[Shise | Aktif Operasyon] Yeraltı

Gizli Kütüphane'nin tozlu raflarındaki unutulmuş hikayeler.

Moderatör: Game Master

Re: [Shise | Aktif Operasyon] Yeraltı

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 28 Ağu 2016, 16:44

Misagi seni bırakıyor ve yükseliyorsun. Yükseliyorsun, ta ki kafan tavana değene dek. Bir bulut gibi süzülüyorsun önce tavanda ve Misagi'nin içinden geçerek kapıya doğru uçuyorsun. Kapı deliğinden geçiyorsun; mekanizmanın soğuk metaline sürtüyor tenin ve tüm vücudunda anahtar deliğinin darlığını hissediyorsun. Birden fışkırıyorsun kapının öteki tarafına doğru ve mahzeni komple dolduruyorsun. Odaya sığmayan benliğinle, nefes alman daralıyor ve kendini yukarı atmak istiyorsun, daha da yukarıya, ay ışığına doğru.

Yer parçalanıyor ve kendini sokakta buluyorsun birden, üstün başın yosunlu bir şekilde. Git gide büyüyen köklerin bütün Nikkougakure'yi sarıyor ve toprak senle bir oluyor. Bir meyve veriyorsun dalından, yere düşüp parçalanan elmanın içerisinden çıkıyor ve koşmaya başlıyorsun ormanın içerisinde, kendi içinde. Dallar uzuyor ve gemi direğine dolanıyor, senin direğine. Yelkenlerin sallanıyor ve bölmelerin kırılıyor, içine tuzlu su doluyor. Tahtaların acıyor ve çivilerin gıcırdıyor. Deniz ikiye ayrılıyor ve yutuluyorsun. Çapan dibe vuruyor, ardından sen de yumuşak bir yatağa doğru hafifçe düşüyorsun.

Düşüyorsun.

Düşüyorsun.

Düşüyorsun.

Düşüyorsun.

İzleyin youtube.com

Kendine bir hastane odasında geliyorsun. Boş, standart bir hastene odası, içerisinde yalnızsın. Dün gece kaybedişinden sonra olan olayları kafanda toparlayamıyorsun ve her hatırlamaya çalıştığında başın ağrıyor. Sabahın ışıkları camdan içeri giriyor ve tam seni hedef alıyor; gözlerin kamaşıyor. Yatağın üzerinde, beyaz çarşaf beline gelecek şekilde uzanmaktasın. Kolun ve karnın bandajlarla sarılı ve ince bir acıyla sızlıyorlar.

Kapı açılıyor ve içeri brifingi sana veren Jounin giriyor. Kısa, siyah saçlara sahip ve küt bir çehresi var, üzerinde ise standart Jounin üniforması. Odanın ortasına doğru yürürken duraksıyor, bandajlı yaralarını süzüyor. "Shise. Yaraların için üzgünüm. Durumun bu kadar ciddi olacağını bilseydim seni yalnız göndermezdim. Eğer kendini iyi hissediyorsan, raporunu alabilirim. Şu mahjong meselesini de ayrıca merak ediyorum."

Yatağının başındaki bir sandalyeye geçiyor ve ellerini kendi önünde birleştiriyor, seni dinlemek için.

Kapalı konu
Adama raporunu sözlü bir şekilde sunduktan sonra görevi bitireceğiz. Geçmiş olsun.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Asai Shise tarih 29 Ağu 2016, 20:12

Misagi'ye söylediklerimden sonra beni serbest bırakmıştı. Görünüşe göre artık beni bırakma vaktinin geldiğini düşünmüşlerdi. O sırada odaya sığmadığımı hissediyordum. Vücudumdaki bütün adrenalin birden atağa geçmişti. Vücudum artık bana dar gelmeye başlamıştı ve kendimi durduramıyordum. Bu yaralarla bunu nasıl yaptığımı bilmiyorum ama değişik şeyler olduğu kesindi.

Ne olduğunu anlamadan kendimi sokakta bulmuştum. Nasıl çıktığımı ise bilmiyordum ama önemli olan bir an önce tedavi görmem gerektiğiydi. Hayal ile gerçek arasında en son yatağa uzandığımı hissetmiştim. O arada yaşadığım şeyler ise hayatımda bir daha yaşayamayacağım türden şeylerdi. Sanki ben ben değildim ve zihnim başka bir şey tarafından ele geçirilmişti. Derin bir boşluğa düştüğüm şey son hatırladığım şeydi.

Karanlığın en dibine düştükten sonra gözlerimi açmış ve aydınlığa doğru adımlarımı atmıştım. O yaralar beni öldürmeye yetmemişti anlaşılan. Hastanede sargılarımla birlikte merhaba demiştim yeni güne. O sırada beklediğim gibi bana briefing veren Jounin gelmişti ve ne istediği belliydi. Durumun bu kadar ciddi olacağını düşünmemiş beyefendi. Seni Jounin yapanı ... diye geçirmiştim içimden. Erkek milleti değil miydi her işi baştan savma yapardı. Sonrasın da ise Mahjong meselesini de merak etmiş. Ne ara o sözleri söyledim hatırlamıyordum bile. Görünüşe göre Misagi'nin sözlerini iletmeyi başarmıştım. Şimdi görev raporu sunmam gerkeiyordu. Umarım o gördüğüm adam doğru adamdır. Bu kadar çabanın sonucunda elimizde bir hiç olması kabul edilemezdi. Derin bir nefes alıp raporumu sunmak için konuşmaya başlamıştım.

Oldukça yavaş ve sakin bir şekilde raporumu sunmaya başlamıştım. " Dediğiniz gibi 51. sokaktaki terk edilmiş alkol dükkanına gittim. Üç koruması bulunuyordu ne için geldiğimi sorduklarında turnva için geldiğimi söyledim ve beni içeri aldılar. Üyelik sistemi yürütüyorlar ve kayıt 10.000 Ryo. Alkol dükkanınagirdiğimizde yerdeki halının altında gizli bir giriş var ve oradan turnuva alanına doğru geçiş yapılıyor. Bu merdivenden 6 metre indikten sonra sizi başka bir oda karşılıyor. Bu odada büyük fıçılar bulunmakta. Burada tekrardan güvenlik kontrolünden geçiriliyorsunuz ve yanınızda getirdiğiniz adam sayesinde bir sonraki odaya geçebiliyorsunuz. Bu odayı diğer odaya bağlayan koridordan geçiş yaptıktan sonra bekleme salonuna benzeyen bir odaya çıkıyorsunuz. Bu odada oldukça sade odada bir sandalye ve bir masa bulunuyor. Bu odanın solunda arenaya giriş kapısı var. Ayrıca odanın karşısında ise parmaklıklarla kapatılmış bir oda var. Bu odada Misagi adındaki bir bayan bulunmakta ve anladığım kadarıyla burası paranın döndüğü mekan." demiş ve derin bir nefes almıştım. Masadan bir bardak su alıp yudumlamış ve konuşmaya devam etmiştim.

"Bu odada sizi bekleyen Misagi size hangi klasmanda dövüşeceğinizi soruyor. Bu mekanda Shinobi dövüşü ve normal dövüş olmak üzere iki farklı dövüş oluyor. Dövüşün iki kuralı var: öldürmek yok ve seyircilere zarar verme. Turnuva alanında seyircilerin izleyebileceği bir tribün bulunmakta. Arena tribünün aşağısında kalıyor ve seyircilerin güvenliği önemseniyor. Etrafta ufak tefek güvenlikler bulunuyor. Seyirciler için ayrı bir giriş kapısı da yapılmış. Yani bu yere başka bir yerden de giriş yapılabiliyor. Malesef o taraftaki çıkışın neresi olduğunu öğrenemedim. İşin ilginç yanı ise seyircilerin hepsinin farklı türden kişiler olması yani halk da bu etkinliğe destek veriyor."

"Normal dövüşten sonra sırada shinobi dövüşü vardı ve rakibim de Dövüştüğüm shinobinin ismi Yamagi idi. Dövüş anına kadar organizasyon yöneticisi kendini belli etmedi ve ortaya çıkmadı. Ondan sonra dövüşe konsantre oldum ve Yamagi ile ölümüne bir dövüşe giriştik. O beni, ben onu yenmeye çalışırken ikimizde oldukça zor durumda kaldık ve maçımız etrafı kan gölüne çevirmemizle son buldu. Görevden umudumu keserken maçın hakemine direk emir veren ve organizasyon sahibi olduğunu düşündüğüm bir adam ortaya çıktı. Bu tezim ben arenadan kaldırılırken hakemle oldukça samimi bir şekilde konuşmasıyla daha da güçlendi. O adamın aradığımız adam olduğunu söyleyebilirim. Onu tanımıyorum ama adamın görünüm aklıma kazındı. Aradığımız adam pembe yukata giymiş pembe saçlı bir erkek. Saçları oldukça uzun ve oldukça yakışıklı birisi. Fotoğrafları gösterirseniz size daha iyi teşhis koyabilirim. Dövüşten sonra ise kendimi odadaki masada bulmuştum. Orada beni Misagi karşılamış ve hemen acile gitmem gerektiğini söylemişti. MAhjong olayının çıkış noktası da burası. Bana mahjong oynarken sake şişesini yere devirip üstüne düşüp kırdım, sonra da böyle oldu dememi ve bunu söylersem beni yetkililere haber vermeden tedavi edeceklerini söylediler. Ben de bunu yaptım. Organizasyon gerçekten oldukça güçlü ve bağlantıları çok sağlam.Kimseye bu konuda güvenemem. Belki siz bile onlardan olabilirsiniz ama öyleyseniz zaten baştan beri ölüyüm demektir. Lütfen bu görevinbir hiç uğruna olmadığını söyleyin ve o pislikleri bulun. Benim anlatacaklarım bu kadar efendim. Umarım aradığımız adam o kişidir." diyecek ve dinlenmeye geçecektim. Yapabileceğim şeyi yapmış ve gerisini Jounine bırakmıştım. Bundan sonrası köye kalmış bir şeydi.

Out: Konu için teşekkürler. Elinize, kolunuza, emeğinize sağlık.
Resim

Künye
İsim: Asai Shise
Element: Raiton
Seviye: C Rank
Rütbe: Chunin
Ryo: 40.000
Prestij:Tanjou/1

Güç: 3
Çeviklik: 3
Kondisyon: 6
Potansiyel:8
Varlık: 6
Zeka: 4

Motivasyon
Feminist: Erkeklerden olabildiğince nefret etmektedir. Erkeklere olabildiğince eziyet çektirmek ister ve bunun için de olabildiğince güçlenmesi gerektiğini bilir. Shinobilik yaparak ablasına yapılanlara kendi çapında bir çözüm bulmuştur. Shinobi olmayan insanların zayıf ve korunmaya muhtaç olduğunu düşünür.

Güç Gösterişi: Köydeki bütün erkeklere ve diğer ülkedeki shinobilere ne kadar muhteşem birisi olduğunu göstermek ister. Bu kendisinden çok bir kadının, bir Nikkougakurelinin ne kadar güçlü olduğunu gösterme ve kanıtlama çabasıdır. Kadınların ve Nikkougakure'nin güçlü olması gerektiğine inanır ve bunun için elinden geleni yapar. Ablasına neler olduğunu öğrenmesi için olabildiğince güçlü olmak gerektiğinin de farkındadır. Çünkü onun rakibi Konoha gibi büyük bir shinobi köyüdür.

Komplikasyon -

ÖZELLİKLER:

Madde Bağımlılığı - Karakter morfine bağımlıdır. Gün aşırı, dozu az da olsa bunu ağızdan almalıdır.
Aşağıdaki durumlar geçerlidir;

Karakterin her aktif operasyonu veya köy görevi sonunda, kazancından 25.000 Ryo düşülür. Pasif operasyonlarda ise kazancın yarısı kesilir. Bu parayı karakter, bağımlı olduğu maddeyi elde etmek için kullanır. Karakter, her daim yanında 3 kullanımlık "Morfin" adlı eşyayı taşımak zorundadır, karakter bu maddeyi görevde kullanmamış olsa bile bu para ondan kesilir. Karakterin görev, operasyon veya konu başlangıcında yoksunluk çekmediği, konudan hemen önce bağımlılık ihtiyacını giderdiği varsayılır. Eşyanın açıklaması şu şekildedir;

Morfin - Bir kağıdın içine sarılı, misket boyutunda mavi bir madde. Ağızdan alınır ve yutulur. Alındıktan bir kaç dakika sonra etki etmeye başlar. Kullanıcının ağrı eşiği yükselir ve yoğun acılara dayanabilir hale gelir. Yorgunluk hissini azaltır, fiziksel aktiviteyi arttırır. Zihinsel aktiviteyi bozar ve kişinin gerçeklik algısını kırabilir, anlamsız bir mutluluk yaratabilir. Genjutsu kullanımını negatif etkiler, fakat kişinin etkisi altında bulunduğu Genjutsu'ları da kırabilir. Etkiler 15-20 dakika arasında sürer. Etkilerin ardından kişide kusma, baş ağrısı ve bulanık görme gibi semptomlar baş gösterir. Tekrar alınması bu semptomları durdurur ve etkileri tekrar aktif eder, fakat ardı ardına kullanımda yan etkilerin şiddeti artar. Aynı anda birden fazla misket kullanmak aşırı tehlikelidir ve solunum yetmezliğinden ölüme sebebiyet verebilir.

Ninjutsu

Raiton- Kangehika (C Rank) = 15 Gp
Karasu Bunshin no Jutsu (C-Rank) = 15 GP
Shunshin (D-Rank) = 10 GP
Kizetsu no Jutsu ( C Rank) = 15 GP
Sanzengarasu ( C Rank) = 15 GP
Raikyuu ( C Rank) = 15 GP

Taijutsu

Suiseiki Stili (D Rank) 20 GP

Genjutsu
Kasumi Juusha(C Rank)= 15 GP
Kuroshiki (D Rank) = 10 GP

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik(1. Favori): 3

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kullanıcı avatarı
Asai Shise

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 31 Ağu 2016, 01:52

Jounin söylediklerini dikkatlice dinliyor, tüm ciddiyetiyle. Raporun bittikten sonra da "Sanırım kimden bahsettiğini biliyorum. Yamaoka Naotomo, pervasız bir soylu. Babasının ölmesiyle aile işlerini devralmıştı." diyor ve düşünceli bir hale bürünüyor ardından. "Demek Yamaoka ailesi bu işi destekliyor ve hastanede adamları var... Olay sandığımızdan da derin olabilir. Her neyse. Teşekkürler Shise. Bu olayın çözüleceğinden emin olabilirsin. Şimdilik dinlen. Hsatane masraflarının bir kısmını ben karşılayacağım, elimden geldiğince." Ardından ayağı kalkıyor ve odayı terk ediyor.

Tedavi 1 hafta kadar sürüyor.

Yaralarının durumu, ilk geldiğinde ciddi idi. Kolun 2 yerden kırılmış durumdaydı ve bağırsaklarını dışarı dökecek kadar derin bir yara bulunuyordu göbeğinde, fakat bir Medic-nin tarafından aldığın tedavi sürecinde bunların hepsi iyileşti.

Sana o gece, hayatta kalman için verilen şeyin morfin olduğunu öğreniyorsun. Hastanede kaldığın süre boyunca bağımlı olmaman için gerekti önlemler alınsa da Nikkougakure'nin hastanesinin çok ileri seviyede olmaması sebebiyle ilk bir kaç gün gerçekten senin için ağır geçiyor. Kusma, baş ağrıları, burnun kuruması ve acıması gibi semptomlar günler ilerledikçe kendini acıya karşı hassasiyete, halsizliğe ve kilo kaybına bırakıyor. Hastaneden ayrılmana bir kaç gün kala ise hemen hemen bunları atlatıyorsun ve psikolojik etkileri kalıyor sadece. Psikolojik etki demişken...

Üstteki durum sebebiyle, yeni bir "Özellik" kazanıyorsun. ["Özellik" sistemi, yoklamadan sonra tamamen aktif edilecek. Aşağıdaki açıklama şimdilik yeterli olacaktır. Bunu imza formuna, Komplikasyon'un altına, "Özellikler" olarak geçirirsen sevinirim.]

Kapalı konu
Madde Bağımlılığı - Karakter morfine bağımlıdır. Gün aşırı, dozu az da olsa bunu ağızdan almalıdır.
Aşağıdaki durumlar geçerlidir;

Karakterin her aktif operasyonu veya köy görevi sonunda, kazancından 25.000 Ryo düşülür. Pasif operasyonlarda ise kazancın yarısı kesilir. Bu parayı karakter, bağımlı olduğu maddeyi elde etmek için kullanır. Karakter, her daim yanında 3 kullanımlık "Morfin" adlı eşyayı taşımak zorundadır, karakter bu maddeyi görevde kullanmamış olsa bile bu para ondan kesilir. Karakterin görev, operasyon veya konu başlangıcında yoksunluk çekmediği, konudan hemen önce bağımlılık ihtiyacını giderdiği varsayılır. Eşyanın açıklaması şu şekildedir;

Morfin - Bir kağıdın içine sarılı, misket boyutunda mavi bir madde. Ağızdan alınır ve yutulur. Alındıktan bir kaç dakika sonra etki etmeye başlar. Kullanıcının ağrı eşiği yükselir ve yoğun acılara dayanabilir hale gelir. Yorgunluk hissini azaltır, fiziksel aktiviteyi arttırır. Zihinsel aktiviteyi bozar ve kişinin gerçeklik algısını kırabilir, anlamsız bir mutluluk yaratabilir. Genjutsu kullanımını negatif etkiler, fakat kişinin etkisi altında bulunduğu Genjutsu'ları da kırabilir. Etkiler 15-20 dakika arasında sürer. Etkilerin ardından kişide kusma, baş ağrısı ve bulanık görme gibi semptomlar baş gösterir. Tekrar alınması bu semptomları durdurur ve etkileri tekrar aktif eder, fakat ardı ardına kullanımda yan etkilerin şiddeti artar. Aynı anda birden fazla misket kullanmak aşırı tehlikelidir ve solunum yetmezliğinden ölüme sebebiyet verebilir.

! Cynic yazdı:
Morfinin buna çok da benzemediğinin farkındayım lâkin yeni bir isim uydurmanın da hoş olmayacağını düşündüm. Eğer bilir kişileri rahatsız ettiysem kusura bakmayın :geek:

Hastaneden ayrıldıktan sonra, Shinobi bilgilerini kullanarak herhangi bir satıcıdan herhangi bir şekilde düzenli olarak elde ettiğini varsayıyorum, bu konuyu bir Free RP'de genişletmek isteyebilirsin.

Görev sonu ödülleri;

Ryo:
Gelir:
  • Başarılı Görev:
    +150.000 Ryo

• GM Pasifliği:
    +10.000 Ryo

Gider:
  • Hastane Masrafları:
    -13.000 Ryo

• Bağımlılık İhtiyacı:
    -25.000 Ryo

• Kaybedilen Ekipman Çantası:
    -12.000 Ryo

• Giriş Ücreti:
    -10.000 Ryo

Net Gelir:

• Total:
    +100.000 Ryo

Kişisel Gelişim:
  • Başarılı Görev:
    +2PP
    +35GP

• GM Pasifliği:
    +10GP

• Bonus/Penaltı:
    Seyircileri Etkileme, +1PP

• Net:
    +3PP
    +45GP

Net:
  • Asai Shise:
    +100.000 Ryo
    +3PP
    +45GP

Son bir not:
Kapalı konu
Açıkçası konuda çok fazla ufak tefek sıkıntılar oldu, GM mesajının tam okunmaması, bir şeylerin kopyalanıp yapıştırılması, rehberlerin incelenmemesi gibi. Bunları şimdilik es geçiyorum, herhangi bir şekilde ödüllere yansıtmadım, fakat bir daha sefere dikkat ederseniz çok daha rahat bir görev geçiririz, topyekûn eğleniriz.

Ayrıca, ben de bir yerde adamın ismini Yamada olarak yanlış vermişim, Yamagi olacaktı, sanırım senin de oradan aklın karıştı. O bağlamda düzeltiyorum RP'ni, adamın ismi Yamagi.

Haydiyin sağlıcakla.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir