[B - Rank | Shusa & Eijiro & Yoshiro] Şelalenin Sesi

Gizli Kütüphane'nin tozlu raflarındaki unutulmuş hikayeler.

Moderatör: Game Master

Re: [B - Rank | Shusa & Eijiro & Yoshiro] Şelalenin Sesi

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 03 Eyl 2016, 08:29

Yoshiro; Kısa cümlelerin sonlandığında, Ogawa pek tatmin olmuş gibi durmuyor. Kendi kendine bir şeyler bıdırdanmasının ardından Kikaku'ya bir bakış atıyor. Senin de bakışların aynı anda Kikaku'ya dönerken, Kikaku'nun omuzlarını silktiğini görüyorsun. Ogawa tekrar sana döndüğünde, “Bu kadar mı yani? Minami Fuki ismini verdin diye seni aramıza mı almalıyız?” diyor tok sesiyle. Sana birkaç adım daha yaklaşan Ogawa kaşlarını daha da çatarak sana bakarken “Bak evlat... Bizden bir şey istiyorsan, bize bir şey vermelisin! Şu an bir düşman olarak boynunu kırmamam için önümde hiçbir engel yok! Anlıyor musun evlat?” diyor. Bakışlarını üzerinde iyice sertleştiren Ogawa “Bana öyle bir şey söyle ki evlat, birkaç saniye sonra bu odadan ismi bile hatırlanmayacak bir ceset olarak değil, tek vücut halinde, bizim koruyup kolladığımız bir dostumuz olarak çık!” diyor. Durumu gayet net bir şekilde sana aktaran Ogawa'nın ciddiyeti konusunda bir tereddüdün bulunmuyor. Diğer bir deyişle, bunun son şansın olduğu noktasında içinde hiçbir şüphe oluşmuyor.

Eijiro ve Shusa; Sessizlik içler acısı bir hal almaya başladığında, ilk konuşmaya başlayan Eijiro oluyor. Kendine has üslubuyla konuya giren Eijiro'ya karşı Fuki, daha önceki tavrından uzak bir tutum segiliyor. Fuki “Otogakure ve Takigakure arasında bir anlaşma yapıldı. Bu anlaşmanın halka açık kısımları, ticari faaliyetleri kapsıyor. Ancak halka açıklanmayan kısımları da var. Bu konuda Jin bir hayli bilgi elde etmişti, ancak bunların sadece bazılarını bana verdi. İki köy arasında ortak tek nokta bizim ülkemiz... Diğer bir deyişle, askeri işbirliği sadece ülkemizle sınırlı. Bunun dışında iki köy arasında bir askeri işbirliği söz konusu olmayacak. Anlaşmanın bir diğer detayı ise, herhangi bir saldırı harekatının kapsam dışı olması. Yani bu iki köyden biri ülkemize saldırmayı tercih ederse, diğer köy hiçbir destekte bulunmayacak.” diyerek anlaşmanın ana hatlarını belirtiyor. Hemen ardından ise “Benim bildiklerim bunlardan ibaret. Bu hususların doğrulu noktasında hiçbir şüphe yok. İki köy de bizden bir saldırı bekliyor. Bu yüzden de her ihtimalde bizi kışkırtmaya çalışacaklar. Bizden gelecek en ufak bir saldırı hamlesi, iki köyün de bize saldırmasına sebep olacak. İlk saldıran biz olduğumuz için de, diğer köylerden destek bulma şansımız azalacak.” diyere düşüncelerini dile getiriyor.

Bu anlatımların ardından Shusa'nın konuşmasına istinaden Fuki “Ben geri dönemem... En azından resmi bir emir alana kadar bunu yapamam. Ayrıca daha fazla bilgi etmek için uğraşmam gerek. Siz Jin'in taraf değiştirdiğini ve öldüğünü söyleyin, ben başımın çaresine bakmaya çalışacağım.” diyerek geri dönüş önerisini reddediyor. Bu cümlelerinin ardından ise Fuki “Buraya kaç kişi geldiniz? Eğer sizden başka biri yoksa, Eijiro'nun da söylediği gibi hemen ayrılmanız lazım.” diyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Kumagari Eijiro tarih 04 Eyl 2016, 13:36

Canı en çok yanan kişi ben olmama rağmen ağzını ilk açan kişi de ben olmuştum. Aklımdakileri direkt olarak dile getirdikten sonra kızın bana yeniden çemkireceğini düşünüyordum fakat bu sefer işler daha farklı olmuştu. Yola çıktığımızdan beri sadece yanımdaki bebeye insanların sıcak davranmasına alışmıştım fakat bu sefer kız bana karşı da yakın bir tutum sergilemişti. Yaşadığımız o kadar şeyin ardından yine sinirli bir şekilde konuşsaydı ağzına vururdum zaten. Senin için canımdan oluyordum be kappe. İki köyün arasında bir anlaşma olduğunun ve bu anlaşmanın hem halka açık hem de normal insanlardan gizli bir kısmı olduğundan bahsetmişti. Kısacası aralarında gizli işler dönüyordu. Bu konu hakkında öldürdüğümüz eleman daha fazla bilgi sahibiymiş fakat o da hain bir orospu evladı olduğu için artık işimize yaramazdı. İki köyün ortak paydada buluştuğu şey ise bizim memleketti. Söylediği son cümle ise en azından yüreğime biraz su serpmişti. Bir tarafın bize saldırması halinde diğer köy herhangi bir destekte bulunmayacaktı. Böyle bir durum yaşanması halinde aralarındaki anlaşma da suya düşerdi büyük ihtimâl. Yani şimdilik güvendeyiz, sanırım. Bizim saldırmamızı beklediklerini söyledi. Ulan daha yeni yeni götümüzü silecek peçete buluyoruz ne saldırısı? Yoksa bizim bilmediğimiz şeyler mi dönüyordu siktiğim köyünde? Neyse birader ben siyasi işlerden hiç anlamam. Biz işimizi doğru düzgün halledelim de gerisi beni alakadar etmez. Kim kimi sikiyorsa siksin. Ben rahatıma bakarım hacı.

Bizim bebe, kıza bizimle gelmesi konusunda bir teklifte bulunmuştu fakat kızın verdiği cevap tamamen olumsuzdu. Ona göre bizimle gelmesi imkansız bir durumdu. Burada kalması ve işine devam etmesi gerekiyordu. Helal olsun lan sana. Köyüne sağdık insan böyle olur işte. Amını siktiğim Jin gibi değil. Koca yürekli hatun, seni sevmeye başladım. Bizimle gelemeyeceğini mantıklı bir şekilde izah ettikten sonra bizden başkasının olup olmadığını sorup gitmemiz gerektiğini yinelemişti. Gitmemiz gerektiğini biliyordum fakat sorduğu soru ile yanımızda bir kişiyle daha geldiğimizi hatırladım. Götelek bir herifle. Şu an hiç de sikimde değildi açıkçası. Ne yaptığı konusunda hiçbir fikrim yoktu ve gidip onu aramak gibi bir düşüncem de bulunmuyordu. Bu yüzden gitmemiz konusunda emindim. Sikik herifi aramakla zaman kaybedersek köydeki elemanlar bizi enseleyebilirdi.

“Aslında yanımızda biri daha vardı fakat şu an nerede olduğu konusunda hiçbir fikrimiz yok. Kesin odada otuz bir çekiyordur. Ne yaptığı hiç de umurumda değil zaten. Aptal herifin tekiydi. Bizden ayrı olması benim işime gelir. Onun için zaman kaybetmek gibi bir düşüncem yok. Bu yüzden buradan acilen gitmeyi öneriyorum bebe dostum. Zaman şu an bizim için her şeyden önemli.” Dedikten sonra derin bir nefes alıp kapıya doğru çevirdim gözlerimi. “He yok ben kardeşimi yarı yolda bırakmam onu illa arayacağım diyorsan da sana engel olamam, paşa keyfin bilir. Yalnız sana kanımın ısındığını bil, seni burada bir başına bırakmak hiç içimden gelmiyor. O yüzden benimle beraber gel ve çabucak tüyelim şu siktiğim köyünden.” Umarım bebe kahramanlık yapmaya çalışmazdı da yolumuza bakardık.
Resim

İsim: Kumagari Eijiro
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 6.000
Prestij: Moumoku/0
Kullanılabilir GP: 0

Güç: 6
Çeviklik: 12
Kondisyon: 5
Potansiyel: 4
Varlık: 3
Zeka: 2

Motivasyon
-Mutluluk: Sevdikleri ve kendisi için mutluluğu her şeyden önde tutar. Bu düşüncesi, düşmanları için olumsuzluklara neden olacaksa bunu gerçekleştirmekten geri durmaz. Tanıdıkları, kendisi için geri kalan herkesten daha önemlidir.
-Keşfetme ve öğrenme duygusu: Bu duygular reyizin vücudunun %80’inini oluşturur. Öğrenme derken yeni bir matematik formülü değil, hayata dair yeni bir derstir.

Komplikasyon
-Başarısızlık: Yapmaya çalıştığı işte başarısız olmak kendisi için sinir bozuculuktan öte bir olaydır. Kendisine bunu yediremez çünkü kafasında her şeyi zamanla başarabileceğine inanmaktadır fakat bunu gerçekleştirememek onu derinden üzer.

Ninjutsu
Rai no Te
Jibashiri
Kizetsu no Jutsu

Taijutsu
Shinshouki Stili D-Rank

Genjutsu

Beceri Listesi

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kullanıcı avatarı
Kumagari Eijiro

Mesajgönderen Chisa Shusa tarih 04 Eyl 2016, 21:29

Eijiro ile birlikte aklımıza gelenleri söyledikten sonra Fuki bize uzun bir konuşma yapmış ve ele geçirdiği bilgileri bizimle paylaşmıştı. Tam da tahmin ettiğim gibi Jin bu konuda daha fazla bilgi edinmeyi başarmıştı ve Fuki'ye her şeyi anlatmamıştı. Yine de her ne kadar içeriğinden pek bir şey anlamamış olsam da kızın da birçok şeyi bildiği ortadaydı ve görevim gereği hepsini aklımda tutmak için çabalamaya başlamıştım. Takigakure ve Otogakure'nin ticari faaliyet içinde olduğunu zaten biliyorduk ancak birleşip Nikkougakure'ye karşı tek saf olacaklarını tahmin etmek benim siyasi bilgimi aşan bir şeydi. Öte yandan iki köyün de bize karşı savunmaya çekilmiş olması ve birisinin saldırması halinde diğerinin de ona katılmayacak olması bizim için iyi bir gelişmeydi. En azından doğrudan birleşip üstümüze yürümüyorlardı. Gerçi Nikkougakure yönetiminin yapılacak kışkırtmalara karşı sessiz kalıp kalamayacağını bilmiyorum. Belki de ufak bir hata sonucu düşmanlarımızın eline bize savaş açmaları için yeterli nedeni vermiş oluruz ki yeni kurulan bir köy olduğumuzu düşünürsek karşımıza alacağımız iki köye karşı pek de şansımızın olduğunu söyleyemem açıkçası.

Tüm bunları aklımın bir kenarına not etmeye çalışırken cevap alma sırası bana gelmişti ve söylediklerime karşı olumsuz cevap almam çok da uzun sürmemişti. Kız, ikinci bir emre kadar burada kalması gerektiğinden, geri dönmesi halinde görevine ihanet edeceğinden falan bahsetmişti. Bence söyledikleri tamamen bir saçmalıktan ibaretti. Jin öldü ve ölüm nedeni çok net bir şekilde bıçak yaralarından kaynaklanıyor. Bilin bakalım kim wakizashi kullanıyor? Bu olayı deşerlerse -illaki üstüne gideceklerdir- bütün kapıların Fuki'ye açılacağı gün gibi ortada. Yani görevime ihanet edemem diye gurur yapmanın hiç bir mantığı yok. Eminim ki kendisine bu görevi verenler kızın can güvenliğinin olmadığına ikna olduklarında hiç de sert tepki göstermeyeceklerdir.

Öte yandan Eijiro'nun Yoshiro hakkında söyledikleri iyice sinirimi bozmuştu. Buraya üç kişi gelmiştik ve iki kişi olarak dönüp arkamızda kimseyi bırakmaya niyetim yoktu. Hem zaten İdio'yu handa bıraktığımdan dolayı onu almadan şuradan şuraya gitmeyeceğim gün gibi ortadaydı. Her ne kadar tehlikeli olsa da ilk başta kaldığımız hana uğramamız gerektiğini düşünüyordum. Bu doğrultuda "Bir an önce köyü terk etmemiz gerektiğinin farkındayım ama Yoshiro'yu bulmadan buradan gitmek istemiyorum. Ayrıca köpeğim ve eşyalarımız ilk geldiğimiz handa. Onları da almamız gerekiyor. Buraya üç kişi geldik ve üç kişi döneceğiz." diyeceğim. Biliyorum, Eijiro ile birlikte bir an önce köyü terk etmek çok daha mantıklı bir hareket olabilir ama yine de arkamızda kimseyi bırakmaya niyetim yok.
Lejant
Karakter Gelişimi

Künye
İsim: Chisa Shusa
Element: Fuuton
Seviye: D-Rank
Ryo: 61.000
Prestij: Tanjou/0

Motivasyon: En iyi genjutsu ustası olmak.
Komplikasyon: -
Özellikler: -

Güç: 2
Çeviklik: 5
Kondisyon: 6
Potansiyel: 6
Zeka: 8

Ninjutsu
Shunshin D-Rank
Daitoppa C-Rank

Genjutsu
Kininaru Kimochi D-Rank
Kuroshiki D-Rank
Rishuu C-Rank
Raigen C-Rank
Kasumi Juusha C-Rank

Disiplinler
Houkibo D-Rank
Taroubo D-Rank

Beceri Listesi
-

-
Kullanıcı avatarı
Chisa Shusa

Mesajgönderen Daisuke Yoshiro tarih 04 Eyl 2016, 22:59

Aslında bu durumdayken en son beklediğim şey söylediklerimin yetersiz gelmesiydi. Anlattıklarımdan tatmin olmayan Daichou'nun bana tepkisi bir hayli sert olmuştu. Bir yandan adamı haklı görürken bir yandan da çaresizliği hiç hissetmediğim kadar sert hissediyordum. Hemen anlatacak farklı şeyler aramaya başladım. Bir an önce bu durumdan kurtulmalı ve bir sonraki aşamaya geçmeliydim. Köy hakkında fazla bilgiye sahip olmamam beni daha da zor duruma düşürüyordu. Belki bu anı Fuki ile görüştükten sonra yaşasaydım her şey daha iyiye gidebilirdi. Görevin inceliklerini öğrendikten sonra bizim buraya gelişimizin asıl amacını öğrenmiş olacaktım ve elimde bir koz taşıyacaktım. Şuan ise elimde koskocaman bir hiç vardı. Belki de o lağım çukuruna tekrar düşmek yerine Daichou tarafından kafamın ezilmesi benim için bir başarı bile sayılabilirdi. Sonuçta koskoca bir köyün başındaki insana baş kaldırıp onun ellerinden ölümü tatmak herkesin sahip olabileceği bir başarı olamazdı. O an Daichou tarafından vahşice katledilmek her şeyden daha makul geliyordu.

Bir şeyler bulmalıydım. Beni buradan kurtaracak ve hayatıma devam etmemi sağlayacak o koza sahiptim. Bunu biliyordum fakat bulmakta güçlük çekiyordum. Eğer böyle bir şey elimde olmasaydı üstüme bu kadar gelmezlerdi. En kötü senaryo bütün bunların bir oyun olmasıydı. Açıkçası bir an chakra akışımı kesip aniden tekrar başlatarak genjutsu etkisi altında olup olmadığımı kontrol edecektim. Ne kadar işe yarayıp yaramayacağını bilmiyordum. O an bildiğim şey içinde bulunduğum durumun gerçekten boktan olduğuydu.

Ve tanrı kulağıma o sihirli sözcükleri fısıldamıştı. Belki kesin bir çözüm değildi. Belki de benden bekledikleri en son şeydi söyleyeceklerim. Fakat başka çarem yoktu. Buraya birlikte geldiğim insanları ele verecektim. Elimdeki tek bilgi buydu. İstediğim kadar düşünüp durayım yine de elimde koskocaman bir hiç olacaktı. Benim gibi gereksiz 2 salağı daha yakalayıp ne elde edebilirdi pek emin değilim ama denemekten zarar gelmezdi. Daichou'nun gözlerine bakıp "Bilmiyorum ne kadar işinize yarar ama elimde kalan son bilgiyi de sizle paylaşacağım. Buraya geldiğim insanlardan birisi cüce, diğeri ise mavi saçlı bir genç. Şuan Jin ya da Fuki'yi çoktan bulmuşlardır. Bahsettiğim casuslardan ikisi de şuanda bu odada olmadığına göre onları hemen bulmanız demek yanımda gelen insanları da bulmanız anlamına geliyor. Size daha fazla esir sağlamaktan başka yapabileceğim bir şeyim yok. Fakat şunu bilmenizi istiyorum, Kikaku-sama ile o deliğe tekrar dönmektense burada, sizin ellerinizde tadacağım bir ölümü tercih ederim." diyecektim ve kafamı yere eğerek olacakları bekleyecektim. Peki ya bütün bunlar bir genjutsu ise? Sanırım o zaman bunların hiçbirini söylememiş olacaktım.
Resim

Künye
Fraksiyon:Hikari
Element:Katon
Seviye:C-Rank
Rütbe:Chuunin
Ryo:25.000 Ryo
Prestij:Moumoku/1
Kullanılabilir GP:15

Motivasyon
-Köyün başına geçerek bir dişinin egemenliğinden kurtulmak.

Komplikasyon
-Öfke nöbetleri-cinnet geçirmesi çoğu sinir-stres halinde olasıdır.

Özellikler
-

Güç:5
Çeviklik:5
Kondisyon:5
Potansiyel:5
Varlık:5
Zeka:5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1

Ninjutsu
Hibashiri
Yari no Mokou
Choune no Jutsu
Yami no Me
Kasumi Enbu no Jutsu

Taijutsu
Taijutsu Disiplini, Rinjoushou D-Rank

Genjutsu

Kullanıcı avatarı
Daisuke Yoshiro

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 06 Eyl 2016, 07:46

Eijiro ve Shusa; Yoshiro’nun yokluğu konusunda aranızda fikir ayrılığı çıktığı anda, Fuki ipleri eline alıyor ve “Siz gidin, ben diğer arkadaşınıza bir şekilde ulaşmaya çalışacağım. Burada daha fazla durmak size beladan başka bir şey getirmeyecek!” diyor. Fuki’nin bu konudaki haklılığı konusunda aranızda tereddüt olmadığı için, Fuki’ye güvenerek önce kaldığınız hana gidiyorsunuz. Buradaki eşyalarınızı hızlıca toplamanızın ardından, Nikkougakure yolunu tutuyorsunuz.

Nikkougakure’ye vardığınızda, ilk uğrama noktanız hastane oluyor. Eijiro tıbbi müdahale için hastanede bir süre kalırken, Chusa da görev raporunu vermeye gidiyor. Eijiro birkaç günlük tedavisinin ardından, sapasağlam haliyle görev raporunu veriyor.

Yoshiro; Cümlelerin her ne kadar Ogawa’ya çok etkilememiş olsa da, Daichou senin ölüm emrini şimdilik vermiyor. Adamın çatık kaşlarını ortadan kaldırması senin de içini rahatlatırken, Daichou “Bir süre zindanda kalacaksın. Ama ilk işin çıktığın görev ile ilgili bir rapor hazırlamak olacak. Sana kalacak bir yer ayarladığımız zaman seni zindandan alacağız. Şimdi gidebilirsin.” diyor. Ogawa’nın sözlerinin ardından Kikaku başıan geçirdiği bir cisimle tekrar görüşünü yok ederken, kısa bir süre sonra geldiğin zindana geri dönüyorsun. Kikaku sana bir parşömen ve kalem vererek “Normal görev raporu yazar gibi, bildiğin her şeyi bu kağıda dök.” diyor ve hemen ardından “Merak etme burada çok kalmayacaksın.” diyor pek de inandırıcı olmayan bir ses tonuyla. Sen raporunu yazıp bitirene kadar Kikaku başında duracak gibi görünüyor.

Out: Konu bitmiştir beyler, ellerinize sağlık. Siz raporlarınızı gönderin, ben de ödüllerinizi göndereyim. :lol:
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Daisuke Yoshiro tarih 07 Eyl 2016, 01:33

Son şansımı kullanıp kozumu ortaya koymuştum. Aslında bir koz bile denemezdi söylediklerime ama yapacak bir şeyim yoktu. Sırf laf olsun diye bile konuştuğum söylenebilirdi. Bu yüzden biraz kendimi tehlikeye atmış olsam da sanırım çaresizliğimi hissettirmekte yeterli olmuştum. En azından söylediklerimden sonra Daichou beni öldürmemişti. Tekrar zindana dönecek olmak her ne kadar hevesimi kırsa da olacaklara çoktan boyun eğmiştim. Hem Ogawa'nın söyledikleri içimde yeni umutlar ortaya çıkarmıştı. Bana bir yer ayarlamalarının ne demek olduğunu merak ederken zindana tekrar aynı güvenlik prensipleriyle geri gidiyordum. Gözlerim kapalıyken düşündüğüm tek şey burada yaşayabileceğim yeni hayatım olmuştu. Her ne kadar buradaki hayatımda bir melek olmayacağımı bilsem de o fakirlikten don bile almakta güçlük çektiğimiz yere tekrar dönmeyecek olmama seviniyordum.

Zindana tekrar geri döndüğümüzde Kikaku benden bir rapor yazmamı istemişti. Ardından burada fazla kalmayacağımı o kadar boktan bir ifade ile söylemişti ki, sonsuza kadar burada kalacakmış gibi hissetmiştim. Sanki bana söyledikleri her şey beni kandırmak içinmiş gibi geliyordu. Bu ihtimal eğer gerçekleşirse gelecek hakkında kurduğum bütün hayaller bir anda suya düşecekti. Bunun olmasına yavaş yavaş kendimi hazırlamaya başlamalıydım. Yabancı bir köyde, köyümün düşman saydığı insanlarla bir anlaşma yapmıştım. Böyle bir anlaşmanın ne kadar güvenilirliği vardı orası meçhul idi.

"Bir kervan aracılığıyla ticaret yapma amaçlı gelen tüccarlar kılığında köye girdik. Takigakure'ye geldiğimizde hemen kendimize bir han bulup yerleştik. Tüccar rolüne büründüğümüz için kalacak yer bulmamız zor olmadı. Takım arkadaşlarımla görevimiz hakkında neler yapabileceğimizi kısaca konuştuktan sonra ayrılıp köydeki casuslarımızı aramaya karar verdik. Görev arkadaşlarım Shusa ve Eijiro birlikte giderken ben tek başıma aramaya koyuldum. Yaptığım ilk şey hanın sahibine aradığımız kişilerin isimlerini vermek olmuştu. Hancı bahsettiğim kişileri bulmak için benden para istedi. Benim ise cebimde hiç para yoktu. Hal böyle olunca handan dışarıya çıktım. Fakat hana geri dönmem kısa sürmedi çünkü hancının bana gösterdiği bu davranış beni sinirlendirmeye yetmişti. O an o adamı öldürmemek için her ne kadar kendimi zorlasam da başaramadım. Hana geri döndüm ve bütün hanı yakıp hancıyı çığlıklar içinde öldürdüm. Sonrasında ise kendimi dışarıya atıp mağdur süsü vermeye çalışırken içeriden kaçan bir misafir yüzünden açığa çıktım. O an orada pes edip olacaklara boyun eğdim."
Resim

Künye
Fraksiyon:Hikari
Element:Katon
Seviye:C-Rank
Rütbe:Chuunin
Ryo:25.000 Ryo
Prestij:Moumoku/1
Kullanılabilir GP:15

Motivasyon
-Köyün başına geçerek bir dişinin egemenliğinden kurtulmak.

Komplikasyon
-Öfke nöbetleri-cinnet geçirmesi çoğu sinir-stres halinde olasıdır.

Özellikler
-

Güç:5
Çeviklik:5
Kondisyon:5
Potansiyel:5
Varlık:5
Zeka:5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1

Ninjutsu
Hibashiri
Yari no Mokou
Choune no Jutsu
Yami no Me
Kasumi Enbu no Jutsu

Taijutsu
Taijutsu Disiplini, Rinjoushou D-Rank

Genjutsu

Kullanıcı avatarı
Daisuke Yoshiro

Mesajgönderen Kumagari Eijiro tarih 07 Eyl 2016, 12:46

Bizim ufak bebe gitme kararıma karşı çıkmıştı. Diğer elemanı ve köpeğini bulması gerekiyormuş. Ne köpeği lan? Deli birader bu çocuk. Neyse amınakoyim istediğini yapsın diye düşünürken Fuki hanım son sözü söylemişti. Gitmemiz emrini vermişti hazretleri. Diğer sikik herifi de kendisi halledeceğini söylemişti. Benim hiç umurumda değildi. Başına ne gelirse gelsin kendi problemiydi. İster götünü siksinler gerçekten takmazdım. Kızın söylediklerinden sonra bir kez daha bebeyle bakışmış ve gitme kararı almıştık. Buradan götümüzü kurtarmamız gerekiyordu ve bu durum her şeyden önemliydi şu an için. Olabildiğince gizli ve hızlı bir şekilde eşyalarımızı da aldıktan sonra aynı şekilde memleketimizin yolunu tutmuştuk. Köye karşı aşırı derecede sevgi, sadakat ve bunun gibi şeyler beslemesem de burada durduğumuz sürece hayatımız tehlikedeydi. En azından orada güvende olacaktık, şimdilik.

Adımlarımızı köyden içeri attığımızda vücudumdaki delikler yüzünden gitmem gereken ilk yer kerhane değil, hastane olmuştu. Sikişe de sonra giderdim aga merak etme. Bedenimdeki hasarlar küçük boyutta olmadığından dolayı bir süre seksi hemşirelerin ve doktorların gözetimi altında kalmıştım. Bu süre zarfından sonra sikim ve bedenim dimdik ayakta hastane kapılarından tekrar hayata adımımı atmıştım. Karıların amcıklarında yüzmeden önce yapmam gereken son bir işi halletmeye gitmiştim.

“Bir kervana eşlik ederek Takigakure’ye giriş yaptık. İyi bir şekilde gizlendiğimiz ve kimliklerimiz tüccar olarak tanıtıldığı için şüphe çekmeden bunu başarabilmiştik. Surlara yakın bir yerde, tek ihtiyacımız olan uykuyu karşılayabilecek bir handa konaklama yaptık. Görevimizin öneminin farkında olduğumuzdan dolayı handa çok fazla zaman harcamadan ufak bebeyle kendimizi dışarı attık. Diğer elemanı hiç gözüm tutmadı, eğer karşıma çıkarsa onu tokatlayacağımdan emin olabilirsiniz, bunu da ek olarak yazayım. Neyse hacı. Bulmamız gereken iki kişiden birini aramak için sokaklarda gizli bir şekilde dolaşırken bir kıza denk geldik ve bize yardımcı olabileceğini düşündük fakat yanılmıştık. Buna rağmen şans yüzümüze gülmüş ve Fuki’yi karşımıza çıkartmıştı. Başta doğal olarak bize güvenmemiş ve bilgilerini bize aktarmamıştı. Konuşmamız hâlen sürerken aradığımız diğer kişi yani Jin de bizi bulmuştu fakat bu bizim hiç de yararımıza olmamıştı. Jin, köyümüze ihanet etmiş ve safını değiştirmişti. Fuki, Shusa ve bana karşı gelmişti. Emelinin bizi öldürmek olduğunu apaçık bir şekilde ortaya koymuştu. Görevin seyrinin bozulmaması için bizim de onu yolumuzdan kaldırmaktan başka seçeneğimiz kalmamıştı. İş birliği içerisinde onun hayatına son vermiştik. O bir haindi ve bu gerekli bir olaydı. Herkes bir miktar hasar almıştı. Benim götüm epey bir sikilmişti ama neyse, hemşire bacılarım bir güzel halletti. Fuki bu yaşadıklarımızdan sonra ise bize önemli bilgiler sunmuştu. Otogakure ve Takigakure arasında bir anlaşma olduğu kesindi ve bu anlaşmanın halka açık ve kapalı olan iki kısmı vardı. Açık kısmı, göz boyamak içindi. Ticari faaliyetler falan filan. Gizli kısmı ise bizim ülkemizi ilgilendiriyordu. Askeri birliktelikleri sadece bizim ülkemizi kapsıyordu. İki ülke de bizi kışkırtmaya ve savaş çıkartmaya çalışacaktı. Bu yüzden ülke ve siyasi adamlar olarak sakinliğimizi koruyarak hiçbir olaya mahal vermemeliydik. Bizim saldırımızdan önce iki köyden birisi bize karşı ateş açtığında, diğer köyden yardım bulamayacaklardı. Bu yüzden her şey bizim siyasi ve askeri başarımıza bakıyordu. Anlayacağın işler böyle baboli. Benden bu kadar. Haydi bakalım, Eijiro kaçar.”

İmzamı da altına fiyakalı bir şekilde çaktıktan sonra yollamıştım raporu. En azından bir süre rahatıma bakayım birader. Yeni yeni iyileşiyorum zaten, birkaç hatun bulur günümü gün ederim. Bekleyin beni amcıklar, babanız geliyor.
Resim

İsim: Kumagari Eijiro
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Ryo: 6.000
Prestij: Moumoku/0

Güç: 6
Çeviklik: 12
Kondisyon: 5
Potansiyel: 4
Zeka: 2

Motivasyon
-Mutluluk: Sevdikleri ve kendisi için mutluluğu her şeyden önde tutar. Bu düşüncesi, düşmanları için olumsuzluklara neden olacaksa bunu gerçekleştirmekten geri durmaz. Tanıdıkları, kendisi için geri kalan herkesten daha önemlidir.
-Keşfetme ve öğrenme duygusu: Bu duygular reyizin vücudunun %80’inini oluşturur. Öğrenme derken yeni bir matematik formülü değil, hayata dair yeni bir derstir.

Komplikasyon
-Başarısızlık: Yapmaya çalıştığı işte başarısız olmak kendisi için sinir bozuculuktan öte bir olaydır. Kendisine bunu yediremez çünkü kafasında her şeyi zamanla başarabileceğine inanmaktadır fakat bunu gerçekleştirememek onu derinden üzer.

Ninjutsu
Rai no Te
Jibashiri
Kizetsu no Jutsu

Taijutsu
Shinshouki Stili D-Rank

Genjutsu

Beceri Listesi

Kullanıcı avatarı
Kumagari Eijiro

Mesajgönderen Chisa Shusa tarih 15 Eyl 2016, 10:30

Her ne kadar Eijiro ile köyden ayrılıp ayrılmama konusunda fikir ayrılığına düşmüş olsak da Fuki'nin ipleri eline alması ve emir verici sözlerle köyden bir an önce gitmemizi söylemesi elimin kolumun bağlanmasına neden olmuştu. Ayrıca Fuki'nin Yoshiro'ya ulaşacağı ve onu da güvenli bir şekilde göndereceğini söylemiş olması içimdeki alevi bir hayli yatıştırmıştı. Ancak hala korktuğum bir nokta vardı ki o da Fuki'nin de artık burada güvende olmadığını düşünüyor olmamdı. Jin ile yaptığımız dövüşü yaşlı, çocuk fark etmez herhangi bir kişi bile görmüşse eğer Fuki'nin de açığa çıktığı gerçeğini değiştiremezdik. Gerçi kendisi bu riski göze alıyorsa eğer bize çok söz hakkı düşmeyecek gibi duruyor.

Gerekli hazırlıkları yapıp eşyalarımızı topladıktan sonra Takigakure'den sorunsuz bir şekilde ayrılmayı başarmıştık. Eijiro'nun sakatlığı yüzünden yolculuğumuz gelişimiz kadar kısa ve konforlu sürmemiş olsa da tek parça halinde Nikkougakure'ye varmış olmamız şükretmemiz için yeterli bir sebepti. Köye girer girmez ilk işim Eijiro'yu hastaneye götürmek olmuştu ve onun güvenilir ellere teslim edildiğinden emin olduktan sonra da doğrudan görev raporumu hazırlamak için Daimyo Binası'nın yolunu tutmuştum. Sonrasında evime gidip rahat bir uyku çekmek istiyordum.

Takigakure'ye bize ayarlanan kimlikleri kullanarak sorunsuz bir şekilde giriş yaptıktan sonra yine güvenilir bir handa bizim için ayarlanmış olan odalara yerleştik. Bir süre hem yolculuğumuzun yorgunluğunu üstümüzden atabilmek hem de görevi başarıyla sonuçlandırabilmek ve nasıl bir strateji izleyeceğimizi kararlaştırabilmek için biraz dinlenmeye karar verdik. Daisuke Yoshiro pek arkadaş canlısı bir insan değildi ve Eijiro ile iyi anlaşamadılar. Açıkçası sürekli birbirlerine laf sokma çabası içindeydiler ki bu da ortamın sürekli olarak gerilmesine sebep oluyordu. Bu sebeple gizliliğimizi yabana atmamak için grubumuzu ikiye bölüp köy içinde dağılmaya karar verdik. Bu şekilde hem daha fazla alanda Jin ve Fuki'yi aramış olacak hem de grup içi kargaşaların önüne geçmiş olacaktık. Nasıl dağılacağımıza karar verdikten sonra handan ayrıldık.

Ben Eijiro ile birlikte tüccar kimliğimizi kullanarak Takigakure'nin köyümüze geri dönüşümüzde bizi koruması bir shinobi görevlendirdiğini ve bu kişinin de Fuki olduğunu söyleyerek etrafta soruşturmaya başladık. Birkaç kişiyi es geçtikten sonra en sonunda Fuki'yi bulmayı başardık. İşte işler tam da bu sırada karıştı. Fuki başta bizimle iş birliği yapmayı reddetti. Onu ikna etmek için bir hayli uğraştık. Başta bu duruma hiç bir anlam verememiştik ancak olayların aslını öğrenmemiz Jin'in açığa çıkması ile oldu. Kendisi köye ihanet edip Takigakure'nin tarafına geçmişti ve Fuki'yi de tehdit ettiğinden kız kendi güvenliği için bize bir şey söylemekten çekiniyordu. Bu sırada Jin bize saldırdı ve zorlu bir karşılaşmanın içerisinde bulduk kendimizi. Bu savaşta her ne kadar Eijiro ağır yaralar almış olsa da Jin'i öldürmeyi başardık. Bundan sonrasında Fuki'den elde ettiği bilgileri alıp geri döndük ancak Yoshiro'nun ne durumda olduğuna dair en ufak bir fikrimiz yok. Çünkü Fuki bir an önce köyden gitmemiz gerektiğini Jin'in cesedi bulunduğunda gizliliğimizin tehlikeye gireceğini söyleyerek bizi apar topar köyden şutladı. Kendisinin Yoshiro'ya ulaşacağını ve onu da sağsalim bir şekilde Nikkougakure'ye göndereceğini söyledi.

Fuki'nin bize söylediği istihbarata gelirsek eğer... Takigakure ve Otogakure, Nikkougakure'ye karşı işbirliği içerisindeler. Ancak bu kendilerini savunmaktan daha ileriye giden bir şey değil şu an için. Köylerden ikisi de ilk saldırıyı yapmaya niyetli değil. Çünkü bu hamlenin kendilerini haksız durumda göstereceğini düşünüyorlar. Ayrıca eğer iki köyden birisi Nikkougakure'den önce bir savaş hamlesi yaparsa diğeri onun yanında yer almayacak. Stratejileri daha çok Nikkougakure'nin kışkırtılması ve iki köyden birisine karşı agresif bir hamle yapması sonucunda diğer köylere kendilerini haklı durumda göstererek herkesin desteğini arkalarına almaktan ibaret. Ayrıca ilk saldırı hamlesini Nikkougakure gerçekleştirirse iki köy ittifak olduğundan dolayı birisine yapılan saldırı diğerine de yapılmış gibi sayılacağından dolayı iki köyün de bize savaş açması için yeterli sebebi olacak.

Fuki'nin bize anlattıkları bunlardan ibaret. Aslında Jin bu gizli anlaşmalar konusunda Fuki'den daha çok bilgiye sahipmiş ancak taraf değiştirmiş olmasından mütevellit bildiklerini Fuki ile paylaşmamış. Aslında böyle bir şeyin olmuş olabileceğini tahmin etmiş olduğumdan Jin'i canlı bir şekilde ele geçirmek için bir hayli uğraşmıştım ancak adamın son nefesini verene kadar bize tehlike teşkil ediyor olması ve nefes aldığı sürece bize saldırıyor olması elimizin kolumuzun bağlanmasına sebebiyet oldu.
Lejant
Karakter Gelişimi

Künye
İsim: Chisa Shusa
Element: Fuuton
Seviye: D-Rank
Ryo: 61.000
Prestij: Tanjou/0

Motivasyon: En iyi genjutsu ustası olmak.
Komplikasyon: -
Özellikler: -

Güç: 2
Çeviklik: 5
Kondisyon: 6
Potansiyel: 6
Zeka: 8

Ninjutsu
Shunshin D-Rank
Daitoppa C-Rank

Genjutsu
Kininaru Kimochi D-Rank
Kuroshiki D-Rank
Rishuu C-Rank
Raigen C-Rank
Kasumi Juusha C-Rank

Disiplinler
Houkibo D-Rank
Taroubo D-Rank

Beceri Listesi
-

-
Kullanıcı avatarı
Chisa Shusa

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 19 Eyl 2016, 07:42

Kapalı konu
Konu sonlanmıştır. Daisuke Yoshiro, tercihen Nikkougakure'yi terk etmiş olduğu için Nikkougakure tarafından verilen ödülden pay alamamıştır. Bu yüzden görev ödülleri 3 yerine 2'ye bölünmüştür.

Ryo:
Gelir:
  • Başarılı Görev:
    +150.000 Ryo
  • GM Pasifliği:
    +10.000 Ryo

Gider:
  • Hastane Masrafları:
    -10.000 Ryo
  • Kullanılan Ekipman:
    -3.000 Ryo
  • Yolculuk ve Konaklama Masrafları:
    -25.000 Ryo

Net Gelir:
  • Total:
    +122.000 Ryo
  • Kişi Başı:
    +61. 000 Ryo

Kişisel Gelişim:
Gelir:
  • Başarılı Görev:
    +2PP
    +30GP
  • GM Pasifliği:
    +10GP

Kumagari Eijiro:
  • Bonus/Penaltı
    Komplikasyon, +1PP
    Görev Arkadaşını Terk, -20PP
  • Net
    +1PP
    -20GP

Chisa Shusa:
  • Bonus/Penaltı
    Destek Kuvvet, +1PP
    Görev Arkadaşını Terk, -20GP
  • Net
    +1PP
    -20GP

Net:
Kumagari Eijiro
  • Net:
    +61.000 Ryo
    +20GP
    +3PP

Chisa Shusa
  • Net:
    +61.000 Ryo
    +20GP
    +3PP

Daisuke Yoshiro'ya Takigakure Tarafından Verilen Ödüller:
  • +10 GP
  • +25.000 Ryo
  • +1 PP

Kapalı konu
Daisuke Yoshiro için yeni konu tarafımızdan açılacaktır.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir