Abimin yanına gittim ve ona elimi uzattım. Kami-sama'ya şükürler olsun ki abiciğim elimi tuttu. Ben, elimde abimin elinin sıcaklığını hissetmemden dolayı mest olup kendimden geçerken, elimi sıkıca kavrayan abim hızlıca doğruldu ve gözlerimin içine baktı! O an o kadar heyecanlanmıştım ki az daha abime birlikte duş almayı teklif edemeyecektim. Yine de, kekeleyerek de olsa, abime birlikte duş almayı teklif edebildim; fakat, son turumu tamamlamamın ardından gidip yalnız başıma yıkanabileceğimi söyleyen abim bu teklifimi reddetti. Ah! Tam da aramızdaki buzlar eriyor derken... Acaba abim bir anda bu kadar samimi olmamamız gerektiğini düşündüğünden mi teklifimi reddetmişti? Yoksa küçükken beni yıkamaktan utanmayan abim ben büyüdüm diye mi utanıyordu? İyi de, ben hala onun küçük kardeşiyim ki!
Her neyse... teklifimi reddeden abimin, burnundaki kanı karizmatik bir şekilde silip tekrardan koşmaya başladığı sırada birinin beni arkamdan dürttüğünü hissettim. Arkama döndüğümde fazla uzun olmayan mavi saçlara ve ışıl ışıl parlayan mavi gözlere sahip, kısa boyuna rağmen oldukça çekici gözüken bir kadın gördüm. Bu kadın da nereden çıkmıştı böyle? Lanet olsun! Niye sabahın bu saatinde evimizin önünde böyle güzel biri vardı! Ne olursa olsun abimin böyle bir kadınla göz göze gelmesine izin veremezdim. Abim evin çevresindeki turunu bitirmeden bu kadını buradan uzaklaştırmalıydım.
Kadını nasıl uzaklaştırabileceğimi düşündüğüm sırada, kadın başını abime doğru çevirmiş ve abime sapık diyerek abimin beni rahatsız edip etmediğini sormuştu. Seni kısa boylu pis aşüft.... oynak kadın! Hem abimin arka tarafına bakıp abimi keseceksin, hem de abime sapık diyeceksin. Bunu sen istedin. Saçını başını yolayım da gör. Bakalım gözlerini çıkardığımda o ışıl ışıl parlayan gözlerinle abime bakabilecek misin! Ah, hayır! Sakin ol Umaru! Bu kadını eşek sudan gelinceye kadar döversen abinin gözünde kötü bir duruma düşeceksin. Başka bir yol düşün.
Karşımdaki bayana dönüp nazikçe gülümseyecek ve ''Ah, hayır. Sabah sporumuzu yapıyorduk sadece. Her neyse, şimdi abime yetişmem gerekiyor. Size iyi sabahlar dilerim.'' diyecek ve kadının cevabını beklemeden abimin arkasından koşacaktım. Eğer o mavi saçlı yer cücesinde biraz utanma varsa istenmediğini anlayıp giderdi zaten!