Yuuki Saru

Moderatör: Game Master

Yuuki Saru

Mesajgönderen Yuuki Saru tarih 02 Şub 2017, 21:44

Künye
İsim: Yuuki Saru
Boy: 1.62
Kilo: 54
Köy: Nikkougakure
Fraksiyon: Kadersiz
Element: Raiton
Seviye: C-rank
Rütbe: Chuunin

Portre
Görünüm:
Kujo Jolyne - Jojo's Bizarre Adventure
Resim

Kıyafetlerin beni sarıp sarmalamasını çok sevmem, genelde elimden geldiğince açık giyinmeye çalışırım. Göbek açılı t-shirt ve mini şort çoklukla tercih ettiğim bir kombin oluyor. Ne var lan, özgür bir kızım ben. Saçlarım arkadan iki topuz şeklinde bağlıdır. Kendimi bildim bileli hep böyle. Ön tarafta iki yana doğru bir tutam saçı açık bırakım ve bu iki tutamı da değişik değişik renklere boyarım. İki üç haftada bir saçımın ön tarafının rengini değiştiririm.

Kişilik:

Ay şimdi nasıl anlatıyım kendimi. Kendim diye demiyorum on numara insanım. Özgürlüğüme aşırı düşkünümdür. Anam babam geçmişte üzerimde çok baskı kurdukları için onlardan pek hazzetmiyorum. İnsanlarla iletişim halinde olmayı seviyorum, yani makara muhabbet benim işim. Fakat genelde insanlar benden biraz uzak duruyorlar.

Kendimle ve dünyayle ilgili gerçekleri kavradığım için diğer insanların sorgulamadan kabul ettikleri dünya anlayışını reddediyorum. Her konu hakkında bir fikrim vardır ve bu fikirler kesinlikle doğrudur. Kendimi bir kızdan çok, bir erkek olarak görüyorum. Yani aslında kızlardan hoşlandığımı düşünüyorum. Gerçi böyle şeyler çok belli olmuyor, her an her şey değişebilir. Çoğu insana göre aşırı hayalci, yalancı ve biraz kafayı sıyırmış bir tipim. Onların amına koyayım bana bir şey olmasın. Kafaları az çalıştığı için ve muhtemelen beni kıskandıkları için böyle saçma savlar ile beni ekarte etmeye çalışıyorlar. Ben yer miyim? Yemem!

İnsanlar her ne kadar bana mesafeli olsa da, onların bana karşı olan önyargılarını kırdırtmak hoşuma gidiyor. Açıkçası insanların benden hoşlanmalarını istiyorum. Hatta yer yer beni sevmelerini, bazen de bana aşık olmalarını istiyorum. Beni tanısanız bu isteklerimin hiç de saçma olmadığını rahatlıkla anlayabilirsiniz. Kendimin dünya üzerinde özel bir yeri olduğunu düşünüyorum. Şu an tam olarak bu yerin ne olduğunu biilmiyorum ama eminim ki gelecekte tüm dünyanın bana ihtiyacı olacak. Çünkü özel bir insanım.

Özgeçmiş:
Ailemle ilişkilerim hiç iyi olmadı. Çok küçük yaşlarımı hatırlayamıyorum ama hatırladığım en eski anımda bile benim üzerimde bir planları vardı. Bu iki salak teknisyen mi neler. Çok ilgi alanım olmadığı için ne bok yediklerini bilmiyorum ama makine gibi şeyler yapıyorlar sanırsam. Heh işte, çocukluğumdan beri benim de onlar gibi bu mesleğin ucundan tutmam gerektiğini düşündüler bu kamiller. Üzerimdeki bu amaçlarını gerçekleştirmek için beni sıkı çalışmaya zorladılar. Kitap, mitap bir sürü şey alıp beni odama tıktılar ve beni ders çalışmam için zorladılar. Bu boktan teknisyenlik kitaplarını okuyup, şimdiden onların seviyesinde olacakmışım da, yarın öbür gün ise ağızlarına kolaylıkla sıçabilecek bir meslek erbabı olacakmışım. Hep lagaluga...

Beni kapattıkları odada, anam avradım olsun bir saniye bile ders çalışmadım. Büyük yemin ettim bak, anamdan hiç hoşlanmam yani. Varsa yoksa aylaklık yaptım. Yani bir oda içinde ne kadar aylaklık yapılabilir siz düşünün. Hep kendimle konuştum, vakit geçirmek için düşüncelere daldım. Zaten kendim ve dünya ile ilgili bilgilerimi hep bu zamanda edindim. İlk başlarda odadan kaçıp, dışarıda çocuklar ile oynamaya gidiyordum. Orada akademi laflarını duymuştum. Ninja oluyormuşsun, uçup kaçıyormuşsun falan. Dedim tam bana göre bir meslek. Ama dışarıda çok yakalanınca odamdan kaçmam içinde önlem alır oldu pezevenkler. Ben de odamın içinde ninjacılık falan oynaya oynaya 13 yaşıma kadar geldim. O zamanlar harbi çok boktandı, kıç kadar bir odaya tıkışmıştım. Nasıl zaman geçiriyormuşum acaba? Şimdi bakınca çok zor geliyor. Neyse daha önce bizimkilere akademi falan demiştim ama bunlar hemen beni engellemeye çalışmıştı. O zaman kendi başıma olduğumu, bu ikisinin bana yardımcıdan çok köstek olacağını anlamıştım. Bir gün evden kaçtım ve akademiye yazıldım. O gün bugündür evdekilerle konuşmayız, zaten Chuunin olduğumda da ayrı bir yere taşındım.

Akademiyi başarıyla bitirip genin olduktan sonra hayatım boş boş görevlerde geçti. Çocuklar da beni çok sevmemişti. Takımdakiler hep benle dalga geçiyordu, ben de onlara küfrediyordum. Anlayacağınız hiç sağlıklı bir arkadaşlık ilişkisi kuramadım. Ama gayretlerim dolayısıyla Chuuni olabilmiştim. Bence bu yaşta ve bu rütbedeyken artık o kadar hor görülmem. Eskiden, takım arkadaşlarımın yaşı küçük olduğu için benden hoşlanmadıklarını düşünüyorum. Şimdi koskocaman insan oldum, bir sürü yeni insanlar ile tanışacağım. Sanıyorum ki artık bir kaç arkadaşım olabilir. Gerçi çok da sikimde, özgür olayım bana yeter.

Motivasyon:
Her gün daha da özgür olacağım anı düşünüyorum. Güç ve özgürlük, bu ikisi birbiriyle bağlantılı. Güçlü olursan özgür olursun. Daha çok mu özgür olak istiyorsun. O zaman daha fazla güçlü ol. Bu yüzden yıllardır ninjalık yolunda kendimi paraladım. Emeklerimin karşılığını da alacağım bence.

Komplikasyon

Güç: 9
Çeviklik: 9
Kondisyon: 6
Potansiyel: 3
Varlık: 1
Zeka: 2
En son Yuuki Saru tarafından 02 Şub 2017, 22:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Künye
Ryo: 15.000 ryo
Prestij: Moumoku/0
Kullanılabilir GP: 10

Motivasyon
Her gün daha da özgür olacağım anı düşünüyorum. Güç ve özgürlük, bu ikisi birbiriyle bağlantılı. Güçlü olursan özgür olursun. Daha çok mu özgür olak istiyorsun. O zaman daha fazla güçlü ol. Bu yüzden yıllardır ninjalık yolunda kendimi paraladım. Emeklerimin karşılığını da alacağım bence.

Komplikasyon

Özellikler

Beceri Listesi
[i][Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 3
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 3
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1

Ninjutsu

Taijutsu
Suiseki Tekniği - C-Rank
Kaidan

Genjutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kullanıcı avatarı
Yuuki Saru

Re: Yuuki Saru

Mesajgönderen Cynic tarih 02 Şub 2017, 21:53

Statlara bir baktım şöyle hızlıca da, 40 ediyor. 30 ile başlıyorsunuz lâkin. Düzeltilince tekrar inceleyeceğim.
Kullanıcı avatarı
Cynic
Beholder
Beholder

Re: Yuuki Saru

Mesajgönderen Yuuki Saru tarih 02 Şub 2017, 22:14

Kusur bakmayın, yanlış hesaplamışım. Düzelttim.
Künye
Ryo: 15.000 ryo
Prestij: Moumoku/0
Kullanılabilir GP: 10

Motivasyon

Komplikasyon

Özellikler

Beceri Listesi
[i][Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 3
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1