[Mineko & Mineka | Aktif Operasyon] Parşömen

Gizli Kütüphane'nin tozlu raflarındaki unutulmuş hikayeler.

Moderatör: Game Master

Re: [Mineko & Mineka] Aktif Operasyon

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 07 Ağu 2016, 11:36

Kapalı konu
Mineka 3. pasiflik uyarısını almıştır ve konudan çıkarılmıştır. Kendisini NPC olarak kontrol edeceğim.

Etrafında insanlardan oluşan çember, hala olduğu yerde. Dehşetle insanlar etrafında gerçekleşen olaylara anlam vermeye çalışıyorlar.

Çocuğa attığın tekme ile, çocuk nefessiz kalıyor. Bayılmıyor, lâkin içinde artık ne kadar dövüşme hissi varsa daralan ciğerlerinden o da çıkıp gidiyor. Yerde karnını tutarak o da acıyla inleme senfonisine katılıyor.

Kardeşinin yanına yürüyorsun sakince. Kardeşinin bir omzunu tutup, "iyimisin?" şeklinde bir bakış atıyorsun. Kardeşin de kafasını sallayıp "iyiyim." dermişçesine ellerini sallıyor. Sen de iyi olduğundan emin olduktan sonra, Parşömeni almak için yere eğiliyorsun, tam o sırada sizin içinizde bulunduğunuz çembere 2 tane Shinobi atlıyor, muhtemelen çatılardan buraya koşarak gelmiş olmalılar. Shinobilerden ikisi de erkek, biri kısa, diğeri uzun saçlı. Onları burada ilk defa görüyorsunuz ama yerleşkede görev alan Nikkougakure Shinobileri olduğundan eminsin.

Kısa saçlı, etrafa bakınıyor. Uzun saçlı ise, sen yerdeki parşömeni kıyafetlerinin arasına sıkıştırıp doğrulurken konuşuyor; "Neler oldu burada?" Yüzünde sorgular bir ifade ile bağırarak konuşmama adına yanına doğru yürüyor. Kısa saçlı ise çocukların durumunu incelemek için diğer bir yöne geçiyor.

Kardeşine bir bakış atıyorsun, lâkin konuşmayı sana bıraktığına dair bir ifade görüyorsun yüzünde.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Yamakawa Mineko tarih 07 Ağu 2016, 12:00

Önümdeki çocuğu tekmeledikten sonra durumunu kontrol etmek için kardeşimin yanına gitmiştim. Çocuk bayılmasa bile dersini almıştı. Artık kimlere bulaşıp kimlere bulaşmaması gerektiğini anlamıştır. Aslında bu çocuk kendini şanslı saymalıydı. Arkadaşlarını bir kısımı en iyi ihtimalle aylarca düzgün yürüyemeyecekti ve kalıcı yara izlerine sahip olacaktı. O ise sadece karnına yediği bir tekmeyle kurtulmuştu. Şu kalabalık ve parşomenin aciliyeti olmasa sırf zevk için biraz daha döverdim ama şu durumda elim kolum bağlıydı.

Kardeşimi kontrol ettiğimde herhangi bir yarası yoktu. Söz olmasa bile ondanda iyi olduğu teyidini aldıktan sonra parşomeni almak için diğer çocuğun yanına gittiğimde insanların yüzündeki dehşeti görebiliyordum. Acaba olayın bu kadar kanlı bitmesinden mi rahatsızlık duymuşlardı yoksa hırpalananların çocuk olmasından mı? Eğer yaraladığım kişiler çocuk değilde yetişkin olsaydı farklı mı davranırlardı? İşime karışıp, görevimi yapmama engel olmadıkları sürece onların dehşete düşme sebebi çokta umrumda değildi ama acaba içlerinden biri yada bir kaçı beni şikayet edecek mi diyede düşünmeden edemiyordum.

Parşomeni almak üzereydim ki iki tane tanımadığım shinobi olay yerine gelmişti. İçlerinden birisi bana burada neler olduğunu sormuştu. Adamın sorusunu cevaplamadan önce çocuktaki parşomeni sağ elimle alacak ve parşomeni ortasından sanki hayatım buna bağlıymışçasına tutarak adama gösterecek ve '' Nikkougakure'den bu parşomeni almak için gönderildik...'' dedikten sonra sol elimle sis bombasının patladığı yeri gösterip '' geri dönüşümüz için araba ararken bizi buraya getiren arabacının iri yarı bir adam tarafından hırpalandığını gördük. Olaya müdahale ettiğimizde ise bir sis bombası patladı ve.. '' diyip sol elimle çocukları gösterdikten sonra '' bunlarda sisin içinde bize saldırıp parşomeni çaldı. Parşomenin içeriği yüzünden çocukların kaçmasına izin veremezdim. Bu yüzden onları en hızlı şekilde etkisiz hale getirip parşomeni geri aldım. Bize saldıran adamı bizim yerimize tutuklarsanız çok makbule geçer. O adamı köye kadar taşımak işimizi oldukça zorlaştırırdı. '' diyecek ve olası bir saldırıya karşı kendimi ve parşomeni korumaya hazır bir şekilde bekleyecektim. Bu gün çok fazla beklenmeyen şey olmuştu. Karşımdaki shinobilerinde bu lanet kağıt parçasını çalmaya çalışanlarla beraber olup olmadığını bilemezdim. O yüzden tedbiri elden bırakmamam lazımdı.
Resim
Künye
İsim: Yamakawa Mineko
Boy:154
Kilo:40
Köy:Nikkougakure
Fraksiyon:Taiyou
Element:Fuuton
Seviye:C-Rank
Rütbe:Chuunin
Ryo: 60.000
Prestij:Tanjou-0
Harcanabilir GP: 3

Güç:15
Çeviklik11
Kondisyon6
Potansiyel1
Varlık1
Zeka1

Motivitasyon:
Köye Bağlılık
Mineko köyüne ve onun kültürüne son derece bağlı biridir. Köyü için rahatlıkla canını verebilir Onu geliştirmek ve ilerletmek için canını dişine takar.

Şiddet
Her ne kadar şiddeti sadece kendisini kızdıranları cezalandırmak için uyguladığını söylesede içten içe şiddet uygulamaktan büyük bir zevk almaktadır. Aldığı haz orgazmla özdeşleştirilebilir. Durup dururken birine şiddet uygulamasa bile herhangi bir sebepten biri ile kavga ediyorsa aldığı haz yüzünden bunun dozunu kaçırabilir ve bundan pişmanlık duymaz.

Komplikasyon:
Kardeşi
İkiz kardeşi ile çok güçlü bir bağa sahiptir. Bu yüzden onun kılına bile zarar gelmesine izin vermediği gibi bu uğurda kendi hayatıda dahil olmak üzere her şeyini feda edebilir.

Ninjutsu
-

Taijutsu
Kyodaichi D-Rank

Genjutsu
-

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm(1. Favori): 4
[Çeviklik] Akrobasi: 2
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
* Her birine patlayıcı parşömen(kötü) sarılı 6 kunai(kötü).
* Bisento(kötü).
Kullanıcı avatarı
Yamakawa Mineko

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 07 Ağu 2016, 14:36

Kapalı konu
Göreve isim verilmiştir.

Uzun saçlı senin laflarını dinlerken çevreye bakınıyor. Olayı izleyen dehşet dolu insanlara bakınıyor, ardından yerde baygın yatan herife, sonra da acıyla yerde kıvranan çocuklara. "Anladım. Burası normalde bizim nöbet yerimiz, lâkin 3 sokak ötede başka bir meseleye müdahale ediyorduk. Vaktinde burada olsaydık bari bu çocuklar bu kadar hırpalanmayabilirdi..." Ardından yüzündeki "yapılacak bir şey yok" ifadesi ile etrafta biraz yürüyor, yaralılara bakarak. Partneri çocukları nazikçe yan yana diziyor, yolun bir kenarına, yardım geldiğinde düzenli bir şekilde ve vakit kaybetmeden hastaneye taşımak adına. Uzun saçlı olan ise baygın herife doğru yürüyüp ellerini misina ile bağlıyor. Çevredeki kalabalık ise hafiften dağılmaya başlıyor, fakat hala çevrede sizi izleyen insanlar bol. Bu sırada uzun saçlı tekrar konuşuyor, ayağa kalkıp yanına yürürken;

"Gereksiz derecede yaralanmalar mevcut. Takaki'ye rapor sunmanız gerekecek gibi. Parşömenin ne kadar hızlı bir şekilde köye varması gerektiğini bilemeyeceğim ama bu olaylardan sonra sizin bölge sorumlusuna rapor vermeden gitmenize izin vermem hoş olmaz. Hem, eğer mimlenmişseniz bir eskorta da ihtiyacınız olacaktır."

Derin bir nefes verip gölgede bir köşeye yan yana istiflenen çocuklara bakıyor. Kısık, fakat saklamadığı bir ses tonu ile "Çocukları kullanacak kadar düştüler demek..." diyor, ardından devam ediyor; "Birazdan yardım ekibi buraya varır, çocukları da hastaneye kaldırırız. Şimdi, benimle gelin, yerleşkeye dönelim."
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Re: [Mineko & Mineka | Aktif Operasyon] Parşömen

Mesajgönderen Yamakawa Mineko tarih 07 Ağu 2016, 20:10

Her an başlayabilecek bir çarpışmaya hazır bir şekilde karşımdaki adama olup biteni anlatmıştım. İşler beklediğimden iyi gitmişti. Uzun saçlı geciktikleri için keşkeler diziyordu. Burada bize oynanan oyun; zamanlamasından yerine, oyuncularından seyircisine kadar iyi planlanmıştı. O karşımdaki devriyelerin gecikmesine sebep olan olayı çıkartanlarda büyük ihtimalle bize saldıranlarla aynı gruptandı. Adamın sözleri karşısında omuz silkecektim.

Uzun saçlı devriye etrafa bir iki bakındıktan sonra onunla gelip rapor vermemiz gerektiğinden bahsetmişti. İlk başta karşı çıkacak gibi olmuştum. Onun bizle gelmesini ve raporu köyde yazılı olarak vermeyi teklif edecektim ama daha sonra bunu kabul etmeyeceklerini ve karşı çıkmamın sadece işleri zorlaştırıp uzatacağını fark etmiştim. Takaki denen herifle buraya ilk geldiğimizde tanışmıştık. Uzun bir süre bir birimizi görmeyiz diyordum ama görünen o ki bir kaç dakika içinde yine karşılacaktık.

Onay için kardeşime baktıktan sonra uzun saçlı shinobiye dönüp '' Tamam sizle geleceğiz. Gelirken şu adamıda ... '' diyip parmağımla sis bombasını patlatan adamı gösterecek ve '' alalım. Bize saldıranlarla ilgili daha detaylı bilgi verebilir. '' diye konuşmamı devam ettirecektim. Sonrasında kardeşimin yanına gidip '' Mineka kalan misinanı veririrmisin? Ufak bir işim var. '' diyecek ve tekrardan devriye'ye dönüp '' Bir beş dakikalık işim var. Hemen geleceğim. '' dedikten sonra parşomeni gösterip onu saklamam gerektiğini belirtecektim.

Grubun yanından ayrılıp en yakın binanın tepesine çıkacak ve bir iki bina daha geriye gidip gözlerden uzak bir binanın üstünde shinobi çantamdan bir kunai çıkartıp onu bez veya kağıda saracaktım. Sardığım kunai'yi ise aynı kardeşimin yaptığı gibi kıyafetlerimin altında misina ile kemerime yada belime bağlayacaktım. Eğer kardeşim misinasını vermediyse kendiminkini kullanacaktım. Daha sonra shinobi çantamı dışarıdan görünmeyecek şekilde misina ile vücuduma sabitleyecek ve tamamen boşaltacaktım. Boşalmış çantanın içine önce parşomeni koyacaktım. Parşomenin üstüne ise sırayla kaldıysa misina, kunai ve kalan beş shurikenimi koyacaktım. Shurikenleri dik bir şekilde yerleştirecektim. Böylelikle hızlıca içinden bir şeyler almak istiyen birinin eline batardı. Yaptığım hazırlık sayesinde insanlar parşomenin belimde olduğunu düşünecekti.

Çatıdaki işlerimi hallettikten sonra grubun yanına geri dönecek ve gitmeye hazır olduğumu belirtecektim. Gitmden önce kardeşimin kulağına ağzım kapalı bir şekilde '' Yürürken arkadan takip et ve etrafı gözle. Ne olur ne olmaz. '' diye fısıldayacaktım. Sonrasında ise eğer sis bombasını patlatan adam götürülmeye hazır değil ise bu konuyuda ikinci defa belirtecek en kötüsü adamın elini kolunu bağlayıp kendim taşıyacaktım.

Shinobi yerleşkesine giderken uzun saçlı adama '' Mümkün olduğunca binaların üstünden gidelim. Sıradan halkın oradan saldırması pek mümkün değil. '' diyecek ve yola çıkacaktım. Yolda ilerlerken bize eşlik eden kişiye '' Daha önce kadar düştüler demek demiştin. Bize saldıranlar tam olarak kimdi? Raporu ne hakkında olduğunu bilsemde içeriğini ve olay çıkartan grupları bilmiyorum. '' diyecektim.
Resim
Künye

Çeviklik11
Kondisyon6
Potansiyel1
Varlık1
Zeka1

Motivitasyon:
Köye Bağlılık
Mineko köyüne ve onun kültürüne son derece bağlı biridir. Köyü için rahatlıkla canını verebilir Onu geliştirmek ve ilerletmek için canını dişine takar.

Şiddet
Her ne kadar şiddeti sadece kendisini kızdıranları cezalandırmak için uyguladığını söylesede içten içe şiddet uygulamaktan büyük bir zevk almaktadır. Aldığı haz orgazmla özdeşleştirilebilir. Durup dururken birine şiddet uygulamasa bile herhangi bir sebepten biri ile kavga ediyorsa aldığı haz yüzünden bunun dozunu kaçırabilir ve bundan pişmanlık duymaz.

Komplikasyon:
Kardeşi
İkiz kardeşi ile çok güçlü bir bağa sahiptir. Bu yüzden onun kılına bile zarar gelmesine izin vermediği gibi bu uğurda kendi hayatıda dahil olmak üzere her şeyini feda edebilir.

Ninjutsu
-

Taijutsu
Kyodaichi D-Rank

Genjutsu
-

Beceri Listesi

* Bisento(kötü).
Kullanıcı avatarı
Yamakawa Mineko

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 07 Ağu 2016, 21:52

Ayrıca, bu ufak çantaya başka herhangi bir ekipman koyamaz ve ekipman sayısında oynama yapamazsınız zira cepleri ona göre düzenlenip ayarlanmıştır ve standarttır.

Demişiz rehberlerde, karakteriniz de şu anda yapmaya çalıştığınız şeyin imkânsız olduğunun da farkında. Bu bağlamda, turunuz iptal, tekrar yazmanız gerekmekte.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Yamakawa Mineko tarih 07 Ağu 2016, 22:14

Her an başlayabilecek bir çarpışmaya hazır bir şekilde karşımdaki adama olup biteni anlatmıştım. İşler beklediğimden iyi gitmişti. Uzun saçlı geciktikleri için keşkeler diziyordu. Burada bize oynanan oyun; zamanlamasından yerine, oyuncularından seyircisine kadar iyi planlanmıştı. O karşımdaki devriyelerin gecikmesine sebep olan olayı çıkartanlarda büyük ihtimalle bize saldıranlarla aynı gruptandı. Adamın sözleri karşısında omuz silkecektim.

Uzun saçlı devriye etrafa bir iki bakındıktan sonra onunla gelip rapor vermemiz gerektiğinden bahsetmişti. İlk başta karşı çıkacak gibi olmuştum. Onun bizle gelmesini ve raporu köyde yazılı olarak vermeyi teklif edecektim ama daha sonra bunu kabul etmeyeceklerini ve karşı çıkmamın sadece işleri zorlaştırıp uzatacağını fark etmiştim. Takaki denen herifle buraya ilk geldiğimizde tanışmıştık. Uzun bir süre bir birimizi görmeyiz diyordum ama görünen o ki bir kaç dakika içinde yine karşılacaktık.

Onay için kardeşime baktıktan sonra uzun saçlı shinobiye dönüp '' Tamam sizle geleceğiz. Gelirken şu adamıda ... '' diyip parmağımla sis bombasını patlatan adamı gösterecek ve '' alalım. Bize saldıranlarla ilgili daha detaylı bilgi verebilir. '' diye konuşmamı devam ettirecektim. Sonrasında kardeşimin yanına gidip '' Mineka kalan misinanı veririrmisin? Ufak bir işim var. '' diyecek ve tekrardan devriye'ye dönüp '' Bir beş dakikalık işim var. Hemen geleceğim. '' dedikten sonra parşomeni gösterip onu saklamam gerektiğini belirtecektim.

Grubun yanından ayrılıp en yakın binanın tepesine çıkacak ve bir iki bina daha geriye gidip gözlerden uzak bir binanın üstünde shinobi çantamdan bir kunai çıkartıp onu bez veya kağıda saracaktım. Sardığım kunai'yi ise aynı kardeşimin yaptığı gibi kıyafetlerimin altında misina ile kemerime yada belime bağlayacaktım. Eğer kardeşim misinasını vermediyse kendiminkini kullanacaktım. Daha sonra parşomeni kıyafetlerimin altında göğüslerimin arasında sıkıştıracaktım. Sağlam tutunduğundan emin olmak için kalan misinanın tamamı yada bir kısmıyla saracaktım. Göğüslerimin arasından parşomenin fark edilmeyeceğini umuyordum. Eğer fark edilirse bile iki farklı çıkıntı olacağından saldırganları tereddüte düşürecek ve bana zaman kazandıracaktı.

Çatıdaki işlerimi hallettikten sonra grubun yanına geri dönecek ve gitmeye hazır olduğumu belirtecektim. Gitmden önce kardeşimin kulağına ağzım kapalı bir şekilde '' Yürürken arkadan takip et ve etrafı gözle. Ne olur ne olmaz. '' diye fısıldayacaktım. Sonrasında ise eğer sis bombasını patlatan adam götürülmeye hazır değil ise bu konuyuda ikinci defa belirtecek en kötüsü adamın elini kolunu bağlayıp kendim taşıyacaktım.

Shinobi yerleşkesine giderken uzun saçlı adama '' Mümkün olduğunca binaların üstünden gidelim. Sıradan halkın oradan saldırması pek mümkün değil. '' diyecek ve yola çıkacaktım. Yolda ilerlerken bize eşlik eden kişiye '' Daha önce kadar düştüler demek demiştin. Bize saldıranlar tam olarak kimdi? Raporu ne hakkında olduğunu bilsemde içeriğini ve olay çıkartan grupları bilmiyorum. '' diyecektim.
Resim
Künye

Çeviklik11
Kondisyon6
Potansiyel1
Varlık1
Zeka1

Motivitasyon:
Köye Bağlılık

Şiddet

Komplikasyon:
Kardeşi

Ninjutsu
-

Taijutsu
Kyodaichi D-Rank

Genjutsu
-

Beceri Listesi

* Bisento(kötü).
Kullanıcı avatarı
Yamakawa Mineko

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 12 Ağu 2016, 14:06

Shinobinin yanından ayrılmak istediğini söylüyorsun parşömeni saklamak için, fakat buna izin vermiyor görevli. Zorlamadan kabul ediyorsun ve yerleşkeye dönüyorsunuz hızlıca, çatıların üzerinden zıplarken.

"Biz de bilmiyoruz, fakat derin bir sivil yapılanmanın içerisindeler. Fakat çocukları kullanabilecekleri aklımın ucundan bile geçmemişti." Diye cevaplıyor sorunu adam.

Yerleşkeye varıyorsunuz ve Kurosawa Takaki sizin raporunuzu alıyor. Ardından size 3 kişilik bir eskort takımı veriyor ve 5 kişilik bir grup halinde Nikkougakure'ye, hızlıca ve olaysız bir şekilde varıyorsunuz.

Yazılı bir raporun ardından görevi bitirelim.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Yamakawa Mineko tarih 12 Ağu 2016, 14:33

Shinobinin yanından ayrılmak için izin istesemde bu isteğim kabul edilmemişti. Bu konuda biraz diretmek istesemde çabalarımın sonuçsuz kalacağını bildiğim için uğraşmamıştım.. Her ne kadar parşomenin güvenliğinden endişe duysamda adamın dediklerini yapıp onu izlemiştim. Adamla shinobi yerleşkesine gitmeden önce buraya gelen diğer shinobiye '' Şu sis bombası patlatınıda alında kaçmasın. '' diyecektim.

Yolculuk sırasında adam sorduğum soruyu cevaplamıştı. Söylediğine göre onlarda sorunu tam bilmiyordu. Sözlerinden anladığım kadarıyla çocukların kullanıldığı ilk olay bu olmakla birlikte daha öncede benzeri bir kaç olay yaşamışlardı. Şehir içinde iki farklı grubu yaşadığını bilsemde aralarındaki ilişkinin bu derece kötü olduğunu bilmiyordum.

Yerleşkeye vardıktan sonra Kurosawa Takaki'ye olup bitenlerle ilgili raporu vermiştik. Bunun ardından bize eşlik edenlerle birlikte toplam beş kişi köyün yolunu tutmuştuk. Yolculuk sırasında herhangi bir sorunla karşılaşmamıştık. Göreceli olarak kalabalık bir shinobi grubu olduğumuzdan karşılaşmayıda beklemiyordum. Köye vardığımızda parşomeni teslim edip yazılı bir şekilde raporumu sunmuştum.

İki gün önce sabahın erken saatlerinde köyden görevle ilgili bilgileri aldıktan sonra hazırlanıp akşama doğru önceden anlaşılmış bir kervan ile Hofuna şehrine doğru yola çıktık. Yolculuk sırasında olağan dışı bir olaya rastlanmadı. Yolculağa çıktığımız günün ertesi gününde Hofuna şehrine vardık.

Şehre vardıktan sonra arabacının yanından shinobi yerleşkesien gitmek için ayrıldık. Shinobi yerleşkesinde Kurosawa Takaki'den parşomeni aldıktan sonra köye giden başka bir araba bulmak için shinobi yerleşkesinden çıkıp arabacının bizi indirdiği yere gittik. Hedeflediğimiz yere vardığımızda bizi buraya getiren arabacının iri yarı biri tarafından tartaklandığını gördük. Çevrede başka shinobi olmadığı için olaya müdahale edip adamı etkisiz hale getirdik ama adam bilincini kaybetmeden önce elindeki aşırı yoğun sis bombasını patlattı. Sis bombası patladıktan sonra yüzü maskeli bir çocuk grubu tarafından saldırıya uğradık. Çok fazla vakit kaybetmeden sisin içinden çıktık. Bir tanesi kardeşim Yamakawa Mİneka tarafından etkisiz hale getirilmiş bir halde taşınmakla birlikte toplamda beş çocuk sisten çıktı. Vakit kazanmak amacıyla bunshin jutsusunu kullanıp üç çocuğu yarattığım klonlarla oyaladım. Kalan iki çocuktan biri bana diğeri ise kardeşime gitti. Bana saldıran çocuğu çembe takarak etkisiz hale getirdikten sonra kardeşime döndüm.

Kardeşime döndüğümde ona doğru giden çocuğun parşomeni alıp kaçtığını görmüştüm. Ayrıca klonlarımla uğraşan çocuklardan biride klonumdan kurtulmuştu. Çocukların yüzünü görmediğimizden, kalabalığa karışmaları durumunda onları bulamayacağımıza kanaat getirip shurikenlerimle 5 çocuğun hepsini etkisiz hale getirdim. Parşomeni geri aldıktan sonra bölgeye iki kişilik shinobi devriyesi geldi. Onlarla konuştuktan sonra çocukları ve sis bombasını patlatan adamı onlardan birine emanet edip diğer shinobi ile birlikte Kurosawa Takaki'ye olayla ilgili rapor vermek için shinobi yerleşkesine geri döndük.

İlgili raporu Kurosawa Takaki'ye sunduktan sonra 3 kişilik bir refakatçi grubuyla köye vardık.
Resim
Künye

Çeviklik11
Kondisyon6
Potansiyel1
Varlık1
Zeka1

Motivitasyon:
Köye Bağlılık

Şiddet

Komplikasyon:
Kardeşi

Ninjutsu
-

Taijutsu
Kyodaichi D-Rank

Genjutsu
-

Beceri Listesi

* Bisento(kötü).
Kullanıcı avatarı
Yamakawa Mineko

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 12 Ağu 2016, 14:49

Kapalı konu
Normalde görevden alacağınız total parayı aranızda bölüşecektiniz, lâkin Mineka pasif olduğundan bütün kazançlar otomatik olarak sana gidiyor.

Çocukların hastane masraflarının da senin payından kesilmesiyle birlikte, görev tamamlanmıştır.

Ryo
Gelir
  • Başarılı Görev:
    +150.000 Ryo

Gider:
  • Çocukların Hastane Masrafları:
    -75.000 Ryo

• Kullanılan Ekipman:
    Shuriken: -2.000 Ryo
    Misina: -2.000 Ryo

Net Gelir:
  • Total:
    +71.000 Ryo

Kişisel Gelişim:
  • Başarılı Görev:
    +1PP
    +30GP

• GM Pasifliği
    +15GP

Yamakawa Mineko:
  • Bonus/Penaltı
    Acımasız efektiflik, +1PP

• Net
    +2PP
    +45GP

Net
Yamakawa Mineko:
  • Net:
    +71.000 Ryo
    +2 PP
    +45GP
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir