbet açtığımda bu orospu çocuğu karşılık veriyorsa bilin ki dertlenmiştir. Hani normal Yashamaru ben ona komik birşey söylediğimde beni pekte sikine takmaz. Birkaç artizlik yapıp muhabbeti boka sardırırdı. Bunu yaptığı için ona ne ben, ne de Kane ibnesi kızmazdık ha sakın yanlış anlamayın. Onun muhabbet etme şeklininde bu olduğunu bilir, hemen yeni bir muhabbet açardık... Neyse, Yashamaru gidip herzamanki akrepliğini göstermişti. Ben burada Mia Malkova diyorum, o bana Hande Yener diyor, beyin kıvrımlarını yaladığımın gerizekalısı. Hemen başlayacaktım konuşmaya. Çok kaliteli bir cinsel geçmişi olmadığından ona biraz ders vermeyi kafama koymuştum: ''Ulan oğlum! Lan sen nasıl bir orospu çocuğusun!?! İnsan patronunu siker mi hiç?'' Demiş ve sol elimi yumruk yapıp aşşağı yukarı sallamıştım bir kaç kere: ''Sen sekreter sikeceksin, hemşire sikeceksin, çaycı sikeceksin. Öyle çok para getirmeyen bir mesleği olacak karının, ki sana bağlı kalsın anladınmı? Yönetici kısmı tuvalet kağıdı gibi harcar delikanlıyı... Sen kenar mahalleden ye ekmeğini. Hem amk Ame Chou' sunun memeleri limon kadar ulan! Kim emecekde büyütecek onları? Şöyle karpuz büyüklüğü ideal sana. Mis gibi... Çatır çatır... Annadabiliyomuyum?'' Sonra da aklıma bizim Kane gelmişti. Sahi lan. Ne yapıyordur o şimdi ki?
Büyük ihtimalle asıl rengi siyah olan beyaz yatağında vıck, vick sesleri arasında masturbasyon yapıyordur. Başka neye yarıyor ki zaten amına kodumun piçi? Siki alev alacak en sonunda ondan korkuyorum! Yani siz şuan abarttığımı falan düşünüyorsunuzdur büyük ihtimalle ama yeminle kolpa sıkmıyorum lan. Oğlum çocuğun sikinde kıl çıkmıyor lan! Sürte sürte kıl köklerini yakmış amk abazası! Eter traşı falan olmuyor senelerdir. Ben şahidim yani, nezaman bu banyodayken jileti uzatsam buna diyor ''Yok abi ben hallettim dün'' Kimi yiyosa gavat?...