Moderatör: Game Master
Kazuki Hayato yazdı:Öğlen çok yorgundum ve 3-4 saat yatıp kestireyim demiştim. Salonumun penceresi açıktı. Artık nasıl bir rüzgar estiyse nasıl bir fırtına koptuysa televizyonumun yere düşme sesiyle uyandım. Uyanır uyanmak televizyonu yaralı yatıyor görmek üzdü açıkcası..![]()
Kazuki Hayato yazdı:Öğlen çok yorgundum ve 3-4 saat yatıp kestireyim demiştim. Salonumun penceresi açıktı. Artık nasıl bir rüzgar estiyse nasıl bir fırtına koptuysa televizyonumun yere düşme sesiyle uyandım. Uyanır uyanmak televizyonu yaralı yatıyor görmek üzdü açıkcası..![]()
Kazuki Hayato yazdı:Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdığım televizyonumu bugün taburcu ettiler.. Durum iyi arkadaşlar...
Daisuke Yoshiro yazdı:Ulan konuya yazarken ders çalışıyormuş gibi hissediyorum yazasım gelmiyor... Resmen kendimi vize haftasına hazırlıyorum şu konuya yazarken.
Fortius yazdı:Daisuke Yoshiro yazdı:Ulan konuya yazarken ders çalışıyormuş gibi hissediyorum yazasım gelmiyor... Resmen kendimi vize haftasına hazırlıyorum şu konuya yazarken.
Eee, hem git han yak, hem köyüne ihanet et, hem sığınmacı olmak iste... Uğraşacaksın tabi! Ben de konuya yazarken uğraşıyorum ama bak ses çıkarmıyorum.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir