[Daisuke Yoshiro] Yeni Bir Hayat

Gizli Kütüphane'nin tozlu raflarındaki unutulmuş hikayeler.

Moderatör: Game Master

Re: [Daisuke Yoshiro] Yeni Bir Hayat

Mesajgönderen Daisuke Yoshiro tarih 17 Eki 2016, 08:18

Evet, yansımamla birlikte farklı kapılardan gidip şansımızı arttırmak gibi bir şansım vardı fakat onun buradan tek başına çıkma ihtimali yoktu. Bu tehlikeli ölüm oyunundan sağ çıkabilecek tek bir insan evladının varlığından bile şüpheliydim. Hasarları yarı yarıya paylaşmamıza rağmen ikimiz de ölümün kıyısında duruyorduk. En azından sesi kesilmişti artık. Onunla birlikte geldiğim için kendini şanslı hissettiğini pek sanmıyordum. Hele bana minnet ettiğini düşünmek aklımın kıyısından bile geçmezdi. Bu yüzden şuan içinde bulunduğumuz sessizliğin keyfini çıkarıp oyunun sonucunu rahatça dinlemek benim için bir zevk olacaktı.

Kikaku bir sirk gösteri sunar gibi tekrar oyunun sonuçlarını söylemeye başlamıştı. Bu gösterideki hayvanlar biz olduğumuz için bunun için pek de iyi hissetmiyordum. Sonuçları dinlerken içinde bulunduğumuz gösterinin ilk kısmında başarısız olduğumuz duyduğumda açıkçası kendimi pek kötü hissetmemiştim. Çünkü çektiğim acı şuan herhangi bir şeyi umursamama olanak vermiyordu. Hatta bir an oyunu kaybedip burada ölüp gitmeyi bile istemiştim. Kikaku'nun zevkle masum bir kişiyi öldürdüğümü söylemesi ve yansımamın bana bakışları beni yerin dibine sokmaya başlamıştı. Şuan ölmüşten beter bir vaziyetteydim.

İşte tahmin ettiğim son dövüşe gelmiştik. Bu odalardan birine her girişimde birisiyle kıran kırana bir dövüşe girmeyi beklerken aptal aptal akıl ve şans oyunlarıyla karşılaşmam beni bir miktar hayal kırıklığına uğratmıştı. Fakat şimdiyse beklediğim şans elimdeydi. Ama bu sefer dövüşmeyi düşünmüyordum. Yaralarımızın hiçbir şey olmamış gibi iyileştiğini gördüğümde bunun bir genjutsu olduğunu anlamıştım. Aklımdaki şey basitti. Eğer iki farklı odaya ikimiz de girdiğimizde oyunu kazanma şansımız varsa bu tek bir şeyi işaret ediyordu. O da ikimizin de aynı kişi olduğu ve kimin kazandığının önemli olmamasıydı. Daha fazla bu oyuna boyun eğmeme gerek yoktu artık. Kollarımı iki yana açıp yansımama "GEL! GEL VE BENİ ÖLDÜR!" diye bağıracaktım. Gözlerim kararlı bir şekilde yansımama dikilmişti. Onun harekete geçtiğini gördüğüm vakit gözlerimi kapatacak ve kendimi ölümün soğuk kollarına atacaktım. Ufak bir varsayımla çıktığım bu yolda belki beni ciddi bir ölüm bekliyordu ama artık umursamıyordum. Bu oyun bir an önce son bulmalıydı.
Resim

Künye
Fraksiyon:Hikari
Element:Katon
Seviye:C-Rank
Rütbe:Chuunin
Ryo:25.000 Ryo
Prestij:Moumoku/1
Kullanılabilir GP:15

Motivasyon
-Köyün başına geçerek bir dişinin egemenliğinden kurtulmak.

Komplikasyon
-Öfke nöbetleri-cinnet geçirmesi çoğu sinir-stres halinde olasıdır.

Özellikler
-

Güç:5
Çeviklik:5
Kondisyon:5
Potansiyel:5
Varlık:5
Zeka:5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1

Ninjutsu
Hibashiri
Yari no Mokou
Choune no Jutsu
Yami no Me
Kasumi Enbu no Jutsu

Taijutsu
Taijutsu Disiplini, Rinjoushou D-Rank

Genjutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kullanıcı avatarı
Daisuke Yoshiro

Re: [Daisuke Yoshiro] Yeni Bir Hayat

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 17 Eki 2016, 08:42

Kikaku’nın dövüş olayını açıklamasının ardından, yansıman bu durumdan bir hayli zevk alacak gibi gülmeye başlarken, senin teslimiyetçi bir tutum sergilemen, tüm bu zevki yok ediyor. Yansıman “Bu ne amına koyim!?” diyerek söylenmeye başlarken, senin duruşunda herhangi bir değişiklik olmayınca “Götünden korktuğunu biliyordum piç kurusu… Madem istiyorsun, seni seve seve yok edeceğim!” diyor ve tanıdık el mühürlerini tamamlamasının ardından iki elini önünde birleştiriyor. Yansımanın Yari no Mokou tekniğini hazırladığını ve bir mızrak ile seni öldüreceğinin anladığın anda, yansıman mızrağı mükemmelleştirmek için chakrasını yoğuruyor. Sonundan 2 metre uzunluğunda bir mızrağı oluşturan yansıman “Zaten yaşamayı hiç hak etmiyorsun!” diyerek mızrağı sana fırlatıyor. Mızrak hızla sana doğru gelirken, yansıman senin ölümünü garantilemek ister gibi, hızla el mühürleri yapıyor ve ardından Kasumi Enbu no Jutsu ile içine doldurduğu havayı dışarıya veriyor.

Yansımanın attığı mızrak yarım metre kadar önüne düşerken, sen de Kasumi Enbu no Jutsu ile oluşan sisin gelmesini bekliyorsun. Sadece birkaç saniye sonra oluşan büyük bir patlama ile savrulmaya başladığında, arzuladığın sonuca yaklaştığını hissediyorsun. Vücudunun ön kısmı tamamen yanmış bir hale gelirken, kendini neredeyse odanın sonunda buluyorsun. Yanık acıları canını hiç olmadığı kadar yakarken, nefes alıp vermek senin için imkansız boyutlara ulaşmaya başlıyor. Nefes alabilmek için istemsizce doğru pozisyonu bulmaya çalıştığın sırada ise, yansıman kanlı gözlerle karşında beliriyor ve “Sadece bir tane Yoshiro var! O da senin gibi bir ezik olamaz!” diyor ve elindeki ateşten mızrağı kalbine saplıyor! Kalbinin yanmaya başladığını ve alevlerin tüm iç organlarını yakmaya başladığı anda, oyunun sonunun geldiğini anlayabiliyorsun. Kim bilebilirdi ki, biten şeyin sadece oyun olmadığını…
Kapalı konu
Daisuke Yoshiro ölmüştür. Son bir RP yapmanın ardından konu sonlanacak ve yeni karakter açma hakkı ile konuyu bitirmiş olmandan dolayı yeni karakterine aktarabileceğin ödüllerini kazanacaksın.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir