Kargaları rakibime gönderdikten sonra ikinci tekniğime başlamıştım ama rakibim de bu sırada boş durmayıp kendi tekniğini tamamlamış ve bana doğru 3 tane kazık yollamıştı. Kazıklardan kurtulmak için önceden de planladığım gibi zıplamıştım ama her nasıl olduysa kazıklar bana isabet etmişti. Rakibimin kargalara ve zıplamış olmama rağmen beni vurabilmesi canımı sıkmıştı. Bu tekniğin kendisinden mi kaynaklanıyordu yoksa rakibimin hedefleme ve isabet konusunda insan üstü bir becerisi mi vardı?
Shiin aramızdaki mesafeyi kapatmak istiyordu. Bu her ne olursa olsun tolere edemeyeceğim bir şeydi. Bunshinler de olmadığından yakınıma gelirse ağzıma sıçardı. Geçen sefer uyguladığı tekniği kaç kere yapabileceğini de bilmiyordum. Şuanda iyi olsam da o tekniği 3-5 kere yersem kötü olurdu.
Rakibim bana doğru koşuyordu ve görüşü bir miktar, kargalar tarafından engelleniyordu. Ne yapacağımı anlamasına fırsat vermeden geçen sefer yaptığım gibi shunshin tekniğini yaparak aramızdaki mesafeyi açacaktım. Hedefim onun arkasın da ona olan en uzak noktaydı. Elbette savaş alanının dışına çıkmamaya da dikkat edecektim. Shiin benim şuan ki konumuma doğru koştuğundan onun arkasında hedeflediğim noktayla onun arasındaki mesafe o koştukça açılacaktı.
Shiin'in arkasına geçtiğim de Karasu Bunshin no Jutsu'nun el mühürlerine başlayacaktım. Yapacağım üç klona da birer tane kunai verecektim. Klonlardan ikisini Shiin'in peşine gönderecektim. Yanımda duran klona ise shurikenleri verecek ve Shiin'e atmasını söyleyecektim. Ben de senbonları her sefer her iki elimde de birer tane olacak şekilde atacaktım. Atarken uzuvlarımı çakra ile güçlendirecektim.
Motivasyon Yaşam Standartlarını Arttırmak Yaşam standartlarımı arttıracak her şey ilgimi ve dikkatimi çeker. Bu yüzden görevlere ve eğitimlere kendimce önem veririm. Görevlerde başarılı olursam para alır ve paraylada kendime bolca kıyafet alabilirim. Yada daha hızlı olurasam zorunluluktan yaptığım şeyleri daha hızlı bitirip hobilerime daha fazla zaman ayırabilirim.
Ninjutsu Ninjutsu diğer ninja alanlarına göre daha az yorucu olduğundan bu alanı seviyorum. Onu uygulamak ve geliştirmektense zevk alıyorum. Özellikle bunshin bazlı jutsular gibi bazı jutsuların günlük hayatı aşırı kolaylaştırması sebebiyle ninjutsuya olan saygım hep yüksektir. Ninjutsuyu bir hobi olarak gördüğüm için onu kullanabileceğim her fırsatta kullanırım. Yanımda bir çakmak bile olsa ateşi bir jutsuyla yakarım.
Kullanıcı bir elinin işaret ve orta parmağını dışarı açar ve vücudundaki chakraya odaklanır. Ardından, kullanıcı aşırı hızla hareket etme kabiliyetini kazanır. Genelde kullanıcıya bakan kişiler onun birden yokolduğunu görür, ancak teknik sadece aşırı hızdan oluşmaktadır. Kullanıcı çevresel etmenleri kullanarak hareketini gizler ve birden yerinde varolduğu izlenimini verir. Kullanıcı teknik ile chakrası yettiği sürece istediği mesafeyi katetebilir, ancak teknik süresince başka teknikleri kullanamaz ve saldırı yapamaz, bütün odağı tekniği açık tutmak üzerine olmalıdır. Teknik havada hareket etmek için kullanılamaz. Teknik kullanılarak rakibe hızlıca yaklaşılabilir ve uzaklaşılabilir, ancak avantajlı bir pozisyona geçmek aşırı derecede zordur, zira bir çok kişi Shunshin ile yapılan hareketi görebilir ve farkedebilir.
Ninja gerekli el mühürlerini yaptıktan sonra bir objeye dokunur. Dokunulan obje ısınmaya başlar. Objenin yapıldığı materyele göre ısınma süresi artar. Bir kâse rameni ısıtmak 10 saniye kadar sürse de bir metali eriyecek kadar ısıtmak 20 dakikaya kadar varabilir. Kişiler üzerinde uygulanabilir, dokunulan et parçası temas kesilmediği sürece ısınmaya devam eder. İşkence yöntemi olarak kullanılabilir. Yanıcı maddeler -yağ, fitil vs- anında tutuşur.
Ninja el mühürlerini yaptıktan sonra ağzından kaynar buhar üfler. Buhar, deri ile temas ettiği yerlerde hafif yanıklar oluşturur ve kişinin dikkatini dağıtır, ancak rakip buhar içinde kalmayı sürdürürse hasar artar. Açık alanda buhar hemen dağılır. Kapalı ve havalandırmayan alanlarda buhar yoğunluğunu daha uzun süre korur. Kullanıcı kendi buharı içinde kalırsa o da etkilenir.
Kullanıcı kısa bir el mührünün ardından tekniği aktif eder, yapay kargalar kullanarak kendine bir klon oluşturur. Bu klon, diğer klon tekniklerine göre daha dayanıklıdır ancak daha güçsüzdür, kullanıcının tam potansiyeline sahip değildir. Bu klon teknik yapamaz. Ancak, aşırı hasar aldığında kısa süreliğine kargalara dönüşürler. Bu sırada, kullanıcı tekrar chakra kullanarak klonu birleştirebilir. Eğer bunu yapmamayı seçerse göğe yükselen kargalar kısa bir süre sonra kaybolur. Klonlar istedikleri zaman karga formuna bürünebilirler. Maksimum 3 klon oluşturulabilir. Kage Bunshin ve türevlerine göre çok daha az chakra yer.
Kullanıcı, kısa bir el mührü dizisinin ardından hedefine 50 tane karga gönderir. Bu kargalar kullanıcının bir çok yerini ısırır ve gagalarlar. Çıkardığı sesler ile kafasını karıştırıp görüş mesafesini düşürürler. Bu, kullanıcının kullanması için bir açıklık yaratır. Kullanıcı eğer isterse kargaları hedeften uzaklaştırabilir veya tekrar saldırtabilir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.
Ninja kısa sayılabilecek el mühürleri serisini Tora mühründe bitirir ve derin bir nefes alır. Bu nefes alınırken kullanıcın göğsünün ve yanaklarının şiştiği görülür. Kullanıcı aldığı nefesi küçük alev topları halinde dışarıya salar. Alev topları çarptıkları yerde ufak bir patlama yaratırlar ve yüzeyi yakarlar. Tek başlarına çok etkili olmasalar da sayılarının fazla olması güçlerini arttırır. Teknik konusunda kendini geliştirebilen kullanıcılar alev toplarını az da olsa kontrol edebilir ve ayrıca alev toplarının içine ninja ekipmanları saklayabilir. Kullanıcı maksimum 10 tane alev topu çıkartabilir.
Ninja kısa olan el mühürleri serisini Tora mühründe bitirir ve derin bir nefes alır. Bu aldığı nefes ile birlikte kullanıcının göğsünün ve yanaklarının şiştiği görülür. Ninja içine doldurduğu havayı sis şeklinde görünen bir gaz ile dışarıya salmaya başlar. Bu gaz herhangi bir kıvılcım veya ateş ile temas etmesi halinde bu gaz alev alır ve gaz adeta bir alev fırtınasına döner.
Kulağına tecavüz eden gaklamalar, vücuduna inen gagalar.. Bu kargalar üzerine indiği anda rakibi onu öldüremediyse, gördüğü en gereksiz tekniklerden biri olabilirdi. Buna rağmen gördüğü en rahatsız edici tekniklerden biri de buydu. Rakibinin yüz yüze dövüşmeyeceğinin ikinci kanıtıydı bu. Mesafeyi elbet eritecekti Shiin. Kendisinden yavaş birini, sınırları belli bir alanda yakalayamaması gibi birşey söz konusu değildi. Ancak önceliği kafasına üşüşen kuş sürüsünden kurtulmak olmalıydı. Yaratıkları avantajına kullanabileceği bir senaryo göremiyordu.
Rakibinin gerçekliğini kırdığını belirten acı inleyiş, Shiin için başlangıç düdüğü oldu. Kargalar beklediğinden daha hızlıydı. Gerek üzerine geliş, gerek onu takip ediş hızları.. Kendisi kadar hızlı olmadıklarını umdu. Şayet aklındaki şeyin temeli, kargalardan daha hızlı olduğu düşüncesiydi. Kunitake'yi gördüğü anda üzerine son bir kazık yolladı ve sıçrama yönünü değiştirdi, zik zaklar yerine direk olarak rakibine doğru ilerleyecekti. Bu kargalarla arasındaki mesafeyi açması için şarttı. Kazığı yolladıktan sonra odağını rakibinden çekecek, çantasından çıkardığı patlayıcı parşomeni, hiçbirşeye bağlamadan elini kaldırarak havada süzülmeye bırakacaktı. Sonrası ise arkasına attığı kısa bir bakış, parşomen kuş sürüsünü ortaladığı anda patlatacaktı. Kuşlar onu en son saldırdıkları noktadan itibaren takip edecekti, bu yüzden fazla havalanmayacaklarını düşünüyordu.
Büyük bir patlama beklemiyordu. Kuş sürüsünün hepsini yok etmeyi de beklemiyordu. Ancak istediği gibi, ortalarında patlatabilirse büyük bir kısmının yok olacağını tahmin ediyordu. Kalanları ise tekniğin sinir bozucu yanlarından kurtulmasını sağlayabilirdi. Parşomenin patlamasından sonra yapacağı tek şey defansif bir davranış sergilemekti. Rakibine yaklaşana dek, üzerine yolladığı herşeyden kaçınmayı deneyecekti.
İkisini aynı başlıkta toplayabiliriz, tamamen bağlantılılar. Köy tarafından verilen emirleri izlerken Shiin mükemmel bir şekilde motive olacak, hiçbir şart onu yoldan çıkaramayacaktır. Verilecek en zor, acı kararlar dahi, verilen emri başarıyla yerine getirecekse bu Shiin için yürümek kadar kolay olacaktır. Arkadaş, kardeş, anne, baba, kendisi. Herşeyi verilen emir doğrultusunda feda edebilecek bir zihniyete sahiptir Shiin.
Shiin grup çalışmasına uygun bir karakterde değildir. Net bir doğruluk tanımı vardır ve bu doğru, verilen emirlerdir. Kendisi gibi yetişmiş birilerine pek sık rastlayamadığı için grup olarak yaptığı işlerde çoğunlukla çatışmalar yaşamış, sonrasında bu bir takıntı haline gelmiştir. Böyle bir durumda Shiin muhtemelen tek başına hareket etmek isteyecek yahut grubun çıkıntı elemanı olacaktır. Kaç kişilik bir takım/grup olursa olsun, emirlerden iyi bir amaç için şaşmak dahi Shiin'in kabullenemeyeceği birşey. Bu yolda fiziksel/zihinsel güç kullanmayı göze alabilir.
Ağız kısmı büyükbabası Mishin'in aldığı karar doğrultusunda kapatılmıştır ve bu kural ailenin tüm üyelerine uygulanmaktadır. Aileden biri, bizzat Daimyou yahut gerekli istisnalar dahilinde yetkili kişi dışında biri ağız kısmını görürse, Shiin o kişiyi susturmakla yükümlüdür. Bunun nasıl olacağı o anki duruma göre değişmektedir.
Ninjutsu Shunshin - D Rank Taijutsu Shinshouki Stili - D Rank Genjutsu Ryuhoubo Disiplini - D Rank Kanryousou - C Rank Raigen - C Rank Rishuu - C Rank Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar -