[Chisa Shusa | Aktif Operasyon] Bok Püsür!

Gizli Kütüphane'nin tozlu raflarındaki unutulmuş hikayeler.

Moderatör: Game Master

[Chisa Shusa | Aktif Operasyon] Bok Püsür!

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 27 Eyl 2016, 07:47

Yeni bitirdiğin bir devriye görevinin ardından Nikkougakure'nin sokaklarını arşınlayarak evine doğru ilerlemeye başlıyorsun. Sonbaharın serin rüzgarlar, akşamüstü saatlerinde giderek soğuk havalar estirmeye başlarken, hafif hafif çiselemeye başlayan yağmur, tüm gecenin yağmurlu geçeceğinin habercisi oluyor. Her ne kadar yağmurun şu andaki hızı korunmayı gerektirmeyecek olsa da, bir an önce eve gidip yoğun yağmura yakalanmama niyetindesin. Adımların hızlanırken, yağmur sayesinde ortaya çıkan hafif toprak kokusunu ciğerlerine doldururken, birkaç metre sonra bu kokunun yok olup yerine iğrenç kokuların almasıyla adımların kesiliveriyor. Ağır çöp kokusu daha önce Nikkougakure'de görülen bir durum olmadığı için, şüphe ve mide bulantısı eşliğinde, kendini kokunun kaynağına yöneltiyorsun. Birkaç evin çatısından geçip dar bir ara sokağa vardığında, hemen hemen 5 metre yüksekliğe ulaşmış çöp yığınını görebiliyorsun. Kedilerin ve kara sinekleri ağırlıklı olarak bulunduğu çöp yığınına yanaşmayı aklından bile geçirmezken, durumu derhal devriye gezen shinobilerden birine iletiyorsun.

Yaşadığın bu olayın üstünden bir hafta kadar bir süre geçtikten sonra, aktif görev başvuruna ilişkin olarak brifing odasına beklendiğin mesajını alıyorsun. Öğlen saatlerinde görevi almak için sizlere brifing verilen odalardan birine girdiğinde, burada daha önce defalarca görüşmüş olduğun Jounin seni karşılıyor. Kısa bir selamlaşma faslının ardından Jounin Nikkougakure'nin bazı bölgelerinde yığılan çöplerden bahsetmeye başladığında, bir hafta kadar önce yaşadığın olay aklına geliyor. Jounin senin de görmüş olduğun çöp yığınlarından da bahsediyor, ancak bunun yanında, Nikkougakure içerisindeki farklı yerlerden de bu şekilde şikayetler alındığını belirtiyor. Çöplerin muntazam bir şekilde toplanıyor olmasına rağmen, bir anda beliren bu çöp yığınlarının nasıl oluştuğunu anlamak için küçük bir ekip kurulduğunu ve senin de bu ekibin içerisinde yer aldığını sana anlatan Jounin, görevinin Nikkougakure'nin sokaklarını arşınlamak ve çöp yığınlarıyla ilgili herhangi bir ipucu bulman halinde bu işin üstüne gitmek olduğunu söylüyor.

Jounin açıklamalarından sonra soracak bir sorun olmaması halinde görevine derhal başlayabileceğin, görev için belirlenen tahmini sürenin yarından itibaren başlamak üzere 1 hafta olduğu da sana hatırlatılıyor.
Kapalı konu
Pasiflik süresi 24 saattir.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Re: [Chisa Shusa | Aktif Operasyon] Bok Püsür!

Mesajgönderen Chisa Shusa tarih 30 Eyl 2016, 10:22

Bir göreve çıkmak için başvurmuş olmamın üzerinden birkaç gün geçmişti ki bitmek bilmeyen bekleyişim brifing odasına çağrılmam ile son bulmuştu. Daha önce defalarca kez görüştüğüm jounin yeniden karşımdaydı ve yapılması gerekenleri anlatıyordu. Söylediğine göre köyün bazı bölgelerinde biriken çöp yığınlarının oluşum nedenlerini araştırmak için kurulan bir takımda görevlendirilmiştim. Çıktığım son görevden sonra yıprandığımı ve biraz rahatlamak için düşük seviyeli bir görev için başvurduğumun bilincindeyim ancak böylesine garip bir göreve atanacağımı da hiç düşünmemiştim. Aslında bana kalırsa bir süre daha dinlenmem herkes için en hayırlısı olacaktır ancak çarkın bir şekilde dönmesi için karnımı doyurmam gerektiği gerçeğini de göz ardı edemem.

Aslında işin garip yanı yaklaşık bir hafta önce bu çöp yığınlarını benim rapor etmemdi. Yağmurlu bir gecede rutin devriye mesaisinin ardından evime doğru yol alırken karşılaşmıştım bu çöp yığınları ile. Duyarlı bir vatandaş olduğum için nedeninin ne olduğunu merak etmiş ve araştırılması için en yakınımdaki devriyeye haber vermiştim. Aslında açık konuşmak gerekirse şu an bir an için haber vermemiş olmayı dilemediğimi söylersem yalan söylemiş olurum.

Herhangi bir sorum olmadığından dolayı doğrudan işe koyulmayı düşünüyordum. Bu iş için bir ekip kurulduğu söylenmişti ve ekibin diğer üyeleri ile de zaten çöp yığınlarının yakınlarında karşılaşabileceğimi düşünüyordum. Öncelikle köyün farklı sokaklarında boy gösteren bu çöp yığınları arasındaki bağlantıyı bulmam gerekiyordu. Sonuçta rastgele yerleştirilmiş olamazlardı. Bulundukları yerlerin önemli alanlar olup olmadığını öğrenmeliydim. İkinci planım ise çöp içeriklerine bakmak olacaktı. Sonuçta 5 metre yüksekliğinde çöp yığılmasını yumurta kırıkları atarak oluşturamazsınız. Yığınların içinde beni bunu yapanlara yönlendirecek illaki bir şeyler olacaktı. Bu yüzden öncelikle sokağa çıkıp bir çöp yığını bulacaktım. İlk işim bulunduğu mekana kabataslak göz atmak, ikinci işim ise içini karıştırmak olacaktı. Böyle deyince de iyice mide bulandırıcı oldu.
Lejant
Karakter Gelişimi

Künye
İsim: Chisa Shusa
Element: Fuuton
Seviye: D-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 61.000
Prestij: Tanjou/0
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon: En iyi genjutsu ustası olmak.
Komplikasyon: -
Özellikler: -

Güç: 2
Çeviklik: 5
Kondisyon: 6
Potansiyel: 6
Varlık: 3
Zeka: 8

Ninjutsu
Shunshin D-Rank
Daitoppa C-Rank

Genjutsu
Kininaru Kimochi D-Rank
Kuroshiki D-Rank
Rishuu C-Rank
Raigen C-Rank
Kasumi Juusha C-Rank

Disiplinler
Houkibo D-Rank
Taroubo D-Rank

Beceri Listesi
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-
Kullanıcı avatarı
Chisa Shusa

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 02 Eki 2016, 07:00

Atandığın görev kapsamında ilk olarak bir çöp yığını bulmak için Nikkougakure'nin sokaklarını arşınlamaya başlıyorsun. Kafandaki düşüncelere göre, köyün önemli noktalarında çöp yığınları olabileceği seni Nikkougakure'nin önemli noktalarına götürüyor. Bu noktalar Mezarlık, Hastane ve Zafer Anıtı gibi yerleri kapsarken, buralarda hiçbir çöp yığını göremiyorsun. Havanın kararmaya başlamasıyla, konutların yoğun olduğunu bölgeye giriyor ve burada sokakları arşınlamaya başlıyorsun. Yaklaşık yarım saatlik bir yürümenin ardından ise, kenar mahalle olarak tabir edilebilecek, dar sokaklı bir yere giriyor ve çöp kokularını hissetmeye başlıyorsun. Burnuna gelen kötü kokuya yoğunlaşarak kokunun kaynağına doğru hızla hareket ettiğinde ise, derme çatma, gecekonduvari evlerin birkaç metre ötesinde, yaklaşık 1 metre yüksekliğinde ve 1 metrelik bir genişliğinde olacak şekilde bir çöp yığını tespit ediyorsun.

Çöp yığınına yanaşmadan önce, etrafı kolaçan ettiğinde, sokaktan geçen hiçbir insanın olmadığını görüyorsun. Evlerden yayılan hafif ışıklar ve sokak lambaları yolunu aydınlatırken, sen de çöp yığınının yanına geliyorsun. Bu ana kadar elden bırakmadığın temkinli davranışlarına fazlasıyla devam ederken, çöpü incelemeye başlıyorsun. Şu anda göründüğü kadarıyla, çöpleri oluşturan temel maddeler evsel atıklardan ibaret. Boş şişeler, poşetler, keseler gibi atıkların yanında yiyecek kabukları gibi esas kokuya sebep olabilecek şeyler de görebiliyorsun. Elbette bunların yanında dergiler, gazeteler ve parşömenler gibi atıklar da mevcut durumda. Diğer bir deyişle, normal bir ev çöpünden çok da farklı olmayan atıklar bu çöp yığınının esas mimamı gibi görünüyor.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 06 Eki 2016, 07:50

Kapalı konu
İlk pasiflik uyarını veriyorum.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 10 Eki 2016, 07:28

Kapalı konu
ikinci pasiflik uyarını da alıyorsun, üçüncü olmaz inşallah.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 14 Eki 2016, 07:37

Kapalı konu
Üçüncü pasiflik uyarısını alıyorsun. Konu hiç yaşanmamış sayılacaktır
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir