[Lejant] Hiramatsu Dazai

Burada karakterinizin diğerleriyle olan bağlarını açıklayabilir ve sosyal çevrenizi oluşturabilirsiniz. Kurallara uymaya özen gösterin.

Moderatör: Game Master

[Lejant] Hiramatsu Dazai

Mesajgönderen Hiramatsu Dazai tarih 08 Şub 2017, 17:28

Resim
Hiramatsu Odasaku
Benim biricik kardeşim. Annemiz öldüğünden ve babamız bizi terk ettiğinden beri ona hem analık hemde babalık yapıyorum. Emin olun bir gün bile sıkılmadım, zorlanmadım, bıkmadım. Hayata isyan ettiğim çok zaman oldu fakat Odasaku'nun, bu hayatı benim gibi karamsar yaşamaması için elimden geleni yaptım ve yapmaya da devam edeceğim. Daha dün küçücük bir çocuktu, şuan büyüdü ve benimle beraber görevlere çıkacak kadar geliştirdi kendisini. Beni hiçbir zaman utandırmadı. Her zaman onunla gurur duydum.

Resim
Ayane Mayuri
Hoşlandığım kızdan bahsetmiş miydim sizlere? Mayuri ile akademi'de tanıştık. O kadar tatlı, o kadar şirin bir kızdı ki gönlümü çalmayı hemen başardı. İlk görüşte aşk desek doğru bir tanım olacaktır. Yıllar yılları kovalarken Odasaku'ya ayırdığım vakti ne yazık ki Mayuri'ye ayıramadım. Şuan başka bir sevgilisi var. Onları beraber gördükçe kalbime dikenler saplanıyormuş gibi hissetsem de benim için yıkılma sebebi değildir bu. Ama hissediyorum, bir gün Mayuri'nin elini tutan kişinin ben olacağını gönülden hissediyorum. Tabii hala benimle ilgili hatıralarını aklının bir köşesinde saklıyorsa..

Resim
Bakura Miyato
Hayatım boyunca hep rekabet içinde olduğum dostum. Benim biraz daha acımasız versiyonum olduğunu söyleyebiliriz. Yöntemlerimiz ve düşünce sistemlerimiz tamamen farklı. Miyato, her zaman geri planda durmayı seven biridir. İşlerini gölgelerin arasından halleder. Saklanma ve suikast konusunda onun üstünde bir insan henüz tanımadım (Anbular dışında). Ningenjutsu kullanıcısı olması ne kadar vahşi bir insan olduğunun en büyük kanıtıdır. Rakiplerine sadece fiziksel acı değil aynı zamanda unutamayacakları psikolojik acılar çektirmeyi pek sever.

Resim
Yuuichi Hakuda
Bana herhangi bir topluluğu/grubu nasıl yöneteceğimi öğreten Jounin arkadaşım. Aramızda rütbeden dolayı bir resmiyet olsa da görev sorumluluklarımız dışında ara sıra yemeye içmeye gideriz. Kenjutsu konusunda tam bir ustadır. Köyde ona meydan okuyacak kişilerin gerçekten çok zor zamanlar geçireceğini düşünüyorum. Bunların dışında dediğim gibi bana liderlik etmeyi öğreten kişidir. Doğal olarakta kendisi harika bir liderdir. Mantıklı fikirleri, insanlarla iletişimi, sorumluluk duygusunun gelişmiş olması onu iyi bir lider yapan özelliklerinden sadece birkaçı.
Resim
İsim: Hiramatsu Dazai
Fraksiyon: Hikari
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 15.000
Prestij: 0/Moumoku
Mevcut GP: 35

Motivasyon
Kardeşim için!
Dazai, kardeşi için yaşamaktadır. Her zaman onun için mücadele etmek ister ve kardeşinin varlığı onun için en büyük motivasyondur. Kardeşi ve kardeşi gibi öksüz yetişmiş her insan için güçlü olup onları sahiplenmek için yaşamaktadır. Bu düşünce, onu her zaman ayağa kaldırır ve iradesini yüksek seviyede tutar.

Komplikasyon
Onun canı benim canım..
Odasaku, Dazai'nin her zaman değer verdiği biricik kardeşi. Kardeşini o kadar seviyor ki, zarar gördüğünde direk olarak Dazai'nin psikolojisi etkilenir. Bu hayatta Dazai'nin en son isteyeceği şeylerden birisidir Odasaku'nun zarar görmesi. Bu yüzden Odasaku herhangi bir zarar gördüğü anda Dazai'nin dikkati darmadağın olur.

Güç: 2
Çeviklik: 3
Kondisyon: 6
Potansiyel: 7
Varlık: 10
Zeka: 2

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm 1
[Çeviklik] Akrobasi 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti 1
[Çeviklik] Saklanma 1
[Kondisyon] Form 1