gönderen GM - Naruto tarih 11 Eki 2016, 10:38
Yansımanın ardından “Yokluk” kapısına doğru ilerlerken, yansımana cümlelerini iletiyorsun. Tam kapının kulbundan tutmakta olan yansıman senin sözlerinle beraber “Bak hala…” diyor ve kan çanağına dönmüşçesine kızarmış gözleriyle sana dönüyor. Öfkesi bakışlarından belli olan yansıman “İlla diyorsun ki Yoshiro, gel dalağımı sik! Bir daha konuşacak olursan, yemin ediyorum götündeki bokları dilinle temizlerim!” diyor ve ardından kapıyı açıyor! Kapının açılmasıyla beraber, ikiniz birden yine o bilindik karanlığa çekiliyorsunuz.
Kapı ardınızdan her zamanki gibi mühürlenirken, etrafın zifiri karanlık olmasına şaşırmıyorsun bile. Yansımanın öfkeli solukları kulağından bir saniye bile gitmezken, bu karanlığın ardında, diğer odalardan farklı bir şey olduğunu anlayabiliyorsun. Etrafını göremeyeceğini bilsen de, kafanı çevirerek tarıyorsun çevreni. Tam bu esnada yansıman “Ne sikim bir yer burası!” diyerek söylenmeye başlıyor. Acı bir çığlık ile kesilen söylenmesi, tüm dikkatinizi arttırmaya yararken, çığlığın geldiği kaynağı keşfetmeye çalışıyorsunuz. Ne var ki başka bir çığlık ile dikkatiniz bambaşka yöne çekilirken, çığlıkların sayısı artmaya başlıyor. Kulaklarınızı tırmalayan çığlıklar sanki birkaç metre önünüzde, arkanızda, sağınızda veya solunuzda gibi geliyor size. Ama karanlığın içinde bu mesafeleri kat etseniz de, karşınıza karanlıktan başka bir şey çıkmıyor. Onlarca çığlık yüzlerce çığlığa dönerken, kadın, erken, çocuk, yaşlı, binler çığlık yayılmaya başlıyor. Artık kulaklarınızda değil, zihninizde dolanmaya başlıyor çığlıklar ve bu kaos içerisinde kafasını başınızın ellerine almaktan başka çareniz kalmıyor. Dirençli olmayan bünyelerin çoktan bayılacağı bu hal karşısında, direnebildiğiniz kadar direnmeye çalışıyorsunuz. Kulaklarınızı tıkıyor, gözlerinizi kapatıyor, neredeyse duyu organlarınızın tamamının işlevine ara vermesi için elinizden geleni yapıyorsunuz. En sonunda, beyaz bir ışığın altında, onlarca çıplak beden görüyorsunuz ve çığlıklar da bu bedenlerle birlikte son buluyor.
Yansıman ile birlikte neredeyse nefes bile almadan karşınızdaki çıplak bedenlere baktığınızda, hepsinin de vücutlarında yaralar olduğunu ve bu yaralardan kanlar aktığını görüyorsunuz. İşkenceye uğradıkları her hallerinden belli olan bu bedenlerden bazıları öne doğru hareket etmeye başladığında ise, ilerleyenlerin gerisinde kalanlar karanlığa gömülüyor. En sonunda ise, 10 tane beden karşınızda kalıyor sadece. Tam bu esnada da Kikaku’nun sesi yayılıyor ekolu bir şekilde. “Yokluk odasına hoş geldiniz!” diyerek konuşmasına başlayan Kikaku “Bu odaya girmeden önce, ikinizin farklı odalardan geçeceğini tahmin etmiştim. En azından ben olsaydım, böyle yapardım. Zira sizden iki tane olduğuna göre, iki odadan hangisini seçerseniz seçin, sonunda biriniz son odaya kalmayı kesin başaracaktı. Neyse, bu başka bir tartışma… Oyunumuz için sabırsızlananları görüyorum!” diyor cümlesinin sonundaki kinayenin üstüne bastıra bastıra. Karşınızdaki bedenler hareketsiz, ancak acı içinde durmaya devam ederken Kikaku “Oyunumuz oldukça basit… Karşınızdaki insanları öldüreceksiniz!” diyor. Bu anda yansıman “O kolay, sen de gel!” diyor hırçın bir şekilde. Bu tepki karşısında Kikaku “Sana sakin olman gerektiğini hatırlatıyorum Yoshiro ve oyunun kuralların geçiyorum.” diyor. Bu andan sonra dikkatini tamamen Kikaku’ya veriyorsun ve onun konuşmalarını dikkatlice dinliyorsun. Kikaku “Dediğim gibi, oyunumuz karşınızdaki kişileri öldürmek. Ancak elbette hepsini değil… Bu 10 kişinin içinde, 2 tane masum insan var. Bu iki masum insandan en az birini her ne koşulda olursa olsun öldürmemeniz gerekiyor. Sizin yapmanız gereken ise, size verdiğim bilgiler dahilinde, bu iki kişiyi tespit ederek onlardan en az birinin yaşamasını sağlamanız.” diyerek oyunun genel açıklamalarını yapıyor. Ancak açıklamaların devam edeceğini düşündüğün için bir süre daha bekliyorsun ve bu süre içerisinde Kikaku “Burada iki kişi olduğunuz için, öldürme işini sırayla yapacaksınız. Yani biriniz 10 kişiden birini öldürdüğünde, sıra diğerine geçecek. Son iki kişi kalana kadar kimin masum kimin suçlu olduğunu size söylemeyeceğim.” diyor. Bu açıklamaların ardından ise Kikaku’nun sesi birkaç saniyeliğine yok oluyor. Buraya kadar olan kısmı anlamanız için beklediğini fark ettiğin için, bu kısma kadar verilen bilgileri kontrol ediyorsun kafanda. Kikaku tekrar konuşmaya başladığında, bütün zihnini tekrar ona odaklıyorsun. Kikaku “Öldürme işini herhangi bir fiziksel aktivite ile yapmayacaksınız. Kimi nasıl öldürmek istediğini söylemeniz yeterli. Örneğin; “X isimli kişinin kafasını taşla ezerek öldürmek istiyorum.” şeklindeki beyanınızla X kişi ölecektir. Bir başka örnek ise; “X isimli kişinin vücudunu katanayla ortadan ikiye ayırarak öldürmek istiyorum.” şeklinde söyleminiz ile X kişi ölecektir. Tabi bunun bir yan etkisi de var… Şöyle ki; hedefteki kişiyi nasıl öldürmek istiyorsanız, onun aldığı ölümcül darbeyi siz de hissedeceksiniz. Yani ilk örneğimize dönersek; eğer X kişisinin kafasını taşla ezerseniz, sizin de kafanız taşla ezilecek! Eğer bir kişi ortadan ikiye ayırırsanız, sizin de vücudunuz ortadan ikiye ayrılacak. Elbette etkiler birebir aynı olmayacak. Dayanıklılığınıza ve seçimlerinize göre organlarınızın işlevleri azalacak… Ta ki siz ölene kadar… İlk örneğe göre alacağınız hasar bir beyin hasarı olabilir… İkinci örneğe göre ise herhangi bir iç organınız parçalanabilir. Durum bu şekilde…” diyerek açıklamalarında sona gelirken, “Oyunu kazanmak için en az birinizin sağ kalmış olması ve en az masum bir kişinin yaşıyor olması yeterli. Eğer geriye iki masum kalırsa, son oyunda avantajınız olacak. Şimdiden başarılar… Planınızı yapın ve ölmemeye çalışın!” diyen Kikaku, hedefteki 10 kişiyi açıklıyor.
Ishido Shirai: 18 yaşında, erkek, muhasebeci.
Sakamato Tori: 36 yaşında, kadın, garson.
Junko Kazuhiro: 10 yaşında, erkek, akademi öğrencisi.
Obi Honami: 11 yaşında, kız, işsiz.
Urata Aki: 56 yaşında, erkek, tüccar.
Igarashi Kayo: 25 yaşında, kadın, ev hanımı.
Usui Tenshin: 26 yaşında, erkek, Chuunin seviyesinde shinobi.
Hashi Yoko: 18 yaşında, kadın, Chuunin seviyesinde shinobi.
Anno Takahiro: 88 yaşında, erkek, eski mafya lideri.
Chinen Ayano: 70 yaşında, kadın, eski hayat kadını.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.