Nasılsınız, iyisinizdir umarım... Epey bir zaman oldu ama hep aklımdaydı buralarda neler dönüp bittiği. Aslında daha önce girme şansın oldu internete falan ama bir türlü yazamadım buraya. Neyse artık daha rahatım, hem de çok

İlk olarak Amasya'dayım dostlarım. Yaklaşık 1 aylık Polatlı faslının ardından buralara getirdi kader bizi. Polatlı faslı epey eğlenceli ve benim açımdan zaman zaman sinir bozucu geçti. Ama en azından orada bile RPGTurk beni yalnız bırakmadı. Şöyle ki; ilginç bir şekilde Asai Shise ile tanışma fırsatım oldu. İkimizde Polatlı'daydık ama tanışma olayı garip oldu, anlatırım onu da bir ara... Amasya ise beklediğimden daha iyi gidiyor, şehir ufak ama tatlı bir yer. Askerlik de şimdilik yoğun bir tempoda ama halimize şükür, en azından eğitimdir şudur budur onlarla uğraşmıyorum. Askerlerin yaptığı disiplinsizliklere ceza veriyorum sadece

Telefondan da siteye girmeye çalıştım ama bir türlü giriş yapamadım zira sitede sanırım bir sürü meme, seks falan var ki güvenli internet ayağına giriş yapamadım. İşin ilginci her türlü başlığa girebiliyordum ama giriş ekranına giremiyordum bir türlü. O yüzden ancak bugüne kımset oldu. Bundan sonra daha da buralarda olmayı planlıyorum, eğer aksi bir durum çıkmazsa... Şimdilik iyi bakın kendinize ve güzel güzel RPler yapın. Cynic babayı ve "Zazetzu" reyisi üzmeyin! Öptüm sizi!
Kontenjan dolmuş, karakter yaratamicam : ( Ayrıca GM'ler neden hala konulara yazmadı?