Evet, yansımamla birlikte farklı kapılardan gidip şansımızı arttırmak gibi bir şansım vardı fakat onun buradan tek başına çıkma ihtimali yoktu. Bu tehlikeli ölüm oyunundan sağ çıkabilecek tek bir insan evladının varlığından bile şüpheliydim. Hasarları yarı yarıya paylaşmamıza rağmen ikimiz de ölümün kıyısında duruyorduk. En azından sesi kesilmişti artık. Onunla birlikte geldiğim için kendini şanslı hissettiğini pek sanmıyordum. Hele bana minnet ettiğini düşünmek aklımın kıyısından bile geçmezdi. Bu yüzden şuan içinde bulunduğumuz sessizliğin keyfini çıkarıp oyunun sonucunu rahatça dinlemek benim için bir zevk olacaktı.
Kikaku bir sirk gösteri sunar gibi tekrar oyunun sonuçlarını söylemeye başlamıştı. Bu gösterideki hayvanlar biz olduğumuz için bunun için pek de iyi hissetmiyordum. Sonuçları dinlerken içinde bulunduğumuz gösterinin ilk kısmında başarısız olduğumuz duyduğumda açıkçası kendimi pek kötü hissetmemiştim. Çünkü çektiğim acı şuan herhangi bir şeyi umursamama olanak vermiyordu. Hatta bir an oyunu kaybedip burada ölüp gitmeyi bile istemiştim. Kikaku'nun zevkle masum bir kişiyi öldürdüğümü söylemesi ve yansımamın bana bakışları beni yerin dibine sokmaya başlamıştı. Şuan ölmüşten beter bir vaziyetteydim.
İşte tahmin ettiğim son dövüşe gelmiştik. Bu odalardan birine her girişimde birisiyle kıran kırana bir dövüşe girmeyi beklerken aptal aptal akıl ve şans oyunlarıyla karşılaşmam beni bir miktar hayal kırıklığına uğratmıştı. Fakat şimdiyse beklediğim şans elimdeydi. Ama bu sefer dövüşmeyi düşünmüyordum. Yaralarımızın hiçbir şey olmamış gibi iyileştiğini gördüğümde bunun bir genjutsu olduğunu anlamıştım. Aklımdaki şey basitti. Eğer iki farklı odaya ikimiz de girdiğimizde oyunu kazanma şansımız varsa bu tek bir şeyi işaret ediyordu. O da ikimizin de aynı kişi olduğu ve kimin kazandığının önemli olmamasıydı. Daha fazla bu oyuna boyun eğmeme gerek yoktu artık. Kollarımı iki yana açıp yansımama "GEL! GEL VE BENİ ÖLDÜR!" diye bağıracaktım. Gözlerim kararlı bir şekilde yansımama dikilmişti. Onun harekete geçtiğini gördüğüm vakit gözlerimi kapatacak ve kendimi ölümün soğuk kollarına atacaktım. Ufak bir varsayımla çıktığım bu yolda belki beni ciddi bir ölüm bekliyordu ama artık umursamıyordum. Bu oyun bir an önce son bulmalıydı.