gönderen Hideki Sekki tarih 14 Ağu 2016, 21:40
Henüz bir görevden dönmüştüm ve bu başarısız geçmişti, zira bedenimde hala kazınmış bir isim ve yeni iyileşmiş bir bedene sahibim. Bana hala güvenilmesi ve başarabileceğime olan inanç ruhumu okşayıp bir bebek gibi sevindiriyor olsa dahi köyün gözünde zayıf ve kötü bir duruma düşmemek için bu göreve kendimi vermek zorundayım. Üzerimdeki ruhların anısı için, geleceğe gidecek doğru yol için. Pek tabi bir gün gelecek olan intikamları için, görev ne bilmiyorum ancak bu sefer sonunda kendimden nefret edeceğim bir şey olmayacak. Ölsem bile, kim olduğumu unutmadan kendi gücümle bu yolu doğruya ulaştıracağım!
Normalde daha açık olan kıyafetlerime nazaran sırtımı daha çok kapatacak bir kıyafet giydikten sonra daimyo binasına gitmek için evden gizli bir şekilde çıkma kararı almıştım. Son görevde olanlardan dolayı bir süredir babam dışında bir aile üyesiyle yüz yüze gelmemiştim henüz, zira ne onların yüzüne bakacak yüzüm ne de bu durumu kaldıracak bir zihin yapısına da sahip değilim.
Daimyo binasına gittiğimde daha önce köy görevlerinde ve bizim restoranda gördüğüm arkadaşlarımdan birisiyle karşılaşmıştım. Görünüş göre göreve birlikte gideceğiz. Makano'yu çok iyi tanımıyorum bu yüzden neler yapabileceğine çokta vakıf değilim ancak konuşmakta zorluk çekmeyeceğim en azından. Ona hafiften elimle bir selam verdikten sonra jouninleri dinlemeye başlamıştım.
İki adet resim vardı önümüzde, bunlardan birisi hoş bir kadına öteki de bir adama aitti. Jounin lafı fazla uzatmadan direk konuya girmişti, Kiken isimli bir örgütten bahsetmişlerdi. Önceleri adını bir yerde duyduğumu sanmıyorum ancak görünüşe göre üstü kapalı bir şeydi bu, bunun üzerine bir de Bingo kitabındaki bir kaçakla uğraşmamız gerekliydi. Örgütün lideri konumundaki kişiyle kısacası, pek tabi diğer köyler rakibimiz olduğu için onları kendi yanımıza çekmeyi denememiz istenmişti olmazsa da basit bir kafa avcılığı görevi olacaktı ancak elinin altında bir ordu bulunan birisine karşı hareketlenmek çok zor bir iş. Bu yüzden dikkatli olmalı.
Yanındaki kadına gelince Yoshide Hatsune isimli bir kadın ve adamın sağ kolu olduğunu öğrenmiştik. Bizim ara bulucumuz olmuştu görüşme isteğinde. Tüm kaynakları ellerimizin de altına vermişlerdi, bu zor bir görev. Koca köyün tüm kaynaklarının kullanımı gibi büyük bir adım da söz konusuydu. Anlaşma olmaz ve görev başarısız olursa sonuçlarını düşünmek bile korkutucu oluyor. Görevin iki sonucu vardı her şekilde, bu yolun sonunda ölüm de var zafer de. Her zaman öyleydi ancak bu seferki daha berrak bir şekilde ortadaydı.
Jounin konuşmasını bitirdiğinde resimleri bir daha inceledikten sonra, soru sormak için izin istemek amaçlı elimi kaldırıp. "Beraberinde bir ordu varsa bu onun bir gücü olduğu anlamına geliyor. Güç derken para ve ya fikir olarak olan güçten bahsediyorum. Bu insanların yani örgütün elimizde olan bir amacı var mı? Pazarlık söz konusuysa bingo kitabında yazanlar dışında bilgi sahibi olmamız da işimizi görecektir. En azından maddi olarak bunca insanı nasıl besliyorlar ve onlara ne gibi bir ideal koyuyorlar bunu bilmemiz gerekli bence... Sadece öldürmeyi isteyen kişilerde olabilir pek tabi.." diyecektim. Bu noktada doğru olduğumu düşünüyorum, bunca insan gücü çok miktarda para anlamına da geliyor. Çok miktarda besin ve silah, bunların bir kaynağı olmalı. Sadece yağma gibi belirsiz bir gelir... Bilmiyorum... Bilgi almak daha iyi görünüyor. Bu insanlara el altından destek veren kişi bulunmalı ilk etapta bana göre, değil mi? O eli kesersek katılmak için en iyi teklif oluruz. Bu fikir bir köşede dursun.