Jin Ashiya

Ölen karakterlerin son istirahat yeri.

Moderatör: Game Master

Jin Ashiya

Mesajgönderen Jin Ashiya tarih 01 Tem 2016, 03:55

Künye

İsim: Jin Ashiya
Boy: 1.81cm
Kilo: 69kg
Köy: Nikkoukagure
Fraksiyon: Hikari
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin

Portre
Görünüm: Gintama - Hattori Zenzou
Resim

Koyu lacivert ninja giyimim ve gözlerimin önünü kapayan saçlarım beni tanımlayan şeyler. Gözlerim görünmese de mavi olduğunu bilmenizi isterim. Dışarıda da gezeceğim zamanlar bile üzerimdeki kıyafeti değiştirmem. Aynı kıyafetten 7 tane vardır. Her gün farklısını giyerim.

Kişilik:
Köyümü çok severim. Ninjalar köyün koruyucularıdırlar. Benim için kimin yönetime geçtiği veya kimin saldırdığı pek önemli değil. Bu köyü korumak için yeri geldiğin de ölmeye ve öldürmeye hazırım. Sadece bana çok yakın olan dostlarımı öldüremezdim sanırım.

Bunun yanın da kaytarmayı severim. Gerek olmadıkça çalışmam. Çalışınca da güzel bir köşe gördüysem ve etrafta bana bağırabilecek biri yoksa tembellik yaparım. Bu boş vakitler de genel de uyumakla beraber bazen kitap okurum. Biri beni zorlamadıkça veya gerekmedikçe güçlenmek pekte umurum da değildir. Yani rahat bir insanım. Beni tanımlamak için en uygun hayvan kedi olurdu köpek kadar sadık bir kedi. Kulağa güzel geliyor bence. Bunların yanın da yemek tercihim yoktur. Bir asker en kötü yemekleri bile yemelidir. Uyku alanıma dikkat ederim sadece. Onda askerlikten ödün veriyorum. Uyku alanım gölge altında, serin ve rahat bir yer olmalıdır. Yoksa uyandığım zaman oldukça sinirli bir insan olurum. Uyumama göre uyandıktan sonra 15 dakikalık sürede kişiliğim değişir. Mesela eğer sert bir ortamda uyursam kalktığımda aşırı derece de aptalca şeyler söylerim. Rahat bir yer de ise insanları överek onları mutlu ederim. Vs.

Sosyal bir insanımdır. İnsanlarla konuşmaktan veya etkinliklere katılmaktan çekinmem. Üşenmediğim sürece mutlaka katılırım hatta. Son olarak da bazı durumlar da inatçıyımdır. Neyse yeter bu kadar ben gidiyorum...

Özgeçmiş: Sıradan bir ailenin çocuğu olarak doğdum. Babamın Ramen dükkanı vardı ve küçüklüğümü orada çalışarak geçirdim. Babam aşırı rahat bir herifti. Bazen dükkan dolu olmasına rağmen sıkıldığı için dükkanı kapatır ve evde kitap okurdu. Aşırı derece de bilgiliydi ve epey büyük bir kütüphanesi vardı. Rahatlığımı ve kitap okuma sevdamı ondan almışım sanırım. Gerçi babam bunlar yüzünden batmıştı da, Neyse...

Ramen dükkanı kapandıktan sonra bana gelecekte kalacak bir kalmamıştı. Ne güzel baba mesleğini devam ettirecektim. Dünyanın en güzel Ramenlerini yapacaktım. Ancak bunlar artık hayal olmuştu. Hala hatırladıkça üzülürüm. Ama bir yandan da çalışmamın ve ninja olmamın sebebiydi bu dükkan. İşte o yüzden her yönüyle yardımı dokunmuştu bana. Dükkan battıktan sonra babam ninja olmamı tavsiye etmişti. Hatta bu yüzden ninja arkadaşından beni eğitmesini bile istemişti. Adam tam bir manyaktı. ninja olmayacağımı söyleyip her kaçtığım yönde önümde belirdi. 1 yılım böyle geçti anasını satayım. Her gün kaç, kaç ve yine kaç. En sonunda dayanamayıp herifin yüzüne bir tekme atmayı denemiştim. Ancak tek eliyle tutup fırlatmıştı beni. Daha sonra da bana bakarak gülümseyip bir anda bana dönüşmüştü. Ne oluyor Lan! diye bağırmıştım o gün. Ninja güçlerini ilk görüşümdü o an.

Bir süre sonra merakıma yenik düşüp ninja tekniklerini öğrenmeyi denemeye çalışmıştım. Daha sonra da ninja olmaya karar verip akademiye yazıldım. Akademiyi tamamlayıp temel jutsuları öğrendikten sonra da Chuunin sınavlarına katıldım. Tabii ki de gerekli sınavı geçip chuunin oldum. Pekte bir şey değildi.

Motivasyon:
Babamın Rameni: Babamın hala bir huyu vardır. Evde her yemekte mutlaka Ramen bulunur. Bende sırf onu yiyebilmek için görevlerimi hemen bitirmeye çalışırım.

Komplikasyon
Uykusuzluk: Standart bir insan bile uykusuzken güçten düşer. Ancak bu benim için farklı bir boyuttadır.

Güç: 5
Çeviklik: 10
Kondisyon: 4
Potansiyel: 4
Varlık: 2
Zeka: 5
Kullanıcı avatarı
Jin Ashiya

Re: Jin Ashiya

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 20 Tem 2016, 07:40

Buralardaysanız, yoklama sonunda karakterleriniz değerlendirmeye alınacaktır.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Dön Karakter Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir