Mahiro Zetsou

Karakterlerinizi burada yaratacaksınız. Bu işleme başlamadan önce tüm rehberleri okuduğunuzdan emin olun!

Moderatör: Game Master

Mahiro Zetsou

Mesajgönderen Mahiro Zetsou tarih 30 Tem 2017, 01:25

Künye
İsim: Mahiro Zetsou
Boy: 1.83
Kilo: 72
Köy: Nikkougakure.
Fraksiyon: Kadersiz.
Element: Raiton
Seviye: C-Rank.
Rütbe: Chuunin.

Portre
Görünüm: Zetsou, sarı hafif uzun saçlıdır. Kahverengi gözleri bulunmaktadır. Boyu çok uzun değil ve kilosuyla orantılıdır. Ne çok incedir, ne de çok kaslı. Tam ortasındadır. Genellikle tişört üstüne bir kaban, dar pantolon ve bot giymektedir. Ayrıca asla çıkarmadığı kolyesi vardır.

Kişilik: Zetsou, sessiz biridir. Sessiz olması, asosyallikten değil, konuşmayı sevmemesinden ve kalabalık ortamlardan hoşlanmamasıdır. Genellikle az ve öz konuşmayı tercih etmektedir. İnsanları kendine yakın tutmaktan pek hoşlanmamaktadır.

Etrafa karşı her zaman soğuk kanlıdır. Zarar görsede, zarar versede (özellikle zarar vermekte), olaylar ilginç bir hal alsada soğuk kanlı davranmaktadır. Acıma duygusunu yitirmiştir. Merhamet, onun düşüncesine göre zayıflıktır. Bu yüzden karşısında kim olursa olsun asla merhamet etmemektedir.

Asla yalan söylememektedir. Karşısındaki insanın onu öldüreceğini bilse bile, ona kesinlike düşüncelerini doğrusuyla anlatır. Kimseden korkusu yoktur ve çekinmez.

Öfkelendiği zaman, tamamen yakıp yıkmak istemektedir. Önündeki kimseyi görmez. İçgüdüsel olarak sadece yok etmeye odaklanır.

Kendi ağzıyla, sadece arkadaşım diyebileceğim insanları önemseyebilirim demiştir.

Özgeçmiş: /Zetsou'nun Ağzından/

Ailemde her zaman şiddetle büyütüldüm. Ailem çok farklıydı, benim de farklı olmamı istiyorlardı. Bu hep böyle olmuştu. Ailemde herkes, bir duygusunu yitirmeyi başarmıştı. Daha ileriye gidemiyorlardı. Güçleri yetmiyordu belkide. Babam, acıma duygusunu tamamen kaybetmiş bir adamdı. Annem, insanlara karşı olan sevgisini yitirmişti. Abim, korkusunu tamamen bir kenara bırakmıştı. Daha 11 yaşındaydım, diğer çocuklardan farklı olmam gerekiyordu. Babam gibi acımasız, annem gibi sevgisiz ve abim gibi korkusuz olmalıydım. En azından onlar böyle istiyordu. Eve her gittiğimde mutsuz yüzler vardı. Onlar için bu bir güç simgesiydi. Ailemdeki herkes, birbirine tamamen uzaktı. Duygu olarak. Bunlarla büyümüştüm. Bende zaman içimde kendimi geliştirmeye karar verdim. Sevgisi olan ama acıma duygusunu yitirmiş babam gibi olmayacaktım. Sevgim ve acıma duygum tamamen olmayacaktı. Uzun sürdü birazda, kendimi eğitmek için çok çabaladım. Ailemin bir gece katledilmesi ile birlikte, kendimi tamamen bu uğura adamıştım. 3 yıl içinde, acıma duygusunu yitirmiş, korkusuz, laflarını esirgemeyen, sevgisiz, soğuk kanlı ve uzak bir insan olmuştum. Fakat içimde biraz duygu bıraktım, oda bir gün gerçekten bir dostum olursa onu önemsemek için. Umarım o gün gelir...

Motivasyon: Her sabah göreve, karşısındakilerin ona yalvarmasını görmek için gidiyor.

Komplikasyon: 1 adet vardır. Oda abisinin ona uyguladığı kırbaç işkencesi. Kimseye söylememiştir fakat, bu onun yüzüne söylendiği zaman karnına iğrenç ağrılar girmekte ve kendini toparlayamamaktadır (Ağır komplikasyon).

Güç:
5
Çeviklik:
5
Kondisyon:
4
Potansiyel:
6
Varlık:
5
Zeka:
5