[Bachuru&Ishio&Kageri | Aktif Operasyon] Casus ve Sadakat

Gizli Kütüphane'nin tozlu raflarındaki unutulmuş hikayeler.

Moderatör: Game Master

[Bachuru & Ishio & Kageri] Aktif Operasyon

Mesajgönderen Yumasaki Bachuru tarih 03 Ağu 2016, 16:33

Kagami Tema Müziği;
İzleyin youtube.com

Fasulyeden. Güzel bir tabirdi, bir yandan Kageri'yle Bachuru'yu kötü bir duruma sokarken; bir yandan da işlerine gelecekti. Yine de kadının hala iki genci zan altında ve ezik tutmaya çalışması kindar biri olduğunun göstergesiydi ve açıkça bu Bachuru'yu iyi hissettirmiyordu. Konuşması çok işe yaramış gibi değildi, kadının idaresinin bu üç gençten her durumda güçlü olmasına rağmen hala ölü olmamaları hain olmadığına bir kanıt gibiydi. Ishio kendine kadının yanında yer ayırmayı başarmış gibi görünüyordu ve kadın sonradan gelen shinobilerden birini öldürmediğine göre şüphelendiği başka birileri de kalmamıştı. Sonuçta çok uzun süre araştırma yapmıştı ve tesadüfen odada olan bütün hainleri tek başına etkisiz hale getirmişti, dışarıdan gelen kimseyi zindana girecek gruba dahil etmemesi- özellikle de elinde bu güç varken- bunu gösteriyordu. Bachuru bu tesadüfler silsilesinden aşırı rahatsız olmaya başlasa da konuşmasını yaptıktan sonra zindanın yolunu tutmuştu tutsağıyla beraber.

Düşününce, kadın adamları Kaç casus var ve hangi köydenler? diye sorgulamaya çalıştıktan sonra olayı tamamen farklı bir şekilde anlatmaya başladı. Söyledikleri açık veya yanlış değil evet ama, örümcek hislerim gıdıklanıyor ister istemez.

Düşünceler aklından çıktığında ve genç adam gerçek dünyaya gözlerini açtığında karanlık ve dışarının nemli, alkol kokan havasını aratacak zindanda bulmuştu kendini. Neyse ki bu geçiş, genci parmaklıkların ardına ışınlamamış; sadece parmaklık kapılarını açan anahtarın şıngırdamasıyla karşılamıştı. Bir süredir bulundukları boktan mekanlar ve kendilerini içinde buldukları boktan durumlar kuş sesine benzeyen şıngırdamayla Bachuru'yu neşelendirirken, gencin yarı açık gözleri ellerinde kıvranmaya ve bağırmaya başlayan adamın sesiyle gerçek dünyanın stresine geri dönmüştü. Ormandaki tarantulanın tuzağındaki kuş da cıvıldıyor, vıyaklıyor ve çırpınıyordu; Bachuru adama verdiği saniyelik rahatlığı tıpkı örümceğin yaptığı gibi ondan geri alacak ve sertçe kendi kollarını adamın koltukaltından geçirip ellerini adamın ensesinde kilitleyecekti. Ağzını kapatmayı düşünememiş, içgüdülerine yenilmiş olsa da adamın ağzını kapatmanın o kadar gecikmişken sadece işleri daha da garipleştireceğinden içgüdülerine kısa bir şükür ettikten sonra zaten kendi yardımı olmadan adım atamayacak adamı parmaklıkların arkasına hafifçe atarken Kageri'nin de aynısını yapacağına emin bir hareketle kapıyı kapatmaya koyulmuştu.

Açık gözlerini tekrar kısarken sanki diğer shinobi odada yokmuş gibi rahat bir şekilde konuşmaya devam edecekti; "Size eğer herkesin toplandığı odada sessiz olup kaos çıkarmazsanız her şeyin anlaşılmasına yardımcı olacağını ve eğer söylediğiniz gibi suçsuzsanız zarar görmeyeceğinize dair söz verdik. Ve sözümüzü tutuyoruz. Henüz, doğru bir şekilde, sorgulanmadınız ve birazdan Ishio ve Kagami-san geldiğinde sorgulanacaksınız.". Bachuru hiç bir zaman Kagami gibi tek kelimesinde insanlara bir şeyler yaptıracak ağırlıkta biri olmamıştı, bu yüzden odadaki herkesi sakinleştirmek istiyorsa kendisi de sakin ve rahat davranmalıydı. Söylediklerinde yalan olmasa da, kendini yalan söylemiş gibi hissetmişti ve bu konuda odadaki beşinci kişiye güvenemezdi; bir an önce Ishio'nun ve- mecburen Kagami'nin- buraya gelip sorgulanma işinin hallolması lazımdı ve artık onları çağırmak için konularla alakası olmayan birini etrafa dedikodu yayması için dışarı gönderemezdi.

Verebileceğini düşündüğü en güvenli kararı verdi, zindanın kapısını kilitlerken anahtarı Kageri'ye uzattı ve konuşmaya başladı; "Kageri, Ishio'yla Kagami-san'ı sorgulama için çağırır mısın?" dedi ve ardından tekrar kocaman gülümsemesini yüzüne yerleştirip daha sessiz ve yaramaz bir tonda "Lütfen kadına laf sokma artık." diye ekledi. Beşinci kişinin itirazına fırsat vermeden; "Hocam sen de benimle bekle, Kagami-san gelince seni gereken yere gönderir; ne olur ne olmaz." diye güven dolu bir komut verecek ve iki haşat adamın ve onunla kalacak adamın karşısına geçip sırtını duvara yaslayacaktı ellerini göbeğinde kavuşturarak. Rahat duruşu, ellerinin mühür yapmak için yeteri kadar yakın oluşundan gelen gizli bir hazırlılıkla gelecek ve bu sayede herhangi bir tehdide karşı en azından kendini hazır hissedecekti. Kageri'nin olası bir tehditle bu dar alanda kapışması kendininkinden hayli zor olurdu. Örümcek, anka kuşunun aksine betonların arasında bile yaşayabilirdi. Anahtarları Kageri'ye verip onu göndermek her şekilde en güvenlisi olacaktı.

Kageri, Ishio'yla Kagami'yi çağırmak için dışarı çıkarken- eğer itiraz etmezse-; parmaklıkların ardındaki ikiliye, "Sorgulamaya başlamadan söyleyeceğiniz her şeyi sizin hain olduğunuza yoracağım ve sorguya bu önyargıyla başlayacağım. Eğer söylediğiniz gibi suçsuzsanız orada uzun süre kalmayacaksınız, eğer suçluysanız da... büyük ihtimalle yine orada uzun süre kalmayacaksınız." diyerek soğuk ve sert bir tavır takınacaktı. Öfkeleniyordu ve her zaman olduğu gibi öncesinde kara bulutlar güneşin önünü kapatmıştı. Ardından sakince beşinci kişiye dönecek ve rahatlığını bozmadan, "Sen dışarıdan geldin hocam, olayla ilgili senin fikirlerini duymak istiyorum açıkçası." diye devam edecekti. Kageri, diğer ikisiyle ne kadar sürede dönecekti bilmiyordu ama; örümcek için bu süre baya uzun olacak gibiydi.
İsim: Yumasaki Bachuru
Element: Raiton
Seviye: C
Rütbe: Chuunin
Ryo: 25.000
Prestij: Moumoku/3
Resim
Güç:6
Çeviklik:7
Kondisyon:6
Potansiyel:6
Varlık:2
Zeka:3

Resim
Motivasyon
Değişim. Açıkçası ana motivasyonu böyle bir şey yapmak istedim, on yedi yaşında bir "katil" olsa da bir çocuktur sonuçta Bachuru. Değişime, ileriye, kendinin veya yeteri kadar ilginçse başkalarının hayallerine bir bağlılık hisseder ve bu bağlılık bu hayallerinin gerçekleşmesine çalışmasına sebep olur. Kötü biri değildir, ancak yeteri kadar ilginçse sonuçlar bunun için kötü şeyler yapmaktan çekinmez. Zaten bir shinobi olma sebebi de köyün insanlarının Altın Çağ hayalleridir.

Yumasaki Klanı.Bachuru, klanıyla ilgili hikayelerle büyümüş ve bu hikayelerin gerçekliğine dair hiç bir kanıt görmese de hayal kurmayı ve bu hayalleri takip etmeyi bırakmamıştır. Büyük annesinin onu engellemeye çalışmasına, eski evlerinin yerini bir chuunin olmasına rağmen söylememesi onu büyük ölçüde engellemiş; şevkini kırmış olsa da Yumasaki'yi köye ve daha önemlisi büyük annesi dışında hiç bir şeye sahip olmayan kendisine geri kazandırmak hayattaki en büyük amaçlarından biri olmuştur.

Komplikasyon
Çakra noktalarının zarar görmesinden kaynaklanan çakra kontrolü sorunu.

Ninjutsu
Raiton; Kizetsu no Jutsu, C Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından elinde chakra biriktirmeye başlar ve aşırı yakın bir mesafeden bunu kullanıcısına fırlatır. Elektrik akımı hızlıca kullanıcıdan hedefe atlar ve çarptığı uzvu anında kilitler ve kasar. Bu, hedefe hasar vermese de hareket kabiliyetini kısıtlar. Teknik maksimum 2 metre uzaklıkta efektiftir.
Raiton; Yusubi no Jutsu, D Rank
Kullanıcı Tora mührünü yapar ve kendi vücuduna elektrik verir. Bu teknik, kullanıcının uyuşan zihnini tekrar çalıştırmasına ve dikkatini toplamasına yardımcı olur, ancak kullanıcıya hasar verir. Teknik bazı düşük seviye Genjutsu tekniklerini kırabilir.
Ayatsuito, D Rank
Kullanıcı elinde bulunan misinaya chakra yükleyerek, onu istediği gibi hareket ettirme yetisi kazanır. Aniden onunla rakipleri yakalayabilir ve bağlayabilir veya daha kompleks hamleler uygulayabilir. Misina sadece 10 saniyeliğine kontrol edilebilir ve kullanıcıdan 10 metre uzaklaşabilir.
Shunshin, D Rank
Kullanıcı bir elinin işaret ve orta parmağını dışarı açar ve vücudundaki chakraya odaklanır. Ardından, kullanıcı aşırı hızla hareket etme kabiliyetini kazanır. Genelde kullanıcıya bakan kişiler onun birden yokolduğunu görür, ancak teknik sadece aşırı hızdan oluşmaktadır. Kullanıcı çevresel etmenleri kullanarak hareketini gizler ve birden yerinde varolduğu izlenimini verir. Kullanıcı teknik ile chakrası yettiği sürece istediği mesafeyi katetebilir, ancak teknik süresince başka teknikleri kullanamaz ve saldırı yapamaz, bütün odağı tekniği açık tutmak üzerine olmalıdır. Teknik havada hareket etmek için kullanılamaz. Teknik kullanılarak rakibe hızlıca yaklaşılabilir ve uzaklaşılabilir, ancak avantajlı bir pozisyona geçmek aşırı derecede zordur, zira bir çok kişi Shunshin ile yapılan hareketi görebilir ve farkedebilir.

Taijutsu
Shinshouki, C Rank
Bunshoku, C Rank
Beceri Listesi
-
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Sansetsukon (Kötü Kalite)
3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Kullanıcı avatarı
Yumasaki Bachuru

Re: [Bachuru & Ishio & Kageri] Aktif Operasyon

Mesajgönderen Kamiwaza Kageri tarih 03 Ağu 2016, 17:29

Hakir görülmek benim için yeni bir konsept sayılmazdı doğrusu. Eğer siz de başıboş hayalleri, köşe bucak, kovalayan bir dallama iseniz; ne söylediğimi anlamış olmalısınız. Parmakla gösterilen çocuk olmak mı? Bir kaçık, bir tür ucube mi? Tam olarak aradığınız yerdesiniz. Ve, açık konuşmam gerekirse... Bu kesinlikle, sevdiğiniz kızın size abi demesinden daha kötü bir şey. Evet, onu da yaşadım, başka bir günün konusu... Evet, ne diyorduk? Hakir görülmek, kesinlikle, benim için yeni bir şey değil. Peki ya ben bu konuda ne yapıyorum? Kesinlikle ama kesinlikle çok seviyorum! Olduğumdan daha küçük ve zararsız görünmek, dikkatlerden kaçmak... Teşekkürler Kagami-san ve tüm o balıklar için teşekkürler!

Gidecek daha çok yolumuz vardı, o kesin... Ama yine de, bir grup olarak, dediklerimizi yapabiliyor ve yaptırabiliyorduk. Grup olmanın faydaları 101 sınıfı... Bachuru ve ben, Kagami'nin peşimize taktığı bir piyonu da unutmayalım, mahkumları kaptığımız gibi zindanların yolunu tutmuştuk; görev ile ilgili olan umudumuza pek bir benzeyen mekana... Karanlık ve rutubetli, unutulmuş ve ölmüş. Bir insanı delirtmek için, bunlardan çok daha azı yeterliydi zaten. Bu adamları konuşturabilmek için, daha neye ihtiyacımız vardı ki? Hah, şu adamlardan bahsetmişken... Bachuru'nun elinin altındaki adam çırpınmaya, debelenmeye ve yırtınmaya başlamıştı; zamanlaması manidar...

Bachuru'nun, besbelli, bizi izlesin diye yolladığı dallamanın açtığı ikinci zindana; kendi tuttuğum adamı (gerekirse zor kullanarak) yerleştirecek ve arkasından zindanın kapısını kapatıp kilitleyecektim. Bir avuç demir ve zincir, yetkin bir shinobinin gözünde bir hiçtir. Fakat Kagami'nin attığı dayağa güveniyordum. Tabii o dayağın bile sahte, Kagami'nin bu adamları aklamak yada diğerlerinden izole etmek için kurduğu bir plan olabilirdi tabii ki. Fakat o yara bere ile, bu kapıdan geçmeleri için, en azından bir kaç saatimizin olduğuna inanıyordum. Tabii ben ve Bachuru'da boş adamlar değiliz, onları söylemeden geçmeyelim!

İpleri, benden önce, Bachuru eline almıştı. Ortamın nabzını tutmak, insanları sakinleştirmek için işe koyulmuştu, engellemedim. Bachuru bana anahtarları uzatana kadar, sessizliğimi sürdürdüm. Anahtarları aldıktan sonra, kafamı onaylarcasına salladıysam da, çıkışa doğru hareketlenmekte acele etmedim. Daha değil dedim kendi kendime... Eğer Kagami buraya gelirse, bir daha asla, bu adamları kendi ortamlarında izleme şansını yakalayamayız. Burada... Lanet bir zindanın altında, kendi dostlarından biriyle, zincirler ve duvarlar arasında... Bu şansı kullanmak istiyordum, bedeli ne olursa olsun...

Planımdan habersiz olan Bachuru'ya itiraz etmeden, gayri ihtiyari bir şekilde çıkışa doğru yöneldim. Fakat Bachuru kötü polisi oynarken, eğer onu tamamlamazsam, ne kadar rezil bir takım arkadaşı olacağını düşündüğüm için; zindanları hemen terk etmedim. "Öhöm, öhöm..." Yalancıktan(?) boğazımı temizleyip dikkatleri üstüme çektikten sonra, Bachuru'ya nazaran daha samimi bir ifadeyle; "Sizi buraya getirdik, çünkü 'gerçekten de' Kagami bizi parmağında oynatıyor. Onun rütbesinde olan bir shinobi için, anlaşılır bir durum tabii... Fakat ben sizin, iftiraya uğramış olduğunuza inanıyorum. Burada, yalnızca biz varız ve şimdilik güvendesiniz. Kafanızı çalıştırın, bunun doğru olduğunu biliyorsunuz.

Bir süre duraladım. Söylediklerimi idrak ettiklerinde, zihin süzgeçleri harekete geçtiğinde, söylediklerim hakkında çok da fazla düşünmelerine fırsat bırakmadan devam edecektim; "Şimdi! Dostum Bachuru, bu sorgulamada Kagami ve Ishio'nun da olmasını istiyor. Haklı. Fakat ben size güveniyor ve insiyatif alıyorum. Ben tam olarak şu kapıdan geçip, Kagami'yi sorgulamaya davet etmeden önce, size inanmam için sadece 10 saniyeniz var ve süre şimdi başladı." Söylediğim gibi, adamları tam olarak 10 saniye bekleyecektim. Eğer gerçekten ilgi çekici şeyler şakımaya başlarlarsa, hay hay... Yok eğer beni oyalamaya kalkarlarsa, tam olarak söylediğim şeyi yapacak ve gerisin geriye zindanlardan çıkıp; Ishio ve Kagami'yi çağırmaya gidecektim.

İyi olanınız kazansın baylar!
Resim
Künye
İsim: Kamiwaza Kageri
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Ryo: 85.000
Fraksiyon: Taiyou

Motivasyon
Doğaüstü: Fantastik canavarlar, doğaüstü varlıklar, imkansız olaylar, tuhaf söylentiler, masalsı güçler... Ve daha niceleri! Kageri, her türlü fantastik-mitolojik olaya/ögeye saplantı boyutunda bir tutku duymaktadır. Bu, Kageri'nin içinde -muhtemelen- asla sönmeyecek bir alev gibidir. Kendisi tek bir fantastik olayı görmeyi, elde etmeyi yeterli bulmaz. O, nefes aldığı süre boyunca bulunabilecek yeni bir doğaüstü olayın olduğunu ve olabileceğine inanır. Uzun lafın kısası... Doğaüstü olaylar, Kageri'yi yataktan kaldıran ve güne hazırlayan yegane motivasyonudur. Uzun ve yorucu yolculuğuna, çıkış nedeni ve hedefidir.

Komplikasyon
Takıntı: Mucizeler, efsanevi güçler, olmaması gereken yaratıklar, kutsal varlıklar, mitolojik kahramanlar... Kageri'yi harekete geçiren tüm bu ögeler, aynı zamanda, onun en büyük lanetidir de! Doğaüstü olaylara, hikayelere duyduğu aşk; bir noktadan sonra, onun için bir saplantıdır. Gerçek hayatın üzerindeki herhangi bir olgu, Kageri'nin takıntısını beslemek için yeterlidir. O an ne yapıyor olursa olsun, saplantısının peşinden koşacak ve duyduğu şeylerin kaynağını araştıracaktır.

Güç: 2
Çeviklik: 4
Kondisyon: 8
Potansiyel: 10
Varlık: 6
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 2 [Favori]
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1

Ninjutsu
Shunshin
Hibashiri
Kaon no jutsu
Ryuuka no Jutsu
Housenka no Jutsu
Sanzengarasu: Hite no Tori
Kullanıcı avatarı
Kamiwaza Kageri

Mesajgönderen Kai Ishio tarih 05 Ağu 2016, 14:36

Aldığı derin nefes tüm sıkıntısını omuzlarından atarken, Kagami az önce Ishio'nun kırdığu rutini devam ettirdi. Ben ne isem o. Hatta benden daha yetkili. Durumun bu noktaya nasıl geldiğini açıklayamıyordu. Şayet liderlik yapması için seçildiği grupla dahi başarılı olamamıştı. Belki de sebebi buydu. Yönetemediği insanların gerdiği ortamı sürekli ısıtmıştı Ishio. Hem arkadaşlarını hem Kagami'nin egosunu, duygularını okşamıştı. Sonuç ise, en azından görünürde ortada kalan, güvenilen insan olmuşu. Kendine güvenseydi, gerekli donanıma sahip olduğunu bilseydi bu konuda yakınmazdı Ishio. Tüm kontrolün onda olmasından daha mükemmel ne olabilirdi ki. Bu senaryoda sırtına atılan yükü de rahatlıkla kaldırabilirdi.

Ancak Ishio bu donanıma sahip değildi. Hatta bu güç nedeniyle görüşü kapanabilecek derecede basit, tecrübesiz biriydi. Bunu karargahtan içeri attığı ilk adımda kanıtlamıştı. Ishio burada yaşananlardan sonra belki iyi bir politikacı olabilirdi. Amma velakin casus shinobileri, hainleri ortaya çıkarabilecek otorite... Ishio bir hainin tohumuydu. Bu iş için seçilebilecek en son kişiydi ve Ishio, bunu çok geç farketmişti.

İçinde gram bulunmayan kendine güven duygusunu duruşuna yedirmeye çalıştı Ishio. Kagami onu karargaha tanıttığına göre artık bu duruş sürekli koruması gereken birşeydi. Ulan ile giriş yapan sinirli shinobiyi göz ardı etti. O shinobinin gözünde kendisini görebiliyordu Ishio. Onları sorgulamaya gelen, onlara potansiyel suçlu gözüyle bakan bir yetkili. Siniri anlayabiliyordu. Ve bu gerginliği arttırmaya gram niyeti yoktu. Sakince Kagami'ye odakladığı gözleriyle bu durumdan sıyrıldı. Karargah shinobileri yetkinin onda olduğunu bilse bile Ishio, Kagami'ye saygı duyduğunu belli etmek istiyordu. İşin özünde, sakin ve mantıklı bir şekilde düşünüp şüphelerin yersiz olduğunu varsayarsa, Ishio gerçekten bu saygıya sahipti.

Diğer shinobiler kendi işlerine döndüğünde Ishio dayandığı sandalyade kısmen rahat bir pozisyona geçti. Gördüğü son manzaranın sürüklenen bir ceset olması pek iç açıcı değildi elbet, ancak Kagami'nin onlara sunduğu surattan daha tercih edilesi bir görüntüydü bu. " Gitmem konusunda haklısınız Kagami-san. Güvendiğiniz birini istemem sizi zor duruma düşürecek bir senaryoydu. Sadece Nikkougakure ile ilişkinizi engelleyen, zarar veren bir dış etken olma ihtimalini silmek istedim. İstemesemde yetkili olarak belirlendiğime göre gidecek kişi olmam saçma olur, bu ihtimal için Bachuru veya Kageri'yi görevlendireceğim. " Derin bir nefes aldı Ishio. Kagami ile yalnızdı. Bachuru yahut Kageri'nin cümleleri, Kagami'nin çılgınca saldıracağı shinobiler yoktu.

" Az önce dediklerinizden sonra... Arkadaşlarımın sivri dili ve agresiflikleri için özürlerimi sunuyorum. Onlardan sorumlu kişi ben olduğuma göre, sanırım bu görev de bana düşüyor. " Eğer hala, arada erimemekte ısrar eden buz kütleleri varsa bunları da parçalayacaktı Ishio. Kagami'ye yakınlaşmak istiyordu. Bu hem şüphelerini dindirecek hem de kendi yaptığı hareketler için bir kontrol noktası bulmasını sağlayacaktı. Yerdeki kan izlerini işaret etti. " Sakin bir şekilde düşününce, bu görüntünün suçlusu olduğumuzu biliyorum. Biz birşeyleri bozmasak belki daha kontrollü ve emin hareket edebilirdiniz. O adam suçluydu yahut masumdu, bu fırsatı elinizden biz aldık. Sizi suçlamaya hakkımız yoktu. " Aslında... Bazı şeyleri açık etmeseler bile Kagami'nin onlara aynı vahşilikte davranacağından emindi Ishio. Bugün olmazdı ama yarın yapardı. Gördükleri Kagami'nin kendi yöntemleriydi ve bunu sorgulamak, Kagami'yi sorgulamaktan farksızdı. Kagami'yi sorguladıklarında neler olduğunu görmüştü Ishio.

Yerinden kalkarak hengamede dağılan masa, sandalye ne varsa toplamaya başladı. " Ne Nikkougakure ne de ben.. Sizden şüphe duymuyoruz Kagami-san. Sebebini açıklayamadıkları kopukluklar yüzünden buraya yolladılar ve şu anda bu sebeplerin sizden bağımsız olduğunu kavrayabiliyorum. Diyeceğim şu ki, sizi bu işten uzak tutamayacağım. Beni söz sahibi olarak belirleseniz bile, tekrardan, bu işte birlikte hareket etmek istiyorum. Diğer iki kalın kafalı da yemekten sonra bunu kavrayacaktır. " Yemekten sonra birçok şey anlaşılacaktı. Ishio öncelikli olarak sorgulamayı yapmak istiyordu, Kagami ile birlikte. Sonrasında limana gitmek, kaptanı gözlemek, gerekirse konuşmak, gerekirse Nikkougakure'ye giden yollara göz atmak.. Aklında çok şey vardı. Muhtemelen birçoğu aşırı gereksiz hareketler. Bunları elemek için yemek yiyip kendine gelmek, geçen süreyi kullanmak ani harekete geçmekten çok daha mantıklıydı.
Künye
İsim: Kai Ishio.
Element: Raiton.
Seviye: C- Rank.
Prestij: Tanjou/1
GP: 1

Motivasyon
Altın Çocuk: Altın jenerasyonun Altın Çocuğu ! Biraz iddialı geliyor kulağa fakat kişiliğini oluşturan noktaları düşününce ister istemez bu sonuca varılıyor. Babasının ihanetle bıraktığı lekeyi temizlemek, annesine olan borcunu ödemek, çekirdek ailesini reddeden sülalesine yaptığı hatayı kanıtlamak, Nikkougakure'ye duyduğu bağlılık.. Tüm bunlar Ishio'yu her zaman en iyi olmak konusunda iteleyen şeyler.

Baba: Ishio'nun babası Kyogi Riku şüphesiz ki hoş karşılanan biri değil. Savaşta Daimyo'nun tarafını seçmesiyle başlayabiliriz. Savaştan sağ çıkıp seneler sonra Ishio'nun annesi Kai Tsumu'ya tecavüz etmesi, Tsumu'nun kocasını ve bebeğini öldürmesi onu bir suçlu konumuna getiriyor. Ishio'nun önceliği bu konu olmasa bile biyolojik babasını adalete teslim etmek yahut adaleti ona götürme konusunda istekli. Ishio, Riku'nun işlediği cinayetler sonrasında hayatını bir kaçak olarak sürdürdüğünü biliyor. Süregelen eğitimleri ve köy çalışmaları nedeniyle henüz bu konuda araştırma yapabilmiş değil.

Komplikasyon
Tek Göz: Ishio babasından geldiğini düşündüğü yeşil renkte olan gözünü bir göz bandıyla kapamakta. Ve bu konudaki takıntısı, bu bandı vücuduna dikişletecek seviyede. Sağ gözü tamamen kullanım dışı diyebiliriz. Şayet dikişleri duruma göre sökme gibi bir seçeneği bulunmamakta. Ancak eli yatkın biri tarafından, uygun ve steril bir ortamda çıkarılabilir göz bandı. Ishio bunu yapmaktansa ölmeyi tercih edeceği için pekte olası bir durum değil. Göz bandı yaklaşık 4 senedir dikişli ve hiç çıkarılmamış durumda.

Kadınlar: Tüm hayatı annesi, onunla konuşmayan ablası ve bir sınıf dolusu kadın arasında geçmiş Ishio'nun karşı cinsine duyduğu bir hassasiyet bulunmakta. Biyolojik babasının annesine yaptıklarını öğrenmesi bu konudaki en büyük dayanak denebilir. Ishio kadınlara karşı fazlasıyla yumuşaktır. Gündelik hayatında kadınları absürd durumlar dışında kıramaz, sinirini yansıtamaz, nazikliğini bırakamaz vesaire. En kanlı savaş anlarında ise Ishio dişi rakiplerine karşı daha yumuşak olacaktır. Fazla yumuşak.

Özellikler
-

Çeviklik: 6
Kondisyon: 5
Potansiyel: 4
Zeka: 7

Beceri Listesi
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 2 ****
[Zeka] Farkındalık: 1 ****

Karakter Gelişim Başlığı
Ninjutsu
Otonaku Ashi Jutsu, D Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından, ayaklarının çıkardığı tüm sesi keser. Böylece, kullanıcının ayak sesleri yokolmuş olur. Bu, gizlice bir yerlere sızmada kullanıcıya yardım eder ve rakiplerine farkedilmeden yaklaşabilmelerini sağlar. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Girigiri, D Rank
Kullanıcı aniden parmaklarının ucundan ufak elektrik patlamaları oluşturabilir. Bu patlamalar aşırı derecede parlaktır, yakın mesafeden kişilerin aklını karıştırabilir ve gözlerini korumaya zorlayabilir. Teknik aşırı hızlıdır ve el mühürlerine gereksinim duymaz. Bu patlamalar rakiplerle temasa geçerse hafifçe çarpar ancak hasar vermez.

Taijutsu
Shinshouki Stili, D Rank
Akrobatik ve hareketli bir stil olan Shinhouki'nin asıl amacı en az eforla en çok hasarı vermektir. Stilin hamleleri diğerlerine göre sadece uzvu savurmakla bitmez, ardından gelen momentumu da kullanmayı amaçlar. Yani, diğer stiller nasıl yumruk atılacağını öğretirken Shinshouki bu atılan yumruk ile kullanılan momentumu daha iyi nasıl kanalize edilebilineceği üzerine odaklanır. Bu yüzden, hamleler genelde çemberseldir ve her biri bir diğer hamlenin önünü açar. Zıplamalar, takla atmalar ve çelme taklamalar stile destek olur. Kullanıcının gövdesini merkez olarak belirleyip çembersel bir şekil izleyen hamlelerde kullanıcı harcanan momentumun büyük bir kısmını bir sonraki darbesine aktarır ve böylece uzun dövüşlerde yorulma riskini minimuma indirir. Stilde ilerleyen kullanıcılar akrobatik ve hareketli hamlelerin avantajını ortaya çıkarır. Stilde gittikçe ustalaşan kullanıcıların hamleleri öngörülemeyen bir düzeye ulaşır.

Genjutsu
Ryuhoubo Disiplini, D Rank
Kuroshiki, D Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından tekniği aktif eder ve bir hedef seçer. Eğer bu hedef, kullanıcıya 15 metre veya daha yakındaysa, tekniğin etkisi altına girer. Tekniğin etkisi altında kalan hedeflerin herhangi bir duyusunu kullanıcı isteği doğrultusunda bozabilir. Gözler bulanık görmeye başlar, eller uyuşur, tad alınamaz, duyma mesafesi kısalır veya koku alamaz hale gelir. Duyurlar tamamen kapatılmaz, sadece bozulur. Yani hedef tamamen kör edilemez/sağır yapılamaz. Bu etkilerden aynı anda sadece 1 tanesi aktif edilebilir, ancak teknik bozulmadan bu etkiler arasında geçiş yapmak mümkündür. Maksimum 1 hedef bu tekniğin altında olabilir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Kanryousou, C Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından tekniği aktif eder. Kullanıcının yumruklarına veya silah darbelerine maruz kalan kişiler tekniğin etkisi altına girerler. Tekniğin altında kalan kişiler, aldıkları her bir başarılı saldırının vücutlarında çatlaklar oluşturduğunu görür. Bu çatlaklar hedefe, vücudunun sanki çok kırılgan bir katı maddeden oluşmuş gibi bir his verir. Her bir saldırının ardından hedefin vücudunun bazı yerleri parçalanıp dökülmeye meyilli hale gelir. Hedef kırılıp dökülen uzuvlarını kullanamaz hale gelir. Eğer hedefin başı veya vücudunun tamamı parçalanırsa bayılma tehlikesi geçirir. İradesi yüzünden zihnini korumayı başarabilenler için teknik o an bozulur. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Raigen, C Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından iki elini önünde birbirine çarptırır. Bu el çarpma sırasında, kullanıcının vücudunun herhangi bir yerini görenler, tekniğin etkisi altında kalır. Tekniğin etkisi altında kalanlar, kullanıcının vücudunun aşırı güçlü bir ışık kaynağına dönüştüğünü görür. Bu ışık ile beraber hedefler geçici bir yarı körlük altında kalır. Bir süre boyunca görme yetileri hatırı sayılır bir şekilde bozulur. Teknik uygulanırken, eğer bir kişi aşırı yakındaysa, o kişi geçici bir süreliğine tamamen kör olabilir. Tekniğin efektif süresi 2 ilâ 10 dakika arasında, kullanıcının disiplin ve seviyesine göre değişir.

Kasumi Juusha, C Rank
Kullanıcı, normal bir el mührü dizisi uygular. Ardından, o anda kullanıcının 25 metre yakınında olan herkes tekniğin etkisine kapılır, kullanıcının görülür olmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında kalan kişiler, yerden katrandan oluşan, simsiyah, kabaca kullanıcının silüetine benzeyen varlıklar çıktığını görür. Bu illüzyonlar tekniğin etkisi altında kalan her bir kişi için 3 tanedir ve her bir 3 tanesi 1 kişiye saldırır. Bu varlıklar, saldırıları basit kunaiye benzer objeler ile yaparlar. İllüzyonların verdiği hasarlar minimal ve zihinseldir, rakiplerin aklını karıştırmak için kullanılır. İllüzyonlar hasar aldıklarında katrana dönüşüp yere yığılırlar ancak tekrar bir tanesi başka bir yerden yükselip hedefe saldırmaya devam eder, böylece sonsuz bir güruhmuş hissi yaratılır. Tekniğin efektif süresi 5 ilâ 10 dakika arasında, kullanıcının seviyesi ve disiplinlerine göre değişir.

Rishuu, C Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından, onu o anda görebilen herkesi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin etkisi altında olan kişiler, kullanıcının havada 5 tane 1 metre boyunda metalden kazıklar oluşturduğunu görür. Kullanıcı bu kazıkları tekniğin etkisi altında olan herhangi birisine yollayabilir. Mükemmel bir isabet oranına sahip olan bu kazıklar, hedeflerini ıskalasa bile yeni bir tanesi oluşup tekrar hedefine saldırır. Kullanıcı kazıkları el hareketleri ile havada kontrol eder, eğer bu hareketleri yapmaz ise teknik bozulur. Hedeflere isabet eden kazıklar şiddetli bir zihinsel acı yaratır. Hedefe saplandıktan 5 saniye sonra açtıkları yara ile beraber yokolurlar. Her bir kazık, bir öncekinin oluşturduğu zihinsel acıyı daha ileriye taşır ve hedefi aşırı derece yorar. Yeterince yorulan hedef bayılma tehlikesi geçirir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Teishi no Jutsu, C Rank
Kullanıcı Hebi mührünü yapar ve tekniği aktifleştirir. Tekniğin aktivasyonunun ardından, kullanıcı ile sosyal etkileşime giren herkes tekniğin etkisine kapılır. Teknik, etkisi altındaki kişilerin zihnine gizlice saldırır ve yüzey düşünceleri etkiler. Hedeflerin o an için kullanıcı hakkındaki düşüncelerini olumlu yöne çeker ve kötü düşünceleri engeller. Kullanıcının söyledikleri, çevresindekiler için inandırıcı hale gelir. Kullanıcı, hedeflere karşı bariz bir negatif tutum sergilemediği sürece hedefler kullanıcının sözlerini daha çok önemsemeye başlar. Teknik bozulmadığı sürece aktif kalır ve chakra yer.

Kötü Kalite Katana
Kagami'nin Alınbandı
Kullanıcı avatarı
Kai Ishio

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 06 Ağu 2016, 11:25

Zindandaki yükselen seslerin durulmasıyla, konuşmaya ilk başlayan kişi Bachuru oluyor. Kendine has üslubu ile zindandaki iki shinobiye meramını anlatırken, olabildiğince rahat bir duruş sergiliyor. Ancak onun bu rahatlığı, zindandakilerin suratlarındaki öfkenin artmasına sebep oluyor. Yine de iki shinobi de sesini çıkarmazken, Bachuru’nun bakışları Kagami’nin gönderdiği shinobiye kaydığında, bu shinobinin de yüzündeki memnuniyetsizlik ifadesinin arttığını görebiliyor. Diğer bir deyişle, Bachuru sükuneti sağlamayı başarmış olsa da, kimsenin memnuniyetini de kazanabilmiş gibi durmuyor. Bachuru ortamdaki dinginliği fırsat bilerek, Kageri’ye isteklerini iletiyor ve ardından tekrar zindandaki iki shinobiye söyleyeceklerini hazırlıyor. Ancak bu esnada, yalandan bir öksürük sesi tüm düşünce ve cümlelerini tıkıyor. Kageri, yalandan öksürüğünü sonlandırıp cümlelerini sıralamaya başladığında, zindandakiler ne kadar ne yapacağını bilmez bir tavır içine girdiyse, Kagami’nin gönderdiği shinobi de bir o kadar sinirli bir hal alıyor. Kageri’nin cümleleri bittiğinde ise, bu shinobi zindankilerin konuşmasına fırsat vermeden lafa giriyor ve “Kagami-sama’dan şüphe duyuyor olmanız utanç verici! Size dikkat etmemiz gerektiğini daha önce söylemişti ve onun ne kadar haklı olduğunu şimdi anlıyorum! Burada olup bitenden Kagami-sama’nın haberi olmayacağını mı düşünüyorsunuz!?” diyor ve yerinden hareketlenerek çıkışa doğru ilerlemeye başlıyor. Bu shinobinin yukarıya çıkmasının ne gibi sonuçlar doğuracağı kafanızdan geçmeye başlarken, yukarıya çıkamama durumunda da karşılaşacağınız sonuçlar sizi düşündürmeye başlıyor. Shinobi doğrudan size karşı saldırgan bir tutum takınmış değil, ancak iş kaba kuvvete geldiğinde, geri duracak bir gibi de görünmüyor. Özellikle de Kageri’nin cümlelerinden sonra…

Aynı esnada, yukarıda daha duru bir ortam bulunuyor. Yerde, kapıya kadar kesintisiz kan lekesi ortama buruk bir hava katsa da, Ishio’nun samimi konuşması, Kagami’nin vahşiliğini dindirmiş gibi görünüyor. Ishio’nun aklı başında bu tavırları, Kagami’nin de daha gevşemesine vesile oluyor ve artık bu Kagami’nin de gözlerinden okunuyor. Diğer bir deyişle, Ishio vahşi bir hayvan olan Kagami’yi ehlileştirebilmiş görünüyordu, ancak sonuçta Kagami’nin vahşi bir hayvan olduğu fikri kafasından da çıkmıyordu. Bu bilinçle yaptığı konuşmasının ardından Kagami “Öncelikle şu konuda net olalım… Burada olanların hiçbirinden dolayı kendini sorumlu tutamazsın. O haini ben yargıladım ve ben infaz ettim. Aynı durum ile yine karşılaşacak olsam, yine aynı şeyi yaparım. Diğer ikisine dokunmayışımın tek nedeni; böylesine karmaşık bir ortamda, insanları yönlendirmem gerekirken parmaklıklar ardında kalmamak içindi. Onların suçlu olup olmadığı noktasında kafanızdaki şüpheleri silmek için daha fazlasını yapamam, ancak benim adaletimde, onlar suçluydu! Siz ise, Nikkougakure’nin adaleti için buraya gelmiş durumdasınız. Maalesef Nikkougakure’nin adaleti benimkinden üstün. Eğer Nikkougakure’nin adaletinde ben de bir şüpheliysem, kendi adaletim ile bu şüpheyi yıkamam!” diyor ve ardından derin bir nefes alarak “Bu yüzden Ishio-san… Senin ellerindeyim. Benden şüphe duy, diğer shinobilerden de… Hatta Bachuru-san’dan ve Kageri-san’dan bile! Aranızdaki dostluğun ne kadar derin olduğu konusunda hiçbir fikrim yok, ancak elinde hiçbir şey olmadan şüphelerini yok edersen… İşte o an her şey biter, anlıyor musun!?” diyor. Yüzünde ufak bir tebessüm bulunan Kagami, sırtını yaslayıp ayaklarını gererken “Kageri-san’ın Taiyou’dan olduğunu duydum; Bachuru-san ve sen ise Hikari’den… Bu bilgiler kolay kolay öğrenilmez ama konu Altın Jenerasyon olunca, insanlar bilgiye aç! Senin bu durumu bildiğini farz etmeli miyim? En azından Kageri-san gibi karşı tarafınızda duran birinin neden size bu kadar bağlıymış gibi durduğu konusunda fikir yürütmem mümkün mü?” diyor. Kagami’nin bakışlarını ve duruşunu değerlendirdiğinde, aranızdaki konuşmalardan giderek daha da eğlendiğini ve mutlu olduğunu anlayabiliyorsun.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Yumasaki Bachuru tarih 06 Ağu 2016, 12:28

Örümcek, mantığı ve parmaklıklara göre konumu sayesinde iki geri zekalıyı rahatlıkla susturmuştu. Yine de gözleri, beşinci kişininkilerle buluştuğunda gördüğü sessiz öfke belirtisi; uzunca bir süredir diken diken olmuş tüylerini indirmemesi için fazladan bir sebepti artık. Bachuru mantıksız, kural dışı bir şey konuşmamış olsa da Kagami'ye biat etmiş adam; Kagami'nin bilgisi dışında herhangi bir şeyin dönmesine bile delirmiş gibiydi. Kagami'nin adamı ikiliyle beraber tesadüfen göndermediği belliydi, buradaki eleman Kagami'nin fedaisiydi kuşkusuz. Kadın ikisine de güvenmemekte haklıydı, ikili kadına onlara güvenmesi için bir sebep vermemişti ve Bachuru bu davranışı kesinlikle kabul ediyordu. Hatta hoşuna gitmişti, öyle ki Kageri ağzını açana kadar ağzındaki gülümseme; içten gelen bir gülümsemeydi.

Ağzını sikeyim senin Kageri. diye iç geçirse de küfürlerine devam etmedi Bachuru, arkadaşının yapmaya çalıştığı şeyi anladı. Başarısız olması, cümle seçimlerinden ve Kagami fedaisinin bu sorgulamadaki güven kelimesinin bir yalan olduğunu anlayamayacak kadar Kagamici olmasından dolayıydı tabi ki. Bachuru'nun arkadaşının yalpaladığını fark etmesi için beşinci kişinin yüzüne bakmasına gerek yoktu, ancak yine de öfkeden neredeyse yanakları şişen ve yüzü kızaran adamı inceledi; ağzını açışını ve açık ağzından çıkan cümlelerini teker teker inceledi. Zamanında köyde de gördüğü üst ilahlaştırma sanatı burada da gayet iyi icra ediliyordu belli ki, bir süredir kadının emrindeydi sonuçta hepsi. Ve Kagami'nin buradaki insanların saygısını kazanmak için yeterli zamanı olmuştu, Bachuru'nun sahip olmadığı bir zaman...

Bachuru da Kagami'ye saygı duyanların tarafında olacaktı o zaman. Kageri'ye eliyle beklemesini işaret ederek, tehditkar olmamaya özen göstererek Kagamici'nin peşine düştü. Eheh, adı Kagamichi çıkarsa çok komik olmaz mı ya. Anahtarlar Kageri'nin elindeydi ve Kagami'den kurtulmak isteyen suçlu veya suçsuz herhangi birinin o anahtarların kilide girmesi için Kageri'ye söylemeyeceği şey yoktu. Kageri'nin hiç bir halükarda kapıyı açmayacağına emindi, eğer bir tekboynuz görüp de açmaya karar verirse adamların çıkabileceği, merdivenden başka bir yol yoktu. Hatırladığı kadarıyla, uzun merdivenin yukarısında küçük bir merdiven arası vardı merkeze bağlanan merdivenden önce dinlenme yeri gibi bir şeydi. Orada düşük bir ses tonuyla konuşulan şeylerin iki tarafa da gitmeyeceği belliydi, bu yüzden arkasından gittiği adama orada yetişip konuşmaya başlayacaktı; eğer durmazsa omzundan kendine çevirip cümlelerini aynı sakinlikle söylemekten çekinmeyecekti. Saldırmaya kalkarsa, omuzdan çekme hamlesinin kendi kolunda geriye doğru devam etmesini sağlayıp diğeriyle gelen saldırıyı durduracaktı; ancak adamın saldırması demek, herkes için salakça sonuçlar demekti.

"İki saniye dur hocam, her şeyi bok edeceksin." diye söze girip adamın dikkatini samimi bir dille çekmek istiyordu; "Kagami-san'a güvenmeme gibi bir sıkıntımız yok, buraya iki kişi gelmemizin sebebi adamları haberleri olmadan ikili sorguya almaktı. Sen gaza gelip hede hödö yapmasan adamlar on saniyelik zamanda bir şey uydurmaya çalışıp, yanlış bir şey söyleyecekti. Sence Kagami-san önlerindeyken itirafta bulunmayı ya da yalan söylemeye çalışmayı götleri yer mi güneş aşkına?"

Eğer adam sakinleşirse, "Neyse arkadaş almıştır şimdi almamız gereken bilgiyi. Dönelim geri." deyip adamla geri dönüp Kageri'yi yine yukarı gönderecekti. Yahut adam hala salaklık yapmakta ısrar edecekse; "Yukarıda Kagami-san ile Nikkougakure shinobileri arasında güven sorunu olduğu gibi saçma bir haberi yaymana izin veremem. Bu tam da hainlerin istediği şey zira." diye tekrar bir denemeye girecekti. Eğer işe yaramazsa, adamı etkisiz hale getirmeye çalışmayacaktı; gayet basit bir şekilde onunla dışarı çıkacaktı ve Kagami dışında kimseye saçma salak fikirlerinden bahsetmediğinden emin olacaktı.
Resim

Resim
Motivasyon
Değişim. Açıkçası ana motivasyonu böyle bir şey yapmak istedim, on yedi yaşında bir "katil" olsa da bir çocuktur sonuçta Bachuru. Değişime, ileriye, kendinin veya yeteri kadar ilginçse başkalarının hayallerine bir bağlılık hisseder ve bu bağlılık bu hayallerinin gerçekleşmesine çalışmasına sebep olur. Kötü biri değildir, ancak yeteri kadar ilginçse sonuçlar bunun için kötü şeyler yapmaktan çekinmez. Zaten bir shinobi olma sebebi de köyün insanlarının Altın Çağ hayalleridir.

Yumasaki Klanı.Bachuru, klanıyla ilgili hikayelerle büyümüş ve bu hikayelerin gerçekliğine dair hiç bir kanıt görmese de hayal kurmayı ve bu hayalleri takip etmeyi bırakmamıştır. Büyük annesinin onu engellemeye çalışmasına, eski evlerinin yerini bir chuunin olmasına rağmen söylememesi onu büyük ölçüde engellemiş; şevkini kırmış olsa da Yumasaki'yi köye ve daha önemlisi büyük annesi dışında hiç bir şeye sahip olmayan kendisine geri kazandırmak hayattaki en büyük amaçlarından biri olmuştur.

Komplikasyon

Ninjutsu
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından elinde chakra biriktirmeye başlar ve aşırı yakın bir mesafeden bunu kullanıcısına fırlatır. Elektrik akımı hızlıca kullanıcıdan hedefe atlar ve çarptığı uzvu anında kilitler ve kasar. Bu, hedefe hasar vermese de hareket kabiliyetini kısıtlar. Teknik maksimum 2 metre uzaklıkta efektiftir.
Kullanıcı Tora mührünü yapar ve kendi vücuduna elektrik verir. Bu teknik, kullanıcının uyuşan zihnini tekrar çalıştırmasına ve dikkatini toplamasına yardımcı olur, ancak kullanıcıya hasar verir. Teknik bazı düşük seviye Genjutsu tekniklerini kırabilir.
Ayatsuito, D Rank
Kullanıcı elinde bulunan misinaya chakra yükleyerek, onu istediği gibi hareket ettirme yetisi kazanır. Aniden onunla rakipleri yakalayabilir ve bağlayabilir veya daha kompleks hamleler uygulayabilir. Misina sadece 10 saniyeliğine kontrol edilebilir ve kullanıcıdan 10 metre uzaklaşabilir.
Shunshin, D Rank
Kullanıcı bir elinin işaret ve orta parmağını dışarı açar ve vücudundaki chakraya odaklanır. Ardından, kullanıcı aşırı hızla hareket etme kabiliyetini kazanır. Genelde kullanıcıya bakan kişiler onun birden yokolduğunu görür, ancak teknik sadece aşırı hızdan oluşmaktadır. Kullanıcı çevresel etmenleri kullanarak hareketini gizler ve birden yerinde varolduğu izlenimini verir. Kullanıcı teknik ile chakrası yettiği sürece istediği mesafeyi katetebilir, ancak teknik süresince başka teknikleri kullanamaz ve saldırı yapamaz, bütün odağı tekniği açık tutmak üzerine olmalıdır. Teknik havada hareket etmek için kullanılamaz. Teknik kullanılarak rakibe hızlıca yaklaşılabilir ve uzaklaşılabilir, ancak avantajlı bir pozisyona geçmek aşırı derecede zordur, zira bir çok kişi Shunshin ile yapılan hareketi görebilir ve farkedebilir.

Taijutsu
Shinshouki, C Rank
Bunshoku, C Rank
Beceri Listesi
-
3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Kullanıcı avatarı
Yumasaki Bachuru

Re: [Bachuru&Ishio&Kageri | Aktif Operasyon] Casus ve Sadaka

Mesajgönderen Kai Ishio tarih 08 Ağu 2016, 14:34

" Bize gösterdiğiniz 'o' şeyden sonra, sizden şüphe duymak için biraz daha cesaret toplamalıyım Kagami-san. " Kagami'nin vahşi, kanlı suratı... Sözün elbet buraya geleceğini biliyordu ve daha uygun bir an yakalayabileceğini sanmıyordu Ishio. Ayrıca bu, geri tepme ihtimali olan bir sözdü. Bir kadını alındırmak istemiyordu Ishio. Bu yüzden konuşmasının sonunda fazla uzatmadığı bir sırıtma ekledi. Kagami'nin ısındığını biliyordu. Gülebilir, kendisi de biraz rahatlık gösterebilirdi. Kan arkaplanlı adalet konuşmalarından sonra söylediklerine ihtiyaç duymuştu aslında Ishio. Gülmek, sandalyesine yayılmak ve ortamı biraz daha ısıtmak işine geliyordu.

Taiyou ve Hikari. İki isim altında toplanmış, ayrıca tek bir isme hizmet eden kitleler. Ishio düz bir shinobi olduğunu reddedemezdi. Verilen emirleri uygular, açık bir rapor verir ve gündelik hayatına devam ederdi. Ve bu süreç boyunca, hiçbir zaman isimler arasında ayrıma gidecek bir düşünce beslemedi. Bunu salaklık yahut saflık olarak yoramazdı Ishio. Bu tarz toplanmaların, her ne kadar aynı amaca hizmet ediyor gibi gözükselerde, elbet birgün karmaşaya dönüşeceklerini biliyordu. İleride bir gün... Kunaisinin Kageri'nin boğazına dayanabileceği bir gün olma ihtimalini reddetmiyordu. Aynı şekilde Kageri'nin Bachuru'yu öldürdüğü bir senaryoyuda... Bal gibi de farkındaydı Ishio. Seçtiği tarafın onu bir ayrıma götüreceğini biliyordu. Sadece o ana gitmek istemiyordu. Kageri ve Bachuru ile sürdürdüğü sohbetlerin, rezilliklerin isimler tarafından küle dönüşmesini istemiyordu. Sonuç olarak, büyümek istemiyordu Ishio. Büyüdükçe, ilerledikçe seçtiği tarafın derinliklerine çekilecekti.

Özet olarak, Kagami belki de istemeden, Ishio'nun yaralı parmağına tuz basmıştı. Olgun bir şekilde düşünürse, aynı zamanda yaralı parmağına işemişti. Bu farkındalığa elbet bir gün varmalıydı Ishio. Belki bunun için de en uygun an buydu. Karşısındaki insanın onu manipüle etme ihtimalini yok sayarsa elbet.. Kagami'nin ısrarla ondan da şüphe duymasını söylemesine rağmen böyle birşeyi yapması çok basit kalacaktı. Ancak açık olacaktı Ishio. Madem sohbet Kagami'nin istediği yönde gidiyor, ortam ısınıyor, bunun önüne geçmeyecekti. En iyi senaryoda, en azından tecrübeli birinin görüşlerini elde etmiş olacaktı.

" Altın Jenerasyon olarak bu kadar ün sahibi olduğumuzu düşünmemiştim. " Tekrar kısa bir sırıtma. Bu cümlesinde egodan eser yoktu ve Kagami'nin de bunun farkında olmasını sağladı. Masaya dayadığı ellerini birleştirerek biraz da ciddiyet kattı kendisine. " Kageri ile elbet karşı karşıya geleceğimizi biliyorum. Belki adil bir şekilde olacak, belki de sırtımdan kanlar akarken farkedeceğim bu durumu. İki taraf arasındaki çekişmenin sertleşebileceğinin farkındayım. " Bakışları Kagami'nin üzerine daldı. Bunları düşünmek bir yana, dillendirmek çok daha ağır gelmişti. " Riku'nun çocuğu olarak, farkında olmamam beklenemezdi de. " Silkelendi Ishio. Kendisini fazla açtığının farkındaydı. " Dolayısıyla güvenden, bağlılıktan ziyade bir bağımlılık diyelim. Beraber büyüdük. Yani ondan kolayca şüphe duyamam, bu bir zayıflık. Ancak ayrıma düşeceğimizi biliyorum, bu da bir farkındalık. Onun da bu şekilde düşündüğünü umuyorum. " Kendini onaylamak istercesine kafasını salladı. Tekrar birkaç saniyelik göz dalmasından sonra Kagami'nin gözlerine kilitlendi. " Ancak esas olan, dediğiniz gibi Nikkougakure'nin adaleti. Kendi kanımızdan insanlar için bile ayrım yapamayacağımız bir sonuç. "

Tekrardan sandalyesine yaslanırken üzerinden attığı şeylerin ona verdiği rahatlıkla keyiflendi. İçini nasıl birine döktüğünü o an için umursamıyordu Ishio. " Sizin fikirlerinizi de merak ediyorum elbette. Daha çok yaşanmışlığınız, tecrübeniz var. Ve ben, altın jenerasyondan olsam bile hala eğitilmeye ihtiyaç duyuyorum. "
Künye

Motivasyon
Altın Çocuk: Altın jenerasyonun Altın Çocuğu ! Biraz iddialı geliyor kulağa fakat kişiliğini oluşturan noktaları düşününce ister istemez bu sonuca varılıyor. Babasının ihanetle bıraktığı lekeyi temizlemek, annesine olan borcunu ödemek, çekirdek ailesini reddeden sülalesine yaptığı hatayı kanıtlamak, Nikkougakure'ye duyduğu bağlılık.. Tüm bunlar Ishio'yu her zaman en iyi olmak konusunda iteleyen şeyler.

Baba: Ishio'nun babası Kyogi Riku şüphesiz ki hoş karşılanan biri değil. Savaşta Daimyo'nun tarafını seçmesiyle başlayabiliriz. Savaştan sağ çıkıp seneler sonra Ishio'nun annesi Kai Tsumu'ya tecavüz etmesi, Tsumu'nun kocasını ve bebeğini öldürmesi onu bir suçlu konumuna getiriyor. Ishio'nun önceliği bu konu olmasa bile biyolojik babasını adalete teslim etmek yahut adaleti ona götürme konusunda istekli. Ishio, Riku'nun işlediği cinayetler sonrasında hayatını bir kaçak olarak sürdürdüğünü biliyor. Süregelen eğitimleri ve köy çalışmaları nedeniyle henüz bu konuda araştırma yapabilmiş değil.

Komplikasyon
Tek Göz: Ishio babasından geldiğini düşündüğü yeşil renkte olan gözünü bir göz bandıyla kapamakta. Ve bu konudaki takıntısı, bu bandı vücuduna dikişletecek seviyede. Sağ gözü tamamen kullanım dışı diyebiliriz. Şayet dikişleri duruma göre sökme gibi bir seçeneği bulunmamakta. Ancak eli yatkın biri tarafından, uygun ve steril bir ortamda çıkarılabilir göz bandı. Ishio bunu yapmaktansa ölmeyi tercih edeceği için pekte olası bir durum değil. Göz bandı yaklaşık 4 senedir dikişli ve hiç çıkarılmamış durumda.

Kadınlar: Tüm hayatı annesi, onunla konuşmayan ablası ve bir sınıf dolusu kadın arasında geçmiş Ishio'nun karşı cinsine duyduğu bir hassasiyet bulunmakta. Biyolojik babasının annesine yaptıklarını öğrenmesi bu konudaki en büyük dayanak denebilir. Ishio kadınlara karşı fazlasıyla yumuşaktır. Gündelik hayatında kadınları absürd durumlar dışında kıramaz, sinirini yansıtamaz, nazikliğini bırakamaz vesaire. En kanlı savaş anlarında ise Ishio dişi rakiplerine karşı daha yumuşak olacaktır. Fazla yumuşak.

Özellikler
-

Beceri Listesi

Karakter Gelişim Başlığı
Ninjutsu
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından, ayaklarının çıkardığı tüm sesi keser. Böylece, kullanıcının ayak sesleri yokolmuş olur. Bu, gizlice bir yerlere sızmada kullanıcıya yardım eder ve rakiplerine farkedilmeden yaklaşabilmelerini sağlar. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Girigiri, D Rank
Kullanıcı aniden parmaklarının ucundan ufak elektrik patlamaları oluşturabilir. Bu patlamalar aşırı derecede parlaktır, yakın mesafeden kişilerin aklını karıştırabilir ve gözlerini korumaya zorlayabilir. Teknik aşırı hızlıdır ve el mühürlerine gereksinim duymaz. Bu patlamalar rakiplerle temasa geçerse hafifçe çarpar ancak hasar vermez.

Taijutsu
Shinshouki Stili, D Rank
Akrobatik ve hareketli bir stil olan Shinhouki'nin asıl amacı en az eforla en çok hasarı vermektir. Stilin hamleleri diğerlerine göre sadece uzvu savurmakla bitmez, ardından gelen momentumu da kullanmayı amaçlar. Yani, diğer stiller nasıl yumruk atılacağını öğretirken Shinshouki bu atılan yumruk ile kullanılan momentumu daha iyi nasıl kanalize edilebilineceği üzerine odaklanır. Bu yüzden, hamleler genelde çemberseldir ve her biri bir diğer hamlenin önünü açar. Zıplamalar, takla atmalar ve çelme taklamalar stile destek olur. Kullanıcının gövdesini merkez olarak belirleyip çembersel bir şekil izleyen hamlelerde kullanıcı harcanan momentumun büyük bir kısmını bir sonraki darbesine aktarır ve böylece uzun dövüşlerde yorulma riskini minimuma indirir. Stilde ilerleyen kullanıcılar akrobatik ve hareketli hamlelerin avantajını ortaya çıkarır. Stilde gittikçe ustalaşan kullanıcıların hamleleri öngörülemeyen bir düzeye ulaşır.

Genjutsu
Kuroshiki, D Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından tekniği aktif eder ve bir hedef seçer. Eğer bu hedef, kullanıcıya 15 metre veya daha yakındaysa, tekniğin etkisi altına girer. Tekniğin etkisi altında kalan hedeflerin herhangi bir duyusunu kullanıcı isteği doğrultusunda bozabilir. Gözler bulanık görmeye başlar, eller uyuşur, tad alınamaz, duyma mesafesi kısalır veya koku alamaz hale gelir. Duyurlar tamamen kapatılmaz, sadece bozulur. Yani hedef tamamen kör edilemez/sağır yapılamaz. Bu etkilerden aynı anda sadece 1 tanesi aktif edilebilir, ancak teknik bozulmadan bu etkiler arasında geçiş yapmak mümkündür. Maksimum 1 hedef bu tekniğin altında olabilir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Kanryousou, C Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından tekniği aktif eder. Kullanıcının yumruklarına veya silah darbelerine maruz kalan kişiler tekniğin etkisi altına girerler. Tekniğin altında kalan kişiler, aldıkları her bir başarılı saldırının vücutlarında çatlaklar oluşturduğunu görür. Bu çatlaklar hedefe, vücudunun sanki çok kırılgan bir katı maddeden oluşmuş gibi bir his verir. Her bir saldırının ardından hedefin vücudunun bazı yerleri parçalanıp dökülmeye meyilli hale gelir. Hedef kırılıp dökülen uzuvlarını kullanamaz hale gelir. Eğer hedefin başı veya vücudunun tamamı parçalanırsa bayılma tehlikesi geçirir. İradesi yüzünden zihnini korumayı başarabilenler için teknik o an bozulur. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Raigen, C Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından iki elini önünde birbirine çarptırır. Bu el çarpma sırasında, kullanıcının vücudunun herhangi bir yerini görenler, tekniğin etkisi altında kalır. Tekniğin etkisi altında kalanlar, kullanıcının vücudunun aşırı güçlü bir ışık kaynağına dönüştüğünü görür. Bu ışık ile beraber hedefler geçici bir yarı körlük altında kalır. Bir süre boyunca görme yetileri hatırı sayılır bir şekilde bozulur. Teknik uygulanırken, eğer bir kişi aşırı yakındaysa, o kişi geçici bir süreliğine tamamen kör olabilir. Tekniğin efektif süresi 2 ilâ 10 dakika arasında, kullanıcının disiplin ve seviyesine göre değişir.

Kasumi Juusha, C Rank
Kullanıcı, normal bir el mührü dizisi uygular. Ardından, o anda kullanıcının 25 metre yakınında olan herkes tekniğin etkisine kapılır, kullanıcının görülür olmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında kalan kişiler, yerden katrandan oluşan, simsiyah, kabaca kullanıcının silüetine benzeyen varlıklar çıktığını görür. Bu illüzyonlar tekniğin etkisi altında kalan her bir kişi için 3 tanedir ve her bir 3 tanesi 1 kişiye saldırır. Bu varlıklar, saldırıları basit kunaiye benzer objeler ile yaparlar. İllüzyonların verdiği hasarlar minimal ve zihinseldir, rakiplerin aklını karıştırmak için kullanılır. İllüzyonlar hasar aldıklarında katrana dönüşüp yere yığılırlar ancak tekrar bir tanesi başka bir yerden yükselip hedefe saldırmaya devam eder, böylece sonsuz bir güruhmuş hissi yaratılır. Tekniğin efektif süresi 5 ilâ 10 dakika arasında, kullanıcının seviyesi ve disiplinlerine göre değişir.

Rishuu, C Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından, onu o anda görebilen herkesi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin etkisi altında olan kişiler, kullanıcının havada 5 tane 1 metre boyunda metalden kazıklar oluşturduğunu görür. Kullanıcı bu kazıkları tekniğin etkisi altında olan herhangi birisine yollayabilir. Mükemmel bir isabet oranına sahip olan bu kazıklar, hedeflerini ıskalasa bile yeni bir tanesi oluşup tekrar hedefine saldırır. Kullanıcı kazıkları el hareketleri ile havada kontrol eder, eğer bu hareketleri yapmaz ise teknik bozulur. Hedeflere isabet eden kazıklar şiddetli bir zihinsel acı yaratır. Hedefe saplandıktan 5 saniye sonra açtıkları yara ile beraber yokolurlar. Her bir kazık, bir öncekinin oluşturduğu zihinsel acıyı daha ileriye taşır ve hedefi aşırı derece yorar. Yeterince yorulan hedef bayılma tehlikesi geçirir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Teishi no Jutsu, C Rank
Kullanıcı Hebi mührünü yapar ve tekniği aktifleştirir. Tekniğin aktivasyonunun ardından, kullanıcı ile sosyal etkileşime giren herkes tekniğin etkisine kapılır. Teknik, etkisi altındaki kişilerin zihnine gizlice saldırır ve yüzey düşünceleri etkiler. Hedeflerin o an için kullanıcı hakkındaki düşüncelerini olumlu yöne çeker ve kötü düşünceleri engeller. Kullanıcının söyledikleri, çevresindekiler için inandırıcı hale gelir. Kullanıcı, hedeflere karşı bariz bir negatif tutum sergilemediği sürece hedefler kullanıcının sözlerini daha çok önemsemeye başlar. Teknik bozulmadığı sürece aktif kalır ve chakra yer.

Kötü Kalite Katana
Kagami'nin Alınbandı
Kullanıcı avatarı
Kai Ishio

Mesajgönderen Kamiwaza Kageri tarih 08 Ağu 2016, 16:04

Bir aralık... Evet. Küçük, basit ve aşılması fevkalade zor bir aralık. Görev boyunca elde edemediğimiz ve belki de asla elde edemeyeceğimiz bir şeydi. Öyleydi, birkaç saniye öncesine kadar öyleydi. Ta ki, köpek, efendisine geri dönmeye karar verinceye kadar... Aslında iyice düşünürseniz, hayır birkaç saniye düşünmekle olmaz bu işler, biraz daha düşünürseniz... Eğer Kagami, köpeğini peşimize takmasaydı; asla kendimi Kagami'nin düşmanı olduğuma, zindanda yatan bu zavallılara kanıtlayamazdım. Eğer Kagami, köpeğini peşimize takmasaydı; asla bu adamlarla yalnız kalıp, onlara sahip olamazdım. Evet, işte aradığım aralık. Tek yapmam gereken, doğru noktaya, doğru şekilde bastırmaktan ibaretti. Sonuçları mı? Peh... Onu düşünmek diğer çocukların göreviydi sonuçta, öyle değil mi?

Evet, aradığım aralık, şu iki adamdan başkası değildi. Hala anlamadınız, öyle değil mi? Pekala, işte size olayları özetleyeyim... Kagami geldiğimizi biliyordu, öyle değil mi? Bizim kim olduğumuz ile ilgili güzel bir araştırma yapmıştı. Ve bizim tam da Umigawa'ya geldiğimiz gün, karşılaştığımız ilk shinobiler, tam da aradığımız adamlardı! Ne kadar da ilginç bir tesadüf, öyle değil mi? Ardından Kagami mekana geldi ve adamlardan bir tanesini infaz edip, diğerlerini de vatan haini ilan ederek güvenilirliklerini yok etti. Hatta aynı şeyi, kısmen de olsa, Bachuru ve benim üzerimde de deniyor. Bachuru'yu bilmiyorum ama, Nikkougakure'de doğmamış birisi olarak; zaten güvenilmemek ve işlerin hızlıca sarpa sarması konusunda yeterince tecrübe etmiş birisi olarak... Kagami'nin oyunu kurallarına göre oynadığını söyleyebilirim.

Tabii bir başka seçenek daha vardı. Yaşadığımız her olay, pekala, tesadüften(?) ibaret olabilirdi. Hayat bu. Neden olmasın ki? Bu adamlar gerçekten de Umigawa içerisindeki hainlerin bir kısmı veya tamamı olabilirdi. Bu durumda, aradığım aralığı kaybetmiş mi olacaktım? Yanıldınız! Böyle bir durumda... Adamlar beni kandırdıklarını düşünecekler ve beni Kagami'ye karşı doldurmaya çalışacaklardı. Uçarı bilgiler, abartı yalanlar... Yalan! Bu adamların ellerinde, Kagami'ye karşı çok fazla bir şeyler olsa, onları çoktan öldürürdü. Bir gece görevinde, basit bir şekilde... Hayır. Kagami bunun yerine bu adamların güvenilirliğini yok etmişti. Ellerinde ne varsa, artık işe yaramayacak hale getirmişti. Yani ellerinde bir şeyler olmalıydı. Yada yoktur ve beni dolduruşa getirmeye çalışırlar. Hay hay...

Bachuru işaretiyle beni durdurup, adamın peşinden giderken karışmadım. 'Hay hay, benim sevgili dostum. Umarım oynadığım tehlikeli oyun için bana kızmıyorsundur. Fakat grubumuzdan birisi, risk alması gerekiyordu. Yalan, hile ve manipulasyon ile... Ben ellerimi kirletmeye, gerekirse dans ederken uçurumdan yuvarlanmaya razıyım. Hem öylesi, daha destansı, daha kahramansı olmaz mıydı? Size saçma gelirdi belki. Benim için, bana uyan bir son olurdu. Yani... Demem odur ki, biri böyle bir şey deneyecekse, o kişi ben olmalıydım. Üzgünüm. Aslında değilim, siz iyi hissetmeniz için öyle düşünüyorum. Gerçi düşüncelerimi okuyacağınız yada benim sizlerle onu paylaşacağım yok da, neyse... Maksat iyi niyet!'

Bachuru köpeğin peşinden ilerlerken, ben ise zindandaki iki adamın yanına yaklaştım. Tek bir şansımın olduğunu biliyordum. Kafamı çevirip, Bachuru ve adamın ne kadar uzaklaştığını son bir kere daha kontrol ettikten sonra, dans başlasın diye buyurdum ve sadece zindandaki iki zavallı ruhun duyabileceği kısık bir sesle konuşmaya -veya dansa, felsefenize bağlı- başladım.

"Fazla vaktimiz yok! Eğer o adam, Kagami'nin yanına ulaşırsa, beni de hain ilan ederler ve üçümüz de bir daha asla temiz havayı ciğerlerimize çekemeyiz. Artık, hepimiz aynı bottayız. Yani... Tek kurtuluş yolumuz, birbirimize güvenmek."

Tüm yolculuk boyunca takındığım alaycı tavır, çoktan geldiği yere geri dönmüş, yerini -görev başından beri olması gereken- ciddiyet ve yetişkinlik almıştı. Yaşımın veya rütbemin hak ettiği bu ciddiyeti, neredeyse hiçbir zaman, ihtiyaç duymazdım. Fakat, görev başından beri, ilk defa doğruları söylediğimi düşünürsek... Doğruluğa da ancak bu yakışır diye düşünmüştüm.

"Elinizde Kagami'ye karşı bir şeyler olduğunu tahmin ediyorum. Yoksa ne arkadaşınızı gözlerinizin önünde infaz eder, ne de sizi vatan haini diye damgalardı. Sizi sadece öldürmek istemedi, hayır, sizi toplumun önünde bitirmek istedi. Bana söylemeniz gerekiyor..."

Derince bir nefes aldım. Son bir nefes daha... Doğruluğa çıkan kapıda.

"Ne biliyorsunuz?"
Resim
Künye
İsim: Kamiwaza Kageri
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Fraksiyon: Taiyou

Motivasyon
Doğaüstü: Fantastik canavarlar, doğaüstü varlıklar, imkansız olaylar, tuhaf söylentiler, masalsı güçler... Ve daha niceleri! Kageri, her türlü fantastik-mitolojik olaya/ögeye saplantı boyutunda bir tutku duymaktadır. Bu, Kageri'nin içinde -muhtemelen- asla sönmeyecek bir alev gibidir. Kendisi tek bir fantastik olayı görmeyi, elde etmeyi yeterli bulmaz. O, nefes aldığı süre boyunca bulunabilecek yeni bir doğaüstü olayın olduğunu ve olabileceğine inanır. Uzun lafın kısası... Doğaüstü olaylar, Kageri'yi yataktan kaldıran ve güne hazırlayan yegane motivasyonudur. Uzun ve yorucu yolculuğuna, çıkış nedeni ve hedefidir.

Komplikasyon
Takıntı: Mucizeler, efsanevi güçler, olmaması gereken yaratıklar, kutsal varlıklar, mitolojik kahramanlar... Kageri'yi harekete geçiren tüm bu ögeler, aynı zamanda, onun en büyük lanetidir de! Doğaüstü olaylara, hikayelere duyduğu aşk; bir noktadan sonra, onun için bir saplantıdır. Gerçek hayatın üzerindeki herhangi bir olgu, Kageri'nin takıntısını beslemek için yeterlidir. O an ne yapıyor olursa olsun, saplantısının peşinden koşacak ve duyduğu şeylerin kaynağını araştıracaktır.

Çeviklik: 4
Kondisyon: 8
Potansiyel: 10
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Varlık] Aldatma: 2 [Favori]
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Farkındalık: 1

Ninjutsu
Shunshin
Hibashiri
Kaon no jutsu
Ryuuka no Jutsu
Housenka no Jutsu
Sanzengarasu: Hite no Tori
Kullanıcı avatarı
Kamiwaza Kageri

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 08 Ağu 2016, 19:49

Kagami’nin cümlelerinden sonra, boş odanın içinde Ishio’nun cümleleri yayılmaya başlıyor. Her ne kadar samimi tavrını sürdürüyor olsa da, hala daha temkinli davranmaya devam eden Ishio, düşüncelerini cümlelere dökmesinin ardından ise, Kagami’nin ilk kahkahasını duyuyor. Sıcak ve içten bu kahkaha ufak bir tebessüm ile noktalanırken, Kagami “Sana söyledim. Ben herkesten şüphe duyarım. Bu yüzden Nikkougakure’de beni seven kişi sayısı bir elin parmağını geçmez. Ama bana saygı duymayan kişi olmadığına eminim. Gereksiz bir agresifliğim ve dinmek bilmeyen bir hıncımın olduğunu inkar edemem, ancak beni ben yapan da bu zaten. Bugün burada Umigawa’nın kontrolü bana emanet edilmişse, şu an için her ne kadar güvenilir olmasam da, işimi şimdiye kadar iyi yapmışım demektir.” diyor. Kagami’nin cümleleri noktalanırken, az önce Kageri ve Bachuru ile beraber Kagami’nin adamının indiği merdivenden sesler gelmeye başlıyor.

Bachuru, yukarı çıkmak için hareketlenen shinobiyi durdurmak için birkaç laf etse de, shinobi bu lafların hiçbirine kulak asmıyor. Hatta Bachuru’nun da gelmesi durumunu da umursamadan yukarı çıkmaya devam ediyor. Bachuru ve yanındaki adam Kagami ve Ishio’nun sohbetin son kısmına denk gelebiliyor. Ishio ve Kagami, Bachuru ve diğer shinobiye döndüğünde, bu shinobi hiç zaman kaybetmeden “Kagami-sama, aşağıda olanları anlatmam gerekiyor.” diyerek lafa başlıyor. Tek bu cümle bile Kagami’nin tüm dikkatini vermesine yardımcı olurken, Bachuru bu shinobinin konuşmasını kesmenin mümkün olmadığını Kagami'nin ifadesinden anlıyor. Shinobi ise hemen lafa girerek “Aşağıdaki hainler, Bachuru ve Kageri’nin kendilerine güvenmeleri gerektiğini söylemiş olduklarını itiraf ettiler. Bachuru da bu durumu inkar etmedi. Ancak aşağıda kalan Kageri, küstahça her şeyi itiraf etti! Hainlerin iftiraya uğradıklarını ve onlara güvendiği beyan etti.” diyor. Kagami ise bu cümlelerin ardından derin bir nefes aldıktan sonra, öfkeli bir biçimde Ishio’ya çeviriyor bakışlarını. Kagami’nin yüzünde giderek şekillenen o vahşi ifade, Ishio’yu birkaç saniye sessiz bırakırken Kagami “İhanetin bu kadar çabuk olması ne kadar kötü, değil mi Ishio-san!” diyor yerinden hareketlenmeye başlarken. Bachuru ve Ishio ise, Kagami’nin aşağıya hareketlendiğini ve aşağıya indiğinde neler olabileceğini az çok tahmin edebiliyor.

Bachuru ve yanındaki adamın yukarı çıkmasının ardından vaktinin azaldığını bilen Kageri, hızla planını uygulamaya koyuyor ve adamlara sorularını sıralıyor. Zindandaki shinobiler korkmuş bir halde bir süre birbirlerine bakmalarının ardından “Kagami buranın tek efendisidir! Onun bilgisi dahilinde olmadan kuşların uçması bile mümkün değildir. Ama biri veya bir şeyler planını alt-üst etti. Kagami gelmeden önce ölen shinobi dostumuz anlatmaya başlamıştı, ancak yarım kaldı. Size devriyeden bahsetmişti ve ardından da “Buradaki her bir shinobinin şehre hakim olması gerekir. Aksi takdirde otoritenin sağlanması güçleşir. Ha, ekstra adam olması işimize gelir mi? Elbette, bu daha az mesai demek... Ama buradaki hiç kimsenin daha az mesai yapmak isteyeceğini sanmıyorum. Oturmuş bir düzeni piç etmenin anlamı yok...” demişti.” diyor ve kısa süre susuyor. Bu anda Kageri söz konusu konuşmayı ( * ) hatırlıyor ve adama devam etmesi için bir işaret yapıyor. Adam ise “Kagami gelmeseydi, şöyle devam edecekti… Ancak son günlerde Umigawa karışık. Devriye gezen kişiler Kagami tarafından belirlendi ve artık sadece onlar bu işi görüyor. Bazı kişiler ise, karargahta veya limanda hiçbir şey yapmadan duruyor. Biz de bu kişilerdendik... Ölen arkadaş ve ikimiz yani... Bize hiçbir iş vermemeye başladılar.” dedikten sonra parmaklıklara biraz yaklaşıyor ve “Bak, bizler zaman zaman kötü şeyler yaptık. Halktan rüşvet aldık, bazı eşyaların geçişinde tüccarlara para karşılığı kolaylık sağladık. Ancak hiçbir zaman Nikkougakure'yi satacak kadar düşmedik! Ama Kagami, en başından beri kontrolü elinde tutmayı tercih etti. Halkın üstünde baskı kurabilmek için bizi bir hayli gaddarlaştırdır. Düşünsene, herkesin üsturuplu sarhoş olması mümkün mü? Kagami'nin korkusuna bunlar gerçekleşti! Anlıyor musun? Kagami korku ile herkesi sindirdi! Bizi de hizaya getirmek için böyle bir şey yapmış olabilir. Belki de kendi ekibi ile bir şeyler planladı ve bizi devre dışı bırakmak istedi. Ne olup bittiğini inan bilmiyorum ama bizi bir kenara atıverdi!” diyor yalvarırcasına. Adamları şöyle bir kestiğinde, söyleyecek daha fazla bir şeyleri yok gibi duruyor. Ancak tabi bundan emin olman da şu aşamada mümkün görünmüyor. Yukarıdan ise Kagami'nin kısa süre sonra yanına gelmesi son derece muhtemel görünüyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Yumasaki Bachuru tarih 09 Ağu 2016, 11:44

Göt lalesi tabi ki durmayacaktı. Bachuru da kendini haksız konuma düşürmemek için onu durdurmak amacıyla güç kullanmayacaktı, bu doğru olmazdı. Söylediklerinin adamın kulağına gitmemesinin, hiç bir şeyi değiştirmeyeceğini gösterdiği ortadaydı. Kagami cidden ikilinin yanına bir fedaisini göndermişti ve orada olanların Kagami'nin kulağına hemen şimdi gitmesini engelleyecek hiç bir yasal yolu yoktu gencin. Öylece adamın peşinde giderken durum yoklaması yapmaya karar verdi sanki şimdiye kadar hiç yapmamış gibi; Kageri kadının zıttına gidiyor ve Ishio suyuna, ben de tam ortada zindan ve bu ortamı oluşturan iki ortamın merkezinde bulunuyorum. Kageri'nin aşağıdakilerden ne öğrenebileceği konusunda bir bilgim yok, bu yüzden henüz Kagami'nin ihanet ettiğini doğrulayacak bir kanıtım da yok biraz önce üstüne düşündüğüm tek zıtlık hariç. Ancak eğer Kagami hainse, bunun gibi fedaileri varken onunla kapışmak gerçekten zor olurdu. Özellikle daha önce uyguladığı genjutsuyu işin içine katarsak. Bu yarım akıllılar ne kadar güçsüz olursa olsun sayıları bizden fazla. Bu kadar kişi varken hainlerin bizimle aynı odaya toplanmış olması da cabası. Ya alkolün etkisi bu, ya da kaltak Kagami bizi güzel oynadı.

Peşinden gittiği adamın ilk cümlesiyle beraber şimdilik daha acil bir sorunun filizlendiğini anlamak zor olmamıştı Bachuru için. Kadın dikkatle fedaisinin sözlerini dinlemiş ve arada Bachuru ve Ishio'ya diken dolu bakışlar atmayı ihmal etmemişti, Bachuru yanlış bir şey yapmamış olmanın ziyadesiyle sakin olsa da kadının bunu anlamasını engelleyecek öfkesi her şeyi kirletiyordu; Bachuru hareketlenmesi gerektiğinin farkındalığında bedenini harekete geçirdi ve kadının şimdiye kadar gördüğü üç saldırısına karşı hazırlandı... Ancak kadın Ishio'ya ihanetle ilgili bir cümle kurup ayaklanmaya hazırlanmıştı, ancak öfkesi Bachuru'ya yönelik değildi. Bachuru bunu hissetse de biraz gerileyip kadınla kapının arasındaki yerini korudu, çünkü söyleyecekleri kadının öfkesinin hedefini kendi üzerine çekebilirdi. Bir süredir kadınla karşılaşacaklarını düşünüyordu bu yüzden hazırdı. Mekanizma eğer hareketi önceden görebilirse rahatça kaçabileceği bir şeydi, karşılamaya çalışmak daha öncesinde idman gerektirirdi kuşkusuz. Genjutsu başlar başlamaz güçlü bir şekilde etkisi altına almıyordu, kadının gözleri o daha önce baktığı şeytani bakışı aldığında Yusubi no Jutsu'yu kullanmaya hazırlanacak ve kurtulmaya çalışacaktı. Yakın dövüş ise ilk saldırısını karşılamaktan ibaret olmalıydı, eğer habersizce gelen ilk saldırıyı yemezse; genç örümceğin de uzun süre ona gösterebileceği yetenekleri vardı zira.

Yine de işin buna kalmayacağını umuyordu, fedaisi önünde Kagami'yi eleştirmeye çalışmayacaktı; kadın henüz ayaklanmadan konuşmaya girişecekti sakinleştirici sesiyle. "Kagami-san, ortada bir ihanet yok. Eğer dinlemeden şiddet kullanmaya kalkarsanız, özellikle sizinle aynı tarafta olan shinobilere karşı; o zaman ortada bir ihanet olduğuna en somut kanıt olur ve bunu köy bilecektir." dedikten sonra kadının dinlemek için duracağını umuyordu. Zira hain olsa da olmasa da gençleri öldürmeyi göze almamıştı, bunu hazırlıksız yakalandıklarında daha önce yapabilirdi. Bu konuda Bachuru'nun cazibeli vücuduna zarar vermek istemeyişi değil, köyün, gençlerin geri dönmemesi durumunda planı neyse onun sekteye uğrayacağı gerçeğiydi. Bachuru bu konuda uygulayacağı blöfü desteklemek için araya düşük sesle ve kurnaz bir rahatlıkla; "Ağlarım olmadan beni örümcek diye çağırmak saçma olurdu zaten. Lütfen, bu seferlik beni dinle." diye destekleyecek ve bunu yaparken köyle yaşayan bir haber ağı olduğu fikrini kadının zihnine sokmaya çalışacaktı. Köyün böyle durumlarda bu tür yeteneklere sahip birini göndermesinin mantıklı oluşunun da yalanını destekleyeceğini umuyordu.

"Kageri ve benim bir ihanet durumumuz yok. Eğer böyle bir durum olsaydı bizimle gönderdiğiniz arkadaşın önünde bahsettiği şeyleri konuşmazdık değil mi?" diye anlatmaya koyulacaktı kadın ona saldırmadığı sürece, kapıdan girmedikçe Bachuru için bir sorun yoktu. "Kageri başından beri iyi polisi oynuyor, biz şimdi aşağı inip hep beraber işkencesiz sorgulamamızı yapmadan önce adamların yalan söylemeyi denemeleri için ellerine güzel bir fırsat verdi. Onlara güveniyormuş gibi yaptı ve söylediklerini dinlemek istedi, ki senin öfken karşısında söylemeyi götlerinin yemeyeceği yalanları ona söyleyip açık verebilsinler. Çenesi düşük arkadaş bunu ciddiye aldı ve sana güven duymadığımızı sandı. Sana bildirmek için hemen yukarı çıktı ancak böyle bir söylentinin şehre yayılmadığına emin olmak için ben de yanında gelmek zorunda kaldım. Şimdi lütfen oraya insan gibi inelim ve sorguyu bitirip neler yapacağımıza bakalım, hep beraber."

Eğer kadın dinlemezse ve onu yoldan çekmek için saldırmayı denerse Bachuru'nun daha önce düşündüğü savunmaları kullanmaktan başka şansı yoktu. Kadının bu kadar öfkeliyken zindana inmesi, daracık alanda kaos demekti. Zaten öfkesine sahip çıkamıyorsa, shinobi olmaya ve bir garnizona liderlik etmeye uygun değildi. Diğer türlü de, aşağıdaki üç kişiyi susturmak isteyecekti. Kagami aşağıdakilere saldırdığı an Bachuru için köye bir tehditti ve saldırısı saldırıyla karşılık görecekti. Ancak şimdilik, olay kadını sakinleştirmekti.
Resim

Resim
Motivasyon

Komplikasyon

Ninjutsu
Ayatsuito, D Rank
Shunshin, D Rank

Taijutsu
Shinshouki, C Rank
Bunshoku, C Rank
Beceri Listesi
-
3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Kullanıcı avatarı
Yumasaki Bachuru

Mesajgönderen Kai Ishio tarih 09 Ağu 2016, 18:56

Out: Eylemsizlikten öte kısa ve özdür. Oldu da bittiye getirilmedi, bilginize.

Sevebilirdi Ishio. Karşısındaki kadının hain olmadığından gerçekten emin olsa, onu agresifliğine rağmen sevebilirdi. Aşk meşk anlamında değil elbet. Kagami, söylediği gibi gereksiz bir agresifliğe sahip olsada yeri geldiğinde mantıklı davranabiliyordu. Yahut mantıklı davranan birini anlayıp ona ayak uydurabiliyordu. Bu konuda onunla iyi bir uyum yakalamıştı Ishio.

" Hala sizden şüphe duymayı reddettiğim için küfür edeceksiniz ama... Sizden şüphelenmememin sebebi de bu. İşinizi fazlasıyla iyi yapıyor olmanız. "

Son cümlesini söylerken bakışları zindana giden kapıya yöneldi. Tekin olmayan ayak sesleri. İçinde Kageri'yi barındırmayan ikili. Birşeylerin ters gittiğini anlaması için 'Olanları anlatmam gerekiyor.' repliğine ihtiyaç duymamıştı Ishio. Yine ne oldu moduna girerken sandalyesindeki rahatlığı kayboldu. Sertleşen kasları tahta parçasını rahatsızlık veren birşeye çevirmişti hatta. Sakinleştirmekten yorulmuştu Ishio. Sürekli olarak bu kadını yalamaktan yorulmuştu.

Vücudundaki kasıntı duruşa rağmen durgun bir ifade takınmıştı. Sakin ve bezmiş. Shinobinin cümleleri ise, sakin ifadesine tezat bir şekilde sinirli bir bakış katmıştı. Zaten ortalık karışıkken yapılanlara anlam veremiyordu. Kagami'nin durumu ortadaydı. Şüpheliydi, Bachuru & Ishio & Kageri üçlüsünü kazığa dikebilecek bir şüpheli. Ve bu durumda Kageri'nin yaptığı iyi polis rolü, haber verilmediği müddet fazlasıyla gereksizdi. Riskliydi. Riske girebilecek durumda değillerdi. Bu sefer Ishio, Kagami'yi sindiremeyecekti.

Kagami'nin kendisine attığı vahşi bakışlara sinirli bir şekilde karşılık verdi. Sinirinin ona olmadığını anlamasını bekliyordu. İşin özü, Kageri'ye de sinirli değildi. Ishio az önce gerçekleştirdiği kısa sohbette çoktan taraf seçtiği izlenimini vermişti ve bunu koruyordu. Kagami haklıydı. Ishio ise onun arkasında duracaktı. Yeri geldiğinde... Onu sakinleştirebilecek ve tekrar sindirebilecek cümleleri bulmayı umuyordu. Kageri'yi hala haklı çıkarabilirdi.

Ayaklanan Kagami'nin peşine takıldı. Duruşunda, adımlarında bir tehdit olmamasına özen gösteriyordu Ishio. Çünkü arkadaşını tanıyorsa; Bachuru, Kagami'nin yolunu kesecekti. Böyle bir durumda tehditkar durmak Kagami'yi daha fazla sinir ederdi. Vahşi bir hayvan bu şekilde ehlileştirilemezdi. Sözü Bachuru'ya bırakacak, Kagami'yi takip etmekten başka birşey yapmayacaktı.

Devreye gireceği an ise, ateşle barutun yan yana geldiği vakitti. Kagami ve Kageri karşı karşıya geldiğinde Ishio ortamda belirleyici kişi olacaktı. Kagami dostunu direk öldürmezse tabii.
Künye

Motivasyon

Komplikasyon

Özellikler
-

Beceri Listesi

Karakter Gelişim Başlığı
Ninjutsu

Girigiri, D Rank

Taijutsu
Shinshouki Stili, D Rank

Genjutsu
Kuroshiki, D Rank

Kanryousou, C Rank

Raigen, C Rank

Kasumi Juusha, C Rank

Rishuu, C Rank

Teishi no Jutsu, C Rank

Kötü Kalite Katana
Kagami'nin Alınbandı
Kullanıcı avatarı
Kai Ishio

ÖncekiSonraki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir