İsim: Yamakawa Mineka
Boy: 154
Kilo: 40
Köy: Nikkougakure
Fraksiyon: Taiyou
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Portre
Görünüm:
.full.1985144.jpg)
Sıradan dikkat çekmeyen elbiseler giyinmeyi tercih eder. Özellikle giyindiği bir elbise yoktur. Görev esnasında görev elbiselerini, günlük hayatında ise günlük elbiselerini giyinir.
Kişilik: Doğduğum andan beri içimde bir istek var. Bu istek o kadar kuvvetli ki, akranlarım bana "Zalim, İşkenceci" gibi sıfatlarla seslenmeye başlamıştı. Onların sandığının aksine benim içimdeki istek oldukça saf ve basitti. Sadece birilerine acı çektirmek istiyorum. Canları yandığında o suratlarındaki ifadeler, yalvarışları, çıkardıkları sesler benim için dünyalara bedel. Hayatım boyunca en çok keyif aldığım şey budur belkide.
Küçük kardeşim benim için her şey demek. Küçüklüğümden beri onu koruyan kişi bendim. Onun kadar yetenekli olmasam da bende elimden geleni yapıp güçlenmeye çalıştım, sırf onu korumak için. Konu o olduğu zaman hiçbir şey beni durduramaz. Karşımda Daimyou olsa bile kardeşim için onu karşıma almaya hazırım... Ayrıca kardeşime karşı bazı romantik hisler besliyorum. Hayatımız beraber geçtiği için midir bilmem ama ona aşığım. Onunla öpüşmek, sarılmak, sevişmek istiyorum...
Hayvanları severim, özellikle köpekleri çok severim. Köpekleri incittiğiniz zaman başlarda size dişlerini gösterirler fakat sonradan bir fare gibi köşesine çekilip ezilmeye başlarlar. Hele o çıkardıkları ağlamaklı ses varya beni benden alıyor. İnsanlardan sonra en sevdiğim canlılar kesinlikle köpekler!
Düşük çeneliyimdir, elime geçen her fırsatta bol bol konuşurum. Bana bıraksalar bir saniye bile susmam ama insanım bende yoruluyorum eninde sonunda. Konuşacak konu bulmakta üstüme yoktur, muhabbete havadan sudan girip saatlerce konuşabilirim.
Kılıçlara karşı ayrı bir düşkünlüğüm var. İnsanları bir kağıt gibi kesebilen bir aletten bahsediyoruz burada! En acı verici silahlardan birisidir. Önce kanamaya başlar, sonrasında büyük bir acı hissedersin. Daha iyi bir silah olabilir mi bu evrende? Hem tek bir hamleyle insanların uzuvlarını bile koparabilirsin. Aaah~~ düşündükçe kendimden geçmeye başlıyorum...
Özgeçmiş: Diğerlerinin aksine çok şatafatlı bir geçmişim yok. Küçük bir eve ve küçük bir aileye sahibim. Babam emekli shinobi, annem ise ev hanımı. Biri ikiz diğeri, ufak olmak üzere iki tane kız kardeşim var. İkiz kardeşim benden birkaç dakika küçük olsa da abla olan benim. Küçüklüğümüzden beri her zaman ablalık içgüdüleriyle kardeşimi koruyup kollamaya çalıştım fakat o benden daha yetenekliydi. Onu korumam gerektiğini hissettiğim için her zaman daha fazla çalıştım, daha güçlü olabilmek için.
Babam küçükken bize kenjutsu öğretmeye çalıştı. İlk defa kardeşimden daha üstün olduğum bir konu ortaya çıkmıştı. Bu konuda da beceriksizin tekiydim aslında, yaptığım tek şey herkesten daha fazla çalışmaktı. Her gece geç saatlere kadar kılıcı elimden düşürmedim. Doğuştan yeteneksiz bir insanım fakat pes etmediğim için bu kadar başarılı olabildim.
Akademi yıllarında canlılara acı çektirmenin bana zevk verdiğini keşfettim. Sık sık ormanda bulduğum hayvanlara işkence eder ve onları öldürürdüm. Bu özelliğimi keşfetmeden önce içimde her zaman bir şeylerin eksik olduğunu hissederdim. Fakat birilerine acı çektirdiğimde içimdeki o eksik kısım bir anda dolup taşmaya başlıyor. Akademi yıllarında antrenman dövüşlerinde rakiplerimin canını yakmayı çok severdim. Öğretmen durmamızı söylese dahi ben vurmaya devam ederdim, sadece onların suratlarındaki acı dolu ifadeyi birkaç saniye daha fazla görmek uğruna. Bundan mıdır, okumayı bilmediğimden midir akademiyi kardeşimden iki yıl geç bitirdim. Fakat aradaki zaman farkını Genin olduğum dönemde kapattım. Kısa bir sürede kardeşime yetiştim ve aynı anda Chuunin olduk. Şimdiyse onunla birlikte yeni maceralara atılmaya hazırlanıyoruz.
Motivasyon:
Acı çektirmek
Acı çektirmek onun için doğuştan gelen bir dürtüdür. Canlı olan her şeye acı çektirmek ona büyük bir haz vermektedir.
Komplikasyon:
Disleksi
Doğuştan gelen bir hastalıktır. Okumak ve yazmak için kendini çok fazla zorlaması gerekir. Bir yazıyı anlaması için birkaç defa okuması gerekir. Yazısı kolayca okunamaz.
Kardeşi
İkiz kardeşi ile çok güçlü bir bağa sahiptir. Bu yüzden onun kılına bile zarar gelmesine izin vermediği gibi bu uğurda kendi hayatıda dahil olmak üzere her şeyini feda edebilir.
Güç: 5
Çeviklik: 9
Kondisyon: 7
Potansiyel: 3
Varlık: 3
Zeka: 3