GM Bildiri Başlığı

Burada karakteriniz yaratabilir, yeni teknikler oluşturabilir, Dükkan'a uğrayıp alışveriş yapabilir veya gelişim puanlarınızı harcayabilirsiniz.

Moderatör: Game Master

GM Bildiri Başlığı

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 14 Eki 2014, 21:35

GM'ler bu başlık altında çeşitli nedenlerden aksatacakları konuları bildirecekler.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Re: GM Bildiri Başlığı

Mesajgönderen Cynic tarih 10 Şub 2017, 00:41

Eve yeni girdim gençler ve yarına yetişmesi gereken bir rapor var. İşler güçler hep. Bu gün GM'lik yok ne yazık ki, yarın geceye doğru görüşürüz.
Kullanıcı avatarı
Cynic
Beholder
Beholder

Mesajgönderen Zasetsu tarih 13 Şub 2017, 23:28

Bitirmem gereken birkaç iş vardı. Onları halledince pek halim kaldı denemez. Bu gecelik pas geçip, yarın koşuşturuyoruz.
Kullanıcı avatarı
Zasetsu
Azathoth
Azathoth

Mesajgönderen Cynic tarih 14 Şub 2017, 00:19

Ben de benzer durumdayım arkadaşlar, yarın akşam/gece görüşürüz.

Eğer bir sıkıntı olmazsa, akşamdan önce bile yazabilirim bir ihtimal.

Öpüldünüz.
Kullanıcı avatarı
Cynic
Beholder
Beholder

Mesajgönderen Cynic tarih 18 Şub 2017, 00:05

GM'lik yazarken elektrikler gitti ne yazık ki. Muhtemelen gecenin ilerleyen saatlerine kadar da gelmez. Yarın da çalışıyor olduğum için geceden önce yazamayacağım. Anlayışınız için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Cynic
Beholder
Beholder

Mesajgönderen Zasetsu tarih 19 Şub 2017, 11:48

Cumartesi - Pazar aralığını bir takım hayırlı işlere ayırdım. Dün gece yazmaktı planım ancak beklediğimden daha yorucu geçti. Bu akşama söz kesiyorum sizlere.
Kullanıcı avatarı
Zasetsu
Azathoth
Azathoth

Mesajgönderen Cynic tarih 13 Mar 2017, 19:57

Gençler selam. Son 5 gündür ortalıklarda yoktum özel meseleler sebebiyle. Bu akşamdan itibaren ise standart ilerleyişimize devam edeceğiz.

Hatta şöyle bir kıyağım da olacak. Normalde ben herkese günde 1 turdan fazla bakamıyorum, fakat kendimi zorlayıp 1-2 hafta boyunca tur sınırlaması olmadan turlar geldiği gibi GM'liği basmaya çalışacağım. Genelde akşam ve geceye doğru buralarda oluyorum, o anlara kendinizi ayarlarsanız günde 3-4 tur ilerleyip araları kapatabiliriz.

Özürlerimi sizlere fışkırtıyorum.

Ayrıca traş oldum keltoş bir yımırtayım artık ayıq olun yaqarım.
Kullanıcı avatarı
Cynic
Beholder
Beholder

Mesajgönderen Zasetsu tarih 30 Mar 2017, 18:12

Bu akşam tüm konuları halletmeyi planlıyordum. Sabah erken kalkmanın getirisi, migren tutacak gibi. Konuların bir kısmı yarına sarkabilir, yarın buralarda olursanız telafi edebiliriz. Tamamen boşum yarın sabahtan itibaren.
Kullanıcı avatarı
Zasetsu
Azathoth
Azathoth

Mesajgönderen Zasetsu tarih 09 Nis 2017, 03:38

Zasetsu, müstakbel eşi olan premsesi almaya gidecek bu ayın 15-16'sında. İki yerden yarım kilo yarım kilo almam icab ediyor. Fazla fazla stresli bir işmiş. Zamanımın çoğu hazırlık, kalanı da delirmemek için kadim tanrılara yaptığım ayinler ve kafa dağıtmayla geçiyor. Konuların ilerleyişindeki dalgalanma bu yüzdendir. Bu hafta için devam edecek malesef, anlayış göstermenizi isteyeceğim. Sonra kolunuzu bacağınızı koparmaya hızla ve kızla devam edeceğiz.
Kullanıcı avatarı
Zasetsu
Azathoth
Azathoth

Mesajgönderen Zasetsu tarih 16 Nis 2017, 00:28

Kızın yarısını aldım. Stresli kısmı bitti. Yarın akşam itibariyle eski hızda devam ediyoruz. Konu sonu ödüllerinde sabrınızı -ryo ve -gp ile ödeyeceğim. :twisted:
Kullanıcı avatarı
Zasetsu
Azathoth
Azathoth

Sonraki

Dön Oyuncu Bölümü

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir